View Full Version : מפגש עם מועדון מאזדה, מתחם "מסלולים" 29.12.07
ביום שבת 29.12, נחבור למועדון מאזדה המקיים מפגש במתחם "מסלולים".
שעת יציאה מהמרכז ושעת המפגש יפורסמו בהמשך.
התכנסות "במסלולים" בשעה 10:00
אנא אשרו השתתפות,
להתראות.
הנחיות:
כביש 4 לכיוון דרום.
יציאה במחלף אשדוד אל איזור התעשיה ניר גלים.
פונים ימינה ברמזור הראשון שבו אפשר (זה יוצא הרמזור השני סה"כ).
נוסעים ישר, עוברים את פסי הרכבת, ופונים ימינה לאחר המתחם עם המיכלים.
מצורפת מפה מגוגל.
נקודת מפגש צפונית - מסעדת מקסים בחיפה. שעה 08:00 במקום יהיה שמוליק, מנהל מועדון מאזדה.
נקודת מפגש דרומית - צומת פלוגות. שעה 08:50, מאספים אלכס וקוסטה, מועדון מאזדה.
נקודת מפגש מרכז - תחנת דלק פז הסיירים. שעה 09:00, במקום יהיו אביעד, ניר ואני.
רצוי להביא איתכם בקבוק מים, מצלמות (סטילס ווידיאו) והכי חשוב עם המון חשק ורצון להפוך את הארוע למהנה.
ניר בן טובים
11-12-07, 22:34
אם יש חברים [שבד"כ כן מגיעים למפגשים, והרבה] שאינם מתכוונים להגיע, רשמו עצמכם בשרשור כלא מגיע. [נועד למטרות רישום ומעקב זה הכול].
אני שם (בהנחה שהאוטו שלי עובר טסט)
אני כמובן מגיע. יש לי שאלה, זה יהיה מפגש סטנדרטי או שתהיה איזו פעילות מוטורית? הרי מדובר ב"מסלולים", ישר המוח שלי מעלה רעיונות.
ניר בן טובים
11-12-07, 22:59
אני כמובן מגיע. יש לי שאלה, זה יהיה מפגש סטנדרטי או שתהיה איזו פעילות מוטורית? הרי מדובר ב"מסלולים", ישר המוח שלי מעלה רעיונות.
כן ליאור. הם עורכים שם ג'ימיקנה. אם מישהו מאצלנו מעוניין להשתתף כמובן שזה אפשרי.
פאנקיעיראקי
12-12-07, 01:37
בטח שבוודאי שאני מגיע :lol:
KoF-sHeLeG
12-12-07, 02:01
אני אשמח להגיע, ואני אשמח גם להשתתף, השאלה היא כמה זה יעלה... (סטודנט תפרן, מה לעשות... :rolleyes:)
והאם זו תהיה ג'ימיקנה סגורה לחברי שני המועדונים, או תחרות פתוחה שבאותה הזדמנות יערך מפגש?
בא לצלם, להשתתף - הכל :twisted:
מגיע כמובן.
שולה מעפולה:d
ניר בן טובים
12-12-07, 09:09
אני אשמח להגיע, ואני אשמח גם להשתתף, השאלה היא כמה זה יעלה... (סטודנט תפרן, מה לעשות... :rolleyes:)
והאם זו תהיה ג'ימיקנה סגורה לחברי שני המועדונים, או תחרות פתוחה שבאותה הזדמנות יערך מפגש?
מפגש בכל מקרה יהיה. התחרות היא פתוחה ויש עלות מסויימת [לא גבוהה מידי]
מאוד רוצה להגיע אך כרגע מדובר על סבירות של 50-50.
חבר ותיק מגיע מחו"ל, לתקופה קצרה, ומתוכנן איזה טיול רציני שאני חייב להיות בו.
אשתדל מאוד להגיע ואולי אף להיכנס לג'ימקאנה.
רענן.
תתכוננו להרבה קונוסים נופלים, טונות של תת היגוי ומופע בלרינות יכול להיות שאני אשתתף עם הדייהטסו. הכל תלוי באישור מאחותי ( אין מה לעשות, זה אוטו שלה.)
fiat-bravo
12-12-07, 17:18
איפה זה מסלולים?
ואיפה אתם נפגשים במרכז?
אגב, מה הקשר תשלום?
המגרש הרי נטוש... :rolleyes:
ניר בן טובים
12-12-07, 18:14
אגב, מה הקשר תשלום?
