View Full Version : פיאט קופה,ועוד ענינים
ניר בן טובים
01-12-07, 20:22
למי שלא ראה את התופעה החריגה הזו בלוח יד2. קשה להאמין, אבל יש דבר כזה פה.
למי שיכול.
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=350&FromYear=&UntilYear=&Hand=1&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=
אני גם הייתי בהלם שראיתי את זה. כל היום ביררתי איך אני יכול להשיג כסף כדי לקנות אותה אבל זה ייקח לי עוד כמה שנים:(.
108,000 ק"מ ויד ראשונה? לדעתי צריך לבדוק את הסטוריית הטיפולים, זה קצת מוזר.
ועוד בצבע יפה :)
יאללה לקנות !
מדיון בפורום מקביל מדברים על קצה שלדה ברכב. אינני אומר שיש אמת בדבר אך שווה לבדוק רכב כזה, על אחת כמה וכמה ספורטיבי, בנושא השלדה.
בסה"כ, על-פניו נראה חביב מאוד במיוחד עם הנתונים המוצהרים הינם אמת.
ניר בן טובים
02-12-07, 14:10
מדיון בפורום מקביל מדברים על קצה שלדה ברכב. אינני אומר שיש אמת בדבר אך שווה לבדוק רכב כזה, על אחת כמה וכמה ספורטיבי, בנושא השלדה.
בסה"כ, על-פניו נראה חביב מאוד במיוחד עם הנתונים המוצהרים הינם אמת.
קצה שלדה בקופה אינו דבר נדיר. זה כבר הפך לסוג של אבזור כשבאים לרכוש אחת כזו. הענייו הוא שיש רמות פגיעה שונות ובד"כ , מכוון שלקורה הקדמית מעין שלוחות סמוך מאוד לקצה הרכב , גם פגיעה מחרגול יכולה להתבטא כקצה שלדה. בהחלט לא משהו שאמור להרחיק רוכש פוטנציאלי. על אחת כמה וכמה כשאנחנו בוחנים את האקזמפלר הספציפי הנ"ל שמציג נתונים נדירים כאלו.
Fiat Coupe
02-12-07, 19:19
108,000 ק"מ ויד ראשונה? לדעתי צריך לבדוק את הסטוריית הטיפולים, זה קצת מוזר.
שלי נקנתה עם 98 אלף מקוריים יד שלישית נקיה מתאונות בפחות מזה.., הוא הגזים מאוד לדעתי.
למען האמת גם לדעתי הקופה עלתה לו לראש, הגזמה פראית... מה זה המחיר הזה?
על מה ולמה לשלם כמעט פי שתיים מהמחיר, ללא שום ספק הרכב נראה פצצה אבל המחיר מוגזם.
הצבע באמת מתאים לאוטו, אני לא ראיתי עדיין קופה בצבע הזה.
אמיר
KoF-sHeLeG
07-12-07, 13:09
לא נראה לי שיש מישהו שפוי שייתן לו 81 אלף שקל על האוטו.
מקסימום 60 אלף.
ניר בן טובים
07-12-07, 14:23
לא נראה לי שיש מישהו שפוי שייתן לו 81 אלף שקל על האוטו.
מקסימום 60 אלף.
בעסק שלנו, אין יותר מידי אנשים שפויים. ;-) ככה שהוא בהחלט יכול לקבל סכום קרוב למה שהוא ביקש. אגב המחירון הרשמי של הקופה זינק לאחרונה והוא עומד כעת על 50 בגרסת ה 16V.
נראה שלוי יצחק פיתח מוח? yea right... :)
ניר בן טובים
07-12-07, 14:49
נראה שלוי יצחק פיתח מוח? yea right... :)
אולי אם אסב את תשומת לבו לבראבו HGT הוא יבין שיש דגם כזה [לא אוטומטי,שומו-שמיים] , ויתמחר אותו בהתאם. 80 אלף נשמע לי בהחלט סביר.:)
בעסק שלנו, אין יותר מידי אנשים שפויים. ;-) ככה שהוא בהחלט יכול לקבל סכום קרוב למה שהוא ביקש. אגב המחירון הרשמי של הקופה זינק לאחרונה והוא עומד כעת על 50 בגרסת ה 16V.
