PDA

View Full Version : בעיה מוזרה..

02-08-07, 22:44
אחרי שחזרתי מי חול והאוטו עמד שבועיים ביום הראשון שחזרתי גיליתי על השטיח בשטח של הנהג חומר ירוק ומשומן ספוג בטוח השטיח שמתי עיתון הוא בערך ניספג אבל יש עוד מישהו יודע אולי מה זה ויכול לעזור

02-08-07, 23:59
בדוק מפלס נוזל קירור והעף מבט מדי פעם על טמפרטורת המנוע.

סבירות גבוהה שרדיאטור החימום הפנימי (שדרכו עובר נוזל קירור, ונמצא תחת הדשבורד) החל לנזול. בדוק מה קורה עם מפלס נוזל הקירור באופן קבוע.

בנוסף אני מציע לך לקפוץ למוסך שיבצע מעקף לרדיאטור החימום ויראה אם הבעיה נפתרת. בהנחה שכן תוכל להחליט אם לבצע את התיקון או להשאיר את המעקף. בהנחה שהשארת את המעקף תיאלץ לוותר על החימום בחלל הרכב.

אגב, איזה רכב יש לך?

03-08-07, 01:05
תמיד היה לי איבוד של נוזל קירור עקב מזג אויר חם אז פעם בשבועיים הייתי צריך להוסיף נוזל עקב מזג האויר אז אני אמור ליראות עיבוד נוזל משמעותי וחום המנוע נישאר רגיל אין שינויי

03-08-07, 06:13
פעם בשבועיים הוספת נוזל קירור נשמע לי הרבה. כנראה שכבר אז החלה פריצה במערכת אך היא לא הייתה מספיק גדולה בכדי לזהותה.

מה שכן אתה אמור לראות הוא איבוד נוזל קירור יחסית משמעותי. בכל מקרה אני חושב שיש לגשת למוסך לאבחון מדוייק של הבעיה וזאת בכדי להמנע מחימום המנוע וגרימת נזק ברגע של חוסר תשומת לב.

אשמח אם תעדכן בממצאי הבדיקה.

03-08-07, 12:06
תמיד היה לי איבוד של נוזל קירור עקב מזג אויר חם אז פעם בשבועיים הייתי צריך להוסיף נוזל עקב מזג האויר אז אני אמור ליראות עיבוד נוזל משמעותי וחום המנוע נישאר רגיל אין שינויי

בגלל מזג אוויר חם לא צריך להיעלם נוזל קירור.
כאן ביוקנעם הטמפרטורה בזמן האחרון בחוץ סביב 38-42 מעלות ביום, האוטו חונה תמיד בשמש (אין לי ברירה, אבל עם מגן שמש קדמי ואחורי), אני תמיד נוסע 110 קמ"ש עם מזגן פועל ולא נעלם בכלל נוזל קירור. גש למוסך לבדיקת לחץ למע' קירור.

03-08-07, 19:41
תודה בכל זאת ... יהיה עידכונים