PDA

View Full Version : יכול להיות שאני מייבא גרנדה פונטו אבארת'

יניב
13-11-07, 00:43
היום הלכתי לסוכנות סיטו מוביל ברמת גן כדי לבדוק כמה יעלה לי לייבא את האבארט לארץ אז המחיר המשוער לפני תוספות חול הוא עומד כרגע בסביבות 170000 אלף וזה משתנה לפי שער יורו בינתיים בודקים את כל האישורים המתאימים ויכול מאוד להיות שהשבוע אני מזמין אותו :mrgreen:
איזה כיף :D

raanan_t
13-11-07, 01:48
בהצלחה.

נשמח לשמוע עדכונים בנושא.

stio
13-11-07, 09:17
אני לא חושב שתצליח, מכיוון שאתה צריך שסמל"ת יחתמו לך שהם לוקחים אחריות לטפל ברכב, והם כמובן כמו שאר יבואני הרכב לא יחתמו.

ארילו
13-11-07, 10:00
גרנדה פונטו אבארת'?

raanan_t
14-11-07, 06:51
http://www.carmagazine.co.uk/first_official_picture.php?sid=504&page=2

יניב
14-11-07, 12:56
אחרי הרבה אישורים משרד התחבורה והרישוי בילבולי שכל אבל זה היה שווה אני הוספתי פול תוספות ניראה לי כל מה שהופיע בקטלוג ויצא לי בסביבות אחרי הנחה של חול משהוא בסביבות 179500 אלף אני אמור לקבל אותו תוך משהוא כמו חודש עד שמטיסים אותו לפה יש לי מעקב אחרי כל שנייה שהוא יוצא מהמפעל עד שהוא מגיע לישראל אז ברגע שאני מקבל אני ישר מודיע שכל הפורום ידע ומקווה לשים תמונות.
המשך יום נעים :d

stio
14-11-07, 16:36
נראה לי שהרכב הזה יהיה יחידי בארץ.

קצת קשה לי להאמין לראות פונטו אבארת' עם לוחיות צהובות- אבל אם באמת הזמנת את הרכב והצלחת להתמודד עם כל הבלאגן של האישורים- פשוט כל הכבוד, ותתחדש!

fpclub
14-11-07, 16:42
כל הכבוד על הרצון והנחישות. אני בטוח שזה יהיה שווה את הכל. מקווים כמובן לראות אותך איתה במפגשים הבאים. רכב מדהים!.

vRS
14-11-07, 18:11
חבר'ה, אתמול הזמנתי גרנדה פונטו אבארת' Ss, לבנה - לקחתי פול תוספות, וזה יצא 200k.
עוד חודש היא תגיע ע"י החסידה הלאומית האיטלקית!

לרכב אין תקינה בארץ, אז בוא תסביר לי איך הזמנת כזאת? עד אני לא רואה בעיניים, אני פשוט לא מאמין - זה הזוי לגמרי.

בקיצור, בלוקבסטר זה לא פה - זה עוד כמה רחובות הלאה.
ומומלץ שתבטל את המנוי, אתה לוקח את הסרטים ברצינות יתר על המידה.

fpclub
14-11-07, 18:35
אוראל אתה תמיד חושב על הכל. על זה באמת לא חשבנו. אם לרכב אין תקינה בארץ אפשר לייבא אותו, אפילו בייבוא אישי? ד"א התקינה הישראלית היא לא לפי התקינה האירופית?

ניר בן טובים
14-11-07, 18:50
במדינה שלנו [ארץ הקומבינות והסחר-מכר] הכול יכול לקרות. אז ברמה הטכנית מובן שאוראל צודק. ברמה האפורה אי אפשר לדעת עד שלא מנסים.
כרגע , he is innocent until proven guilty

נחייה ונראה

vRS
14-11-07, 18:52
כל עוד אין תקינה "ישראלית" - לא ניתן, ולא משנה כמה מקומבן תיהיה (אלא אם הוא הבן של מנכ"ל סמל"ת)
ואני אומר את זה מניסיון :(

ארילו
14-11-07, 18:52
כל רכב שיש לו תקינה ארופאית יש לו תקינה ישראלית באופן אוטומאטי.

השאלה היא האם היבואן הרישמי יהיה מוכן לחתום על זה.

יש בארץ לא מעט רכבים חדשים שלא מיובאים לכאן ע"י אחד היבואנים הרישמיים.

vRS
14-11-07, 19:01
ארילו, זה לא מדוייק - ונוכחנו לדעת את זה לפני חודשיים
שרצינו לייבא לנו פביה Mk2 ידנית/רומסטר ידנית - והתברר שזה בלתי אפשרי כי אין לה תקינה ישראלית - למרות שיש אירופאית.

