PDA

View Full Version : ספייס - הילוך אחורי + מים בפנס הקדמי (נערך)

shaked
05-01-08, 15:44
אנשים שמתי לב שבפונטו יש את אותן הבעיות תמיד למשל אצלי יש טיפה בעיהה עם העברה לרברס בגיר ידני בפונטו שלי..אני מעלה את הטבעת הזאת למעלה ואז אני צריך להכניס את ההילוך ממש חזק בישביל שיכנס הרברס..

ועוד דבר הוא הבקליות מקדימה השמאלית שלי מלאה בטיפות מים..והימנית בסדר גמור..יש משהו שאפשר לעשות אם זה לפתוח אותה ולנקות את המים או משהו..ומבלי להחליף אותה לגמרי..?

Caveman
05-01-08, 17:05
אפשר לנסות לאטום בעזרת סיליקון את הפנס מסביב.

amimalka
05-01-08, 17:07
אנשים שמתי לב שבפונטו יש את אותן הבעיות תמיד למשל אצלי יש טיפה בעיהה עם העברה לרברס בגיר ידני בפונטו שלי..אני מעלה את הטבעת הזאת למעלה ואז אני צריך להכניס את ההילוך ממש חזק בישביל שיכנס הרברס..

ועוד דבר הוא הבקליות מקדימה השמאלית שלי מלאה בטיפות מים..והימנית בסדר גמור..יש משהו שאפשר לעשות אם זה לפתוח אותה ולנקות את המים או משהו..ומבלי להחליף אותה לגמרי..?

בקשר להעברת הילוך לרברס אם לא נכנס לך ההילוך, בהכי פשטות בעולם , תוציא את הקלאץ' ותכניס אותו שוב, תעברי לרברס בלי שום בעיה...!

student
05-01-08, 17:40

אתה מדבר על הפנס מקדימה, שכל החזית הקדמית של הפנס בצד הנהג מלאה במים ??

פיליפ
06-01-08, 00:50
הבעיה של אדים בפנס מוכרת בפונטו, יש אותה בשני הפונטו אצלי.

shaked
06-01-08, 01:24
אתה מדבר על הפנס מקדימה, שכל החזית הקדמית של הפנס בצד הנהג מלאה במים ??

כה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] זה לא מלא במים יש טיפות כאלה של אדים..ולא בצד של הנהג בצד השני..