PDA

View Full Version : למה הסמל על מכסה מנוע בספייס דוהה כמה עולה חדש?

11efraim
07-01-08, 10:52
למה הסמל פיאט על מכסה מנוע בספייס דוהה כמה עולה חדש?

KoF-sHeLeG
07-01-08, 11:04
איך עולה חדש דוהה...? :shock:

לגבי הסמל, לא ידועה לי תופעה כזו. אצלי הסמל במצב מצוין.

Caveman
07-01-08, 20:06
הוא דוהה מפני שהרכב מושאר שעות רבות בשמש הישראלית הקופחת.
חדש תחליפי (יצא לי פעם לראות באוטו דיפו) יעלה כ-70 ש"ח.

shaked
08-01-08, 01:37
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] בנינו..לך קנה מברג ב10 שקל..תעשה סיבוב בעיר..ותביא אפילו 4 [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח:)

לא אבל באמת [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] יש לי את הפונטו השניה שלי ולא קרה לי תופעה כזאת קרה לי שהמכסה מנוע הצבע
דהה אבל הסמל לא היו וגם אין לי בעיות איתו..

stio
08-01-08, 17:11
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] בנינו..לך קנה מברג ב10 שקל..תעשה סיבוב בעיר..ותביא אפילו 4 [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח:)

אפילו בצחוק אל תרשום דבר כזה, אחד הדברים שאני ממש לא סובל זה גניבות סמלים.

shaked
08-01-08, 17:16
טוב [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] למה קרה לך כבר שגנבו לך ת'סמל ?
זה באמת בעאסה מכער את כל האוטו..אז הגונב מגנב פטור [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

stio
08-01-08, 17:40
גנבו ושברו לי כבר מספיק סמלים, מגבים, מראות ואנטנות בכלי רכב שהיו לי.

המון זמן הקדשתי במארבים כדי לתפוס את הגנב וללמד אותו לקח, בפעם האחרונה כמעט תפסתי, אבל הנבלה ברח לי בטיל עוד שלפני שהספקתי לצאת מהבית (ראיתי מהחלון).

shaked
08-01-08, 22:47
אז חכה לו בתוך האוטו..טוב זה אונו בטח מלא אנשים מחפשים דרך קלה ובלי לשלם כדי להשיג לה חלקים..חבל שזה ככה בארץ כי יש חלקים לאונו כמו זבל בפירוקיות