יניב
14-11-07, 21:03
אתם לא תאמינו עד שלא תיראו אותה את הבובה שלי מחר אני אמור לקבל פקס איך הרכב ניראה לפי דעתי הוא נראה כמו בונבון ברגע שאני מקבל אותה אני עושה לה ישר בוק יפיפיה אמיתי מומלץ למי שחושב לקחת אותה ביבוא אישי גם אני בהתחלה חששתי זה פעם ראשונה שאני מזמיןל דרך ייבוא אישי אבל זה שווה כול זמן שמתבזבז רק סתם שתדעו אחד בה לשם והזמין אלפא 159 למרות שמוכרים אותה בארץ הוא רצה שהיו ריפודי עור לבנים והוא גם היה צריך אישורים תכלס זה בולשיט אם יבואן מחליט להביא רכב אז הוא מביא ולא צריך לעשות הרבה בלאגן :d

stio
14-11-07, 21:36
השאלה היא איך השגת אישור מהיבואן.
אני מבין שיש לך קרוב משפחה שעובד במרכז המסירה של סמל"ת בפלמחים, האם הפעלת קשרים?

יניב
15-11-07, 00:10
אני לא יכול לשקר קצת קשרים וקצת דיבורים עם המנכל קיבלתי אישור עם מישהוא צריך עזרא אני יכול לעזור לכול מי שיבקש בשמחה אני מוכן לעזור האמת שבן דוד שלי הוא אמור לקבל את האוטו למרכז בפלמחים ושם לעביר טסט לשטוף את האוטו ולהכין לי אותו עד שיהיה מוכן לקבלת הלקוח מקווה שעזרתי אם באמת מישהוא צריך עזרא שאני אסדר לו רק שיגיד :d

stio
15-11-07, 13:45
תשמע, אני לא מתכוון להעליב או משהו כזה אבל זה נשמע לי קצת מוזר.
אם היית אומר שהזמנת את הגרנדה פונטו מולטיג'ט עם אבזור מלא בייבוא אישי, ובעזרת קשרים הצלחת לקבל אישורים עוד הייתי יכול להאמין.

אבל בין זה לבין האבארת' זה הבדל של שמים וארץ. מי יודע לטפל ברכב הזה לאחר שהוא ינחת בארץ? תקלות, טיפולים שוטפים?

אפילו במערכת נעילה מרכזית מקורית של אונו אחד מהמוסכים המורשים של פיאט לא ידע לטפל לי.

Eddie
15-11-07, 14:24
אין שום בעיה עם טיפולים שוטפים, אולי תהיה בעיה (מבחינת זמן) להזמנת חלק ספציפי ומסויים בזמן כשל\שבר
בסה"כ זה לא מנוע מסובך בכלל. מערכת ניהול רגילה - מולטיפלקס.

אבל אני לא מבין משהו אחר - למה לקנות פונטו ב 200k, במיוחד חדש, עם איכות הרכבה כמו שמרכיבים היום??? לא שאיטלקים מתישהו ידעו להרכיב טוב :d

אבל בהצלחה.

יניב
15-11-07, 22:08
קודם כול טסטתי לאיטליה כדי להתרשם מהאוטו נכנסתי וישבתי באבארט ונהגתי בו ומאוד התרשמתי לטובה ישר אחרי הרכישה סידרתי עיניינים עם בן דודי שהוא ישר מקבל את האוטו והא דואג שהכל יהיה מסודר באוטו בלי הרכבה של שום דבר באוטו האוטו בה עם מערכת אורגינל מחו'ל אז שבארץ לא ישנו לי ולא יגעו לי למה הם יכולים לחבל במערכות אחרות אם הם יתחילו להרכיב קודנית איתוראן וכ'ו אז אני לא דואג לגבי כשל במערכות לגבי חלפים מי שציין את זה אני מודה לזה ואמרו לי שהרכב יכול להיות מושבת בין שבוע לשבועיים פלוס מינוס כי החלק מגיע באקספרס מקווה שעזרתי ועכשיו אני רציני עם מישהוא מזמין אוטו חדש שיצור איתי בפרטי ואני אדאג שהאוטו שלו יהיה מטופל באופן מיוחד :d

KoF-sHeLeG
16-11-07, 02:14
במידה ונכון, יהיה נהדר לראות סוף סוף את האבארת' החדשה.
מצפה לעדכונים...

orenhazan
17-11-07, 06:46
יניב לא רוצה לקלקל את החגיגה אבל אל תטעה חברים אחרים פה באתר ותשלה אותם.
לפי בדיקה פנימית עם סמל"ת לא ניתן אישור וגם לא ינתן לייבא גרנדה אבארת' לכן תצא מהסרט שאתה חי בו ותפסיק להטעות אנשים.
זה לא קשור למאפיה שיש לך או אין לך אלא קשור לחוקיות היבוא האישי של רכב כזה לארץ.
אז אם בא לך להיות בסרט תשאיר אותו לעצמך ותשתדל להשאיר את חברי האתר הנפלא הזה מחוץ לעניין.

vRS
17-11-07, 08:08
בדיוק כמו שאמרתי... בלוקבסטר זה ברחוב הבא, אז תחזיר את הסרט.