המגרש הרי נטוש... :rolleyes:
את החשבון מקבלים במוסך אחרי הג'ימיקנה 8-)
התכוונת אצל הפאנצ'רמעכר.
לא נורא, גם ככה יש לי חרא של צמיגים :D
1 רביעיית Dunlop SP2000E SPORT על הגחלים ;)
ניר בן טובים
12-12-07, 19:09
התכוונת אצל הפאנצ'רמעכר.
לא נורא, גם ככה יש לי חרא של צמיגים :D
1 רביעיית Dunlop SP2000E SPORT על הגחלים ;)
אצלו [בפנצ'ריה] זה החלק הזול. אני מכיר לא מעט מכוניות שהתעקמו להן כל מיני דברים אחרי ג'ימיקנה. אבל אצלך לא הייתי דואג, הרכב חדש. אם אני אכניס את שלי לשם אני אחזור הבייתה כשהגיר תקוע בוונטה:wink:
אוי ואבוי אם אני אשתתף עם האוטו שלי אני אצטרך להביא ארגז כלים שיהיה לי איך לאסוף את האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].
ניר, אני דווקא בעד חיסול הטרור (או: חיסול הדנלופ'ס) :lol:
לא ממש הבנתי מה קשור מאזדה לפיאט
בכל אופן אני עובד על מיפגש גדול ומכובד של מועדון פיאט:)
יש למה לחכות
ניר בן טובים
12-12-07, 22:48
לא ממש הבנתי מה קשור מאזדה לפיאט
בכל אופן אני עובד על מיפגש גדול ומכובד של מועדון פיאט:)
יש למה לחכות
כמה דברים צביקה...
א. זו זכות גדולה עבורנו לשתף פעולה עם כל מועדון. מה זה משנה אם זה מאזדה, לאדה, או איגוד מכסחי המדשאות בפארק הלאומי. הקשר הוא קשר מוטורי. האירוע אגב הוא פרי מוחו של מנהל מועדון מאזדה [שמוליק] שוודאי אינו זקוק לנו שנרבוץ לו שם, אבל טרח להזמין אותנו בכל מקרה. אז על כך אנחנו מודים לו ובאותה הזדמנות לכל חברי מועדון מאזדה.
ב. כל יוזמה היא מבורכת. [לראייה הטיול שארגנת עם גיא]. אבל יש לך כנראה נטייה או סיבה לא ברורה, להתעלם פעם אחר פעם מהבקשות של המנהלים לתאום מראש של אירועים שאתה מתכוון לארגן. אין לי מושג על איזה מפגש גדול אתה מדבר , וגם ההודעה הביזארית שלך [שוב תוך התעלמות מנהלים פשוטים] ל "על האש" הייתה לא פחות מחתרנית.
לחנך אותך אני לא מתכוון [בטח לא כשאתה מתעלם מהודעות פרטיות מהמנהלים] , אבל אני מציע לך לשקול היטב את השרשורים שאתה פותח פה ומצהיר בהם על מיני אירועים.
נוסף על כך , משהו שהובא לתשומת ליבי. בטיול האחרון "דנתם בעתיד המועדון". אלא אם כן זה מועדון פרטי שלך , לא מובן לי מה לך ולעתיד המועדון. ז"א יש לך עתיד פה, אבל על פי ההתנהגות שלך לאחרונה , הוא מתחיל להיות בספק. לתשומת לבך
לגביי אירועים...
בשלב הזה יש לנו שני אירועים בדרך. האחד עם מאזדה כמובן, ולאחריו מפגש די גדול [שעוד עובדים עליו כרגע] ומעניין.
באמת כל הכבוד למועדון מאזדה על השיתוף פעולה עם המועדון שלנו. חשוב מאוד שבקהילה המוטורית בארץ יהיו שיתופי פעולה וכל אחד כזה הינו מבורך. אני כבר מחכה בקוצר רוח לכל פעילות של המועדון וחשוב שזו תהיה פעילות מאוחדת שמקובלת על כולם ולא שיהיו למועדון כמה ראשים. ככה לא נגיע לשום מקום.
בברכה, ליאור:).
ניר, נשמע מעניין - תעדכן אותי לגבי המפגש השני...
בשלב הזה יש לנו שני אירועים בדרך. האחד עם מאזדה כמובן, ולאחריו מפגש די גדול [שעוד עובדים עליו כרגע] ומעניין.
