View Full Version : אני עובד עיצות
איך אני מבדיל בין פונטו elx ולבין ה sx בתמונה...? כאילו מבחוץ.....
ואם אני שם גלגל 195/45 אם האוטו יואט לי או יסע רגיל?
ועד כמה ההבדל בין בין sx ל elx משמעותי..?
הבדלים ויזואליים:
למיטב הבנתי ההבדל הוא במשענות הראש של הנהג והנוסע שלצידו. ב-ELX מדובר על כריות "מלאות" ואילו ב-SX מדובר על מעין מסגרת ספוגית.
ההבדל בכח עומד על כ-33% יותר לטובת ה-ELX. לעניות דעתי, ההבדל משמעותי.
הבדלים ויזואליים:
למיטב הבנתי ההבדל הוא במשענות הראש של הנהג והנוסע שלצידו. ב-ELX מדובר על כריות "מלאות" ואילו ב-SX מדובר על מעין מסגרת ספוגית.
ההבדל בכח עומד על כ-33% יותר לטובת ה-ELX. לעניות דעתי, ההבדל משמעותי.
כן אני יודע...
אבל אני צריך לדעת הבדל חיצוני... נגיד אם אני רואה תמונה של האוטו מבחוץ..
יש סמל על דלת תא המטען בצד ימין למטה עם שם הדגם.
http://www.dinside.no/km_bilde/3/29553.jpg
STIO - זה יהיה בלתי אפשרי לראות את מה שכתוב בסמל בתמונה, בעיקר אלו המפורסמות -YAD2. ככה שזה לא כל-כך רלוונטי.
Nightman - כשחיפשתי ELX לפני כמה חודשים ניתן היה לזהות את משענות הראש גם בחלק מתמונות של חוץ הרכב. לדעתי אין הבדלים הנראים לעין חוץ מצורת כריות הראש.
אם מדובר על דגמי Mk2 אז אכן אין הבדלים חיצוניים, מלבד הכיתוב מאחורה.
ההבדלים הפנימיים הם המשמעותיים.
מושבים וריפודים שונים (גם בדלתות), משענות ראש שונות, קונסולה מרכזית שונה עד כמה שאני זוכר.
בנוסף, אם מסתכלים בתא המנוע, כיסוי ראש המנוע (היכן שיושב פילטר האויר) שונה. אם אני זוכר נכון, אז הוא עגלגל בSX, אל מול הכיסוי המרובע ב ELX.
כיסוי גלגלים (טאסות) שונות - קל לזהות 80.
[quote="Caveman"]אם מדובר על דגמי Mk2 אז אכן אין הבדלים חיצוניים, מלבד הכיתוב מאחורה.
ההבדלים הפנימיים הם המשמעותיים.
כן אבל ראיתי כמה פונטויים בלי כיתוב מאחורה בכלל... אז איזה סוג הן..?
כנראה שראית את דגמי ה-SX משנתון 2004 והלאה. בדגמים אלו אכן לא רשום כלום פרט לדגמי ה-ELX בהם רשום 16V. בשנתון הנ"ל שונו גם פנסי הדרך מקדימה.
כנראה שראית את דגמי ה-SX משנתון 2004 והלאה. בדגמים אלו אכן לא רשום כלום פרט לדגמי ה-ELX בהם רשום 16V. בשנתון הנ"ל שונו גם פנסי הדרך מקדימה.
לא נראה לי... כי הפרונט של האוטו היה מהדגמים של 2001-2003.. פנסים קנטים..
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.