View Full Version : רעש מוזר בזמן נסיעה. אונו 1000 (שוב ערכתי כותרת!)
שלום לכולם:
אז זה הולך ככה, כאשר אני מתחיל נסיעה, הילוך ראשון.. שני.. ובשלישי וברביעי הבעיה:
כאשר הרכב נמצא בהילוך שלישי והוא מגיע ל 70 קמ"ש אז יש מין רעש מוזר במנוע מין חריקה מוזרה כזאת.. אז שזה מגיע לרעש הזה אני מחליף לרביעי, וברביעי כשאר האוטו נמצא ב 100 קמ"ש שוב יש את אותו הרעש זה מין חריקה כאילו משהו עומד ליפול ואי אפשר לנסוע מעל 100 אין מצב בגלל הרעש שהוא עושה.....
פיאט אונו מנוע 1000...
חשוב לציין שהאוטו עבר טיפול 10000 וגם טיפול בטיימניג שלו...
יש מצב שזה אולי קשור כי הרעש הזה ממש מוזר ומטריד.
תודה תום :)
נשמע מוזר יכול להיות מיסב מתיחה או כמו שציין יגאל קלאץ מחליק .
לגבי הקלאץ . תחנה את הרכב במקום פתוח . תמשוך בלם יד חזק . תעמוד בהילוך ראשון עם קלאץ לחוץ תרים סל"ד מעט ותשחרר את הקלץ מעט עד שאתה רואה שהמנוע מתחיל למשוך את הרכב ותמשיך לשחרר עד שהרכב יכבה אם לא תשמע שום חריקה זה לא הקלאץ .
ואז תמשיך לחפש...
עמית
את הקלאצ' אפשר גם לבדוק ככה
תכניס לחמישי תן גז ותזרוק את הקלאצ' ותן ישר גז
ואם המנוע מתכבה הקלאצ' טוב אם המנוע דולק והרב מושך הקלאצ' גמור
לא הגיוני כי הקלאצ' של הרכב חדש....
הרעש נשמע כאילו הרכב לא יכול לנסוע יותר באותו הילוך ( אי אפשר למשוך את ההילוך ) יש מין צילצולים כאלו מין חריקה כזאת- קצת קשה להסביר את הרעש הזה...
זה לא ההילוך לא נכנס כמו שצריך, ההילוך נכנס והכול בסדר פשוט שהוא מגיע לטורים גבוהים באותו הילוך אז מתחילה הבעיה יש את הרעש המוזר הזה כאילו משהו עוד שניה נופל מהמנוע.
אהה ואין לי הילוך חמישי יש לי עד ארבע
פיאט אונו מנוע 1000 דגם 45 סופר 5 דלתות
יש מצב שהלך גיר באוטו??? כי אני גם יודע שהסינכרון של הגיר לא טוב....
מה הכוונה סינכרון ??? כלומר יחס סל"ד למהירות ?. אם כן אז זה יותר הוכחה שדווקא הקלאץ מת ולא הגיר .. כי יחס ההילוכים לא יכול להשתנות ...
אבל הקלאצ' בוודאות חדש והוא לא מחליק... (הוחלף לפני חצי שנה משהו כזה)
יצאתי לנסיעה שוב פעם עם האוטו הכל כרגיל הוא נוסע טוב רק בסוף כל הילוך יש לו רעש מוזר כזה מין צלצול כזה כמו של משהו משוחרר, ולהגיד לכם את האמת אני מודאג מאוד... ואין לי מושג מאיפה זה נובע.
קשה לתאר את הבעיה
תנסה לאחוז בידית ההילוכים בחוזקה כשזה קורה :)
(אני רציני למרבה הפלא).
תנסה לאחוז בידית ההילוכים בחוזקה כשזה קורה :)
(אני רציני למרבה הפלא).
אביעד אתה תמיד רציני.
וזאת במובן החיובי של המילה !
בברכה
צביקה
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח זה 99% הרעש שאתה שומע....
אלי
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.