View Full Version : משענות ראש פונטו
שלום לכולם יש ברשותי פונטו ספייס 2001 שאלתי היא כזאת: יש מצב שאי אפשר לפרק את המשענות ראש של הנוסעים מקדימה??! חיפשתי כל אבזם אפשרי שמשחרר ואין! המטרה היא לשים כיסויים למושבים...:confused:
שאלה שנייה: גם לי ניתקו את החימום ועשו מעקף בצינורות כמה אמור לעלות תיקון של העניין ?
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תשמע גם לי יש פונטו ספייס 2001 ואחרי 3 ימים אני הצלחתי לפרק את משענות הראש... כי לא הגיוני שאי אפשר... אז מה שצריך לעשות זה לתפוס את משענת הראש בצדדים למעלה ולסובב אותם ביחד כלפי פנימה (האמצע של משענת הראש) ולהרים... פשוט וקל... אם אתה לא מסתדר אז תגיב פה ואני אעלה לך תמונות איך...
בהצלחה..!
אם מדובר במשענות ראש מלאות (ללא חור במרכזן) כמו בדגם Elx אז לא ניתן להסירם (זה גם מצויין בספר הרכב).
ניתן להלביש על המושבים כיסויים בתצורת "גופיות".
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תשמע גם לי יש פונטו ספייס 2001 ואחרי 3 ימים אני הצלחתי לפרק את משענות הראש... כי לא הגיוני שאי אפשר... אז מה שצריך לעשות זה לתפוס את משענת הראש בצדדים למעלה ולסובב אותם ביחד כלפי פנימה (האמצע של משענת הראש) ולהרים... פשוט וקל... אם אתה לא מסתדר אז תגיב פה ואני אעלה לך תמונות איך...
בהצלחה..!
אלה משענות עם חור באמצע ד"א.. אם תוכל לצרף תמונה אשמח
כן גם שלי עם חור באמצע...
בקרוב תמונות.. תמשיך לנסות..!
כך זה עובד בפיאט אונו (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=2728&highlight=%EE%F9%F2%F0%FA+%F8%E0%F9#post2728), תעדכן אותנו האם זה רלוונטי לגבי הספייס.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.