בזכותי:)
העלתי את הקופה למודעות הציבורית של חובבי הרכב.
רבים מחפשים לרכוש Fiat Coupe Turbo 16V/20V.
כך שהביקוש עולה על ההיצע, והמחיר עולה.
בנוגע ל מ.לוי-סמל"ת.
השיווק שלהם כושל,כך שרוב מנהלי העסק
פשוט מתייחסים לרכבים כמו למכירת מכונת כביסה.
השיווק והיחצנות גוססת בסמל"ת. הם לא יודעים
ומודעים לשיווק(ע"ע אירופה- פונטו מקום 1 במכירות).
בשיווק נכון ויעיל(יש לי פתרונות-אבל הם עולים הרבה כסף-ישלמו לי יקבלו עיצות).
הם יעלו את המודעות של FIAT לרמות שלא נראו עוד בישראל-וכן יהיו גם כל הדגמים הספורטיביים.
בינתיים סמל"ת יושנת קרוב לעשור.
חג חנוכה שמח
אילן פייביש
turbo
אגב אני מכיר באופן אישי קופה 16V יד שנייה עם 90K מקורי ק''מ.
הבחור לא נוסע עליה בכלל ולא מוכן לשמוע על מכירה :confused:
Fiat Coupe
08-12-07, 17:41
בזכותי:)
העלתי את הקופה למודעות הציבורית של חובבי הרכב.
רבים מחפשים לרכוש Fiat Coupe Turbo 16V/20V.
כך שהביקוש עולה על ההיצע, והמחיר עולה.
בנוגע ל מ.לוי-סמל"ת.
הם יעלו את המודעות של FIAT לרמות שלא נראו עוד בישראל-וכן יהיו גם כל הדגמים הספורטיביים.
חג חנוכה שמח
אילן פייביש
turbo
פייביש תתחיל להפסיק להיות כזה "צנוע".. זה לא בדיוק בזכותך אנשים מבינים לאט לאט שאיטלקי זה הכי אחי.., ותפסיק להיות שחצן!
אז עשית שתים שלוש טיולים לפיאט קופה.., אם היה לי כוח ליזום הייתי יוזם גם .., ובלי להגזים.., הייתי גם מצליח ואולי אפילו יותר ממך...!
תלמד הכי כיף זה לא להגיד שאתה ואתה ואתה הכי כיף זה לשמוע שאחרים יגידו את זה בלי שתגיד להם את זה.., אתה מחפש את זה ..
אני אומר את מה שיש לי על הלב ומה שראיתי שאתה כותב בפורומים אחרים וזה פשוט מקומם אותי! הכל אתה ואתה ואתה ואתה!
בנוגע ל מ.לוי-סמל"ת.
בעיניין השיווק אתה צודק לחלוטין. רק אל תבנה על זה שישלמו לך כסף כדי לקבל עצות (ולא רק לך, אלא בכללי) משום שלא אכפת להם כמה הם מוכרים ומה הם מוכרים.
אני בכלל לא בטוח שבכירי סמל"ת בכלל מודעים לעובדה שיש דגמי פונטו יותר מאובזרים עם מנועים יותר חזקים.
המצב לא הולך להשתנות בקרוב, כך שבגלל שאין מכירות גם המועדון סובל משפל, ורואים את זה בטיולים ומפגשים.
הציצו ברשימת החברים, רוב חברי המועדון בעלי מכוניות ישנות, עוד כ- 5 שנים המכוניות האלה ירדו מהכביש או יימכרו והבעלים יעברו לקנות סוויפט/ מאזדה 2, לכן צפו בירידה בכמות המגיעים לאירועים לצערי הרב.
ניר בן טובים
08-12-07, 19:48
שני דברים...
א. חיים, אני מבין שאילן איננו צנוע לעתים, אבל את תרומתו אי אפשר לקחת ממנו. אפשר גם ללמוד ממנו לא מעט לעניות דעתי. את הדרך בה הוא בוחר להעביר את המסר - זהו עניינו הפרטי בלבד. אם יש לך משהו לומר עליו באופן אישי, תעביר לו מסר פרטי. מקובל עלייך?
