View Full Version : מחפש (פנסים של מריאה. חבל שאתה לא מציין את זה).
מחפש ליקנות פנסים של פיאט מריאה אם הזכוכית החלקה באזור הצפון בתמורה של אני מביא את הפנסים של בראבה מסיף עוד 100 ש"ח ולוקח את הפנסים של מריאה מדובר על פנסים קידמיים
עזוב ככה לא תמצא, חיפשתי איזה חצי שנה, כל הפירוקיות הכל עברתי בצפון, בסוף הלכתי למוסך מורשה פטין בעכו, נדהמת לגלות שיש להם פנסים כטלה של מריאה משומשים ב700 ש"ח לזוג, כנראה יש עוד יחידות, מציע לך לסוע ולבדוק את העניין. ד"א את שלי מכרתי לפירוקיה.
אם תצטרך מספר טלפון של המוסך פנה אליי בפרטי.
מצאתי של מראיה בפרוקיה אבל הבחור הנחמד רוצה 250 על כך אחד
בדרך כלל, חלפים משומשים נמכרים בפרוקיות הרכב עד לצחיר של 50% מחדש והם יודעים טוב מאוד את מחיר החלפים החדשים.
בברכה - רפי לין :)
ההצעה שקיבלת בפירוקיה מאוד טובה, קנה אתם במידה והם תקינים, ותוודא שהם אכן מדגם "חלק" של מריאה.
בהצלחה ותעדכן בתוצאות
אגב איזה רכב יש לך?
פיאט בראבה 97 לבנה ניראת פגז אם מנוע משופר משיכת הלוכים ל6 וחצי אלף הזרקה ישריה של דלק פילטר אויר פתוח אין הגבלה אלקטרונית על המנוע !!!! אאאאא אני חולה על האיטלקיה שלי ומי שלא מכיר אותי היייתי במיפגש שהיה באזור בית שמש אני מופיע בסרטון שאז צילמו במסלול נחמד ביערות בית שמש
חבל אתה הורס את הרכב שאתה מושך ככה הילוכים
אין לך מנוע מחוזק ולא מנוע "האמי" V8 8.4 LITER
אז [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אם אתה רוצה לשמור על הרכב שלך תשתדל להעביר הילוכים בזמן
ומה משופר במנוע שלך אתה יכול לשתף אותנו ?
אמרתי לך כבר משיכת הלוכים ואני לא הורס את המנוע וזה כבר בדוק אחר כך הזרקה ישירה של דלק לבוכנות על ידי לחצן. צ'יפ. פילטר אויר פתוח. ואין ממיר קטטלי
ממיטר קטליטי לא ישפיע על הביצועים ויזיק לכיס שלך (לא חוקי)
על איזה מנוע מדובר בכלל וכמה קילומטר ?
כן הוא כן משפיע כי יש לך זרימה חופשית של הגזים ובכך אין היתנגדות למנוע
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.