View Full Version : Grande Punto Sport
האם מתכוונים להביא את הרכב?
ניר בן טובים
07-12-07, 09:18
מקסימום תראה פה את הפרוספקט בסוכנות. וגם על זה תצטרך לשלם כסף.
תגידו, הייתכן שהיצרן באיטליה נרדם בשמירה? הוא לא רואה איזה יבואן יש לו פה בארץ? למה הוא לא מחליף אותו?
גיא, לא נראה לי שהשוק הישראלי כל כך חשוב ליצרן. יש לו את כל אירופה בכיס אז ממנו אתה יכול לשכוח.
ניר בן טובים
07-12-07, 14:29
אני לא מכיר אף יבואן רשמי פה בארץ, שמתגמש לבקשות אינדבידואליות לדגמים מיוחדים [יש פה ושם אבל זה מאוד מוגבל] . בשורה התחתונה יבואן זה עסק. ועסק שרוצה להכניס כסף. לא מעניין אותו כל כך אם יש פה 30-40 משוגעים שרוצים לנהוג באבארת'. נכון שפעם קצת העיזו פה והביאו דגמים מענינים, אבל פיאט היא [עדיין] חברה בהתאוששות מכמה דגמי נפל, אז צריך להבין שיש פה כמה פקטורים שלובים.
יבואן זה עסק שרוצה להכניס כסף אבל בפועל לא מכניס, ראה את טבלת המכירות.
אם סמל"ת לא מסוגלים ליבא את דגם האבארט אז שיאפשרו ייבוא אישי, אנשים לא צריכים לסבול. כן, יש אנשים שישלמו 170k על הרכב הזה. אם הם לא מאמינים בעצמם אז חבל מאוד.
הדבר הראשון שהם צריכים לעשות זה לייבא את דגמי הגרנדה המאובזרים! מה שנמכר כרגע זהה לחלוטין לאיבזור של האונו 70s! לא קצת בושה??
2 חלונות חשמל עם מזגן מקורי ונעילה מרכזית ומנוע 1.4 עם 8 שסתומים זהו האבזור והמנועים שהגיעו גם עם האונו, אנחנו תיכף בשנת 2008 ולא בשנת 1993.
שלא נדבר על הלינאה, 500, בראבו והג'יפ של פיאט שפותח יחד עם סוזוקי. למה הם נשארו באיטליה?
למה יונדאי צריכים למכור כ"כ הרבה דגמים בישראל ופיאט לא מצליחה אפילו להתקרב ל- 10 המותגים הנמכרים?
הגטס של יונדאי יותר טובה מהגרנדה פונטו של פיאט?! בפירוש לא!
מחיר זול ושיווק נכון לציי רכב עושה את כל העבודה. תראו כמה גטסים של "ניו קופל" מסתובבים על הכביש.
ניר בן טובים
07-12-07, 15:34
מה שאתה מתאר פה זה לא רצונות של עסק. זה גחמות פרטיות. ומה לעשות, יש לך פה יבואן שמכיר את השוק הזה כבר לא מעט שנים. יש לו ידיעה ברורה מהו קהל היעד, ומהן ההעדפות שלו. כך הוא יודע , פחות או יותר כמה מכוניות ניתן יהיה למכור כאן. בכל מה שקשור לאבזור זה כבר משני . כי גם עם האבזור המלא , הפונטו הייתה מתקשה מאוד כאן מול המתחרות.
אז הזכרת את הלינאה, או הסדיצ'י , והבראבו [שתגיע לכאן מתישהו כנראה] . אבל אתה שוכח שאין למכוניות האלו קהל ברור. יש לסמל"ת ממש ליד הראש, יבואן אחר [יונדאי שמו] שמגלגל שם כספים על 4 דגמים וחצי. פשוט כי כל אחד מהם פוגע בול ברצונות של הלקוח על פי הקטגוריות השונות.
לצערך, אתה חי במדינת ישראל. וכאן אין תרבות מוטורית. יש פרוטוקול קנייה. אוטומט, עדיף עם תא מטען, ושלא יתקלקל. פיאט לא במשוואה הזו בכלל. אז לצפות מהם לייבא לכאן דגמים ביזארים שיירקבו במגרשי המסירה? אף מנכ"ל [כזה שרוצה להרוויח משהו] לא ירה לעצמו ברגל עם מהלך מטופש כזה.