ב. לומר שמחלקת השיווק היא אחראית בלעדית למצב של סמל"ת זו שטות מוחלטת. מוצר טוב מצליח למכור את עצמו גם עם דחיפה קטנה. אני יכול להבטיח לכם שגם ללא השיווק האגרסיבי של המאזדה2 , עדיין היו קונים אותה פה בלי לבדוק שום דבר אחר. פשוט - כי קוראים לה מאזדה. היבואן פה צריך להתמודד עם יותר מידי מגבלות תרבותיות וטכניות שלא קשורות בכלל לפרסום כזה או אחר. לומר על בכירי סמל"ת שהם לא מכירים את דגמי פיאט... נו בשביל זה צריך איזשהו רצון עז לטרפד שם למישהו את העבודה. אבל ברור שאין לזה שום קשר למציאות.
דבר אחרון, גיא. אתה מידי פעם מעלה איזשהי אי-שביעות רצון ממה שמתנהל פה ואיך זה נראה. מה אתה רוצה שנאמר לך על זה בידיוק אני לא יודע. בינתיים , בשנה האחרונה היו פה כמה דברים מאוד נחמדים, כולל אתר שאביעד וגילי עובדים ועבדו עליו די קשה בשביל להעלות אותו. אז בפעם המיליון אני אומר לך, אין בעייה עם ביקורת. אבל אתה משמיע לנו את אותו תקליט כבר הרבה זמן [וגם מנבא אירועים על הדרך] וזה פשוט לא לעניין.
תראה ניר. אני באמת מאמין שאין לך בעיה עם ביקורת, אבל אתה כל פעם מחדש רומז לי שעדיף שאני לא אשמיע אותה. מה שבסה"כ טענתי שאנחנו מאבדים חברים עם הזמן מכיוון שרוב כלי הרכב שבהם נוסעים חברי המועדון הם ישנים, יימכרו בקרוב הרחוק וחברי המועדון ירכשו מותג אחר כי אין מה לסמל"ת להציע כעת ללקוח הפרטי.
אם העלת כבר את הנושא- נכון, יש לי ביקורת כלפי כמה דברים אך לא אשמיע אותה כלל מכיוון שזה לא נושא השרשור.
דבר אחרון לא הבנתי למה התכוונת ב- "מנבא אירועים על הדרך".
ניר בן טובים
08-12-07, 20:26
שמע, כל עוד לא קוראים לי סטאלין, לא נראה לי שצריכה להיות לך בעיה להביע ביקורת כאוות נפשך. אבל יש הבדל בין ביקורת שמובילה לאינשהו לכזו שחוזרת על עצמה כל כמה זמן. יש לך בעייה עם מה שקורה פה, עם נוכחות, עם אירועים, לא יודע מה. בסדר, הבנו את זה , תאמין לי שכל מה שנאמר פה אנחנו [ובייחוד גילי] לוקחים לתשומת לבנו ומנסים לשפר את המצב הקיים. אבל כשאתה מתאר את המצב הקיים כמעין נסיגה, או מכה במורל הקבוצתי פה, אז כן. ועוד איך יהיה לי מה לומר. [אתה אולי לא שם לב לזה, אבל כדאי שתתחיל].
לגביי חברי המועדון. עד כמה שידוע לי, הגרעין העיקרי עודו חי וקיים. וכל מועדון מטבעו לעתים מאבד אנשים ולעתים רוכש חדשים. ויש תקופות שהוא עירני יותר ויש שהוא רדום. כך זה בכל דבר בחיים. אף מועדון פה בארץ [אולי אחד רק] לא פועל במרץ כל השנה. משתדלים לעשות את מה שאפשר.
ניר וגיא, חבל על הויכוח.
וגיא, במקום להתווכח - תתמקד בלתרום למען המועדון.
יש לך רעיונות לטיולים/פעילויות אחרות? תציע, זה לא יזיק! לשבת בצד ולהתנצח אחד כנגד השני
לא יעזור לאף אחד, ובטח שלא למועדון עצמו.
