התחבר

View Full Version : עכשיו זה רשמי .. פיאט אונו הרכב ה 3 הנגנב ביותר בארץ

צביקוש23
03-01-08, 20:07
למי שעוד לא פתח עיתון מעריב חלק א של היום (יום חמישי)
על פי נתונים רשמים של משטרת ישראל , פיאט אונו הוא הרכב ה 3 הנגנב ביותר בארץ.

אמממממ כבוד אני מניח...?

KoF-sHeLeG
03-01-08, 21:33
תמיד אמרתי שפיאט זו מכונית נחשקת... :grin:

stio
03-01-08, 21:48
בגלל זה השקעתי בכל מיני אמצעי מיגון שלא נפרט אותם כאן..

צביקוש23
03-01-08, 21:51
גיא לתשומת ליבך.... את האונו האחרונה שהייתה לי (זאת שהלכה בתאונה) פרצו לא פעם ולא פעמיים.. וזאת אל אף שהיה לי קודן+מנעול הגה+אזעקה+גלאי נפח
כך שבינינו (שששש שלא נגלה לאחרים..) גם אם תשים את מערכת המיגון הכי משוכללת בני דודינו היקרים.. יעברו גם אותה תאמין לי

אבל איך אומרים "אשרי המאמין"

בגלל זה השקעתי בכל מיני אמצעי מיגון שלא נפרט אותם כאן..

stio
03-01-08, 22:00
צביקה אתה צודק, אבל לפחות זה גם משהו.
את הגנבים הארורים אי אפשר לעצור, במיוחד אם המשטרה לא עושה כלום מלבד לדפוק דוחות על 120 קמ"ש בכביש של 90.

אני לא מתרגש מפריצות- יש ביטוח גם על הרדיו וגם על השמשות.
אם יגנבו את הרכב אין ממש מה לעשות, חוץ מלהישאר פרק זמן מסויים בלי אוטו ולחסוך לקניית רכב יותר חדש.

מה שיהיה יהיה, הכל כתוב למעלה, אבל אם אני יתפוס מישהו מתעסק לי עם האוטו (וכל השכונה שומעת את האזעקה כשהיא מצפצפת) אז הגנב יהיה מסכן.

מצאתי את זה בגוגל:
http://www.mynegev.co.il/show7.php?idp=48&id_new=3337&PHPSESSID=db28be10b9b956a66d9475c0b7e0cbd2

http://www.pnns.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=4149

ארילו
03-01-08, 22:20
אני שולף את הדיג'יפלקס בין ארועים של המועדון :)

stio
03-01-08, 22:23
אף פעם לא ראינו את הפונטו שלך, תעלה איזו תמונה שתיים..

פאנקיעיראקי
03-01-08, 22:38
אביעד לא מספיק שאתה גורם לה לעשות דברים שהיא שכחה מזמן אתה גם שולף לה את הקרביים ?

אותך לרשויות :wink:.

תגידו בעלי פיאט אונו חגגתם לה יום הולדת 25 קניתם לה איזה עץ ריח שתרגיש טוב הא? :p

amimalka
03-01-08, 23:17
אם מצליחים לגנוב מאזדה 6 עם איתוראן והונדה אקורד וכדומה לא יצליחו פיאט אונו פשוטה או איזה פונטו פשוטה?!

stio
03-01-08, 23:22
במאזדה ובהונדה החדשות (ובעצם בכל המכוניות החדשות) פשוט מחליפים את מחשב הרכב או משהו כזה (לפי כתבות בטלוויזיה) ובכך מצליחים להניע, בעוד שבאונו גנבים מהשטחים הצליחו לייצר מפתח מאסטר לאונו, כך שהם פותחים את הדלת ואח"כ מניעים ללא נזק לרכב.

יש עוד פטנטים לפרוץ לרכב כמו לשבור את החלון המשולש מאחורה, להשחיל יד ולהרים את הכפתור (ראיתי בעצמי כזה דבר, רכב מסוג רנו מגאן 2 ששברו לו את החלון מאחורה וגנבו את הרדיו דיסק, בעל הרכב לא ידע בכלל). נתקלתי בעוד כמה פטנטים שפורסמו אבל זה לא המקום להרחיב עליהם.

eliran_a
03-01-08, 23:41
יצא לי פעם ללכת לים ולהוציא את הכבל של הדיסטרביוטר מחשש לגניבה

STIO, גם שלי אונו שמורה כחדשה :grin: והיא מאוד מזכירה את שלך

stio
03-01-08, 23:53
אלירן אתה מוזמן להעלות תמונות לשרשור התמונות שלנו! :)
אגב, כמה ק"מ יש לרכב?

ובקשר לכבל, האם אתה מתכוון לכבל ההצתה המרכזי שנכנס למפלג? אם כן גם אני חשבתי על זה, השאלה היא האם לגנבים אין כבל ספייר...

eliran_a
04-01-08, 01:16
בהזדמנות אני יצלם ויעלה , האוטו עשה 190000 ק"מ שנת 95 גם מנוע 1400 . לאחותי יש גם אונו אותו השנה אותו הנפח עם 130,000 ק"מ והיא באמת שמורה כחדשה

כן לכבל הזה התכוונתי , לא חושב שהם כל כך מתוחכמים אבל , היום אפשר לגנוב רכב בכל מצב פשוט לבוא עם גרר ולהעמיס.

אריק שמאי
04-01-08, 08:04
בשביל לגנוב מזדה או הונדה צריך להגיעה עם מחשב במתג הצתה ביחד ואתה בצורה פשוטה נוסע תוך 10 דקות אולי פחות בשביל לגנוב אונו אתה לא צריך כלום לא מפתח מסטר ולא בתיך 3 דקות והאונו אצלך זה בדוק כי כשא אני היתי חייל היתי מגיע לבסיס אם האוטו ופעם נשבר לי המפתח בכיס בתוך 3 דקות אני והאוטו שלי הינו בדרך הבית ללא סוויץ' וללא מפתח

etavz3
04-01-08, 09:43
את הפיאט אונו טורבו שמכרתי למישהו מאשדוד .... גנבו את האוטו בלי שהיה לו גיר ביכלל אז חבר'ה לא משנה מה תפרקו . תשימו באוטו גם עם תשנו באוטו אני מאמין שתיתעוררו באיזה כפר ערבי :o . ודרך הגב כול מפתח של אונו מניע אונו אחרת ..אני זוכר פעם אחת לקחתי לחבר שלי את האוטו בצחוק .. אתה לא מאמין תנסו אותי ותראו שאני צודק יש מפתחות שמניעות את הרכב עם קצת משחק בסייוץ ותראה מה קורה. לפתוח את האוטו כול מפתח פותח .. אתם יודעם כמה פעמים החלפתי סוייץ באונו טורבו שהייתה לי .. אז בזמנו הייתי גר בלוד כן כן בלוד ... ואתם לא יודעם כמה פעמים נסו לגנוב לי את האוטו .. הייתי מכניס את האוטו לחניה ועם האוטו של אבא שלי הייתי חוסם את האוטו שלי .. ועזבו שכול לילה אני מתעורר ובודק עם האוטו עוד שם

stio
04-01-08, 11:05
קצת מוזר, אני באחד המפגשים ניסיתי לפתוח כמה אונואים עם המפתח שלי וניסו לפתוח את הרכב שלי עם מפתח אחר ולא הלך!

אז אולי המנעול שלך היה מקולקל או משהו כזה.

eliran_a
04-01-08, 14:50
אני הצלחתי לפתוח את האונו של אחותי עם המפתח של האונו שלי עם קצת התעקשות .
להניע לא ניסיתי אבל לא נראה לי שאפשר.

stio
05-01-08, 00:13
בכל מקרה הכנתי כמה הפתעות למי שינסה לפתוח את הרכב, הפתעות שיכולות להוציא בן אדם מדעתו. אפילו אם הוא יצליח- להניע הוא לא יצליח (רק אם זה מישהו ממש מקצועי).

שודרה לפני כמה שנים כתבה אצל אמנון לוי, בעל רכב מסוג פיאט אונו דור 1 חזר מקניות, פתח את האוטו שלו ונסע.
אחרי שהוא מגיע הביתה הוא מסתכל על הלוחית רישוי ועל הריפודים וקולט שהאוטו לא שלו.
הוא לא הבין- הריי המפתח פתח את הרכב! בסוף מתברר שהוא נכנס לאונו אחרת בעלת אותו צבע, למרבה הפלא לא רק הצבע זהה- גם המנעולים.

בגלל זה חשבתי שהתופעה המוזרה הזו קיימת רק בדור ראשון.

amimalka
05-01-08, 03:10
בכל מקרה הכנתי כמה הפתעות למי שינסה לפתוח את הרכב, הפתעות שיכולות להוציא בן אדם מדעתו. אפילו אם הוא יצליח- להניע הוא לא יצליח (רק אם זה מישהו ממש מקצועי).

שודרה לפני כמה שנים כתבה אצל אמנון לוי, בעל רכב מסוג פיאט אונו דור 1 חזר מקניות, פתח את האוטו שלו ונסע.
אחרי שהוא מגיע הביתה הוא מסתכל על הלוחית רישוי ועל הריפודים וקולט שהאוטו לא שלו.
הוא לא הבין- הריי המפתח פתח את הרכב! בסוף מתברר שהוא נכנס לאונו אחרת בעלת אותו צבע, למרבה הפלא לא רק הצבע זהה- גם המנעולים.

בגלל זה חשבתי שהתופעה המוזרה הזו קיימת רק בדור ראשון.

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח זה קטע יפה..!

shaked
08-01-08, 22:51
נו ברור לא מפליא..אונו זה אוטו קל נוח לא צורך הרבה דלק..
והחלקים שלו נמכרים בקלות כי יש ביקוש..למה שלא יגנבו וימכרו אותו בחלקים..
כל הערבים ככה..מה לעשות =(