התחבר

View Full Version : מבקש המלצה למוסך שעושה דיאגנוסטיקה למחשב רכב

23-07-07, 23:07
הבעיה שיש לי ברכב (בחתימה) שהוא צורך המון דלק לא נפתרת כל פעם אני מסדר את זה בדרך אחרת לכמה ימים נדמה שזה עבר ואז זה שוב חוזר. המחשב דרך מציג נתון של ליטר ל9 ק"מ בעיר ועם מזגן כשאני בודק אחרי תידלוק המצב הרבה יותר גרוע. אני מרגיש כאילו אני משלם על אימפרזה טורבו או משהו כזה כש180 ק"מ שותים לי 3/4 מהמיכל.

אני רוצה ללכת למוסך שמתמחה מערכות הזרקה ויכול לעשות לי דיאגנוסטיקה טובה למה הרכב צורך דלק. עשו לי במוסך המרכז ברמת החיילי בדיקת 4 גזים שיצאה תקינה ואני פשוט לא חוזר למוסך הזה בגלל חוסר מקצעיות ושירותיות גרועים. רק היום החליפו לי את השסתום שבפתח מילוי הלדק עלה לי 700 שקל! כי הוא נזל טיפה ואמרו לי שמזה הבעיה והיא תיפתר.

חשוב שהמוסך\מכונאי הזה יהיה אמין ומקצועי שיוכל לעלות על מקור הבעיה שהיא לדעתי בהזרקת הדלק או במחשב ועם זאת עם מחיר סביר. באיזור פתח תקוה או רמת גן או בני ברק.

תודה רבה, צביקה.

24-07-07, 13:44
לפני הכל בצע בדיקת תצרוכת דלק אמיתית ע"י תדלוק מלא של מיכל הדלק, נסיעה בינעירונית בלבד כשהמזגן כבוי (בליילה?), מקסימום עוד נוסע אחד (שלא ישעמם), מהירות שיוט של כ 90 קמ"ש, בכביש מישורי וללא האצות פתאומיות. רשום ק"מ לפני ובתום הנסיעה ותדלק שוב מיכל מלא ואז חלק הק"מ שנסעת בבדיקה לכמות הדלק שתדלקת והתוצאה הזאת היא תצרוכת הדלק האמיתית שתהיה בודאי כ 16-17 ק"מ לליטר.
(רצוי לבצע את נסיעת המבחן לאורך כ 200 ק"מ).
הפעלת מזגן, נסיעה עירונית, עמידה במקום (פקקים ורמזורים), עוד נוסעים ומטען מגבירים את תצרוכת הדלק.
לאחר זאת אם עדיין תרצה בדיקה טובה של מע' המנוע אז פנה אל אחד מאלו:
1. "מוסך איטלינו" שברח' בר-כוכבא 6 א.ת בני-ברק, טל' 03-5707146/7 ובקש את ויקטור או שמעון.
2. "משה זר הזרקות דלק" שברח' הרכב 5 א.ת סגולה פ"ת, טל' 03-9341320 ובקש את משה או חיים.
בברכה - רפי לין :)

24-07-07, 17:14
תודה רפי!