ניר, אני לא אגלה ממי8-), אבל שמעתי משהו על המפגש שיבוא לאחר המפגש עם מועדון מאזדה. נשמע כמעניין מאוד ושווה להמתין.
מקווה מאוד שהדבר יצא לפועל.
ניר בן טובים
13-12-07, 20:41
ניר, אני לא אגלה ממי8-), אבל שמעתי משהו על המפגש שיבוא לאחר המפגש עם מועדון מאזדה. נשמע כמעניין מאוד ושווה להמתין.
מקווה מאוד שהדבר יצא לפועל.
שמעת נכון. וכולנו מקווים שזה ייצא לפועל. :wink:
חבר'ה זה לא יפה לשמור סודות בחברה.
ברגע שהכל ייסגר - נפרסם את כל הפרטים.
אתה יודע למי מראים חצי עבודה?
הרשה לי להתעלם מגיבוב השטויות שרשמת.
אני אכן עובד על אירוע... ואתה לא חייב להגיע אם לא יאה לך.
שבת שלום
כמה דברים צביקה...
א. זו זכות גדולה עבורנו לשתף פעולה עם כל מועדון. מה זה משנה אם זה מאזדה, לאדה, או איגוד מכסחי המדשאות בפארק הלאומי. הקשר הוא קשר מוטורי. האירוע אגב הוא פרי מוחו של מנהל מועדון מאזדה [שמוליק] שוודאי אינו זקוק לנו שנרבוץ לו שם, אבל טרח להזמין אותנו בכל מקרה. אז על כך אנחנו מודים לו ובאותה הזדמנות לכל חברי מועדון מאזדה.
ב. כל יוזמה היא מבורכת. [לראייה הטיול שארגנת עם גיא]. אבל יש לך כנראה נטייה או סיבה לא ברורה, להתעלם פעם אחר פעם מהבקשות של המנהלים לתאום מראש של אירועים שאתה מתכוון לארגן. אין לי מושג על איזה מפגש גדול אתה מדבר , וגם ההודעה הביזארית שלך [שוב תוך התעלמות מנהלים פשוטים] ל "על האש" הייתה לא פחות מחתרנית.
לחנך אותך אני לא מתכוון [בטח לא כשאתה מתעלם מהודעות פרטיות מהמנהלים] , אבל אני מציע לך לשקול היטב את השרשורים שאתה פותח פה ומצהיר בהם על מיני אירועים.
נוסף על כך , משהו שהובא לתשומת ליבי. בטיול האחרון "דנתם בעתיד המועדון". אלא אם כן זה מועדון פרטי שלך , לא מובן לי מה לך ולעתיד המועדון. ז"א יש לך עתיד פה, אבל על פי ההתנהגות שלך לאחרונה , הוא מתחיל להיות בספק. לתשומת לבך
לגביי אירועים...
ליאור, אני גיליתי את זה ממש בטעות ולא דרך מישהו מהאתר. קצת סבלנות, אני מאמין שברגע שכל הפרטים יהיו סגורים כולנו נשמע על זה כמו שצריך. גם אני מחכה לקצת יותר פרטים. :)
אם יש חברים [שבד"כ כן מגיעים למפגשים, והרבה] שאינם מתכוונים להגיע, רשמו עצמכם בשרשור כלא מגיע. [נועד למטרות רישום ומעקב זה הכול].
המרחק, המרחק...
מדינה כ"כ קטנה עם מרחקים כ"כ גדולים.. :sad:
כנראה לא אגיע בגלל המרחק ובגלל שאני לחלוטין לא מתמצא בכבישי הדרום והמרכז. למעשה אני כרגע מברר לגבי GPS.
אוי ואבוי אם אני אשתתף עם האוטו שלי אני אצטרך להביא ארגז כלים שיהיה לי איך לאסוף את האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].
אם אני הייתי משתתף הייתי מתהפך עם הרכב. חבל לא ראית מה קרה לי ברמת הגולן באחד מה- "מגה סיבובים".
האם יש סיכוי להדלפה? :wink:
הרשה לי להתעלם מגיבוב השטויות שרשמת.
אני אכן עובד על אירוע... ואתה לא חייב להגיע אם לא יאה לך.
