התחבר

View Full Version : כה לחי מנ. איל ושות מעבדה לרכב...

22-02-06, 20:23
שלום לכולכם!!
כקורא פסיבי אמנם ולא אקטיבי אך כעוקב אחרי הקמת המועדון ופורום זה הנני מצטרף לברכות אודות השדרוגים והתאוצה!!!
אין לי פיאט וזו עובדה אך כבן של אחד ממנהלי חברת נ. פלדמן לשעבר-יבואני טרקטורים פיאט יש סנטימנטים לא מעטים למותג!!!
כן אני יגיע למפגש כצופה -יש כאלה???

ברשותכם אבקש לעלות רעיון -מוכן לתת בית למועדון ללא תמורה -גג למועדון במעבדה באשדוד.
-מבקש להציע את המעבדה לערב של בירה ומצב רוח והרצאות בתחום הרכב אצלנו בכיתת הלימוד במעבדה.
האם ניתן לחלק במפגש דפי מידע אודות המעבדה והנחה לחברי המועדון באיבחון תקלות ברכב למשל הנחה כללית בכל פעילות המעבדה בסך 20% לחברים

בתודה ובהצלחה
איל נוימן
נ. איל ושות -מעבדה לרכב ממוחשב
אשדוד

22-02-06, 21:47
כל הכבוד על היוזמה.
לפי דעתי צריך לאמץ את הרעיון ולקיים במעבדה הרצאות בנושא רכבים כדי שכל אחד מחברי המועדון יוכל להכיר יותר טוב את מכוניתו ומכוניות בכלל.
כל הכבוד גם על כך שחברי המועדון יוכלו לקבל הנחות ועזרה במקרה של תקלה בהחלט כל הכבוד על הרעיון וההצעה ולפי דעתי בהחלט צריך לאמץ אותה.

בברכה, ליאור. :)

22-02-06, 22:28
המון תודות והערכה על ההצעה הנדיבה והמעניינת אבל,מיקוד של פעילות לכיוון אשדוד לא יהיה רלבנטי כלל לחלק מחברי המועדון בשל המרחק.

ענין המרחק הוא קריטי,במיוחד לבעלי הרכב הקלאסי...

22-02-06, 23:15
תודה על ההצעה.

כמו שאמר spiderman, מיקוד של הפעילות באשדוד אינה מומלצת.
בקושי ליקום אני מגיע..

23-02-06, 02:23
מהכרותי העמוקה עם איל ויכולותיו הטכניות, אני ממליץ מאוד על קיום מפגש אחד לפחות אצלו במעבדה. שם ניתן יהיה לקיים ממש סדנת הכרות עם מערכות הרכב המודרני כנהול מנוע ממוחשב, ABS, כריות אויר ועוד וכל זאת בהתמקדות מיוחדת במכוניות פיאט ושיטות לאיתור תקלות וביצוע בדיקות ע"י אדם מיומן ושימוש במחשב/סורק אבחון, ציוד בדיקה ומוח חושב.
בברכה - רפי לין :)

23-02-06, 11:01
אני חשוב שכדאי להגיע לשיעור כזה גם בלי האוטו (יש רכבות, ואפשר להתאגד כמה אנשים ביחד) נשמע לי אופציה מצויינת בנוסף למפגש הקרוב ביקום.