אני נטול פיאט (אומנם היו לנו בעבר ועדיין יש לנו אחת שמתגלגלת אצל אחי ואישתו) ואני עדיין מנסה - כמה שניתן - לתרום למען המועדון, שמכיל אנשים נחמדים ואיכותיים (וזה מצויין. יש מועדונים גדולים ומוכרים, אבל ה"איכות" על הפנים - אז מה זה עוזר? האיכות קובעת - ולאו דווקא הכמות) ואני אישית די נהנה להגיע למפגשים/טיולים (בתור צלם ;))
הכל בידידות.
וניר, אני ממתין לתשובתך - לגבי מה שדיברנו... ;-)
ניר אני חולק עליך בעניין השיווק.
אני זוכר כששיווקו את הפיאט פונטו דור ראשון בארץ בקמפיין ענק ("פיאט פונטו - התשובה") וזה היה אחד הרכבים הכי נמכרים כאן באותה התקופה. תוסיף לזה מכירות עצומות לצה"ל ומדינת ישראל וזה מסביר למה עדיין רואים כמויות אדירות של פונטו מסתובבות על הכביש.
לא נעים לי להגיד את זה, אבל בשביל להראות נוכחות על הכביש אולי סמל"ת צריכה לכרות ברית עם השטן (חברות הליסינג השונות).
שיווק טוב זה אומנות.
שמע, כל עוד לא קוראים לי סטאלין, לא נראה לי שצריכה להיות לך בעיה להביע ביקורת כאוות נפשך. אבל יש הבדל בין ביקורת שמובילה לאינשהו לכזו שחוזרת על עצמה כל כמה זמן. יש לך בעייה עם מה שקורה פה, עם נוכחות, עם אירועים, לא יודע מה. בסדר, הבנו את זה , תאמין לי שכל מה שנאמר פה אנחנו [ובייחוד גילי] לוקחים לתשומת לבנו ומנסים לשפר את המצב הקיים. אבל כשאתה מתאר את המצב הקיים כמעין נסיגה, או מכה במורל הקבוצתי פה, אז כן. ועוד איך יהיה לי מה לומר. [אתה אולי לא שם לב לזה, אבל כדאי שתתחיל].
לגביי חברי המועדון. עד כמה שידוע לי, הגרעין העיקרי עודו חי וקיים. וכל מועדון מטבעו לעתים מאבד אנשים ולעתים רוכש חדשים. ויש תקופות שהוא עירני יותר ויש שהוא רדום. כך זה בכל דבר בחיים. אף מועדון פה בארץ [אולי אחד רק] לא פועל במרץ כל השנה. משתדלים לעשות את מה שאפשר.
שמע, בינתיים מי שמביע ביקורת שחוזרת על עצמה, זהו אתה. כמעט כל חבר פורום ששואל מתי יש מפגש- מקבל תגובה ממך בסגנון של "אתם רוצים מפגש, שואלים עליו כל פעם, וכשיש לא מגיעים".
השיא היה אחרי אחד הטיולים, פרסמת הודעה ארוכה רק עם ביקורות כלפי חברי המועדון לאחר שהיתה היענות נמוכה.
אני זוכר את ההודעות שלך מצויין, לצערי הפורום הקודם נפל ואני לא הצלחתי לאתר את ההודעות שלך כדי להוכיח לך. אני מאמין שאם אני זוכר גם אתה זוכר.
לצערי יש כאן בדיוק נסיגה ומכה במורל הקבוצתי, [אם אתה אולי לא שם לב לזה אז אולי כדאי שתתחיל]. אני לא אומר את זה על דעת עצמי אלא משיחה (לא מהיום, לא מאתמול וגם לא לפני חודש) עם כמה מחברי פורום באמצעות התוכנות למסרים מידיים השונות.
אני נמצא בפורום הזה מהרגע שהוקם במאי 2005, כולל בשרשור ההקמה ב"קארס פורום" ואני יודע בדיוק מה הולך פה.
אוראל- אין לי מה להציע הצעות לשיפור המועדון. אומנם יש לי הצעות לשיפור המועדון והטיולים כמו כל אחד, אבל אם אני יציע ינעלו את השרשור ויתקפו אותי.
