View Full Version : שיפור ביצועים ב-HGT
אני רוצה לשפר כוח מנוע,גם הורדת משקל בא בחשבון.
מסגרת תקציב עד 7000 שח.
אני רוצה שאפשר היה להשיג את החלקים בארץ.
תודה לכול העוזרים.
צנרת שלמה ייעודית יכולה לעשות טוב מאוד לאוטו.
בנוסף לפילטר אוויר פתוח הוא ינשום הרבה יותר טוב.
סלח לי אבל למה לך להשקיע במנוע אטמוספרי?
פילטר אוויר פתוח יש כבר.
מה לגבי חלקים מקרבון כמו מכסה מנוע למשל אפשרי?
ו'ORI' אני אוהב את האוטו הזה, בגלל זה אני רוצה להשקיע.
בסך הכול רוצה עוד קצת כוח!!!:rolleyes:
Tzvika 16V
29-02-08, 02:07
יש הרבה מנועים אטמוספריים שכדאי לשפר ולהוציא מהם דברים יפים. המנוע בHGT הוא לא כזה, אין לו הרבה פוטנציאל לשיפורים.
מעבר לפילטר פתוח ודוד זרימה חופשית אין לך הרבה אופציות. לא היית ממליץ על פורטינג ויחס דחיסה ויש בעיה לשים צ'יפ ברכב.
אגב לא תמיד צנרת בקוטר יותר גדול מוסיפה במנוע אטמוספירי, לפעמים היא יכולה לגרום דווקא להיפך כמו לירידה קלה בהספק ומומנט פחות זמין.
מה שאני כן יכול להציע וזה מרכב כזה שראיתי לפני 4-5 שנים במפגשים שהיו בקניון איילון זה קיט נייטרוס של 25 כ"ס. אבל קח בחשבון שיהיה לך בעיה להיכנס לחניונים וזה דבר מאוד מסוכן.
KoF-sHeLeG
29-02-08, 04:17
יש לי הרגשה שהבורדו היפיפיה הזו לא תאריך ימים. חבל.
מה התנפלתם על הבחור... כולה רוצה קצת תוספת כוח.
אפשרי בהחלט, גלי זיזים, הגדלת והחלקת מעברים יניקה/פליטה , קצת תוספת דלק וקידום הצתה ,
ותקבל תוספת של כ 20-25 כ"ס.
העלות של כל הסיפור יעלה ~13T
עכשיו תחשוב עם זה כדאי.
אפשרות יותר פשוטה וזולה - החלקת והגדלת מעברי יניקה/פליטה (פורטינג) עדיין תוספת דלק (ציפס)
ביטול ממיר, תקבל ~ כ"ס10-13
כל הסיפור הזה יכול להגיע ל ~7T
טוב נראה לי שאני נשאר רק עם הפילטר,שנותן זמינות כח יפה בסל"ד נמוך יותר ממה שחשבתי!
מה לגבי להוריד משקל???
עד כמה רחוק אתה מוכן ללכת?
הכול תלוי במחיר!
כמו שרשמתי עד 7K.
בדוק האפשרות להורדת משקל ע"י מכסה מנוע מקרבון אצל "פיט סטופ" שברח' המסגר 11 (הכניסה מרח' ריב"ל) ת"א, טל' 03-6884836 ובקש את דודי.
בברכה - רפי לין :)
לידע כללי:
האם מכסה מנוע מקרבון עובר טסט \ חוקי בארצנו?
אני מניח שיכולת ספיגת האנרגיה שלו (בשונה מהחוזק שלו) אינם מועילים כלל בתאונה במיוחד במקרה של הולך רגל שעף על הרכב. היות וביצור הרכב מתחשבים גם בבטיחות הולכי הרגל אני חושש שתתכן בעיה עם הנושא.
רענן.
דווקא יכולת הספיגה של קרבון עדיפה פי כמה מיכולת הספיגה של ברזל בגלל שהוא נשבר, וצריך המון כוח בשביל לשבור אותו.
יש לי עוד אפשרויות מלבד מכסה מנוע?
וכמה ק"ג בערך ירד עם אני מחליף למכסה קרבון?
תודה.
ותמונה של מה שיש כבר!
סטס בתקציב שלך, ואחרי שכבר טיפלת בחמצן ששואב המנוע, תלך לכיוון הדלק. משאבת דלק לביצועים ומזרקים יותר גדולים עם צינוריות דלק כמובן מתאימות, יגרמו לשינוי של עד 15 כ"ס במקרה של מנוע תקין. חוץ מזה במנוע של HGT קשה להוציא יותר ב- 7000 ש"ח. אגב, קיט טורבו (טורבו צ'רג'ר) לHGT כולל כל החלקים (אינטרקולר, מחזקים, צינורות סילקון....) מגיע ל 25000 ש"ח ונותן בוסט של עד 100 כ"ס (תלוי במגדש) בסל"ד נמוך ממה שאנחנו רגילים לקבל מהHGT.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.