View Full Version : ספר היינס לפונטו HGT דור שני, האם מישהו נתקל בכזה?
אני מודע לעובדה שקיים ספר לפונטו דור שני,
http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=18303&langId=-1&parent_category_rn=10215
כפי שניתן לראות, הוא אינו מכסה את מנועי ה 1.8.
האם מישהו נתקל בספר של היינס, או דומים לו עבור דגמי ה 1.8?
אגב, גם ספר עבור הברקטה יעזור, מאחר וזהו אותו מנוע.
הספר שאפשר לראות בקישור אכן יכול לעזור, מכיוון ויש חלקים חופפים בין הדגמים, אבל החלק העיקרי, המנוע, אינו מכוסה.
תודה.
עדכון קל, מצאתי מדריך על גבי DVD באיביי, אני אעדכן בהמשך. עדיין מחפש מדריך בצורת ספר :)
יש לי את הספר המקורי של היצרן זה נמצא על דיסק שהיצרן שולח לסמל"ת והיא מעבירה לכל המוסכים.
יש אפשרות לקבל אותו? :wink: או לשלוח בצורה כזו או אחרת?
גם אני אשמח לקבל אותו על הדרך! :lol:
שחרון
גדעון אין שום בעיה אני יצרוב לך אותו וישלח לך אותו בדואר אני יפנה אליך בפרטי לגבי הכתובת.
דרך אגב יש לי גם את תוכנת החלקים של EPER ששם יש את כל המספרים הקטלוגיים של החלקים של כל דגמי פיאט. האם אתה צריך גם את זה.
מה שטוב בתוכנת החלקים זה שאתה מכניס את מספר השילדה של הרכב שלך ואז התוכנה נותנת לך רק את החלקים הרלוונטים לרכב שלך זה מאוד נוח מונע בילבולים עם דגמים אחרים.
תודה אורן.
אורן, אני אשמח לקבל את התוכנה של החלקים. יכול להיות מאוד יעיל במידה וצריך להחליף חלק באוטו...
אם יש באפשרותך לשלוח אז פנה אלי בפרטי. אם לא אני פשוט אצרוב את זה מגדעון בהזדמנות אחרי שהוא יקבל את זה.
בתודה, גל.
איו בעיה גל אני יצרוב וישלח לגדעון תיקח ממנו כבר.
רק הערה קטנה התוכנה של החלקים נמצאת על דיסק DVD אז תצטרך מדיית DVD .
גדעון הכנתי לך את הדיסקים אנא שלח לי כתובת למשלוח בפרטי אני ישלח לך בדואר רשום.
דרך אגב הכנתי לך שני דיסקים אחד ספר הרכב של כל דגמי פיאט אתה בוחר את דגם הרכב שלך בהתחלה שאתה פותח את התוכנה דרך אגב יש כיסוי מלא לכל דגמי ה HGT 1.8 עם פירוט מלא של כל חלקי הרכב והסברים מפורטים עם תמונות לגבי כל פעולה שצריך לעשות ברכב.
מה שיפה גם שיש חלק שם שמסביר מה לעשות בשלבים על כל בעיה שיש ברכב לדוגמה רכב מזייף הוא מתחיל איתך מהקל ועובר לכבד עד שפתרת את הבעיה וזה עוזר מאוד. כמובן מן הסתם הכל באנגלית. התוכנה מתאימה ל WIN XP ואין שום בעיה בכלל.
הדיסק השני הוא תוכנה של חלקים והוא מכסה את כל דגמי פיאט שקיימים בעולם כנ"ל גם אלפא ולנציה.
זה עוזר הרבה שאתה מחפש חלק מסויים יש לך ישר את המק"ט שלו זה גם מלמד אותך איזה חלקים הולכים בנפרד ואיזה חלק הולך עם מכלול שלם מה שלא תמיד מספרים לך במוסכים משיקולי רווח וכדומה. בכלל שני הדיסקים האלה מדמים כאילו שיש לך מחסן חלפים בבית כי זה בעצם התוכנות שקיימים בכל מוסך מורשה של פיאט.
מקווה שהדיסקים יעזרו לך אני למדתי מהם הרבה וגם פתרתי הרבה בעיות בעזרתם.
תודה אורן.
גדעון האם קיבלת את הדיסקים.
קיבלתי אותם, תודה רבה רבה אורן !
נכון להרגע ניסיתי להפעיל רק את תוכנת ה EPER ונתקלתי במעט קשיים למצוא את הדגם של הרכב שלנו.
למרות שאני מחפש לפי הדגמים מ99 עד 2003 אני מקבל סרטוט רכב של הדור הראשון.
כנראה שאתה לא בוחר נכון. תבחר לפי דגם ומספר שילדה זה נותן לך בול את הרכב שלך.
שלום אורן,
רכשתי היום פיאט פונטו מודל 03
אשמח גם כן לקבל את הדיסק,
שלח לי בבקשה הודעה פרטית ואני אחזור אליך עם הכתובת,
או אולי אפילו אוכל לקפוץ ולקחת
תודה
אריאל
יש לי גם רכב מדגם פונטו Hgt שנת 2002 ולא קיבלתי את הספר רכב כשקניתי את האוטו מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג ספר ? או אולי באמת דרך הדיסקים האלה..
אם למישהו יש את הדיסקים האלה שישלח לי בבקשה הודעה פרטית ואני יבוא לקחת אין לי שום בעיה..
תודה =-]
אפשר גם לקבל קניתי לא מזמן פיאט פונטו ספייס 2003
ואני מתחרפן בחיפוש באינטרנט
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.