יניב
18-11-07, 13:20
מי שרוצה להאמין שיאמין ומי שלא אז לא שתראה את האוטו אתה תישאר אם הפה פעור ולא תאמין שתראה אותה אז בקיצור כל אלה שמקנאים שיהיה להם לבראיות לי זה לא מעניין מה כל אחד אומר הרי כל אחד אומר מה שהוא רוצה להגיד שיהיה לו לבריאות :d

/F/I/A/T/
19-11-07, 11:25
צודק [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כולם פה מקנאים בך בגלל שאתה סתם מבלבל לנו את המוח וכותב ללא סימני פיסוק וככה קשה להבין מה בכלל אתה רוצה מאיתנו אבל זה לא משנה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] העיקר תהנה עם האבארת שלך ואל תשכח לעדכן אותנו כשתקבל אותה עם סנטה קלאוס ב1 לינואר 2008

Caveman
19-11-07, 19:18
אני חושב שכדאי לעצור את הפיאסטה הזו.
אנא עדכן אותנו (או שלא) באם הרכב אכן יגיע ארצה עם תמונות.

יניב
06-12-07, 15:44
אני רוצה לבשר לכולם שאני אמור לקבל את הבובה שלי עוד שבועיים ואני ישר אבשר לכם מתי האבארט שלי תנחת בארץ איזה התרגשות אני כבר לא יכול לחכות לבובה אני מצפה לה בכליות עיניים 8-o כי זה פעם ראשונה שאני מביא אותה ביבוא אישי המבין מבין :-d ומי שלא מבין אז שלא יבין חבל!!!

stio
06-12-07, 15:59
יניב לא רוצה לקלקל את החגיגה אבל אל תטעה חברים אחרים פה באתר ותשלה אותם.
לפי בדיקה פנימית עם סמל"ת לא ניתן אישור וגם לא ינתן לייבא גרנדה אבארת' לכן תצא מהסרט שאתה חי בו ותפסיק להטעות אנשים.
זה לא קשור למאפיה שיש לך או אין לך אלא קשור לחוקיות היבוא האישי של רכב כזה לארץ.
אז אם בא לך להיות בסרט תשאיר אותו לעצמך ותשתדל להשאיר את חברי האתר הנפלא הזה מחוץ לעניין.

יניב, האם יש לך תגובה להודעה הזו של אורן?
כאמור, לפני בדיקה שלו עם היבואן לא ניתן אישור לייבוא לרכב זה.

יניב
09-12-07, 01:10
אני אמרתי עוד בהתחלה היה קשה להשיג הרבה אישורים ונכון אני קצת פניתי לעזרה במשפחה שלי אני לא יודע אם מי אורן דיבר אם איזה סוכן או סוכנת אז היא או הוא בטוח אמרו לו שאי אפשר לייבא כי החברה לא מייבאת!! זה לא אומר שאני בתור לקוח עצמאי לא יכול להביא אחת בעצמי אז חבל על הקישקושים :eek: שאנשים מדברים פו חבל שאני לא יכול לעלות מסמך מי פיאט איטליה שאני קיבלתי על זה שרכשתי את האוטו ואני גם לא יכול לעלות תמונה של הבובה שאני רכשתי אבל זה לא משנה אני אמור לקבל אותה בתוך מכולה סגורה הכל יש לי תמונות מתעועדות והיא אמורה להגיע לישראל בתוך שבוע וחצי ואז כול אלה שדיברו סרט מה בלוקבסטר עובד על כולם אז הם יבינו לבד שהם טעו מקווה שעניתי על השאלה שלך :wink:

turbo
09-12-07, 16:06
בקיצור

יניב

בקשה לי אליך.
כשאתה מקבל את הגרנדה פונטו אבארט' בארץ.
צור קשר לפני כן בה"פ
ואני בא לערוך נהיגת מבחן לכתבה .