שתבין, אני מסכים עם כל הרצונות שלך. הן בפרוש לגיטימיות. אבל לא ריאליות במדינה הזו.
האמת, אם תרשו לי רגע לחרוג מהדיון הזה - אני לא מבין למה לא פותחים את אופציית יבוא הרכב באופן אישי בארץ הקודש. למה צריך אישור יבואן בשביל לייבא באופן פרטי רכב כלשהו. הרי התקינה בארץ הקודש זהה לתקינה באירופה.
אולי אם יהיה עוד ח"כ שהנושא יהיה חשוב לו מספיק (כמו אהוד רצאבי בזמנו) המצב ישתפר.
אף אחד לא ישלם על האבארת' 170K!
אתה מבין שב-140K (פלוס מינוס) יש לך איביזה קופרה, שיש לה יותר סוסים! ופוטנציאל שיפורים עצום!
אתה יכול להוסיף 10K ולקנות אוקטביה vRS 2.0TFSI, שלה יש עוד יותר סוסים וגם לה פוטנציאל שיפורים לא קטן!
מבחינת משומשות, אתה יכול לרכוש ב-170K מיאטה NC, שתיהיה מהנה יותר משמעותית
ותיהיה נטול גג ;-)
תוכל לרכוש בסכום הזה גם גולף GTI משומשת, שגם היא תיתן לך יותר סוסים וגם לה פוטנציאל שיפורים לא קטן!
ב-170K האבארת' החדשה הייתה האחרונה שהייתי חושב עליה.
אבל עם התימחור הנכון (שזה אומר מחיר שבין האיביזה FR לבין האיביזה קופרה) - יכול מאוד להיות שיראו ממנה לא מעט חתיכות... הכל תלוי ביבואן, במחיר ובפרסום.
אני סתם נתתי דוגמא, כמובן שהמחיר צריך להיות באיזור המתחרים.
לגבי פרסום אין להם בעיה, הם יודעים מצויין לפרסם, יש להם בעיות בקבלת החלטות.
לא ייתכן שיביאו את הדגמים העלובים האלה של הפונטו החדשה ללא אפשרות להזמין את הדגם המאובזר, אז מה אם הוא יעלה יותר?
אם אנשים רוצים מנוע דיזל ומוכנים לשלם, למה סמל"ת מונעת את זה מהם? לא פעם ולא 5 פעמים אנשים פרסמו בפורמים שהם ראו באתר סמל"ת תמונות של הפיאט החדשה, הגיעו לסוכנות להזמין, ראו את החומר האנושי, נבהלו וברחו מהסוכנות.
מה הפלא כשנכנסים לפונטו החדשה רואים חורים מול הפרצוף? במקום רדיו יש חור!
במקום בקרת אקלים יש 3 כפתורים מסכנים.
אני אישית אם אקנה רכב חדש זה יהיה אך ורק עם רדיו מקורי וגלגלי מגנזיום, על בקרת אקלים עוד הייתי יכול לוותר, אם קר לי אני מנמיך את המאוורר, אבל להיסחב עם הפאנל לכל מקום זה מוגזם.
למה אנשי סמל"ת הבכירים מייבאים לעצמם את הבראבו החדשה, ה- 500 החדשה והגרנדה פונטו בגרסאות מאובזרות ולצרכנים לא?! כן, הרכבים הנ"ל מסתובבים להם כבר בת"א והסביבה, בגרסאות המאובזרות. הגרנדה פונטו היא מולטיג'ט.
והטענה האחרונה? למה שאנשים יקנו את הפונטו ב- 100k אם ב- 101k יש את המאזדה 2?
תחשבו על זה.
KoF-sHeLeG
07-12-07, 20:00
אוראל, הפונטו אבארת' עולה על האיביזה קופרה בכמה רמות, ולכן גם יותר יקרה ממנה.
אל תשכח שלא הכל מתחיל ונגמר בכמות הסוסים באורווה...
