התחבר

View Full Version : שיפורים אפשריים לבראבו (ערוך)

DanieL_A4A
30-11-07, 18:12
רציתי לדעת איזה שיפורים אפשר לעשול לבראבו 1.6 במנוע ואם יש כאלה מהם וכמה עולה בערך?
שבת שלום (:

ניר בן טובים
30-11-07, 22:05
ברמות השבב לא תוציא יותר מידי מהמנוע הזה. אם אתה נוטה לכיווני גדישה ושיפורי שלדה וכו אז תקציב הוא הגבול האמיתי.

תנסה לעיין בפורומים של פיאט בחו"ל. הנושא הזה [וודאי בבראבו/בראבה] הרבה יותר מפותח שם מאשר אצלנו.

באופן אישי אני לא ממליץ , אבל עשה כמיטב הבנתך.

buchak
21-12-07, 12:59
תראה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] יש לי גם כן פיאט בראבו מזה הרבה זמן.
מה שאתה יכול לעשות מבלי להרוס את המנוע זה לשפר את מרכת הפליטה של הרכב.
לשפר את מערכת ההצתה של הרכב(קואל,חוטי הצתה 8.8 מ''מ,פלאגים פלאטיניום).
ישנם פורקי לחץ למנועים אטמוספרים ווסתי דלק.
להתקין מערכת יניקת אוויר פתוחה.
להחליף את הבולמים של הרכב בבולמי ספורט שינמיכו לך גם את הרכב בערך בשלושים או שלושים וחמש מ''מ אבל לא יותר מזה.
להחליף את צלחות הברקס בצלחות מחוררות מחורצות ולהחליף גם רפידות שמתאימות.
ג'אנט 16 מגנזיום שאין לא משקל גבוה וצמיגי ספורט.
ודבר אחרון המלצה שלי להחליף את מכסה המנוע במכסה מנוע מקרבון. זה שיפור אדיר במשקל הרכב.
לא להכניס לרכב צ'יפ.
מקווה שעזרתי .

buchak
21-12-07, 13:03
אלה אומנם שיפרים עדינים אך הם לא יפגעו במנוע כמו שתעשה שיפורים בתא השרפה או טורבו, צ'יפ,
חריטות הרחבות ועוד כל מיני שיפורים קיצוניים שיחסלו לך את המנוע כי הוא לא מיועד לדברים האלה.
הדברים שאמרתי לך לעשות יתרמו לך המון לנסיעה ולא יהרסו לך את המנוע או את המרכב של הרכב.

ארילו
21-12-07, 16:31
תמיגים איכותיים וקורס נהיגה מתקדמת קודם כל.

תיקנת את הבעיה בסטארטר?

DanieL_A4A
22-12-07, 23:32
תמיגים איכותיים וקורס נהיגה מתקדמת קודם כל.

תיקנת את הבעיה בסטארטר?

קבעתי עם המוסכניק למחר [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כל הסופ"ש הרכב נח מחר הוא ילקח לתיקון (:
תודה עזרת לי מאודדדד
דניאל (:

command sergeant major
07-06-08, 02:59
יש לי בן אדם מרשלאץ תותתח על הציע לי הרבה דברים אבל מחוסר תקציב אני לא משפר אם תרצה תפנה אליי בפרטי אני יתן לך את המספר שלו

etavz3
08-06-08, 10:02
ישנם פורקי לחץ למנועים אטמוספרים ווסתי דלק.
.

מה על איזה פורקי לחץ אתה בדיוק מתכוון :confused::confused::confused: