PDA

View Full Version : מחשב כף יד

ארילו
01-01-08, 15:24
התחלתי לחפש מחשב כף יד, ובגלל שאני לא מבין בזה כלום אני זקוק לעצה.

אני צריך מחשב כף יד שיריץ מערכת הפעלה מבוססת ווינדוס, וישמש בעיקר כספר טלפונים משוכלל, וקצת לגלישה באינטרנט. (זאת אומרת חובה Wifi).

למה ספר טלפונים משוכלל? כי מדובר בספר טלפונים עם למעלה מ-60,000 רשומות - וראיתי מחשבי כף יד (בעיקר כאלה משולבים) שזה ממש ממש מאט אותם.

כמובן שחובה גם חריץ Sd.

יש למישהו המלצות?

raanan_t
01-01-08, 15:33
אביעד, תתקשר אלי בהקדם בנושא זה.
אני חושב שאתה לא יודע לאן אתה נכנס עם 60,000 רשומות. אבל יש פתרונות מתקדמים ומעניינים ל"בעיה" הזו.

טלפון יישלח בפרטית.

raanan_t
02-01-08, 01:56
אביעד, אז ככה...

משיחה עם מספר אנשים מהתחום עולות האפשרויות הבאות:

1. שרת Exchange בתשלום אשר אכסון של כמות כזו של אנשי קשר וגם איתור של כל אחד מהם בקלות יחסית דרך מחשב כף-היד.
יתרונות: מיילים בזמן אמת (כמו SMS), כל ה-PIM זמין ונגיש, גיבוי "מעודכן תמיד" של ה-PIM ושל כל שינוי שמבוצע בו.

2. שימוש בתוכנה המכילה מסדי נתונים. אומנם לא תהיה נוחה כ"כ לשימוש והחסרון העיקרי אשר אני מוצא בה הוא הסנכרון ל-Outlook אשר לא יוכל להתאפשר בצורה שקופה וקלה. ובנוסף יהיה קשה יחסית לאתר איש קשר ברשימה של 60K רשומות.
תחת אופציה זו ניתן לנסות ולהשתמש בתוכנה בשם ListPro אשר בה ניתן לבנות גליון מסד נתונים ולהזינו בהתאם.

אם תרצה, נוכל להפגש ולנסות את כל התהליך על המכשיר שלי ולראות כיצד יתפקד. בנוסף, שווה לבדוק אם התוכנה רצה גם על המכשיר שאצלך כרגע ואז תוכל לנסות ולהשתמש בזה כמה ימים ולראות אם הדבר נח וכדאי.

רענן.