התחבר

View Full Version : שלום לכולם!!!

לי-רוי
27-02-08, 04:14
שלום לכולם !!!
אני חדש בפורום ואני בעל לנצ'יה תמא טורבו.
אז קצת על האוטו שלי:
את האוטו שלי קניתי מזקן חטייאר בר"ג שלא היהי מוכן להוריד לי שקל במכירה
הוא הרג אותי ברמות שלא יתאור לבסוף שהסכמתי קניתי ממנו את האוטו שהי יד 02
ועכשיו אני יד 03 אם 138K כמובן שזה מנוע ראשון שמעולם לא הוחלף או משהו כזה
האוטו הזה מיוחד במיוחד יותר מכל הלנצ'יות לא רק בזה שיש לו K נמוך או יד נמוכה אלה בזה
שהוא בין היחידים בארץ אם מערכת הסיספינשיין שאם תרצו יותר הרחבה אליה אני ייתן בקיצור כיום אחרי שכבר היה לי GT טורבו והיה לי גם לנצ'יה בטא אינטגרלה פעם
היום אני עם תמא טורבו חזקה מאוד ושמורה מאוד ואני נהנה ומרוצה אני רק מקווה שבפורום הזה אני יוכל למצוא אנשים שמבינים עניין ואני יוכל לדבר איתם קצת על איטלקיות חזקות מהדור הישן כמו שאתם אולי כבר יודעים משפחת לנצ'יה ומועדון לנצ'יה כבר אינם והכול פורק לגורמים ואנו השורדים האחרונים האלה נמצאים בכל מיני פורימים כמו בגלות בכל מקרה אני מקווה שפה אני ימצא את הבית החדש לכל השאלות והפיתרונות שיש לי כי מי שיודע פעם היו חברת לנצ'יה ופיאט כחברה אחת בישראל וגם המנועים והמכלולים שיוצרו היו דומים.
בכל מקרה אני ממש נהנה מהפורום הזה ואני מאחל לי בהצלחה אם האוטו החדש ומי שרק רוצה לישאול אותי שאלה אני מוכן לענות והוא יכול לפנות אליי או בפרטי או על גבי ט'רד עצמו ואני מוכן לתת ולתרום מהידע שלי בנושא.

אז הנה שאלה ראשונה שלי:
אמרו לי שמומי אם הפיאט FX/1 (האוטו הכי חזק היום בארץ) יושב עם מנוע של תמא טורבו האם זה נכון?(תענו רק מי שיוע בוודאות)

Eddie
27-02-08, 08:36
התשובה לשאלה שלך - בלוק מנוע - כן.

מאיפו בדיוק מצאת בטא אינטגרלה???
האינטגרלה היחידות שהיו הם - דלתא ודדרה.

Eddie
27-02-08, 08:37
למה אתה שואל?

לי-רוי
28-02-08, 03:26
אז כחה קודם כול קבלו תיקון טעיתי ברישום הדגם ופה נוצרה הבעייה האוטו שהיה שלי היה דלתא אינטגרלה בצבע אדום שאהבתי מאוד מאוד והייתה אצלי כשנה היא גם היתה נדירה ואהובה עליי מאוד אך כבר היגעה זמנה ומכרתי אותה

בקשר לאוטו של מומי אז כחה אמרו לי שהבלוק של תמא הוא בין הבלוקים החזקים שיש היום
הן מבחינת מומנט(קג"מ) והן מבחיננת כ"ס וכשאאלתי שקניתי את התמא שלי תנו דוגמא שיש למישהו את המנוע הזה אז אמרו שמומי יושב אם מנוע של תמא טורבו V16 שהוא אחד המנועים החזקים וגם אמרו שכרגע בקטגוריה של דראג סטאר מומי הוא האוטו הכי מהיר היום ארץ
האם זה נכון?

בכל מקרה ממש נהנתי מהפורום שלכם ואני מקווה שאני יוכל להשתלב איתכם עף על פי שאני רק דוד קרוב יכולה להיות כימיה טובה ואני מקווה להנות איתכם וללמוד ולהשכיל בפורום הזה.

Tzvika 16V
28-02-08, 10:32
אמרו שכרגע בקטגוריה של דראג סטאר מומי הוא האוטו הכי מהיר היום ארץ
האם זה נכון?

כן. במפלצות התאוצה האחרון לפני חצי שנה הוא ניצח איוו 8 עם מעל 800 כ"ס והוכתר כרכב הכי חזק בארץ. לא יודע איזה מנוע יש לו אבל הוא מוציא מעל 600 כ"ס על משקל אפסי. אני זוכר שלפני שנים הייתה לנציה תאמה טורבו שקראו לה הגרזן והייתה עם מעל 400 כ"ס בלי שינויים בבלוק מנוע בכלל.