View Full Version : הצעה לשדרוג מועדון פיאט ישראל.
שלום לכולם.
שמי עידן ואני מראשון לציון אני עומד להתחדש עם פיאט פונטו ספייס 2002 (תודות לרפי לין).
הגעתי לפורום הזה די בטעות כאשר הרצתי חיפוש בגוגל על פיאט וגיליתי את הפורום הנהדר הזה
אבל עלתה בראשי מחשבה , למה שהפורום לא ישתדרג וימשוך קהל צעיר יותר(לא מזלזל באף חבר פורום חס וחלילה) וישנה תדמית לא רק מכוניות אספנות או שיפוצים של פיאט אספנות וכדומה אלא קהל של צעירים המעוניינים להציג את הפיאט שלהם (אונו,ספייס,טיפו,פנדה ועוד..)
ולהגיע למצב של פורום חדשני יותר בעל מראה צעיר ועשיר יותר לדוגמא לפתוח תת פורום חדש של פרוייקטים (בדומה לאתר של PSI שלדעתי מעולה ולמדתי ממנו הרבה) .
אני צעיר וחדש בפורום הזה (בן 18 וחבר כשבועיים בערך) ולא השגתי את התפוקה המכסימלית שאפשר להשיג מהפורום הנהדר הזה לבעלי פיאט בישראל.
כצעד ראשון (הכל בגדר הצעה בלבד!) אפשר לשנות את המראה החיצוני של האתר ולהפוך אותו לאטרקטיבי יותר ומנוסח בנוסח מקורי ואח"כ השמיים הם הגבול.... 8)
( :idea: לסיכום ולצומת לב המנהלים וחברי הפורום כל מה שנרשם פה נכתב בגדר של הצעה ולא לבקר את המנהלים או את הפורום יש לקחת את הדברים בחשיבות המתאימה.)
עוד הצעות לשיפור/שדרוג הפורום יתקבלו בברכה.
אשמח לראות תגובות חיוביות או שליליות מצד חברי הפורום ומנהלם.
תודה רבה על זמן הקריאה .עידן. :wink:
אני בתור חבר גם די חדש וגם מהצעירים מסכים איתך עידן שהאתר יכול להיות יותר אטרקטיבי מבחינת מראה, אבל אני בטוח שעושים הכל בשביל לשנות ולטפח את האתר ולעשות אותו שיהיה כמה שיותר טוב ויפה ובהמשך חיי המועדון המצב של האתר ישתפר ויהיה הרבה יותר טוב למרות שמצבו, לפי דעתי, לא רע בכלל גם עכשיו.
בקשר לתדמית המועדון, אני לא רואה שום דבר פסול בזה שהמועדון יהיה פתוח לכל סוגי הפיאטים(משופרים, סטנדרטיים, ענתיקות וכו') כי הרי השם של המועדון זה מועדון פיאט ישראל ולא דגמי פיאט משופרים או דגמי פיאט העתיקים, אלא שם שמכליל את כל דגמי פיאט באשר הם.
לכן, לפי דעתי, מועדון פיאט צריך להשאר מועדון שמכליל את כל דגמי פיאט בין אם הם משופרים או לא משופרים, ספורטיביים או לא ספורטיביים. פיאט זו פיאט!!!
ליאור. :)
לא הבנת אותי נכון,לא אמרתי שמועדון פיאט צריך להיות רק משופרים או משהו כזה אני אומר שמועדון פיאט צריך להתפתח לכיוונים חדשים ולא להזניח בשום אופן את הקלאסיקות והמשופצות אלא פשוט להרחיב אופקים.
עידן :wink:
כולנו שותפים לרצון שהמועדון יתפוש תאוצה ויהיה מלא בתוכן,אירועים וענין.
כדי לעצב אתר,כדי לעבוד עם שרת מהיר,כדי להדפיס חולצות וסטיקרים וכיו"ב צריך זמן ובעיקר כסף. כרגע נראה שיש קצת בעיה עם זה אך אם יהיה גרעין קשה של חברים שיהיו מוכנים לתרום זמן וכסף אולי בעתיד ניתן יהיה לשפר את חזות המועדון.
