התחבר

View Full Version : מנורה במאפרה

זאב
09-02-08, 21:24
שאלה בפונטו 01 יש תאורה במאפרה

Caveman
09-02-08, 23:20
עד כמה שידוע לי, לא.

עידן
22-02-08, 20:39
בפיאט פונטו אן מנורה במאפרה בדגם ספייס 2001 אין אפילו לא בתא המטען ולא בתא הכפפות אצלי יש בכולם כי אני הוספתי גם מנורות וגם מפסקים הפוכים כמו בדלתות

זאב
22-02-08, 23:11
בפיאט פונטו אן מנורה במאפרה בדגם ספייס 2001 אין אפילו לא בתא המטען ולא בתא הכפפות אצלי יש בכולם כי אני הוספתי גם מנורות וגם מפסקים הפוכים כמו בדלתות
בתא מטען ראיתי שייש הכנה יש שם את הכבל והקונקטור [עם שני חוטים]איך הרכבת במאפרה ובתא כפפות

רפי לין
23-02-08, 04:33
בפיאט פונטו דור 1 יש תאורת מאפרה המתקבלת מתאורת מצית הסיגריות הנמצא במאפרה.
התאורה הזאת דולקת סביב המצית כשמדליקים את האורות.
אם נורת תאורת המצית שרופה אז כמובן שגם המאפרה לא תואר.
בברכה - רפי לין :)

זאב
23-02-08, 22:17
בפיאט פונטו דור 1 יש תאורת מאפרה המתקבלת מתאורת מצית הסיגריות הנמצא במאפרה.
התאורה הזאת דולקת סביב המצית כשמדליקים את האורות.
אם נורת תאורת המצית שרופה אז כמובן שגם המאפרה לא תואר.
בברכה - רפי לין :)
רפי לא הצלחתי לראות הכן ממוקמת המנורה במאפרה צריך לפרק אותה??? הוצאתי את החלק הפנימי והסתכלתי פנימה ולא רואים בית מנורה
תודה
ושבוע טוב

ארילו
23-02-08, 23:38
זאב, הפונטו שלך היא ספייס או דור ראשון?

עידן
24-02-08, 11:52
אני יכול לשלוח לכם תמונות שהוספתי את הנורות. את מקור החשמל של נורת המאפרה ותא הכפפות לקחתי מנורה של בית המצת כך שבהפעלת אורות המעבר רק אז תידלק נורת המאפרה ולנורת תא הכפפות הוספתי מפסק כאשר פותחים את דלת התא והפעלה של מנורות המעבר או הדרך היא תדלק.
את מתח מנורת תא המטען לקחתי מההכנה שיש שם הוספתי מפסק ומנורה שקניתי באייס ב 10 שקלים.
כמובן שהכל דורש זמן והרבה קומבינות כי המפסקים והנורות השניות שייכים למכוניות אחרות שעברו תאונה.

ארילו
24-02-08, 18:54
אז יאללה - תעלה תמונות

motisaar
25-02-08, 17:26
קניתי ספיס 2004 גיר רגיל ויש לי הרגשה שהאוטו לא סוחב ובטח ובטח בעליות קשות
יש לצין כי אני רגיל לנהוג בהונדה סיביק אוטומט
האים זו תקלה ומה בודקים

עידן
25-02-08, 17:43
הנה לכם התמונות ההסבר מופיע מעל לכל תמונה

---המנורה במאפרה--------מנורה בתא הכפפות והמפסק---------מנורה בתא המטען והמפסק--------

זאב
25-02-08, 21:54
אני יכול לשלוח לכם תמונות שהוספתי את הנורות. את מקור החשמל של נורת המאפרה ותא הכפפות לקחתי מנורה של בית המצת כך שבהפעלת אורות המעבר רק אז תידלק נורת המאפרה ולנורת תא הכפפות הוספתי מפסק כאשר פותחים את דלת התא והפעלה של מנורות המעבר או הדרך היא תדלק.
את מתח מנורת תא המטען לקחתי מההכנה שיש שם הוספתי מפסק ומנורה שקניתי באייס ב 10 שקלים.
כמובן שהכל דורש זמן והרבה קומבינות כי המפסקים והנורות השניות שייכים למכוניות אחרות שעברו תאונה.
קודם כל יש לי ספייס 2001 לפי ידיעתך כל הספייסים באים עם הכנה לתא מטען{חבל מאוד הייה לפני זה דונה 88 והייה לה מנורה דרך אגב רכב מצויין}לא הבנתי למאפרה אין שם הכנה כלל

עידן
26-02-08, 11:30
"לא הבנתי למאפרה אין שם הכנה כלל"

למאפרה אין הכנה כלל פשוט קדחתי במרכז המאפרה והלבשתי בית מנורה קטן מאוטו אחר את החוטים כאמור חיברתי למנורת המצת.