והטענה האחרונה? למה שאנשים יקנו את הפונטו ב- 100k אם ב- 101k יש את המאזדה 2?
תחשבו על זה.
טפו טפו טפו-להשוות פיאט גרנדה פונטו ל מאזדה 2 ? במקל לא הייתי נוגע במאזדה הזו.
ועוד להשוות אותה לפונטו? זה כמו שתשווה את פסל דוד לחתיכת אבן שזרוקה במכתש...
אילן פייביש
turbo
אוראל, הפונטו אבארת' עולה על האיביזה קופרה בכמה רמות, ולכן גם יותר יקרה ממנה.
אל תשכח שלא הכל מתחיל ונגמר בכמות הסוסים באורווה...
גל, עם כל הכבוד - אתה לא נהגת בקופרה ובטח שלא באבארת' החדשה, שאין בארץ,
אז אל תקפוץ ותסיק מסקנות מוטעות ומטעות.
הגרנדה פונטו בבסיסה לא מכונית יוצאת דופן מבחינת הנאה מנהיגה - סבירה בלבד.
במידה ופיאט לא ביצעו שינויים היסטריים באבארת', גם היא לא תיהיה יוצאת דופן מהבחינה הזאת.
לאיביזה יש בעיה קריטית - הרבה סוסים ומומנט, על מתלים ושילדה שכויילו בצורה לא מי יודע מה טובה, ולכן יש כמויות אדירות של תת היגוי וזה פשוט הורס את כל הפאן שניתן להוציא ממנה.
אגב, ניתן לפתור את הבעיה בעזרת סט בולמ"ז/קפיצים (או קויילאובר'ס) איכותיים
ובעזרת כיווני מתלה (קמבר/קסטר) עדיפים על המקור.
ועוד לא נגענו במנוע המצויין שלה - אותו 1.8T מוכר, וותיק, אמין ועמיד מאוד של VAG
מה שלא ניתן להגיד על המנוע של הפיאט, שהוא עדיין בחיתוליו.
ואת ה-1.8T המדובר ניתן לשפר בצורה מטורפת - והוא עדיין ישמור על אמינות ועמידות מרשימה למדי.
חבל שאתה סתם יורה באוויר מבלי הוכחות.
טוב נו, זה הכל בגלל שיש לך פיאט ואתה משוחד... ניתן להבין ;)
לפיאט יש עוד הרבה מה להוכיח... ימים יגידו.
ואגב, אני ממש לא מחסידי האיביזה - למרות שכרגע אני הבעלים של אחת (אומנם "ספורט", ולא FR או קופרה - למרות שיכלנו ללכת על אחת מהן...)
ככה שהמילה משוחד - תיהיה ממש לא במקום. אני מעדיף שקודה על סיאט - בכל רגע נתון,
אבל זה המצב, זה מה יש ועם זה ננצח - לא היו אופציות עדיפות.
ואילן, זאת הפעם הראשונה שאני אשכרה מסכים איתך על משהו!
גם אני מעדיף את הפונטו על ה-2 המצועצעת.
ניר בן טובים
07-12-07, 21:47
אני מסכים עם הטענה של אוראל. אני לא חושב שיש בגרנדה-פונטו משהו מה יודע מה מבריק. הרעיון כן, העיצוב בטח , אבל הביצוע או במילים אחרות -השלדה וכל מה שמסביב זה לא ממש זה. אי אפשר להמתין ולערוג שנים על גבי שנים לתוצר איטלקי שאפשר לנהוג בו בהנאה, ולבסוף לקבל איזה משהו בינוני ולנסות להסתיר את זה כל מיני גימיקים שיווקים ועיצוב. זה עובד בעיקר על אנשים שמכורים למותג, לא לנהיגה. ואת אותה הבדיחה לא מספרים פעמיים לאותו קהל.
אני גם לא חסיד גדול של האיביזה. נהגתי בה די הרבה , גם בגרסת ה 20VT הראשונה וגם בליאון 20VT ולא התרשמתי מאף אחת מהן. המנוע חזק ומרשים [כמו שציין אוראל וזה נכון מאוד, ובעיקר גמיש מאוד] אבל זה בערך כל מה שיש שם. ככה שאני לא פוסל לחלוטין את האבארת' כמתמודדת מענינת. בינתיים אפשר לקרוא עליה פה:
http://www.whatcar.co.uk/car-review-summary.aspx?NEW_USED=1&MA_TYPE=1&MA=11&RT=2791&Submit1=GO
ניר, תראה... תשמע...