שיהיה לך בהצלחה

אילן פייביש
turbo

שחרון
12-05-08, 18:10
נו יש תמונות? :cool:

ניר בן טובים
12-05-08, 18:17
אל תעורר את המתים.. ובמקרה הזה גם החולמים.;)

שחרון
12-05-08, 18:56
תן לעשות ענין בפורום:D

orenhazan
12-05-08, 20:17
אני לא רוצה להגיד "אמרתי לכם"

יניב
12-05-08, 20:18
האוטו אכן בארץ וכל אלה שמלכלכים שאני חולם וכל השטויות אתם יכולים לעבור בנמל חיפה ותוכלו לראות אותו אני עדיין בהמתנה עד לקבלת האישור של משרד התחבורה אבל אני מקווה שיסתדר כל העניין ולא תהיה בעיה.
אני כבר ראיתי את הרכב בנמל הוא נמצא בקונטיינר חום אני גם ישבתי ברכב איזה דבר אבל אסור להניע אותו ברחבה של הנמל אגב יש שם מרצדסים ובימרים שחבל על הזמן וכל המכוניות שם מחכות לאישור.
אז חבל על הלכלוכים.
יניב 8)

ניר בן טובים
12-05-08, 20:22
פעם הבאה שאתה בנמל... תרביץ כמה תמונות... ואז נעניק לך את המעמד הראוי.

stio
12-05-08, 20:25
אנחנו לא יכולים לעבור בנמל חיפה, לא נותנים לאזרחים להיכנס.
אני הייתי שם כמה וכמה פעמים בזמן שירותי הצבאי, אבל זה היה אך ורק עם רכב צבאי ועם טופס עבודה חתום ומסודר.

יניב
12-05-08, 20:41
פעם הבאה שאתה בנמל... תרביץ כמה תמונות... ואז נעניק לך את המעמד הראוי.

פעם הבאה בס"ד זה יהיה שאני אלך לאסוף את הרכב אני מקווה.
זה מתיש חבל על הזמן אני חשבתי שלהביא ביבוא אישי זה פשוט אבל אני טעיתי והרכב הבא זה בטוח לא יהיה ביבוא אישי יש לי חבר שרכש פיאט 500 מאיטליה לבנה ב160.000 שקל והרכב חיכה חצי שנה עד שהוא קיבל את הרכב.
אגב יש לי טופס מיוחד אשר הקנה לי להגיע ישר למקום בו נאספים הרכבים שמגיעים בייבוא אישי ואותי לייוו אנשי בטחון של הנמל עד להגעה למקום.
וגם לא יכולתי לצלם את הרכב כי הוא היה בקונטיינר ולא היה אפשרי לצלם את הרכב תאמין לי שאני מקבל את הרכב אני ישר נרשם למועדון,עושה בוק ומראה לכול אלה שצחקו עלי אני אראה לכם שזה לא היה סתם.
יניב

stio
12-05-08, 20:48
אתם יכולים לעבור בנמל חיפה ותוכלו לראות אותו

אגב יש לי טופס מיוחד אשר הקנה לי להגיע ישר למקום בו נאספים הרכבים שמגיעים בייבוא אישי ואותי לייוו אנשי בטחון של הנמל עד להגעה למקום.
וגם לא יכולתי לצלם את הרכב כי הוא היה בקונטיינר ולא היה אפשרי לצלם את הרכב תאמין לי שאני מקבל את הרכב אני ישר נרשם למועדון,עושה בוק ומראה לכול אלה שצחקו עלי אני אראה לכם שזה לא היה סתם.
יניב

מצד אחד אתה מזמין אותנו לנמל לראות את הרכב, מצד שאני אתה כותב שיש לך טופס מיוחד שבזכותו נכנסת לנמל, ואם זה לא מספיק מאבטחים ליוו אותך עד לרכב. רק לי משהו כאן לא מסתדר?

בנוסף- אם ישבת ברכב אין שום בעיה גם לצלם אותו. אני צילמתי תמונות בתנאים הרבה הרבה יותר גרועים.

שחרון
12-05-08, 21:17
אפשר לדואג שאיזה צלם ילך איתו לא?

pompa
12-05-08, 21:26
ולצלם קונטיינר חום?

stio
12-05-08, 21:39
לא, לצלם את מה שבתוכו.
למרות שאם אתה רוצה תמונות של קונטיינר חום אפשר לחפש לך בגוגל... :wink:

יניב
12-05-08, 21:42
מצד אחד אתה מזמין אותנו לנמל לראות את הרכב, מצד שאני אתה כותב שיש לך טופס מיוחד שבזכותו נכנסת לנמל, ואם זה לא מספיק מאבטחים ליוו אותך עד לרכב. רק לי משהו כאן לא מסתדר?

בנוסף- אם ישבת ברכב אין שום בעיה גם לצלם אותו. אני צילמתי תמונות בתנאים הרבה הרבה יותר גרועים.

לי היה ליווי ביגלל שאני לא הולך לגנוב או להוציא את הרכב מדעתי אז ביגלל זה היה ליווי מה גם שאסור שם להסתובב סתם ואני אמרתי לכו תראו אם איתנו לכם אז בכיף ואם לא אז הפסדתם.

