PDA

View Full Version : האם סמל"ת תייבא לארץ אץ הגרנדה פונטו אבארט

יניב
28-10-07, 22:32
האם מישהוא יודע פרטים לגבי האבארט כי אני מאוד רוצה לרכוש את האוטו זה פשוט האוטו הכי יפה שיש אז עם משהוא יודע משהוא שיעזור ויתרום מידע.
תודה :razz:

שחרון
28-10-07, 23:49
תשלח להם איימייל אולי יענו לך וכך כולם יחכימו.
לדעתי הפונטו אבארט לא תגיע לארץ.

שחרון

fpclub
29-10-07, 15:12
קודם שיביאו גרסאות נורמליות של הגרנדה הרגילה, אחרי זה שיביאו את הגרנדה אבארת'. גם לפי דעתי לו יביאו את האבארת'.

stio
29-10-07, 16:43
מסכים עם ליאור ב- 100%.
המצב כיום עם הגרנדה פשוט לא ייאומן. למה שאנשים יקנו את הרכב הזה כאשר יש את המאזדה 2?
מנוע 1500 סמ"ק 103 כ"ס, 4 חלונות חשמל, מזגן עם בקרת אקלים, רדיו דיסק מקורי עם שליטה מההגה, תיבה אוטומטית רגילה, עיצוב מאוד יפה, מחיר דומה ועוד ועוד.

שלא נדבר על הסוזוקי סוויפט...

Caveman
29-10-07, 19:43
לא הייתי מפתח תקוות במקומך.
היצע רמות האבזור הוא כל כך דל, שאין בכלל טעם ליבא את הגרסה הספורטיבית.

stio
29-10-07, 20:57
יש לי שאלה מעניינת: היבואן בישראל לא רוצה להביא את הדגמים המאובזרים.

האם יש אפשרות לעקוף את ההחלטה של היבואן ולייבא ביבוא אישי את דגם הספורט ואת הדגמים המאובזרים?
אם כן, כמה אמור לעלות כל העסק?

Caveman
29-10-07, 21:01
תמיד אפשר גיא, השאלה היא כמה כסף יש ברשותך.
השאלה היותר מעניינת (לפחות אותי) היא היכן תטפל ברכב.
הרי כל רכב שמגיע לארץ באופן סדיר, גורר לפניו הכשרה של המכונאים במוסכים המורשים השונים, על מנת שיוכלו לטפל בו.

יש מצבים מיוחדים.
נניח אני רוצה לרכוש לי פיאט ברקטה ואיכשהו אני מצליח ליבא את הרכב. שירות וטיפולים אני אמור לקבל באופן סדיר, שהרי רוב המכאניקה (המנוע בעיקר) זהה לפונטו (hgt). אני בספק אבל אם דבר כזה גם אפשרי בארצנו חסרת החיבה לרכבים.

stio
29-10-07, 21:20
בוא נקח לדוגמא את הגרנדה פונטו בגרסה המאובזרת ביותר. כרגע אני לא יודע מה הכינוי לדגם, אבל הוא כולל 4 חלונות חשמל, רדיו מקורי, בקרת אקלים, ידיות בצבע הרכב, פנסי ערפל ומגנזיום.

נניח אני רוצה לייבא מכונית כזו חדשה לחלוטין ביבוא אישי, כמה היא תעלה כולל הכל בהנחה שאם סמל"ת היו מחכימים ומייבאים את אותו רכב הוא היה עולה 115,000 ש"ח?

בנוסף המכלולים של הרכב זהים- למוסכים המורשים לא תהיה בעיה לטפל ברכב. אם תהיה בעיה במערכת הבקרת אקלים או הרדיו המקורי לדוגמא, נלך לשאול את קרובי המשפחה של היבואן איפה הם מטפלים ברכב שהם הזמינו במיוחד (קיימים לפחות 2 כלי רכב מסוג הגרנדה פונטו בגרסה המאובזרת, שנוסעים בת"א ודרומה משם).

Caveman
30-10-07, 00:49
המנועים יהיו שונים מעט, אבל זה תלוי במה רוכשים.
אם תדאג שברכב יהיו אותם מנועים כמו שמיובאים ארצה, ניחא.
אבל אנחנו רוצים מולטיג'טים (90, 130) או 1.4 16v, או אולי את מנועי ה TJet.

fpclub
30-10-07, 01:32
אני אישית מעדיף את המולטיג'ט גם כן. בעיקר את ה1.3 90 כ"ס גם חזק וגם חסכוני. לפי דעתי , הרכב המושלם. גם ה1.9 ייתקבל בברכה.

יניב
30-10-07, 01:47
אז תכלס זה מאוד מבאס מכונית כול כך יפה כול כך טובה שלא מביאים אותה אני אמרתי שאני מתחייב לקנות אותה להיות הראשון רק שיביאו אותה אולי למי שיש פה באתר איזה שהוא קשרים שינסה לי יש גם קשרים אבל מתחום הבונדיט האמת שבן דוד שלי הוא המנהל של קבלת מכוניות לשטח הערובה בפלמחים (מעין שורק) אז אני אנסה להוציא ממנו יותר פרטים ואני אעדכן את האתר בחדשות עוד לפני שמפרסמים סמל"ת בפומבית כמו מתי נכנסים דגמים חדשים לארץ.
:d

stio
30-10-07, 10:06
המולטיג'ט זה מנוע דיזל, מה טוב בו? רק מהרעש הייתי קונה בנזין.

בכל מקרה, המולטיג'ט כבר בארץ. אם סמל"ת ירצו אין זו אגדה...

צולם בהשקה ב- 15.9.06 ע"י אחד מחברי המועדון.

http://img86.imageshack.us/img86/4915/02fn8.jpg (http://imageshack.us)

Caveman
30-10-07, 13:00
מה שטוב בו זה שיש לו המון מומנט, זה כל הרעיון :)