צעירים זה יופי,אונו ופונטו זה יופי גם,אך המועדון זקוק מאד לאותם רכבים מיוחדים שמושכים תשומת לב,מהווים אטרקציה אמיתית,נדירים ואשר יכולים למשוך גם מימון ממפרסמים שאולי בעתיד יוכלו לממן חלק מעלויות המועדון. רכבים אלו הם רכבי האספנות,רכבים משופרים (והכוונה לא לספויילר מקלקיליה וניאונים סגולים מעזה) ודגמי פיאט מיוחדים/ספורטיבים (HGT ,קופה,ברקטה-אם יש כזו בישראל וכיו"ב).
נקווה לטוב..
עידן, אני הבנתי אותך פשוט רציתי להביע את דעתי לגבי תדמית המועדון מכיון שיש כאן כמה חברים שהיו רוצים לשנות את המהות של המועדון שהיא לאחד את כל אוהבי המותג והמכונית שלהם ולא רק רכבים משופרים או ספוריביים של פיאט או רק ענתיקות של פיאט אלא כל הדגמים באשר הם.
הדברים שרשמתי לגבי תדמית המועדון לא היו מכוונים כנגד הדברים שלך אלא תגובה שרציתי להגיב בלי קשר לדברייך.
סליחה על האי הבנה, ליאור. :)
מועדון רכב [כזה המנתב עצמו להצלחה ומודעות] יכיל ומכיל בו רכבים מכל הסוגים. לא תראו כאן תיחומים לסגמנטים על פי מקבץ איכויות או שכיחות של דגם כזה או אחר.
אני שמח כי הדור הצעיר מביע עניין , ונקבל בברכה כמובן הצעות מכל הסוגים.
ניר
אני אישית לא הייתי מתנגד לשלם דמי חבר שנתיים ולקבל בתמורה פורום מחודש עם גרעין חזק של חברים ופיתוח כמו שהוזכר לדוגמא סטיקרים חולוצות ועוד...ואולי (בלי קשר לדמי חבר) להעביר את המפגש לכיוון מרכז יותר.
עידן :wink:
אני אישית לא הייתי מתנגד לשלם דמי חבר שנתיים ולקבל בתמורה פורום מחודש עם גרעין חזק של חברים ופיתוח כמו שהוזכר לדוגמא סטיקרים חולוצות ועוד...ואולי (בלי קשר לדמי חבר) להעביר את המפגש לכיוון מרכז יותר.
עידן
שלום עידן..
המועדון בשלבי התקדמות [כפי שציינתי בחודש האחרון] וכפי שאתם רואים גילי דוחף את העסק קדימה כשידו בכל. כל ההערות נלקחות בחשבון , ההצעות [סטיקרים, חולצות וכו] בתהליכי בירור ומצבת האנשים גדלה מיום ליום.
כמו כן, שינוי כתובת האתר תתרום רבות לקידומו , ואנו סבורים וסמוכים כי יהיה לנו מקום של כבוד בין מועדוני הרכב בארץ עם התגלגלות הדברים.
ניר
:wink:
גם לדעתי צריך להעביר את המיפגשים לאזור המרכז.
שלום,
קודמיי לשרשור ענו תשובות ענייניות ונכונות, אני אנסה להוסיף כיצד העניינים מתנהלים כעת וראייה לעתיד.
בשבועות האחרונים נעשו מאמצים ועברנו לשרת מהיר, נוח ויציב בהרבה מהשרת הקודם, כמו כן נקנה דומיין (www.fiatclub.co.il)והיתרונות של שם שכזה ידועות לכל..
מאחורי הקלעים נעשה נסיון לשנות את עיצוב האתר וחלקכם ודאי שמו לב לפרטים קטנים ששונו. עוד אלמנטים עיצוביים ייכנסו בעתיד.
עד כאן הנגיעה בקשר לבסיס, הקרקע שהוכנה עבור האתר שמקשר בין כל החברים, המתעניינים במועדון ונוספים שהמועדון ותכניו מעניינים אותו, כאלה שמגיעים ויגיעו למפגשים ולפעילויות המועדון וכאלה שפעילים ומסתכלים מרחוק (כולנו בסופו של דבר מתקשרים מכאן).
