View Full Version : corsa italiana בישראל !
בעקבות שיחה שהיתה לי עם פליקס במוסך, בזמן שה-75 שלי זכתה לטיפול מסור שם עלה במוחי רעיון.
זה שאני חובב ספורט מוטורי כבר הרבה יודעים וזה שאני מנסה, לא תמיד בהצלחה, לעשות את זה עם אלפא זה גם כבר ברור .
אז הרעיון הוא כזה .
בנורבגיה הוקמה סדרת מרוצים - Corsa Italiana שתכליתה מאד פשוטה.
מכוניות איטלקיות "קשישות" מתחרות בסדרת מרוצים.
מכיוון שחוק הספורט המוטורי עבר וניתן להתחיל לעשות תוכניות אני מקווה להרים פרוייקט דומה ומחפש שותפים לעניין.
סדרת ארועי ספורט מוטורי , לא מרוצים של "פח בפח" , ספרינט וארועים דומי-mdc מהירים שיוכלו להשתתף בהם רק מכוניות איטלקיות .
המכונית ה"צעירה" ביותר יכולה להיות בת- 15 שנים , כלומר כרגע עד מודל 1993 החל מינואר הקרוב.
הסדרה תחל בסביבות מרץ-אפריל 2008 ותכלול 4-6 ארועים .
הרעיון הוא שיהיה בסיס של 5-6 משתתפים בתחילה ועד 10-15 ולא יותר.
העלות תהיה מינימלית - כלומר רק מה שיעלה בכדי להריץ את הארוע.
אני יודע שיש פה מספר חברים שאוהבים ספורט מוטורי כמוני - ראובן ואייל למשל .
אז קדימה , היוזמה על השולחן , אשמח לתגובות - כל הארגון עליי במידה ותהיה הענות.
דובי
ניר בן טובים
19-12-07, 22:18
דובי, דבר ראשון, שמחים לראות אותך פה ועוד יותר משמח לשמוע על היוזמות הנפלאות שלך.
בפועל, אני מבין שאתה מנסה לארגן מעין מירוצים סדרתיים למכוניות איטלקיות. אז יש לך כאן בהחלט אנשים עם כלים מתאימים לזה , ואני בטוח שנצליח לגייס פה תמיכה לפרוייקט הזה.
ניר , תודה על התגובה המהירה.
כמו שכתבתי - אני מחפש גרעין ראשוני בכדי להתחיל .
שרשור דומה נפתח במועדון "אלפא, כמובן.
דובי
ניר בן טובים
19-12-07, 22:25
אנחנו נבדוק פה בין כתלי המועדון היענות פרטנית בין החברים ונעדכן אותך בהתקדמות, הרצון , אמצעים וכו.
תעדכן אותנו פה ושם אם הענינים התחילו לנוע.
נכון לעכשיו יש 4 אנשים שכבר התחייבו...ולכולם יש אלפא כזו או אחרת...האם יהיה יצוג לפיאט...?;)
ההודעה שלך לא ממש ברורה.
מה מטרת המירוץ? איפה הוא ייערך? האם מבחינה חוקית זה אפשרי? ומה זאת אומרת "המכונית הצעירה" שיכולה להשתתף?
אשמח לפירוט נוסף.
מצטער באם העניין לא היה מובן, אז הנה הסבר קטן -
סדרה של 4 עד 6 ארועים (יוחלט ממש בקרוב) .
מדובר על תחרויות ספרינט (דוגמת המסלול החדש בנחשונים) או ג'ימקאנה מהירה דוגמת ה-mdc .
הארועים חוקיים , ממש כמו ה-mdc .
בסדרת ה-corsa תוכל להשתתף כל מכונית איטלקית שבינואר תחל שנת המודל ה-25 שלה, כלומר המכונית הכי צעירה שתוכל להשתתף היא משנת יצור 1993 .
ובהנחה שיש לך אונו טורבו , אשמח לראות אותה איתנו !!!
תודה על ההסבר.
אני שאלתי באופן כללי, אין לי אונו טורבו, זאת אונו רגילה.
ניר בן טובים
19-12-07, 23:12
תתפלא מה אפשר לעשות גם עם אונו רגילה דובי :wink:
יש לנו פה את סטאס עם אונו טורבו מצויינת ואנחנו ננסה לגייס אותו לעניין הזה. - לטיפולך המסור אדי.
אמרת ראובן [רובי אני מניח] , ובהקשר שלו, פיאט קופה זה מחוץ לעניין אבל אולי מומי ירצה לנסות משהו עם ה X1\9 שלו.
כמו שכתבתי בהתחלה , הרעיון הוא לא לעשות את זה המוני מדי בעונה הראשונה ולכן ההרשמה הראשונית מוגבלת ל-10 מכוניות.