לפני כשנתיים פרסמתי הודעה גדולה וארוכה עם יותר מ- 10 הצעות לשיפור האתר, הצעות שמתבססות על מועדונים אחרים. ניר נעל את השרשור ותקף אותי בחריפות.
אחרי המקרה גילי קיבל ה"פ ממני ובעקבות האירוע הפסקתי לרשום בפורום לחודש בדיוק.
ניר בן טובים
09-12-07, 13:15
זה לא יילך להם אביעד. הפונטו הקודמת הצליחה להוכיח את עצמה במבחנים לא מעטים. ככה שהיא הגיעה עם קבלות. אבל אתה צודק, שיווק זה אומנות אין מה לעשות. לפחות צריך להתחיל עם מוצר שאפשר לעשות איתו משהו,קשה להילחם פה בקבעון וסטיגמות. אבל מחלקת השיווק פה זה לא הכתובת להאשמות.
גיא, חשבתי שמיצינו את העניין לא?
מעולם לא טענתי שאני חף מטעויות. [צריך גם להיות מגלומן בשביל זה]. אבל על כל מינוס שיש לי פה במועדון, אני יכול להטיח גם הרבה פלוסים. וגם את זה, אתה יכול לשאול את חברי המועדון פה. תרומה ניתנת בכל מיני דרכים. ארגנת טיול עם צביקה, עשיתם אחלה דבר, ועכשיו אתה שוב פעם יוצא בהודעות שהמועדון בגסיסה. למה? לא יודע. תברר עם עצמך מה בידיוק הבעייה.
הביקורת שלי באה מתוך ניסיון קודם כל להבין מה הסיבה. ואני מסתכל קדימה, לא אחורה. אם אחרי טיול יש היענות נמוכה , צריך לשבת ולעשות חושבים איך אפשר לשפר. לא תמיד זה הולך כמו שרוצים, וכן לפעמים אפילו יש נסיגה.
אתה רוצה לשבת במרה שחורה ולקטר כל היום ששום דבר לא בסדר - זכותך המלאה. אבל שלא תחשוב שמתעלמים מזה. כולם מודעים לזה וכולם מנסים לשפר את המצב. לא מבין למה יש לך הרגשה שצריך להעלות את זה כל פעם בצורה אחרת. אז אני אומר לך פעם אחרונה - הכול ידוע.
אגב, לגביי השרשור שננעל אז , אם אני לא טועה זה קרה ממש בפתיחת האתר. אני לא זוכר בידיוק למה נעלתי אותו אבל אם שמת לב מאז, לא נגעתי באף הודעה שלך. [ואם היית יודע כמה אני מסנגר עלייך מאחרי הקלעים גם לא היית מדבר ככה].
יש לך בעייה אישית איתי, תפנה אליי בפרטי. לא אל גילי.
וכמו שאוראל אמר - יש לך רעיונות? תפתח שרשור , תכתוב בו כל מה שבא לך , כל מה שעולה לך בראש.
המצב לא הולך להשתנות בקרוב, כך שבגלל שאין מכירות גם המועדון סובל משפל, ורואים את זה בטיולים ומפגשים.
הציצו ברשימת החברים, רוב חברי המועדון בעלי מכוניות ישנות, עוד כ- 5 שנים המכוניות האלה ירדו מהכביש או יימכרו והבעלים יעברו לקנות סוויפט/ מאזדה 2, לכן צפו בירידה בכמות המגיעים לאירועים לצערי הרב.
זוהי ההודעה המקורית שהתחילה עם כל הדיון הזה.
כמו שאפשר לראות, אין פה ביקורת כלל על המועדון. מה שרשמתי הוא שחוסר המכירות של סמל"ת פוגעת במועדון.
האם יש פה ביקורת על המועדון עצמו או על היבואן? התשובה היא על היבואן.
אני לא מבין למה התחלת עם כל הדיון הזה ואיך הגעת למסקנה שיש פה ביקורת על המועדון עצמו.
בכל אופן, אין לי שום דבר אישי נגדך חוץ מנעילת השרשור אז, אבל זה כבר עבר מזמן.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.