View Full Version : קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא
מאיפה אפשר לקנות או למצוא פנסי ערפל מקוריים לפונטו?! מפירוק אולי מישהו יודע?! חדש במקרה של תאונה כשקיים ברכב פנסי ערפל?! תודה
חדשים מקוריים ניתן להזמין ב מ.י.ר. חלפים ברחוב המסגר בת"א.
כמה אמור לעלות יש לך מושג אחי?!
לא יודע להגיד לך..לשם השוואה בשנת 2005 קניתי שתי פנסי ערפל מקוריים של פיאט אונו..... הפנסים עלו לי 800 שקל וקניתי אותם בדרך סלמה בת"א לא רחוק משדרות ירושלים ביפו.
כמו שציינו לפניי ב:מ.י.ר סביר להניח שתוכל לקנות ואם אין במלאי לבטח יזמינו לך... ומן הסתם זה יעלה לך לא מעט סך הכל.
בהצלחה
כמה אמור לעלות יש לך מושג [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]?!
באיזה פונטו מדובר, דור 1 שעד שנת 1999 שבו יש פנסי ערפל מקוריים להתקנה בפגוש הקדמי או "ספייס" שבהם פנסי הערפל מותקנים ומובניםבתוך הפנסים הראשיים ואז צריך להחליף את כל הפנסים הראשיים.
ב 2 המקרים צריך גם להתקין מתג הפעלה עם נורת בקרה, ממסר ונתיך.
בברכה - רפי לין :)
דור ראשון שווק בארץ עד שנת 2000 כולל. לפותח השרשור יש פיאט פונטו XTZ60 Stile שנת 2000 לפי מה שהוא רשם בפרופיל.
הספייס שווקו כדגם 2001 ומעלה או אני לא טועה.
דור ראשון שווק בארץ עד שנת 2000 כולל. לפותח השרשור יש פיאט פונטו XTZ60 Stile שנת 2000 לפי מה שהוא רשם בפרופיל.
הספייס שווקו כדגם 2001 ומעלה או אני לא טועה.
צודק [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] יש לי פונטו 2000 ואני מחפש את הפנסים המקוריים בטמבון,
התקשרתי למ.י.ר חלפים בתל אביב הוא אמר לי שהוא לא יכול להביא לי הצעת מחיר בגלל שאין לי ברכב פנסי ערפל, האבסורד הוא שאני רוצה שיהיה בקיצור הוא ניתק לי את הטלפון :o
צודק [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] יש לי פונטו 2000 ואני מחפש את הפנסים המקוריים בטמבון,
התקשרתי למ.י.ר חלפים בתל אביב הוא אמר לי שהוא לא יכול להביא לי הצעת מחיר בגלל שאין לי ברכב פנסי ערפל, האבסורד הוא שאני רוצה שיהיה בקיצור הוא ניתק לי את הטלפון :o
תרשום את ה VIS של הרכב, אני אתן לך מק"ט של פנסים.
ה VIS זה 8 ספרות אחרונות של השלדה.
בזמנו סמל"ת יבאו ארצה מע' של פנסי ערפל מקוריים להתקנה בפגוש הקדמי שכללה גם מתג הפעלה מקורי, מחברים וחוטים דרך תיבת הנתיכים המקורית וכו'.
איני בטוח שגם כיום הם מיבאים זאת (המחיר לא היה זול).
מחר אנסה לברר במחסן המרכזי של סמל"ת.
מה עוזר ה8 ספרות כדי לברר ? ומה אתה מברר בעצם לא הבנתי =]
ביקשת פנסי ערפל. אמרתי שאתן לך מספר קטלוגי, שאיתו תתקשר ל מ.י.ר. חלפים ותשאל כמה עולה ומתי יהיה.
8 אחרונות בשביל להוציא מק"ט מדוייק.
אוקיי מחר אני יבדוק ויגיד לך בפרטי...
בינתיים בררתי במחסן החלפים המרכזי של פיאט ואין להם בכלל פנסי ערפל כאלו.
לישראל לא יובאו כמעט מכוניות עם פנסי ערפל קדמיים.
המספרים הקטלוגיים של נסי הערפל הנם 7732370 ו 7732371.
אם יש לך מישהוא שיכול לרוכשם בחו"ל תוכל להעזר במקט"ים האלו.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.