View Full Version : מישהו מוכר בראבו Hgt
DanieL_A4A
13-12-07, 16:10
מחפס בראבו Hgt במצב טוב או בראבו 1.8
תודה
דניאל (:
ניר בן טובים
13-12-07, 16:23
כמה לדעתך עולה בראבו Hgt?
DanieL_A4A
13-12-07, 22:30
כמה לדעתך עולה בראבו Hgt?
אין מחירון לאוטו הזה זה מה שאני יודע אבל אם זה מחיר טוב יש על מה לדבר...
לכל דבר יש מחיר (:
ניר בן טובים
13-12-07, 22:46
אין מחירון לאוטו הזה זה מה שאני יודע אבל אם זה מחיר טוב יש על מה לדבר...
לכל דבר יש מחיר (:
תשובה נכונה
עברת את המבחן...;)
זרוק מחיר שנראה לך הגיוני. נחשוב עלייך...
DanieL_A4A
15-12-07, 21:34
תשובה נכונה
עברת את המבחן...;)
זרוק מחיר שנראה לך הגיוני. נחשוב עלייך...
זרוק מחיר למה?
צריך לדעת פרטים של האוטו ואז להעריך כמה לדעתי צריך לשלם
לא מדברים באוויר [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] (:
ניר בן טובים
16-12-07, 14:07
זרוק מחיר למה?
צריך לדעת פרטים של האוטו ואז להעריך כמה לדעתי צריך לשלם
לא מדברים באוויר [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] (:
להעריך זו פונקציה שלך. אני יכול לדרוש כמה שאני רוצה גם אם הרכב עומד על בלוקים.;)
אני יכול לספר לך שבראבו HGT , מהמספר המצומצם שיצא לי להכיר והעבירו ידיים, לא נמכרו בפחות מ 45 אלף לאחרונה. יש גם אחת [הכי שמורה בארץ, אולי באירופה אפילו] שהבעלים שלה קיבל הצעות של למעלה מ 60 אלף. ולא מכר אותה.
וודאי שצריך לבדוק כל מקרה לגופו, אבל על רכבים נדירים מתחילים לדבר במספרים גבוהים כמעט תמיד, גם אם הרכב לא במצב מזהיר.
תנסה לחפש במקביל
Ar 145 2.0, 1.7
DanieL_A4A
23-12-07, 16:44
תנסה לחפש במקביל
Ar 145 2.0, 1.7
אלפא אחת המכוניות החזקות שיש
אבל לא יודעים לטפל בהם בארץ וחלקים יקרים אז לא משתלם לי :-|
אתה חושב שהטיפול ב Bravo Hgt שונה במשהו?
ממש לא.
45k לבראבו Hgt, איך ההתנהגות שלה לעומת פונטו Hgt? איך היית משווה בין הרכבים לדעתך?
ניר בן טובים
27-12-07, 12:34
על הפונטו Hgt נהגתי בגרסת האבארת' הראשונה שהביאו לארץ. נדמה לי אחרי שניצן [רז] פירק אותה בסיבובים וזה היה לפני כמה שנים טובות. ככה שהזכרון שלי ממנה די מעומעם. אבל אני זוכר שהיא הייתה חמודה מאוד, לא מבריקה או מרגשת מי יודע מה. אבל מבחינת ההיצע היא התמקמה שם באמצע בין הקליאו ספורט לאיביזה 20vt. ובסך הכול כמו הבראבו Hgt נתנה ערך מוסף באלמנטים אחרים.
את הבראבו יש לי כבר 5 שנים ,אולי יותר. ואם יש משהו אחד שניתן לומר עליה בוודאות זה שיש בה מורשת ספורטיבית מורגשת, אבל זה בטח לא בא לידי ביצוע על הכביש. היא כבדה מאוד, השלדה שלה רכה [אני מתייחס כרגע למכונה נטולת חיזוקים ובולמים ,או שיפורים] , ההיגוי חביב אם כי קל מעט, וללא המנוע הפנטסטי שלה אני בספק אם כלל היו מייחסים לה חשיבות מוטורית כלשהי.
להשוות אין פה מה כל כך. אלו מכוניות שונות בתכליתן. כשהבראבו פורטת על כל 5 הצילינדרים שלה , אין שום דבר על הכביש היום שאפילו דומה לזה. אולי Type R. אני מדבר רק על המוזיקה של המנוע, לא על הביצועים.
אפשר להשוות אותה ל גולף Gti מהדור הרביעי נניח. שם היא תצא כשידה על העליונה. אבל בפרוש לא מדובר פה במכונית ביצועיסטית. Far From It.
.
להחזיר את מנוע מחומש הצילינדרים של פיאט, זה כדאי !
ניר בן טובים
27-12-07, 16:33
גדעון, יש 5 צילינדר. פשוט הנפח גדל ל 2.4 , מה שסיפק לסטילו אבארת' האיומה את הסוסים שלה. בימינו מרובי התקינות זה פשוט נשמע כמו ריחוף לילי של ינשוף ולא גרגור הנאה של נמר.
4 עדיף על 5 בעיקר בגמישות ומומנט. הבראבו צריכה לטפס גבוה מאוד לאיזור ה 6000 סל"ד בשביל לנצל את העוצמה שלה ובד"כ צריך להשאר שם. אחרת כל נפילה של המחט מתחת ל 4500 , העסק זוחל.
מי עדיפה מבחינת התנהגות?
מי מהירה יותר?
ניר בן טובים
27-12-07, 18:49
הבראבו מעט יותר חזקה , הפונטו עם התנהגות עדיפה. אי אפשר לומר על אף אחת מהן שמדובר באיזו חיה מוטורית. די חלביות אם אפשר לומר.
DanieL_A4A
29-01-08, 00:48
איך הבראבו hgt לעומת הקליאו ספורט? איך הקליאו הזאתי בכללי למישהו יש פרטים עליה?
מחירים ?
ניר בן טובים
29-01-08, 08:57
בקצרה כרגע...
אלו מכוניות שונות לחלוטין. הקליאו היא מכונית ספורט HOT HATCH במלוא הדרה. הבראבו HGT היא GT בלי ישבן. אם תמצא קליאו ספורט שמורה - לך על זה. ובכל מקרה ומצב, הקליאו עושה מה HGT קציצות.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.