יש בידי מחירים לחולצות (קצרות וקפוצ'ונים), דגלים כובעים ומדבקות שכולן ישאו את סמל המועדון.
למפגשים מוזמנים בעלי פיאט מכל השנים ומכל הסוגים, לדאגת רבים מכם אין רוב שולט במפגשים של דגם כזה או אחר, למפגשים מגיעים אנשים שבבעלותם פיאט וכולם מוצאים עם מי לדבר, את מי לשתף ועם מי לחלוק חוויות וסיפורים.
במפגש האחרון נכחו הרבה רכבים מעניינים. גם אם רכבי אספנות לא עניינו אתכם עד עכשיו תמצאו את עצמכם מקרקרים סביבם ומעריפים שאלות רבות על בעלי אותם רכבים (העובדות מדברות בעד עצמן :D ).
מיקום המפגש - נכון, כל אחד יעדיף לקיים את המפגש כמה שיותר קרוב למגרשו, מה לעשות, כולם רוצים להגיע, כולם רוצים להשתתף, כולם רוצים לראות ולהראות. למפגש הראשון הגיעו מטבריה, יקנעם, חיפה, ראשל"צ... למפגש השני - יקנעם, חיפה, קרית גת...
צריך להתחשב בכולם.
עתיד המועדון - העתיד נראה טוב מתמיד, כולי תקווה שעד המפגש הקרוב נוכל כבר להציג את החולצות, הכובעים וכו'. הרבה התחדש בשבועיים האחרונים וגם בימים אלו ממשיכים בעבודה (ויש :) ).
במועדון חברים, נכון לרגע זה, כ-160 חברים, ביניהם אנשים יקרים שאפשר ללמוד מהם הרבה ותמיד ניכרת בהם הנכונות לעזור (מבעית הפיוז ועד למציאת פיאט פונטו ספייס :D ) ואין ספק שאותו גרעין שעליו דובר, הולך ומתעצם.
כאן המקום גם להציג את ניר שנמצא איתי בקשר כמעט יומיומי ואני מקווה שתוכלו לקרוא ולהנות מכתיבותיו בעתיד (ניר היה בעברו כתב רכב).
אין ספק שניתן ויש הרבה מה להוסיף - כמו שספיידרמן כתב, דרוש כסף והרבה זמן.
אם באיטלקיות עסקנו - גם רומא לא נבנתה ביום אחד.
בתקווה לעתיד טוב,
גילי.
סתם תהיה, אפשר אולי להוסיף קישור מעמוד הבית של פיאט?
הכוונה לקישור מ-www.fiat.co.il
קיים דף קישורים בפאנל המכרזי באתר. ניתן להוסיף שם כל קישור רלוונטי.
ניר
ארילו התכוון שבאתר הרשמי של יבואני פיאט יהיה קישור (לינק) אל אתר המועדון שלנו.
לדעתי צריך עוד להמתין קצת שישהיו עוד חברים במועדון ונפח תנועה באתר ואז להציע להם לבצע קישור באתרם.
בברכה - רפי לין :)
גם לדעתי צריך להעביר את המיפגשים לאזור המרכז.
באמת? ומה יעשו כל אלה שגרים בצפון?
כאחד שנסע במפגש האחרון כ- 70 ק"מ לכל כיוון לא נראה לי שזה רעיון טוב בכלל.
stio אכן קצת צודק ולדעתי במפגש שיהיה אחרי זה ב 17.2.06 כדאי לקיימו בחורשה יפה עם חניון
הנמצאת על כביש 70, אחרי בת שלמה לכוון יוקנעם. לצפוניים (וביחוד ל stio) יהיה אז קל להגיע למפגש הזה, אלו מהמרכז קצת יסעו יותר ויהנו מטיול קטן והדרומיים יסעו יותר דרך.
נוכל לתכנן נקודת מפגש בחניון הסינמה סיטי שבגלילות ומי שירצה להשאיר מכוניתו ולהצטרף אל אחרים יוכל לעשות זאת (אם כי החוכמה היא לבוא עם המכונית כדי שכל המכוניות ויצגו ויופיעו).