לשבת אפשרי ככך ככך אבל לצלם זה כבר לא אפשרי את מה אני אצלם את הדלת מה זה יעזור.
שהרכב יהיה אצלי אין לכם מה לדאוג אני אעשה לו בוק איזה בוק שחבל על הזמן.
אם הייתה רואה אם היה אפשר לצלם אז הייתה אומר וואלה באמת אי אפשר לצלם.
אבל יש לי מסמכים המעידים על הרכישה יש לי אישור מפיאט איטליה על הרכישה וגם בארץ את כל האישורים רק אין לי סורק שהייתי יכול לסרוק ולעלות את המסמכים.
יניב

stio
12-05-08, 21:46
רק לידע כללי- אפשר להעלות מסמכים ללא סורק.

הנח את המסמך על השולחן והפעל את מצב המאקרו של המצלמה הדיגיטלית (צילום מקרוב) ואת אופציית הפלאש וצלם.
מחק את הפרטים המזהים באמצעות התוכנות לעריכת תמונות והעלה ע"י שרת חיצוני, לא בעיה בכלל...

עוד אוסיף ואומר שיש לי ניסיון עם קונטיינרים. אתה יכול לפתוח את 2 הדלתות הגדולות ולצלם את החזית או דלת תא המטען, אל תשכח שהכניסו את הרכב לשם דרך פתח כלשהו, והוא אמור להיות גדול...

fpclub
12-05-08, 22:25
עדיין עם כל הסקפטיות שלי כלפי הסיפור הזה אני אומר תנו לבן אדם צ'אנס. עד עכשיו לא ראינו הוכחות שהרכב בארץ אבל עדיין לא ראינו הוכחות שהרכב לא הגיע ככה שאי אפשר לשפוט את הבן אדם.

raanan_t
12-05-08, 23:32
הוכחות שהרכב לא הגיע דווקא יש בשפע. (אף אחד לא ראה אותו או שמע עליו)

יניב
13-05-08, 00:35
הוכחות שהרכב לא הגיע דווקא יש בשפע. (אף אחד לא ראה אותו או שמע עליו)

אני לא אכנס איתך לעימוטים אני אתן לך דוגמה ותענה לי בכנות על פורשה GT3 אתה שמעתה שהיא הגיעה לארץ לא!!, נכון אני צילמתי אותה במקרה יש לי עוד תמונה שלה מהקונטיינר היה ממש רחב אבל עדיין צילמתי רק מאחור ואני לא מוצא את התמונה אגב את הפורש הזאת בדיוק פירקו אותה מהקונטיינר כי הבעלים שלה בא בדיוק לאסוף ועוד רכב נדיר בדיוק הגיע והוא הקאיין GTS מספיק לך כלים שלא שמעתה שהגיעו לארץ.
יניב

C:\Documents and Settings\Hezy\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\7VHZJLSW\1303081054ly5[1].jpg.

שחרון
13-05-08, 00:53
אתה שואל אם הוא יודע שהיא הגיע לארץ? או קובע עובדה?

יניב
13-05-08, 01:12
אתה שואל אם הוא יודע שהיא הגיע לארץ? או קובע עובדה?

אני גם שואל וגם קובע כי אני בטוח שהוא לא שמע על הפורשים הללו אלה רכבים מאוד נדירים הוא בא וכותב "יש לי הוכחות שהרכב לא יגיע לארץ כי אף אחד לא ראה ולא שמע" אז שחרון מה אתה אמור להבין ממה שהוא כתב שהוא מציב עובדה שהיא בכלל לא קיימת לי נמאס כל הזמן לטחון את הנושא "הוא עובע עלינו","הוא סתם צוחק","חי בחלומות" אמרתי לכם אם אתה בנמל חיפה תבקשו להיכנס אם איתנו לכם בבקשה תוכלו לראות אותו שם ואם לא תתעזרו בסבלנות כמוני עד שאני אשחרר אותו מהמכס אקבל אישורים וזהו הוא בס"ד יהיה אצלי כבר.
יניב

raanan_t
13-05-08, 01:39
זה לא העניין, ואם תקרא את ההודעה שלי בתחילת השרשור תבין שאני אשמח מאוד אם יהיה רכב שכזה בארץ. אבל, עד שלא אראה את הרכב בארץ אני לא מאמין לכלום.
גם על הפינק פלויד שמענו שיופיעו בפירמידות בקהיר בשנת 2000 ומה?! לא איחוד ולא בטיח. בקושי ב-Live8 היה שת"פ.

דיבורים ומציאות הם שני דברים שלא תמיד מתאימים אחד לשני. עד שלא תהיה הוכחה חותכת מבחינתי כל מה שתגיד הוא באוויר.

עריכה: אגב, לא אמרתי שהוא לא יגיע, אמרתי שאין שום הוכחה שהוא הגיע. אם הוא יגיע זה כבר ברמת הדיבורים, עד לשלב המציאות יש עוד דרך לעבור.