למרות שאיתך אני לא מתווכח :) אני חייב לציין שאני לא מסכים איתך במאת האחוזים.
תשקיע ותסדר את בעיית התת היגוי של האיביזה בעזרת מה שציינתי, ואתה תקבל מכונית שתספק לא מעט פאן (אומנם לא במידה של קליאו ספורט, אבל עדיין...) ולא תעניש אותך (יותר מידי) בסעיף נוחות הנסיעה.
תא הנוסעים שלה איכותי, מרווח ומאובזר למדי - מה שלא כ"כ ניתן להגיד על התא של הגרנדה פונטו (לפחות מבחינת הסעיף הראשון - איכות, והסעיף השני - איבזור).
אבל שוב, ימים יגידו... לא נשפוט את האבארת' מקודם מידי.
רק נציין שעל הנייר היא לא אמורה להיות יוצאת דופן מבחינת הנאה מנהיגה
ואכן, יש לה את הלוק הנכון - מסכים איתך.
אוראל, כל רכב ניתן לשיפור בעזרת האביזרים המתאימים, ככה שאין טעם להכניס את זה למשוואה.
מההיכרות שלי, הקופרה מהווה חבילה נהדרת. במחיר שהיא מוצעת כאן בארץ באמת שצריך להיות טיפש לא לשקול ברצינות קניה של אחת כזו. אבל, וזה אבל גדול מאוד, אחרי ה40 דקות בהן נהגתי באופן מאוד לא מנהלתי ברכב, לאחר שדוושת המצמד התפרקה לי באמצע העקב אצבע ולאחר שהמושב השמיד לי את הגב, שמחתי לחזור לפיאט שלי.
אז בהחלט מנוע ה1.8t נהדר. כח זמין, צליל יפה, גמישות ושאר הירקות, אבל אני מעדיף את הפיאט שלי. גם עם כל הדיבורים על הגה מת, תת היגוי וקרקושים.
וזה לא שלא יכולתי לקנות בזמנו את האיביזה.
רק בואו לא נגרור את זה יותר מידי לדיון על "בעד ונגד איביזה מול פונטו" :)
גדעון, זה לא שיש לי בעיה עם הפונטו שלך - אני די מחבב אותה, למעשה...
אבל אני מעדיף את הקופרה.
מנוע טוב משמעותית (המנוע שלך מרגיש עצלן משהו), תא נוסעים עדיף (אגב, בדקתי קצת את הנושא - כנראה שהדוושות הותקנו בארץ), נוחות נסיעה עדיפה (הנוחות נסיעה אצלך יותר מידי נוקשה) ולמרות הכל - כנראה שהיא מתנהגת גם יותר טוב, גם עם הכמויות תת היגוי שיש לה.
איני מבין את התלונה שלך כלפי המושבים - הם זהים לאללה שיש אצלי (וב-FR)
רק שיש להם ריפוד שונה (משמעותית) ונראים טוב יותר משלי.
מושבים מצויינים לטעמי - תומכים איפה שצריך, לא מעייפים גם בנסיעות ארוכות יחסית והנוקשות במידה הנכונה.
ואגב, הבחירה שלי (אם אתם שואלים אותי) היא בכלל פולו Gti
מתנהגת יותר טוב מה-FR (לא יודע איך היא ביחס לקופרה) ונראית מעולה - ממש גרסה מוקטנת של הגולף Gti.
רק להשים צ'יפ(ס) ובולמ"ז/קפיצים (או קויילאובר'ס) והיא תיהיה חזקה יותר מקופרה
ותתנהג טוב יותר.
אבל מה, היא יקרה יותר לרכישה - חבל.
גדעון, אנחנו לא נהפוך את זה לדיון פונטו VS איביזה T
האיביזה היא לשם השוואה בלבד - היא הטובה ביותר להשוואה הנ"ל.