שבת שלום
לתשומת לבך,
אנחנו בעד שתיזום ארועים, אבל יש גבול לרמת הזלזול והיחס הלקוי שלך, אם יש לך קושי בהבנה לבקשות חוזרות ונשנות לא לארגן אירועים על דעת עצמך מבלי לתאם עמנו, אז האמן לי שכל סעיף לרמת הפרט בהודעה של ניר יופעל כנגדך ואתה תמצא עצמך נעול מחוץ לכתלי המועדון הזה.
צביקה,
צר לי שבהודעתך זו בחרת להמשיך בדרך קלוקלת וביחס נבזי וחצוף כשאתה ממשיך בהתעלמות מהבקשות החוזרות ונשנות שלא לצאת בהודעות ארגוניות על דעת עצמך ויוצא בהצהרות מרד וזלזול. בדרכך זו אתה מסב נזק למועדון!
אם כך אתה רוצה להמשיך – הסר ספק מליבך כי לא יאחר היום ואכן תתבצע פה פעולה במסגרת הפורום שלא תאפשר לך לכתוב שום דבר, לא לקחת חלק בכלום וכפי שאביעד ציין, מקומך לא יהיה בינינו.
מדינה כ"כ קטנה עם מרחקים כ"כ גדולים.. :sad:
כנראה לא אגיע בגלל המרחק ובגלל שאני לחלוטין לא מתמצא בכבישי הדרום והמרכז. למעשה אני כרגע מברר לגבי GPS.
גיא בחייך - בטיול האחרון לרמת הגולן אני נסעתי מהרצליה ועד מצוק עורבים. מרחק שהוא הרבה יותר גדול מאשר יוקנעם - אשדוד.
אתה מוזמן להגיע עם מישהו אחר, אבל חבל שלא תגיע רק בשביל זה. ואגב, אני בספק אם תצליח להפוך את האונו שלך :)
fiat-bravo
14-12-07, 03:59
איפה זהמסלולים איך מגעים מאשדוד? ומתי זה?
איפה זהמסלולים איך מגעים מאשדוד? ומתי זה?
מסלולים זה באזור תעשיה אפק.
ליד כפר קאסם.
שולה
האם יש סיכוי להדלפה? :wink:
מצטער, אני חתום על הסכם סודיות :D
מסלולים זה באזור תעשיה אפק.
ליד כפר קאסם.
שולה
לא למתחם הזה אנו מתכוונים שחר, כי אם לזה שממוקם באשדוד.
תוכלו לציין כתובת מדוייקת או לחילופין להעלות מפה לאתר (או נ.צ. מ-google earth), בבקשה?
העלתי להודעה הראשונה בשרשור.
חברה , כל הפרטים יפורסמו בהמשך, כשבוע לפני הארוע.
שמוליק
גיא בחייך - בטיול האחרון לרמת הגולן אני נסעתי מהרצליה ועד מצוק עורבים. מרחק שהוא הרבה יותר גדול מאשר יוקנעם - אשדוד.
אתה מוזמן להגיע עם מישהו אחר, אבל חבל שלא תגיע רק בשביל זה. ואגב, אני בספק אם תצליח להפוך את האונו שלך :)
אביעד, אתה צודק. לאונו אין שום בעיה לנסוע מרחקים גדולים כאשר הרכב תקין, הבעיה היא שהרכב שלי אינו תקין. פתחתי על זה שרשור בקארס פורום בתחילת החודש, החברים שם כמובן ניסו לעזור אבל אני עדיין לא יודע מה הבעיה.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=185529
גם בטיול האחרון על מחלף אליקים הרכב עשה לי בעיות הנעה, בטח היו כאלה שראו, במזל הצלחתי להניע בסוף. כמובן שאני נוסע למוסך התקלה נעלמת כלא היתה (חוק מרפי) ואז הוא רוצה להחליף לי סתם חלקים.
חוץ מזה שבקרוב יהיה לי GPS ואז הבעיה השניה של חוסר התמצאות תיפתר גם.
אז בינתיים הרכב עומד לו ליד הבית ולא זז מחוץ לעיר, ואני בינתיים נוסע באוטובוסים, כך עדיף נראה לי :-(
העלתי להודעה הראשונה בשרשור.
מעולה, תודה.
ניר בן טובים
14-12-07, 13:08
גיא תנסה איכשהו למצוא דרך להגיע. גם האירועים הבאים אח"כ יהיו בדרום הארץ. כולל נסיעה משותפת דרומה [בשלבי תכנון כרגע]. ז"א, יהיו בערך 3-4 אירועים בדרום. תשתדל למצוא דרך להגיע לפחות לאחד מהם. סתם חבל שתפסיד אירועים כאלו.
בקיצור, תחשוב על משהו. ;-)
גיא, במקרה הכי גרוע - אתה מוזמן לתפוס רכבת להרצליה ולנסוע איתי. :)
ואגב, חבל שלא אמרת כלום בטיול אולי היינו מוצאים מה הבעיה.
גיא, במקרה הכי גרוע - אתה מוזמן לתפוס רכבת להרצליה ולנסוע איתי. :)
ואגב, חבל שלא אמרת כלום בטיול אולי היינו מוצאים מה הבעיה.
הייתי לחוץ בלנסות להניע, לא חשבתי על זה..
בכל מקרה כשהרכב לא מניע אם אני מניע בדחיפה הוא כן מניע, מה זה אומר?
KoF-sHeLeG
14-12-07, 19:16
הייתי לחוץ בלנסות להניע, לא חשבתי על זה..
בכל מקרה כשהרכב לא מניע אם אני מניע בדחיפה הוא כן מניע, מה זה אומר?
סטרטר.....
אבל הסטרטר מסתובב כרגיל, פשוט אין הצתה.
בכל אופן הדיון בנושא עבר לכאן [לחצו כאן (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=185529)], מכיוון שזה לא מטרת השרשור, תודה :).
fiat-bravo
16-12-07, 17:58
לפי דעתי אנחנו צריכים לערוך מפגש רציני לכמה ימים לדוגמא לרדת לאילת או לנסוע לצפון
מה אומרים?
גם נכיר אחד תשני מצויןן גם ניתגבש וגם נרחיב אופקים
ואשמח לקבל עוד אינפורמציה על מפגש מזדה
מתי?איפה במדוייק?ואיך מגיעים?ויש מחיר ישתתפות?
כמו שנרשם, פרטים נוספים יפורסמו בהמשך.
ניר בן טובים
17-12-07, 11:59
לחברים מהמרכז - נקודת המפגש היא בתחנת הדלק "סיירים". האירוע עצמו יהיה
בשעות הבוקר [ברגע ששמוליק יעדכן אותנו נדע] ובמקביל נפרסם את שעת ההתאספות בתחנה.
KoF-sHeLeG
17-12-07, 13:18
האירוע עצמו יהיה בשעות הבוקר
בוקר יום שבת, הכוונה היא ל-14:00? :D
ניר בן טובים
17-12-07, 15:57
בוקר יום שבת, הכוונה היא ל-14:00? :D
אתה אחראי שיהיה מקום בסיירים להתארגן . אז תבוא לשם ב 6:00AM :)
fiat-bravo
17-12-07, 17:17
מסלולים זה באשדוד?
מסלולים ה"חדש" זה בראש העין, מסלולים הישן זה באשדוד.
אנחנו נוסעים למגרש הישן.
אגב, קרא את ההודעה הראשונה בשרשור. יש בה את כל המידע המעודכן.
המפגש מתוכנן לשעות הבוקר,
שעה מדוייקת תהיה בתחילת שבוע הבא, עם חזרתו של שמוליק (מנהל מועדון מאזדה) ממילואים.
DanieL_A4A
19-12-07, 19:50
חברה אני כנראה יבוא לא מאה אחוז כי זה טיפה רחוק לי (אני גר ליד קרית שמונה :confused: )
אז אם יסתדר לי אני ישמח לבוא למפגש הראשון שלי
אם לא מבטיח לבוא במפגש הבא כי במפגש הקודם שהייתם בצפון הייתי בשלילה ):
אז אם אני יגיע מה טוב אם לא פעם הבאה
דניאל (:
אולי תצליח להתחבר עם גיא ככה גם תוכלו לחלוק בהוצאות הדלק וגם לא ישעמם לכם כל הדרך :)
פורסם באתר מועדון מאזדה ומצאתי לנכון לפרסם גם פה*:
מפגש מועדון פיאט ישראל + מועדון מאזדה ישראל
תאריך 29/12/07
מקום - מגרש מסלולים לשעבר - אשדוד
שלום לחברי הפורום ולמנהליו,
להלן פרטי הארוע המתקרב :
הארוע יתקיים במגרש מסלולים לשעבר הממוקם באזור תעשייה אשדוד בתאריך 29/12/07. שעת הארוע 10:00 בבוקר, כאשר 10:00 כבר כולם נמצאים במקום.