עדיין המרחקים לא כל כך גדולים ובשביל מפגש מעניין מה לא עושים.
לכן טוב לא לעשות מפגשים קרובים, אחד לשני, כדי שזה לא ימאס.
לSTIO
עם המיפגש יהיה בצפון אז אלו בדרום יצתרכו ליסוע הרבה..
עם יהיה במרכז אז אלו מהצפון ומהדרום יהיה להם אותו מרחק נסיעה.
אולי יש מצב לארגן פיקניק של הפורום שיהיה מעט צפונה מהמרכז.
בכל מקרה נהיה חכמים יותר אחרי המפגש הקרוב...
stio אכן קצת צודק ולדעתי במפגש שיהיה אחרי זה ב 17.2.06 כדאי לקיימו בחורשה יפה עם חניון
הנמצאת על כביש 70, אחרי בת שלמה לכוון יוקנעם. לצפוניים (וביחוד ל stio) יהיה אז קל להגיע למפגש הזה, אלו מהמרכז קצת יסעו יותר ויהנו מטיול קטן והדרומיים יסעו יותר דרך.
נוכל לתכנן נקודת מפגש בחניון הסינמה סיטי שבגלילות ומי שירצה להשאיר מכוניתו ולהצטרף אל אחרים יוכל לעשות זאת (אם כי החוכמה היא לבוא עם המכונית כדי שכל המכוניות ויצגו ויופיעו).
עדיין המרחקים לא כל כך גדולים ובשביל מפגש מעניין מה לא עושים.
לכן טוב לא לעשות מפגשים קרובים, אחד לשני, כדי שזה לא ימאס.
רפי, איפה יש חורשה עם חניון אחרי בת שלמה? אני עובר בכביש הזה כל יום כבר שנה ולא שמתי לב לזה.
אני חושב שהחורשה יותר קרובה ליוקנעם, תציין אתה מיקום מדוייק, אבל יש עוד זמן.
נתתי רק כוון כללי.
לכל האספקטים הגאוגרפים בנוגע למציאת מתחם למפגשים, נדע לאחר המפגש הקרוב. חבל כרגע לשלוף הצעות מהשרוול כשאין הסכמה , ואין מושג ירוק לגבי אחוז האנשים שבכלל מתכוונים להגיע .
נחכים לאחר המפגש ביקום..
רפי, האם אתה מתכוון ל"מפגש בת שלמה" הצמודה לתחנת דלק, כ- ק"מ אחד אחרי בת שלמה?
אני מתכוון לחורשה בנסיעה הלאה לכוון יוקנעם בצד ימין. איני זוכר כמה ק"מ הלאה.
בעתיד, אתה תגיע לשם ראשון ותציב דגל כדי שכולם ימצאו.
בנסיעה הלאה מבת שלמה לכיוון יקנעם מתנהלות עבודות אינטנסיביות של חברת "חוצה ישראל" (כביש 6- מחלף עין תות) וכל השטח בצד ימין נהרס לטובת סלילת הכביש. ייתכן שבגלל זה אני לא מוצא את החורשה.
שלום לכולם!!
ברכות על המאמצים שמשקיעים החבר'ה באירגון המפגש.
מיקומו הגיאוגרפי אינו מהווה בעיה כלשהי אבל יהיה נחמד, למען קירוב לבבות, להצפין ולהדרים
מדי פעם לטובת שאר החבר'ה המתקשים בהגעה.
מה שבאמת מפריע לי במיקום הנוכחי, ויסלחו לי הבוחרים,הוא ה"נוף הפסטורלי" של אחרי תחנת דלק ובית קפה בשילוב פחי זבל ברקע... 8)
הצעת יעול נוספת ואפשר ליישם אותה מהמפגש מחר- מציע שכל אחד יביא משהו קטן כיבוד כראות עיניו כגון: בקבוק קולה, תפוזים, חבילת עוגיות ביגל'ה וכו' כדי להנעים את המפגש.
באמת השקעה של 5-10 ש"ח לא ירוששו אותנו ויוסיפו לאוירה... :wink:
אני מביא דיאט קולה ושרוול כוסות חד פעמי.
שיהיה לנו מפגש מהנה!!
דרור והספיידר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.