PDA

View Full Version : צמיגים

ohads
11-02-08, 10:50
האם אני יכול להחליף מידה בצמיגים של הפונטו למידה אחרת? והאים חייבים לשנות את המידה ברשיון?

פיליפ
11-02-08, 11:01
חייבים לשנות את המידה ברישיון, אם לא, לא תוכל לעבור טסט ובוחן תנועה יכול להרויד את רכבך מהכביש.

תבדוק מה המידה המקורית של הפונטו GT ואולי תוכל לעבור למידה הזו.

shachar
11-02-08, 15:04
תקרא כאן (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=23)
:)

raanan_t
11-02-08, 17:15
המידות המופיעות בשרשור ששחר הפנה אליו אינן רלוונטיות עבור רכבך.

אנסה לברר מהן המידות הרלוונטיות ביום רביעי, אם יהיה לי זמן אקפוץ למכון הרישוי לבדוק בספרים שלהם גם לך וגם לחבר שמעוניין לשנות מידה בפג'ו.

רענן.

shachar
15-03-08, 20:23
מישהו מכיר חנות צמיגים איכותית ואמינה בצפון הארץ?
איזור חיפה? קריות? איזור העמקים ?

stio
15-03-08, 21:51
פנה ל: "פנצריה א.ר.ש" שנמצאת במתחם מועצה איזורית מגידו (צמוד למוסך "ראם"). טל:04-9890902

אני לקוח שלהם כבר שנים, כל פעם שאני צריך להחליף צמיגים או לתקן תקר בגלגל אני פונה אליהם. כמובן מרכיבים לך את הצמיג על הג'אנט במקום ועושים איזון גלגלים.

shachar
15-03-08, 23:35
פנה ל: "פנצריה א.ר.ש" שנמצאת במתחם מועצה איזורית מגידו (צמוד למוסך "ראם"). טל:04-9890902

אני לקוח שלהם כבר שנים, כל פעם שאני צריך להחליף צמיגים או לתקן תקר בגלגל אני פונה אליהם. כמובן מרכיבים לך את הצמיג על הג'אנט במקום ועושים איזון גלגלים.

מצוין.
מגידו אכן די קרוב אלי :D
המחירים שמה מציאותיים ?
אני רוצה שני YOKAHAMA A DRIVE או KLEBER שרענן ממליץ עליהם בחום רב..
נקווה שהם לא שוחטים במחיר

stio
15-03-08, 23:50
המחירים בסדר גמור.
אני קניתי משם ב- 24/02/2006 צמיגים לסרן הקדמי של הרכב (על הקבלה רשום "ורצאלין" אבל הכתב ממש לא ברור ואולי זה משהו דומה).
עלו 500 ש"ח שניהם.

בקשר לצמיגים על הסרן האחורי מדובר בצמיגים של "אליאנס" שקניתי ב- 03/10/2004 ועלו 422 ש"ח לשניהם. אגב הם יבשים בצורה מחרידה, אין שום סיכוי שאני יעבור טסט (יש עוד 3 חודשים) עם הצמיגים האלו אז בקרוב אני אחליף.

המידות של הצמיגים הם 155/70/13.

shachar
16-03-08, 00:00
המחירים בסדר גמור.
אני קניתי משם ב- 24/02/2006 צמיגים לסרן הקדמי של הרכב (על הקבלה רשום "ורצאלין" אבל הכתב ממש לא ברור ואולי זה משהו דומה).
עלו 500 ש"ח שניהם.

בקשר לצמיגים על הסרן האחורי מדובר בצמיגים של "אליאנס" שקניתי ב- 03/10/2004 ועלו 422 ש"ח לשניהם. אגב הם יבשים בצורה מחרידה, אין שום סיכוי שאני יעבור טסט (יש עוד 3 חודשים) עם הצמיגים האלו אז בקרוב אני אחליף.

המידות של הצמיגים הם 155/70/13.

שלי 165/70R/14
כרגע יש לי רביעיית (continental eco contact ep) שעולים בארץ למעלה מ 380 לצמיג
בניגוד ל eco contact 3 שעולים כמה עשרות שקלים פחות
אחליף לזוג (מספיק איכותי ) שלא יעלה על 300 לצמיג ולא חסר כאלה
אם השמאלי קידמי שלי יחזיק כ 3 חודשים נלך להחליף יחד :D
אצלי גם הטסט ביוני אז כניראה שנחליף באותו זמן בערך

stio
16-03-08, 20:11
איפה אתה מעביר את הרכב שלך טסט?

יש לי ניסיון רע מאוד אצל "טסטקאר" בתל חנן, מה שהולך שם זה בושה.
אני מעביר ב- "טכנו טסט" ברמת ישי, 2 דקות ואני מעביר את האוטו.
השנה אני צריך איזה אישור בלמים או משהו מטופש כזה (רעיון של משרד התחבורה, מה אפשר לצפות..), אז אני צריך לעבור קודם במוסך.