KoF-sHeLeG
13-05-08, 04:03
על זה נאמר "דיבורים כמו חול אבל אין מה לאכול"...
אני מציע לנעול את השרשור עד שמר בחור יקבל את הרכב שלו ויציג אותו לראווה.
עד אז חבל להכביר במילים.

orenhazan
13-05-08, 06:44
אני גם מציע לנעול הבחור חי בסרט.
סמל"ת לא נתנה אישור ליבוא אישי של הרכב הזה וכמו שידוע היבואן חייב לאשר יבוא כזה כי הוא צריך לספק חלקים לרכב בלי זה משרד התחבורה לא מאשר להכניס את הרכב במעמד יבוא אישי אלא רק כרכב תייר ואז זה מוגבל לחצי שנה וזה לא הסיפור פה.
כשפניתי בזמנו לחבר טוב מסמל"ת עם הסיפור הזה הוא צחק וסיפר שלא הוגשה בקשה אפילו ליבואן בקשר לסוג רכב כזה ואם הייתה מוגשת הם לא היו מאשרים כי הם לא מתכוונים להביא את הדגם הזה ובטח שלא לדאוג לו לחלקים כי עדיין יש חלקים מיוחדים לרכב הזה שלא חולקים עם הגרנדה הרגילה לכן אני מציע לנעול את השירשור הזה וכמו שהרבה אמרו פה אחרי שנראה הוכחות אז נדבר.
דרך אגב בלי שום קשר יצא לי לנסוע על הרכב הזה בחו"ל רכב מדהים וחבל שהוא לא מיובא לארץ באופן סדיר אני בטוח הייתי רוכש אותו.
יום טוב.

שחרון
13-05-08, 10:20
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=205596&highlight=gt3

אני שמעתי מזמן שהיא הגיעה.;)

ניר בן טובים
13-05-08, 11:18
אין צורך לנעול אורן. יגיעו הראיות, או שלא. ואז נראה.

DanieL_A4A
14-05-08, 00:39
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח זה השרשור הכי מצחיק שראיתי
זה כולה פיאט חברה קבלו פרופורציה
אנשים פה בארץ הביאו מכוניות הרבה יותר רציניות
אל תגזימו אם הביא שיהיה לו בכיף שיהנה ממנה אם הוא בא לעשות מאיתנו צחוק
אז סבבה שיהנה מזה איש משועמם (:
ואם תראו תמונות תהיו חייבים להוריד את הכובע פשוט חכו לראות מה יהיה...

DanieL_A4A
14-05-08, 00:42
אני גם מציע לנעול הבחור חי בסרט.
סמל"ת לא נתנה אישור ליבוא אישי של הרכב הזה וכמו שידוע היבואן חייב לאשר יבוא כזה כי הוא צריך לספק חלקים לרכב בלי זה משרד התחבורה לא מאשר להכניס את הרכב במעמד יבוא אישי אלא רק כרכב תייר ואז זה מוגבל לחצי שנה וזה לא הסיפור פה.
כשפניתי בזמנו לחבר טוב מסמל"ת עם הסיפור הזה הוא צחק וסיפר שלא הוגשה בקשה אפילו ליבואן בקשר לסוג רכב כזה ואם הייתה מוגשת הם לא היו מאשרים כי הם לא מתכוונים להביא את הדגם הזה ובטח שלא לדאוג לו לחלקים כי עדיין יש חלקים מיוחדים לרכב הזה שלא חולקים עם הגרנדה הרגילה לכן אני מציע לנעול את השירשור הזה וכמו שהרבה אמרו פה אחרי שנראה הוכחות אז נדבר.
דרך אגב בלי שום קשר יצא לי לנסוע על הרכב הזה בחו"ל רכב מדהים וחבל שהוא לא מיובא לארץ באופן סדיר אני בטוח הייתי רוכש אותו.
יום טוב.

הסמל"ת הזה דראק אחד גדול
יבואן של התחת
יודע להביא מכוניות ברמת איבזור שיביישו רכב מתוצרת הודו (טאטא :p)

orenhazan
14-05-08, 05:41
הסמל"ת הזה דראק אחד גדול
יבואן של התחת
יודע להביא מכוניות ברמת איבזור שיביישו רכב מתוצרת הודו (טאטא :p)

מסכים איתך בהחלט.

daniel2468
24-05-08, 13:13
נגיד ובאמת הייתי רוצה לייבא גרנה פונטו אבראט. כמה זה היה עולה לי? ומאיפה הייתי משיג אישור?

יניב
19-06-08, 18:35
נגיד ובאמת הייתי רוצה לייבא גרנה פונטו אבראט. כמה זה היה עולה לי? ומאיפה הייתי משיג אישור?