כדי שהארוע יעבור בהנאה וללא תקלות מיותרות כולנו נדרשים ליישם מס. כללים חשובים.
מס. נהלים וכללי בטיחות בארוע :
1)אל מקום הארוע יגיעו חברי המועדון בשיירות אשר יקבעו מראש או בצורה עצמאית.
2)נקודות איסוף יקבעו כיום-יומיים לפני הארוע עצמו.
3)בכל נקודת איסוף יהיה אחראי שיירה שתפקידו יהיה לדווח למארגני הארוע על מס. כלי הרכב שהגיעו ועל תחילת תזוזה לכיוון מקום הארוע.
4)אחראיי שיירות יקבעו על ידי מארגני האירוע מראש.
5)כל שיירה תמתין כ-10 דקות נוספות למאחרים ולא יותר.
6)נסיעה בשיירה תתבצע בצורה חוקית ללא השתוללויות או לקיחת סיכונים מיותרים.
8)בעת ההגעה לארוע, חברי המועדון יחנו את רכבם מחוץ למגרש ויחכו להוראות נוספות.
9)מארגני הארוע יארגנו את המסלול ומיד לאחר מכן יעבירו כללי בטיחות לנוהגים
כללי בטיחות :
1)מכיוון שהמסלול יכול להיות רטוב מגשמים, אנא השתדלו לנהוג במשנה זהירות. אם אינכם בטוחים שאתם מסוגלים, אל תעלו למסלול. אנו לא רוצים תקלות מיותרות.
2)עליה למסלול תתבצע בטור של רכבים. רק רכב אחד יורשה לעלות בכל פעם.
3)רכב שסיים את המסלול יעבור מיד למקום האחרון בטור אלא אם כן נהג הרכב לא יהיה מעוניין להמשיך לנהוג יותר ואז הוא יחנה את רכבו בחנייה הכללית.
אנא בידקו נוזלים חיוניים ברכב, תקינות צמיגים ולחץ אוויר תקין והכי חשוב, בואו עם מצב רוח טוב (למרות שיהיה קר ואולי רטוב)
הודעה לגבי נקודות איסוף רכבים כיום יומיים לפני הארוע. אנא השארו מעודכנים.
שמוליק
לשרשור במועדון מאזדה: http://www.mc-il.net/forum/showthread.php?t=3693
* מוגש כשירות לחברי המועדון בלבד, אני מניח שיש כאלה שראו את זה שם ואני לא מתכוון בהודעה זו לעקוף את המנהלים או משהו בסגנון. במידה והודעה זו חורגת מהחוקים- נא למחוק, תודה.
* מוגש כשירות לחברי המועדון
יופי של שירות גיא. ואם כבר שירות, אז לפחות תציין את כמות החברים שמגיעים משם :).
כאמור, שעה ומיקום להתארגנות השיירות יצאו כיומיים לפני המפגש. התכנסות "במסלולים" בשעה 10:00.
מקום המפגש לבאים מהמרכז נשאר תחנת הדלק "סיריים", כפי שניר פרסם, לבאים מהצפון והדרום - יקבעו נקודות מפגש.
מקום המפגש יהיה עבור שני המועדונים וממנו נצא בשיירה אחת (מסודרת כמובן...).
להתראות.
גדעון, אני ואתה נעשה "שיירונת" מנס ציונה? :grin:
לצערי הרב, איני אגיע עם האיביזה (היא במוסך - מסיבות כאלה ואחרות שלא אפרט כאן כרגע. אל תדאגו, לא תאונה - חס וחלילה).
גדעון, במידה ואין התנגדות - אצטרף אליך.
:sad::x
להזכירכם, בשבת ה-29 לדצמבר חברי שני המועדונים יפגשו במגרש מסלולים הנטוש. זמן ההגעה למקום הוא 10:00 בבוקר.
נקודת מפגש צפונית - מסעדת מקסים בחיפה. שעה 08:00 במקום יהיה שמוליק, מנהל מועדון מאזדה.
נקודת מפגש דרומית - צומת פלוגות. שעה 08:50, מאספים אלכס וקוסטה, מועדון מאזדה.
נקודת מפגש מרכז - תחנת דלק פז הסיירים. שעה 09:00, במקום יהיו אביעד, ניר ואני.
רצוי להביא איתכם בקבוק מים, מצלמות (סטילס ווידיאו) והכי חשוב עם המון חשק ורצון להפוך את הארוע למהנה.
