התחבר

View Full Version : פונטו 98 - סל"ד סרק משתולל. (נערך, כמובן).

11-07-07, 18:53
שוב בעיות בפונטו שלי.(פונטו 98 1300) בנסיעה כאשר דוושת הדלק לחוצה באופן יציב הרכב נוסע וכאילו נחנק לשניה ואז חוזר לעצמו. במצב עמידה ברמזור,שעון הטורים עולה ויורד במהירות והמנוע מראה סימנים שעומד להיכבות אבל לא נכבה. לפעמים נדלקת מנורה אדומה של הזרקת דלק ואז נכבת.
הייתה לי נזילה קלה של מים באיזור הצ'וק מתחת לפילטר אוויר שטיפטף על אחד האינגקטורים. החלפתי את כל הצוק. כעת אין נזילה, המקום יבש והסחיבה של הרכב השתפרה. אבל עדיין כשהרכב עומד הטורים משתוללים.
למישהו יש פיתרון? בדקתי גם פלגים וחוטים של הפלגים עד לכוהל(כפול) יש ניצוץ בארבעתם.
האם ייתכן שחדרו מים או ליכלוך לאחד האינגקטורים?

12-07-07, 09:43
1. תן כותרת יותר אינפורמטיבית. פונטו 98 זאת התחלה טובה, אבל לא מספיק. משהו כמו סל"ד סרק משתולל או משהו כזה היה הרבה יותר נחמד.
2. סתם רעיון - ישנה סחיבת אוויר מאיפשהו?
3. אין צ'וק ברכבים מוזרקים. אין. אני מניח שמה שהחלפת זה את הבית מצערת.
4. אומרים האוטו כבה. לא נכבה. אין מילה כזאת נכבה בעברית. הנכבה זה הגירוש של פליטים פלסטינאים במלחמת העצמאות. ונחבא זהמלשון חבוי. כמו נחבא אל הכלים. עד כאן השיעור בלשון.

12-07-07, 11:47
מבעיה דומה שהייתה אצלי בעבר אובחנו שני חשנים תקולים והם אלו שגרמו לשינויי סל"ד בסרק. בנוסף הרכב היה נוסע על תערובת עשירה. הוחלפו חיישן חמצן וחיישן טמפרטורה והבעיה באה על מקומה.

ייתכן והבעיה אצלך שונה ולכן אני ממליץ לך לגשת למכון הזרקות או למוסך כללי טוב. מכון הזרקות אלי את אלי דושי בסמוך למכון הדרום טיפלו ברכבי בזמנו (פונטו 98 HSD) , התחברו עם סורק תקלות וראו מה הממצאים. ממליץ עליהם בחום.

בהצלחה.

13-07-07, 10:49
כמו שאתה מתאר את זה זאת תקלה באחד החיישנים
גש למוסך שיחברו את האוטו לסורק ויאבחנו את הבעיה.

אצלי זה היה חיישן טמפרטורה .

יוסי 8)