כל הקודם זוכה .
שלום דובי,
מצטרף לתגובתו של ניר,
שמחים לראות אותך פה.
נכון לעכשיו יש 4 אנשים שכבר התחייבו...ולכולם יש אלפא כזו או אחרת...האם יהיה יצוג לפיאט...?;)
יוזמה מבורכת.
..ומכיוון שהרכב שברשותי עונה על הדרישות :rolleyes:, יש ייצוג לפיאט;).
כמובן שהעדיפות לרכבים ספורטיביים תנתן לפני...
להתראות בהמשך.
ערב טוב.
מכיוון שיש הענות אדירה מכיוון מועדון אלפא-רומיאו ובכדי שאוכל להתארגן כראוי אבקש מכל מי שרציני ומעוניין להצטרף לשלוח לי מייל .
בנושא לרשום בבקשה - Corsa Italiana Israel
בגוף ההודעה לרשום בבקשה - שם ושם משפחה וכמובן את סוג המכונית והמודל
ולקינוח לרשום כתובת מייל שאוכל לצרף לרשימת התפוצה - לעדכונים אישיים.
תודה
דובי מילר
ערב טוב
רשומים לארוע הראשון, שיערך בפברואר - 15 משתתפים !
אבל רק פיאט אחת...?
דובי
ניר בן טובים
25-12-07, 23:58
דובי, למעט האונו טורבו שאנחנו ננסה להכניס אותה פנימה, אין לנו כל כך מה להציע בשנתונים שביקשת.
רכבי אספנות וודאי שאינם מעונינים לקרוע את המכוניות שלהם על מסלול. מה שלא משאיר הרבה אפשרויות מענינות מעבר למצוי , והלא מי יודע מה מתוחזק.
אהבתי את התמונה של ז'יל , בסמלון שלך !!!
ניר בן טובים
26-12-07, 13:14
אהבתי את התמונה של ז'יל , בסמלון שלך !!!
אני לא בוחר סמלונים במקריות דובי. ווילנייב היה בשבילי הגדול מכולם , יותר מסנה. זה לאו דווקא הנהיגה , אלא השילוב המוחלט אצלו בין גאונות לשגעון. היו לו ביצים של פיל , והוא היה חסר מורא , אני חושב שאפילו אלוהים פחד ממנו. וכמו תמיד הגדולים ביותר , חוזרים למטה צעירים. מכל התאונות המחרידות שהיו ב F1 ומחוצה לסבב, בין אם זה רצנברגר, פיטרסון, סנה כמובן ועוד, את התמונה של ז'יל מונח שם ליד הגדר ללא רוח אני בחיים לא אשכח.
מי שזקוק לגירוי (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2993) על מנת להצטרף...
טוב , אז כמו שהבטחתי יש תאריך .
ב-8 לפברואר , יום שישי בשעה 13:00 במסלול המרוצים של נחשונים יערך הארוע הראשון של ה-corsa Italiana Israel.
מדובר בארוע ראשוני וכל משתתף יזכה להקפה אחת איטית להכרת המסלול, בהמשך למקצה אימון אחד ובסיום 3 מקצי זמנים מדודים.
5 הנהגים בעלי זמן ההקפה המהיר ביותר יעלו לגמר שבו ימדד זמן ל-2 הקפות רצופות.
עלות לארוע - 250 ש"ח .
במקרה של מזג-אויר רטוב, הארוע ידחה .
הארוע יצולם על ידי צוות צילום מקצועי וישודר גם בטלויזיה !
תקנון מסודר יפורסם בהמשך השבוע, הוא מוכן רק לא ערוך...מצטער.
זהו, אני חושב , תפתחו יומנים ותכינו את המכוניות, יוצאים לדרך.
לאחר הארוע הזה, שמהווה רק ארוע פתיחה, תתחיל ליגה מסודרת .
דובי
אשמח לקבל תגובות וכמובן אישורי השתתפות...
סליחה על השאלה, למה רק מכוניות משנת 93 ומטה יכולות להשתתף?
הרעיון ל-corsa הועתק מסדרות קיימות שיש במספר מקומות באירופה כמו גם אוסטרליה וניו-זילנד.
בחירה היתה לא בשנת היצור אלא שהרכב יהיה לפחות בן -15 שנים.
האירוע נדחה - טרם נקבע מועד חדש.
ערב טוב לכולם
לצערי עקב מקבץ של סיבות הארוע נדחה בינתיים.
תאריך היעד החדש הוא תחילת חודש אפריל ואני מקווה שלפחות כל מי שנרשם עד היום יהיה בארוע .
נרשמו 15 מכוניות באופן רישמי ועוד 3 הבטיחו בעל פה שיגיעו .
אשמח לעדכן בעתיד
דובי
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.