הותקנו בארץ, או לא, זו הייתה ההתרשמות שלי מהרכב. ואתה יודע איך אני והתקנות בארץ מסתדרים.
תוסיף לזה סוכן מכירות מגודל שיושב לידך ומקטר כל הזמן על ג'אנטים בגודל 18" ,esp וכל מיני תירוצים לזה שהרכב מסרב להפנות את אפו לאן שאני רוצה, וזה המתכון המנצח לעצבן אותי.
אז כן, הילדון עם הסיוויק השחורה נעלם לו חיש במראה שלי למרות שהיינו שניים ברכב עם מזגן ביום חם, אבל זה לא מספיק.
לפחות נהנתי (מאוד יש לומר) מהפרצוף שלו ושל הבחור שהיה אחראי עליו (שניסה לדחוף לי גם לאון, בטענות שהיא נראית הרבה יותר טוב מהקודמת ושיש לה, איך לא, "ג'אנט 18") שעניתי להם לא נחרץ, לאחר שנשאלתי אם הם יראו אותי בסוכנות ביום ראשון לעשות טרייד-אין על הפיאט שלי.
זה בסדר - גם אני אנטי התקנות מקומיות.
ניר בן טובים
08-12-07, 10:33
מכוניות ספורט זה עניין של הגדרה אישית. כל אחד [כזה שמבין מלכתחילה ששברולט אופטרה "ספורט" זו הלצה] מגדיר את זה אחרת. יש גם את עניין הדורות. ושם זה כבר סיפור הרבה יותר מסובך. הבידול הוא סך הכול בתחושות הפרטיות.
באופן אישי, אני לא חושב שהבראבו Hgt נניח, היא מכונית טובה. היא אפילו די מחורבנת בכל מיני אספקטים. אבל היא מצליחה לנגוע אצלי במשהו עתיק בתחושות. וזה משהו שפשוט לא קיים היום באף מכונית חדשה. פשוט לא.
מה שאתה אומר לגביי האיביזה גדעון,זה בסך הכול משהו טכני. דוושות מתפרקות, לא נוח וכו. וזה נכון ובסדר. אבל לא זו הסיבה ששמחת לחזור לפונטו שלך. חזרת כי חסר לך משהו באמוציות. ועל זה יהיה קשה לך לגשר כשתעבור למכונית הבאה שלך. מאותה סיבה לא מעט אנשים קצת יותר מבוגרים מאיתנו [רובי למשל] לא הצליחו למצוא נחת במכוניות חדשות. ובסופו של דבר אחרי כל המכוניות שהיו לו הוא חזר לפיאט קופה שלו. ואם יש משהו שאי אפשר לומר על רובי זה שאין לו ניסיון. וזה כנראה אומר הכול על המצב היום.
לא... זה אומר שגדעון שונא Seat :lol:
סתאם ;)
יש משהו במה שאתה אומר ניר :)
KoF-sHeLeG
08-12-07, 17:24
הגרנדה פונטו בבסיסה לא מכונית יוצאת דופן מבחינת הנאה מנהיגה - סבירה בלבד.
במידה ופיאט לא ביצעו שינויים היסטריים באבארת', גם היא לא תיהיה יוצאת דופן מהבחינה הזאת.
זה הקטע, שהם שינו. המון. ממה ששמעתי לפחות.
אוראל, אני לא יודע מה איתך (כנראה שאצלך הסיפור שונה), אבל אם היו מציעים לי פונטו אבארת' מול איביזה קופרה, לא היה עולה בראשי אפילו ניצוץ של התלבטות. לא קיימת בכלל תחרות מבחינתי.
אז אפשר לומר שאני משוחד, ושעדיין לא התנסיתי באבארת', אבל עדיין, ממה ששמעתי עד עכשיו על הרכב, הייתי לוקח אותו כמו תינוק שמוגש לו שד אימו. :p
ובקשר לויכוח של HGT מול איביזה 20VT, אני רק יכול לציין שלפני שקניתי את הפיאט שלי (יענו, לפני שהייתי משוחד), שקלתי בין היתר גם את האיביזה. אחרי בחינה של כל האספקטים, בחרתי בפונטו (גם כי פשוט לא יכולתי לשאת את הצהוב החולה של הסיאט :-D) ואני לא מצטער על כך.