להתראות.
חברה, שיהיה לכולנו מפגש מהנה !
נתראה שם.
שמוליק
גיא, למה שלא תגיע?
אתה מוזמן לתפוס טרמפ עם אחד החברים, או לקחת רכבת למרכז ולתפוס טרמפ.
חבל שלא תבוא :)
מכיוון שזה רחוק יחסית והרכב לא ממש תקין.
למעשה אני מחר נוסע ל"סבב מוסכים" כדי לנסות לפתור כמה בעיות, הכי חשוב שימצאו מאיפה הבעיות הנעה.
רכבת מיוקנעם אין, אני צריך לנסוע לחיפה בשביל זה (יש רכבות בשבת?)
בכל מקרה ביום ראשון יש לי נסיעה ארוכה עם הרכב ואני גם לא רוצה להעמיס עליו.
אני בטוח שאני אפסיד, זה הולך להיות מפגש מאוד מוצלח ומהנה, אבל אני אשתדל להגיע למפגשים הבאים.
תהנו! :)
עדכון קל
עדכון קל לחברים מהדרום : כביש 41 עובר שיפוץ בצומת אשדוד לכן אנחנו מצומת פלוגות
יוצאים לכיוון אשקלון ומשם דרך צומת סילבר לאשדוד . (אין אפשרות לנסוע דרך צומת כנות/גדרה)
שעת יציאה מצומת פלוגות 8:50 ולמאחרים שביניינו 9:00 גג , נבצע עצירה בתחנת דלק פז
שממוקמת 100 מטר אחרי הכניסה הצפונית לאשקלון (לכיוון אשדוד) בסביבות השעה 9:20 ומשם
נצא ב 9:30 לאשדוד - תחנה סופית מסלולים הישן .
לצערי לא אוכל להצטרף למפגש עם מועדון מזדה בשל עבודה!
כל המגיעים, תהנו ותעשו חיים!
יום מקסים ונסיעה בטוחה :wink:
הכביש המדובר (צומת בני דרום מחלף אשדוד כלומר אין מעבר מבני דרום לאשדוד ומאשדוד לבני דרום)סגור הרמטית עד ינואר 2009 אם כל החוצפה והחלם שבדבר עדכון קל
עדכון קל לחברים מהדרום : כביש 41 עובר שיפוץ בצומת אשדוד לכן אנחנו מצומת פלוגות
יוצאים לכיוון אשקלון ומשם דרך צומת סילבר לאשדוד . (אין אפשרות לנסוע דרך צומת כנות/גדרה)
שעת יציאה מצומת פלוגות 8:50 ולמאחרים שביניינו 9:00 גג , נבצע עצירה בתחנת דלק פז
שממוקמת 100 מטר אחרי הכניסה הצפונית לאשקלון (לכיוון אשדוד) בסביבות השעה 9:20 ומשם
נצא ב 9:30 לאשדוד - תחנה סופית מסלולים הישן .
מאחר מעט, אבל מה לא עושים בשביל ג'חנון 8-)
הרעיון היה טוב - הביצוע פחות. לא בוצעה מדידת זמנים, לא אורגנו קונסים והיה מעט מפוזר.
אומנם זה נחמד להנות, אבל עוד יותר נחמד להנות וגם להתחרות אחד בשני - עם זמנים. זה הופך את העניין למאתגר יותר :)
נכון.
בסה"כ לרוב החברים זו הייתה הפעם הראשונה
אומנם זה נחמד להנות...
וזה אומר שנהננו :) ואנחנו מודים לשמוליק ומועדון מאזדה על ההזמנה.
איזה באסה!!! הפסדתי את האירוע כי היו לי בעיות בהשכמה. אני מקווה שנהנתם ותעלו עוד תמונות וחוויות מהאירוע. מקווה שבקרוב יהיה עוד אירוע והפעם אני אעשה הכל בשביל להגיע.
לא נורא ליאור,
ניר ורענן כבר עובדים על הטיול הבא..
שמח שנהנתם!
אגב, כמה אנשים הגיעו מאצלנו?
ניר בן טובים
29-12-07, 17:14
בסך הכול היה נחמד מאוד. הרבה אנשים, קטעים לא נורמלים , ותודה לשמוליק על האירוח ולכל החברים שבאו והשתתפו.
היה ממש כיף.
