View Full Version : שאלה בטיחותית
החלפתי דיסקי בלימה ורפידות בלימה עכשיו כשהאוטו נוסע ויש קפיצות על הכביש אתם מבינים על מה אני מדבר על כבישי הארץ אז פיתאום מתחילה נורה של תקלה במערכת הבלימה לאותת לי ואז נכבת זה אף פעם לא היה וגם כשאני נוסע במהירות גבוה ובולם אז האוטו מתחיל לרעוד מדובר על בראבה 97
בדוק מפלס נוזל בלמים ועדכן.
מפלס הנזול תקין מה עוד יכול להיות? וזה רק קורה כשהאוטו עולה על בור או משהו שמרעיד את האוטו
אולי לא החזירו הכל למקום.?
אולי החיישן של הבלמים מתנדנד?
גש מהר למוסך.
איזה מוסך דרך אגב טיפל לך ברכב?
שחרון
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח זה מוסך הבית חחהכוונה עשיתי זאת לבד זה לא סיפור גדול להחליף דיסקים ורפידות אבל היום בדקתי והכל ניראה תקין הכל מהודק חזק הכל במקום לא יודע מה זה יכול להיות זה משגע אותי
זה אחלה מוסך. מקצועי אמין וזול. :P
עכשיו ניראה אותך כוכב!!! :P
שחרון
החלפתי דיסקי בלימה ורפידות בלימה עכשיו כשהאוטו נוסע ויש קפיצות על הכביש אתם מבינים על מה אני מדבר על כבישי הארץ אז פיתאום מתחילה נורה של תקלה במערכת הבלימה לאותת לי ואז נכבת זה אף פעם לא היה וגם כשאני נוסע במהירות גבוה ובולם אז האוטו מתחיל לרעוד מדובר על בראבה 97
מה זה נורה של מערכת הבלימה? הנורה האדומה שדולקת כאשר מושכים את בלם היד או צהובה של ה-ABS?
נורה שניראת כמו זאת של האמברקס אבל בלי סימן קריאה בפנים והיא בצבע אדום שמעתי שזאת יכולה להיות בעיה בסנדלי תוף מאחור
[quote="הרוסי"][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח זה מוסך הבית חחהכוונה עשיתי זאת לבד זה לא סיפור גדול להחליף דיסקים ורפידות אבל היום בדקתי והכל
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
תאמר לי אפוא הבית שלך, כדי שלא יהיה סכוי שאתקל איתך ברדיוס של עשרות קילומטרים, משום שסכוי סביר , כשתראה אותי הסכוי לבלום את רכבך שואף לאפס!!
בברכה צביקה
למה אתה כזה כל הסיפור זה 8 ברגים בכל צד והעסק סגור מה אתם כולם חולי מוסכים כאלו
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.