ניר צודק שלכל אחד יש את השיקולים שלו ואת מה שמניע אותו.
גל, שמעתי ושמעתי ושמעתי... אלה רק שמועות וזה לא רלוונטי
אני צריך עובדות.
זה מוטעה וטיפשי להתבסס על שמועות - מצטער.
איביזה קופרה או פונטו אבארת'/אבארת' Ss. האת האמת? לא יודע מה הייתי בוחר,
כנראה שבוואגית, ולא רק בגלל המנוע המצויין, אלא גם בגלל תא הנוסעים שפשוט נמצא כמה רמות מעל התא של הפונטו.
טוב נו, וגם בגלל אופציות שיפור רבות מאוד.
[QUOTE=stio;18623] אנשי סמל"ת הבכירים מייבאים לעצמם את הבראבו החדשה, ה- 500 החדשה והגרנדה פונטו בגרסאות מאובזרות ולצרכנים לא?! כן, הרכבים הנ"ל מסתובבים להם כבר בת"א והסביבה, בגרסאות המאובזרות. הגרנדה פונטו היא מולטיג'ט.
תוכל להגיד לי איפה ראיתה את ה500 את הבראבו או את הפונטו המאובזרת כי אם ראיתה או צילמתה תוכל להראות כי זה מעניין לראות כי לי לא יצא לצלם ושלא נדבר על לראות אז תוכל לצלם לי אני מודה לך מאוד. :)
את המולטיג'ט 90 ראיתי מספר פעמים כולל בהשקה הרשמית.
את הבראבו יוצא לי לראות מידי פעם במוסך.
ואת ה 500 כבר יצא לי לראות מספר פעמים מתרוצצת בת"א.
ראיתי את את הבראבו לפני כמה זמן על איילון ואני יכול להגיד שזה אוטו מדהים ביופיו. אני מת לראות את ה-500, לתפוס לה את הכנפיים ולעשות לה קוצ'י מוצ'י.
לפי דעתי מישהו צריך להצמיד פתק על המגב של אחד מהמכוניות ה"נדירות" האלה, ולרשום כך: "יבואן יקר, גם אנחנו רוצים לקנות. בתודה- הלקוחות העתדיים".
יניב, ראיתי את ההודעה שלך רק עכשיו, אני אעלה תמונות.
קודם כל אני לא ראיתי ולא צילמתי שום תמונה, הכל מתצפיות ברשת.
הערה: כל התמונות פורסמו עם מספרי רישוי גלויים, אני מחקתי אותם. בכל אופן לבראבו יש מס' רישוי יפה, חבל שאתם לא יכולים לראות.
מכוניות נדירות בישראל
הפיאט בראבו החדשה, צולמה ע"י ori חבר מועדון אלפא רומיאו במוסך המרכזי:
http://img49.imageshack.us/img49/325/727946172e31d040c1fbbz6.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/7209/7279462108d76c93a77brx0.jpg (http://imageshack.us)
http://img49.imageshack.us/img49/4226/72794622824ac241c33buu4.jpg (http://imageshack.us)
צילומים של חברי המועדון:
הפיאט גרנדה פונטו. מנוע דיזל (מולטיג'ט), גרסה מאובזרת, שימו לב לפנסי ערפל (לא מוכרים גרנדה בארץ עם פנסי ערפל אפילו).
http://img161.imageshack.us/img161/2430/img0702mg2.jpg (http://imageshack.us)
פיאט פנדה מוזרה ביותר. כמובן שלא משווק בישראל. (איזה אוטו זה בכלל?!)
http://img161.imageshack.us/img161/8410/img0697gd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img49.imageshack.us/img49/8423/img0698ao5.jpg (http://imageshack.us)
גיא, הפנדה בתמונה היא פיאט פנדה קרוס. היא כמובן לא משווקת בארץ והיא בעצם פנדה 4x4 בתחפושת.
גם אני ראיתי הבוקר באבן גבירול בת"א את הבראבו החדשה.
איזה רכב מהמם.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.