התחבר

View Full Version : בעית טיימינג!!!

etavz3
26-02-08, 10:02
בוקר טוב לכולם

לאחי יש פונטו שנת 98 מנוע 1.1 האוטו עבר 120000 ק"מ האוטו יד שניה
אתמול כשהוא נסע נסיעה רגילה הוא נעמד ברמזור פתאום נכבה האוטו .

כשאני יגעתי למקום פתחתי מכסה מנוע ושמתי לב שרצועת הטיימינג ניקרעה

עכשיו מה הנזק שנגרם למנוע במצב כזה ?
העים המנוע הלך ??

אני יגיד לכם למה אני שואל שאלות כאלה כי אני מימה שלמדו אותי שעם נקרע הטיימינג אז הלך מנוע .
עכשיו מה שבילבל אותי לגמרי הוא שהגיע מוסכניק למקום מתעמנו כמובן לבדוק את הבעיה .
הסברתי לו שהרצועת טיימינג נקרעה .הוא בדק ואישר את זה מה שבילבל אותי לגמרי שהוא לא דיבר אל זה שהלך מנוע הוא אפילו לא הזכיר את זה . הוא פשוט אמר אין בעיה נעשה טיימינג חדש ..

עידן
26-02-08, 11:22
אים אני לא טועה בפיאט שסתומי המנוע גבוההים ואפילו שרצועת הטיינימג נקרעת והכיוון בין גל הפיקות לגל הארכובה משתנה לחלוטין אין נגיעה של השסתומים בבוכנות ולכן לא נגרם כל נזק במנוע.

etavz3
26-02-08, 12:33
זה מה שאמרו לי בדיוק ... אתה תותח [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

ארילו
26-02-08, 14:26
מנועי הפייר בפונטו הם non-interference מה שאומר שבעת קריעת הטיימינג הסיכוי שבוכנה ושסתום ייפגשו נמוך מאוד.

שמים רצועת טיימינג חדשה, ובודקים שהכל בסדר - ושלום על ישראל!

eyaluriel
26-02-08, 21:36
זה נכון מאד ואם אתה גר קרוב הייתי עושה לך את זה בכיף .וזאת עוד סיבה שאין כמו פונטו ..

etavz3
27-02-08, 09:26
אוקי אתמול עשו לרכב טיימינג והחליפו על הדרך משאבת מים ועשו גם טיפול ... והרכב נוסע כאילו כלום לא קרה .. אז אני רוצה להודות לכול מי שעזר לי באמת תודה ואני לא יודע מה הייתי עושה בלי הפורום הזה .. אתם אחלה .. :D:D:D