הרכב עלה על הכביש ב- 20/6/1993, אני תמיד נוסע ביום שישי האחרון שלפני התאריך..

shachar
16-03-08, 20:49
אני בנתיים העברתי בטסטומט מ.מ.מ במפרץ חיפה צמוד ל BP- Burger Place
(אגב מומלצת בחום לכל מי שמגיע לצפון)

בכל מקרה מן הסתם לא היה לי בעייה. הרכב שנת 2005 (עלה לכביש ביוני 2004)
ב2005 הייתי פטור מטסט (כמובן שלא מהאגרה :cool: )
וב 2006-7 העברתי שם

בטכנו טסט עוד לא ביקרתי אבל יש להם מבצעים לסטודנטים אז יש מצב שאבוא.
יש גם את המכון בכניסה לשפרעם שגם אם תבוא עם עגלה וסוס ויהיה חסר לסוס פרסה אתה תעבור:D:D

stio
16-03-08, 21:04
אצלך זה רכב חדש, גם לא תהיה לך שום בעיה.. אצלי זה רכב ישן, הסיכוי לבעיות גודל וכך גם הבוחנים, שרואים רכב ישן ובודקים אותו בקפדנות (וכך צריך להיות).

אני עובר בד"כ כל שנה בלי בעיות כי הרכב שמור ומטופל. בטכנו טסט ברמת ישי אני עשיתי בזמנו לפני 7 שנים, את הבדיקה לפני קנייה של הרכב שלי. כזאת דייקנות בטופס הבדיקה עוד לא ראיתי, כל מה שרשמו התקלקל! :)

גם את הפיאט הקודמת היינו מעבירים תמיד שם, אני זוכר בתור ילד קטן הייתי בא עם ההורים לשם ומחכה מחוץ לרכב.

אני חושב שיש להם קשר עם יבואן פיאט, בפעם האחרונה שהייתי שם היה תלוי שם דגל ענק של פיאט.

בכל מקרה, אם תחליט להעביר שם טסט תגיד, ניסע ביחד :)

shachar
17-03-08, 09:07
מה שכן STIO זוג צמיגים אני הולך לרכוש בימים הקרובים
הקידמי ימני שלי במצב בכי רע ואני לא רוצה לקחת סיכונים..
אתקשר לטלפון ששמת פה בשירשור לח'ברה ממגידו
ניראה מה יש להם להציע. אני די נעול שאני רוצה זוג A DRIVE
כתחליף ל ECO CONTACT EP הנוכחיים.

simon377
17-03-08, 09:40
אני התקנתי את ה A-drive אצלי ברכב (אחרי 3 אליאנס ו קלבר אחד), האחיזה השתפרה פלאים, ה ABS כבר לא נכנס בכל בלימה שנייה, הנוחות השתפרה, הנסיעה הפכה שקטה יותר. בכל מקרה, מומלץ מאוד. הצמיגים אצלי באותה מידה כמו שלך, אפשר למצוא אותם בסביבות ה 260-280 ₪ לצמיג אחרי מיקוח. (כמובן שצמיגים טריים) אני בטוח שרפי לין יוכל להמליץ לך על מקום אמין וזול. אל תשכח להחליף זוג צמיגים על אותו סרן והחדשים תמיד מאחור. נסיעה בטוחה ובהצלחה בטסט.

shachar
17-03-08, 10:58
אני התקנתי את ה A-drive אצלי ברכב (אחרי 3 אליאנס ו קלבר אחד), האחיזה השתפרה פלאים, ה ABS כבר לא נכנס בכל בלימה שנייה, הנוחות השתפרה, הנסיעה הפכה שקטה יותר. בכל מקרה, מומלץ מאוד. הצמיגים אצלי באותה מידה כמו שלך, אפשר למצוא אותם בסביבות ה 260-280 ₪ לצמיג אחרי מיקוח. (כמובן שצמיגים טריים) אני בטוח שרפי לין יוכל להמליץ לך על מקום אמין וזול. אל תשכח להחליף זוג צמיגים על אותו סרן והחדשים תמיד מאחור. נסיעה בטוחה ובהצלחה בטסט.

תודה וכמובן
ה Continental האחוריים יעברו כזוג קדימה (ניראים ממש חדשים עדיין..)
ה Yokohama ישבו מאחור

לטסט יש עוד זמן (אמצע יוני) לפני כן צריך להיכנס למוסך ל 60000 (מי אמר משכנתא? ;))

אמשח כמובן לשמוע מרפי על מקומות מומלצים בצפון הארץ ( עמקים/חיפה/קריות)