אני חוזר וקצת בשורות חיוביות אחרי בדיקת פנסים בשבוע (לפי דעתי בדיקה מטומטמת ) אבל אין מה לעשות הוא אמור לעבור עוד שני בדיקות האחת זיהום אויר ורישוי אחרון ואני סוף כל סוף אקבל אותו וישר לשטיפה למה הוא מלא אבק!!! ואז כולכם תקבלו את מה שרציתם תמונות מובטח.

ולבחור ששואל, את השאלה איזה תוספות את מוכן להוסיף ולפי זה ייקבע המחיר הסופי ולהשיג אישור זה הכי בעייתי מאיפה שאני רכשתי את הרכב הם סוכני ייבוא אישי. מה שאומר שהם פונים למשרד התחבורה ומבקשים אישורים וכך אחרי הרבה זמן אתה אמור לקבל את האוטו אבל זה מבאס כל הזמן הזה שאני מחכה אני נוסע על קרייזלר C300 של הסוכנות ייבוא. כי אני התלוננתי על זה שאני לא מקבל את הרכב שלי עדיין יש לי בפלאפון סרטון של המנוע עובד אני אעלה את זה בהזדמנות כי בכל מקרי צריך להתניע מידי פעם את האוטו.
יניב

fpclub
19-06-08, 19:37
אם יש לך סרטון כזה אולי תעלה אותו כבר ואולי תשתיק את כולנו במקום לשגע את כולם? יש הוכחה בסרטון שזה אכן מצולם בארץ?

stio
19-06-08, 22:21
יניב, היו לך המון הזדמנויות להעלות הוכחות מצולמות של הרכב/ מסמכים שלו ובכך להוכיח לנו את מה שאתה טוען במשך חודשים ארוכים. אתה לא חייב לנו כלום אבל לדעתי אתה סתם מטעה אנשים.

אין שום מגבלה טכנית להעלות את מסמכי הרכישה גם אם אין לך סורק, ע"י מצב המאקרו של המצלמה הדיגיטלית, ואם אתה רוצה עזרה כלשהי אתה מוזמן לפנות בפרטי. כנ"ל לגבי העברת הסרטון מהטלפון הסלולרי באמצעות התקן USB למחשב ומשם להעלות אותו לשרת חיצוני.

יניב
20-06-08, 01:00
הקטע הוא שאני מפחד גם למסור פרטים באינטרנט במסמך של פיאט כתוב חשבון בנק שלי ות"ז ואני לא חסיד של לתת פרטים ותמונות כמו שהבטחתי אני אעלה את הסרטון בתור הוחכה אני גם דיברתי וגם את יכולים לראות בסרטון את הקונסולה שאין כזה בארץ ואלה "שאני צוחק עליהם" אז כבר אני לא יודע מה להגיד לכם ההוחכה תבוא לכם. זה כבר מתחיל להיות סוג של קצת חפירות אז בוא נעזוב את הקטע של אני עובד עליכם הבטחה שלי תבוא בקרוב.
יניב

stio
20-06-08, 13:40
כמובן שלא מעלים לכאן פרטים אודות מספר הת"ז שלך וחשבון הבנק וכ'- בשביל זה יש את הפוטושופ!
במקומות שרשומים פרטים מזהים פשוט מוחקים אותם. איך אני מעלה תמונות ממפגשים עם מס' מחוקים? בעזרת עריכה.

צביקוש23
20-06-08, 14:08
האם הרכב הגיע באחד ממסופי המטען באשדוד שדרכם מביאים רכבי אספנות וייבוא אישי לארץ? (אוברסיס \ 207 \ קונטרם\אשדוד בונדד\גלובוס?)

הקטע הוא שאני מפחד גם למסור פרטים באינטרנט במסמך של פיאט כתוב חשבון בנק שלי ות"ז ואני לא חסיד של לתת פרטים ותמונות כמו שהבטחתי אני אעלה את הסרטון בתור הוחכה אני גם דיברתי וגם את יכולים לראות בסרטון את הקונסולה שאין כזה בארץ ואלה "שאני צוחק עליהם" אז כבר אני לא יודע מה להגיד לכם ההוחכה תבוא לכם. זה כבר מתחיל להיות סוג של קצת חפירות אז בוא נעזוב את הקטע של אני עובד עליכם הבטחה שלי תבוא בקרוב.
יניב

stio
20-06-08, 15:21
זהו, שהוא טוען שהרכב נמצא כעת פה בנמל חיפה.

צביקוש23
20-06-08, 15:26
גיא זה ייתכן , גם בנמל חיפה מגיעים המון רכבים בייבוא אישי.
למשל במסוף אוברסיס בחיפה יש לא מעט רכבי אספנות וייבוא אישי שממתינים לשחרור.

זהו, שהוא טוען שהרכב נמצא כעת פה בנמל חיפה.

stio
20-06-08, 15:58
כן אני יודע, הייתי שם.
נכנסתי מבת גלים ופחות או יותר לאחר הכניסה בצד שמאל יש מגרש.

daniel2468
20-06-08, 21:32
אז כמה יצא לך לשלם בסה"כ על הרכב?

