View Full Version : הגה בפונטו 01
נורית ההגה דולקת אמרו לי שרוב הסיכויים שזה מממנוע ההגה קניתי ממגרש
והחלפתי לבד אך לעיתים רחוקות מידי פעם זה דולק וכבה בנסיעה הבאה
שאלתי עם ששמים סוויץ צריך שהנורית תכבה ורק אז להניע את הרכב
האם ניתן לבדוק את מנוע ההגה כשהוא מפורק לבדיקת מחשב
לפני התקנה
שאלתי עם ששמים סוויץ צריך שהנורית תכבה ורק אז להניע את הרכב
לא, לא צריך לחכות!
נדמה לי שאחרי שמחליפים מנוע הגה יתכן וצריך לעשות לו כיול דרך מחשב האבחון של פיאט.
אני עושה סטטיסטיקה לגבי התקלה הזו במודלים 2001. כמה ק"מ הרכב עבר כשזה קרה לראשונה? (עם המנוע המקורי)
אני עושה סטטיסטיקה לגבי התקלה הזו במודלים 2001. כמה ק"מ הרכב עבר כשזה קרה לראשונה? (עם המנוע המקורי)
הרכב ביצע 123 K פונטו 1.2 דרך אגב שפתחתי את המנוע רשום עליו ארץ יצור סינגפור עדכו אותנו על חדשות במנועי ההגה
הרכב ביצע 123 K פונטו 1.2 דרך אגב שפתחתי את המנוע רשום עליו ארץ יצור סינגפור עדכו אותנו על חדשות במנועי ההגה
משהו מכיר אתר בחו"ל שניתן לקנות דרכו חלקים לפיאט למינהם
יש את:
www.fiatshop.at
וכמובן שאת EBAY.
בינתיים בכל המקרים ששמעתי על התקלה הזו, היא הופיעה באזור ה-120-130K.
מעניין מה ה- MTBF של החלק הזה :-)
בזמנו רפי לין פרסם איזה מסמך של פיאט שהיה רשום בו שם היצרן (נדמה לי DELPHI משהו, אמריקאי.) אולי אפשר לקנות ישירות מהם, אבל מהכירות קצרה עם ענף יצרני המערכות לרכב - זה לרוב לא אפשרי.
בינתיים בכל המקרים ששמעתי על התקלה הזו, היא הופיעה באזור ה-120-130K.
מעניין מה ה- MTBF של החלק הזה :-)
בזמנו רפי לין פרסם איזה מסמך של פיאט שהיה רשום בו שם היצרן (נדמה לי DELPHI משהו, אמריקאי.) אולי אפשר לקנות ישירות מהם, אבל מהכירות קצרה עם ענף יצרני המערכות לרכב - זה לרוב לא אפשרי.
ומה קורה לגבי המחשב והחיישנים הם יותר אמינים ובכמה ק"מ נתקלים אף הם בתקלות
תודה
תראה, אני לא מינה צמח (וטוב שכך) - וכל מה שאני מגדיר כסטטיסטיקה זה מהראש.
לא יודע להסביר ממש לגבי שאר החלקים. אם התכוונת למחשב רכב או לחיישנים אחרים שלא קשורים להגה - אז לא ידוע על משהו ספציפי. בסה"כ המערכות האלו מאוד אמינות וקיימות בכל רכב בצורה כזו או אחרת.
האם ביצעת בסופו של דבר כיול (והאם בכלל נדרש?) למנוע שאצלך ? האם יצא לך להבחין במשהו שנראה לא תקין במנוע ש'התקלקל' ?
תראה, אני לא מינה צמח (וטוב שכך) - וכל מה שאני מגדיר כסטטיסטיקה זה מהראש.
לא יודע להסביר ממש לגבי שאר החלקים. אם התכוונת למחשב רכב או לחיישנים אחרים שלא קשורים להגה - אז לא ידוע על משהו ספציפי. בסה"כ המערכות האלו מאוד אמינות וקיימות בכל רכב בצורה כזו או אחרת.
האם ביצעת בסופו של דבר כיול (והאם בכלל נדרש?) למנוע שאצלך ? האם יצא לך להבחין במשהו שנראה לא תקין במנוע ש'התקלקל' ?
המליצו לי על אחד ביפו ליד בלומפליד שמתקן את המנועים של ההגה כתבו לי אם הוא אמין
כוונתך כנראה לג'קי שב"אלי את אלי דושי הזרקות דלק" שברח' המנוע 8 יפו,
טל' 03-6820841 וכן הוא אמין ומקצוען ונא מסור לו ד"ש ממני ושבקשתי שיטפל יפה במכוניתך.
בברכה - רפי לין :)
כוונתך כנראה לג'קי שב"אלי את אלי דושי הזרקות דלק" שברח' המנוע 8 יפו,
טל' 03-6820841 וכן הוא אמין ומקצוען ונא מסור לו ד"ש ממני ושבקשתי שיטפל יפה במכוניתך.
בברכה - רפי לין :)
רפי ראשית תודה רבה על המלצתך ג'קי הכן התחבר למחשב הרכב וזיהה המון תקלות שזה לא הייה חד משמעית ממנוע ההגה הוא איפס לי את המערכת ובתקלה הבאה שתקרא אקפוץ אליו{התקלה עם הדלקות נורית ההגה באה לסירוגין} הוא לא גבה כסף עבור הבדיקה והאיפוס ועושה רושם של מקצוען ושחשוב לו שהלקוח יצא מרוצה" המלצתי לחב'רה מהמועדון
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.