נהניתי נורא מהחוויה, הכרת הרכב וצורת הנהיגה. (תודה לגדעון על הטיפים)
מקווה מאוד שבקרוב נארגן ג'ימקאנה מסודרת כוללת מדידת זמנים.
רענן.
במילה אחת: ע-ר-ד.
גם זה יקרה. :D רק תביא קונוסים.
נארגן קונוסים (פיליפ? ;)).
אפשר לשים כמה פיאט אונו במקום קונוס?8-o
היה ארוע מגניב נהנתי נורא.
אכלנו ג'חנון בשקט בצד...ככה נשאר לנו יותר ...
תודה לשמוליק ולמועדון מזדה שהראו נוכחות.
שחרון
ואיך שכחתי - המון תודה לשחר ורענן. היה מצחיק :)
בקיצור, מי שרוצה ערד - שיגיד. זה בשלבי תיכנון... 8-)
חברה, תודה לכם שהגעתם, שמחתי לראות את כולכם !
תודה על שהפגנתם בגרות ולא השתוללתם במקום, היה 10
ל-vrs, בכוונה לא מדדנו זמנים כי זה היה קשה עם כמות כזו של רכבים.
שוב תודה.
שמוליק
שמוליק, אפשר לעשות מדידות גם עם מספר גדול - יחסית - של רכבים.
זה הופך את העניינים להרבה יותר מעניין :)
היה נחמד!
אני בעד קיום ג'ימיקאנה. אני מקווה שאני אוכל להגיע לערד.
מניסיון שלי עם מדידת זמנים זה אף פעם לא יוצא כמו שצריך. ותאמין לי שעשינו את זה לא פעם אחת, לפחות 4 פעמים גם במסלולים וגם בערד.
אבל לא משנה, העיקר שכולם נהנו, העיקר שכולם למדו עוד קמצוץ של שליטה ברכב.
שמוליק
אני יכול להעיד שהייתה נציגות מאד מכובדת ונכבדה של חברי פיאט
והייתה נציגות מאד מכובדת לפונטו ספורט, הייתה גם קופה אחת, שתי פיאט אונו, אני עם הטמפרה וניר עם הבראבו, ופונטו ,
ולראשונה זכיתי לראות מזדה לנטיס בייבוא אישי דגם ממש ממש יפה שלא נמכר בארץ , שדי מזכיר דגם מסוים של פורשה.
שמח שנהנתם!
אגב, כמה אנשים הגיעו מאצלנו?
נכון, היא היחידה בארץ
קוראים לדגם 323c והיא שייכת למשפחת הלנטיס דור I ובכלל למועדון מאזדה ישראל
שמוליק
איזה באסה שלו יכולתי להגיע היום :(
נעים מאוד אני גיל זוהר.. אני חדש פה רק עכשיו גלית שיש מועדון לפיאט. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא..
אז נעים מאוד אני ישמח להכיר חבר'ה פה.. שבוע טוב.:d
חברה, תודה לכם שהגעתם, שמחתי לראות את כולכם !
תודה על שהפגנתם בגרות ולא השתוללתם במקום, היה 10
ל-vrs, בכוונה לא מדדנו זמנים כי זה היה קשה עם כמות כזו של רכבים.
שוב תודה.
שמוליק
תודה רבה על ההזמנה, באמת היה 10.
פאנקיעיראקי
29-12-07, 23:03
ראשית כל תודה!
לשמוליק ולכל מי שהיה מעורב.
מיותר לציין שנהניתי מאוד וזכיתי להיות נווט של כמה נהגים
אז תודה לשחר, ולגיל שקבע שיאים חדשים בנהיגה עם פיאט אונו (אני לא חושב שהמהנדסים שתיכננו
אותה חשבו בכיוון הזה :) )
בקיצור רצו קטעים :p
תודה !
נהניתי
תודה !
תמונות יפות, הפרצוף של אוראל במושב הנווט של דני אומר הכל.
איפה אתה היית?
איך לא הגעת עם הקארט?
:)
התעוררתי ב 12:00 בצהריים שלא כהרגלי.
הקארט שלי צריך טיפול סוף עונה - החלפת לאגרים, צינורות, ריתוך פה ושם... לא נורא, עוד מעט עונה חדשה, מקווה שיהיו מירוצים גם באשדוד ו/או נחשונים.
רואים אותך בטיול לערד? :)
ניר בן טובים
01-01-08, 21:18
יהיה לנו מספיק זמן לישון כשנמות ציון. לטיול בינתיים, תגיע. :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.