KoF-sHeLeG
20-06-08, 22:14

איזה רכב? מישהו פה ראה רכב?

כשנראה, נוכל לשאול את כל השאלות בעולם.
עד אז, אני ממליץ בחום (בפעם השניה) לנעול את השרשור, כי זה נהיה כבר ממש מגוחך.

daniel2468
21-06-08, 02:22
התכוונתי לפונטו ABARTH...

יניב
29-06-08, 17:24

סבלנות זוהי מילת המפתח שאמורה לשמש את כולם הבטחתי ואני כבר בתהליכי סיום בס"ד אני עוד מעט מסיים את כל ענייני הרישוי המטומטמים שיש רק בישראל אבל לא נורא לגבי הבחור ששאל על המחיר המחיר הוא גלובלי לכולם זה תלוי באיזה תוסופות אתה רוצה לכלול במחיר וכך גם יקבע המחיר הסופי של האוטו המחיר שאני שילמתי הוא כ180.000 ש"ח אני לא יודע עם ביצעתי את עסקת המאה אבל אני נהגתי על הרכב בחו"ל ואני חושב שפשוט התאבתי ברכב וביגלל יבואן מטומטם שסירב להביא לי את הרכב בהזמנה מיוחדת אני הלכתי ורכשתי דרך סוכנות ייבוא אישי בשם "סיטו מוביל" ברמת-גן מי שמכיר.
לפי דעתי לא צריך לנעול כי כמו שכבר כתבתי אני בתהליכי סיום ותאמינו לי אתם תראו שאני צדקתי בכל הזמן הזה שסחבתי את כולכם.
יניב :-D

stio
29-06-08, 18:03
יכולת בקלות להוכיח לנו את הזמנתו של הרכב על ידך, במקום זאת כהגדרתך אתה "סוחב" את כולנו כבר 7 חודשים.

יכולת ביום עליית הרכב על הכביש לפתוח שרשור ובו תמונות של הרכב בלי כל השרשור הזה. נכון, אתה לא חייב לנו כלום אבל אני לא הייתי נוהג בצורה כזו במקומך, תחשוב על זה.

zizkebab
30-06-08, 00:11
כנראה זה לא קשור לבחור הזה, אבל בשבוע שעבר ראיתי בהרצליה פיתוח ברחוב מדינת היהודים פיאט גרנדה פונטו שחורה, 3 דלתות, ג'נטים כהים וגדולים, רעש של טורבו... הייתכן שזה אבארת'?
סיומת לוחית רישוי הייתה 63, לא הספקתי לצלם לצערי...

יניב
30-06-08, 01:49
לי ידוע שיש כמה שהזמינו דרך הסוכנות בא אני ייבאתי לארץ את שלי רק השאלה היא האם כבר המכוניות האלו עלו על הכביש לפני שלי.
יניב

bigi
30-06-08, 12:27
לי ידוע שיש כמה שהזמינו דרך הסוכנות בא אני ייבאתי לארץ את שלי רק השאלה היא האם כבר המכוניות האלו עלו על הכביש לפני שלי.
יניב

נו יניב מה קורה איפה תמונות איפה הרכב ?:confused:

NaorSub
30-06-08, 12:31
נמאס מהפוסט הזה ...
חרטטן פטולוגי ...!
למבורגיני יותר קל להביא , עשה טובה לעצמך ולפורום בכלל , אל תגיב ואל תדבר אם אין לך הוכחות !
אם אתה כ"כ אבל כ"כ נחוש ומאמין לעצמך שאכן האוטו בארץ ויבאת אותו יבוא עצמי , מה הקטע שלך לעלות תמונה מעפנה מפלאפון !?

אם האוטו כ"כ חשוב לך , לא חשבת קצת לצלם אותו ? גם אם הוא בנמל ?

דרך אגב ,
אני בדיוק בתהליך יבוא של בוגאי ווירון , ויש לי איתה בעיות בהכנסה לארץ , היא בנמל , רק שיש בעיות עם האישורים ...

כן בטח ... :rolleyes:

נאור .;)

etavz3
30-06-08, 13:07
אני עובד בחברת פורשה ויש לי אאישורי כניסה לכול בונדד אוו נמל .. כי ככה אני משחרר את הרכבים שלי . אז תגיד לי אפה הרכב באיזה נמל ואני כבר יצלם לכם אותו .. ועם אין אז חבר'ה מההנהלה תסגרו כבר את השרשור הזה נמאס

Caveman
30-06-08, 16:25
כן אני חושב שבאמת הגיע הזמן כבר.
אם וכאשר יהיו לך (יניב) תמונות של הרכב, שלח לי הודעה, נפתח מחדש את השרשור.