View Full Version : Elx 2002 - בקשת סיוע בבחירת צמיגים
החלטתי להעלות מידה ברכב ולהחליף את הצמיגים לקראת החורף הקרב ובא.
במקום 165/70/14 אני עובר ל 185/65/14. בעצם רק מרחיב מעט את שטח המגע.
מבקש המלצות לצמיגים במידה הנ"ל ע"פ הקריטריונים הבאים:
1. בראש ובראשונה - אחיזה.
2. נוחות ושקט בנסיעה.
3. מחיר - עד 1500 ש"ח לרביעיה.
כרגע על הפרק:
1. יוקוהמה C-Drive. עדיין לא בדקתי מחירים.
2. Fulda EcoContact - מישהו מכיר אותם בכלל?
3. פתוח להמלצות נוספות.
זכורני משרשורו של גדעון, בפורום הקודם, כי קוד העומס והמהירות הנדרש במידה הזו הוא 82H. עד כמה הנתון הזה קריטי/חוקי? אחרי הכל קוד מהירות T עד 190 קמ"ש בהחלט יספק.
בתודה,
רענן.
שלי נועלת רביעית C.drive.
אמנם חתך נמוך יותר וסוליה רחבה יותר, אבל העקרון מובן.
גם שאני מאכיל אותם קש, הם עומדים במעמסה נהדר. אני מאוד מרוצה מהרכישה.
גדעון, תודה רבה.
אכן האפשרות של ה-C.Drive עלתה היות וגם ה-HGT של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] נועלת אותם והוא מרוצה מאוד.
למרות זאת, הייתי שמח לשמוע המלצות נוספות.
רענן.
מסתבר, ע"פ האתר הישראלי של יוקוהמה, שלא קיים צמיג מהסדרה הנ"ל במידה המבוקשת.
מחיפושים ברשת ראיתי שיש גם Continental Primium Contact, אשר הומלצו מאוד.
Tzvika 16V
12-10-07, 07:52
יש לי רכב זהה לשלך שנת 2001 לרכב היו צמיגי westlake חדשים והרכב רעד גם אחרי איזון ב100. החלפתי אותם אחרי חודש לצמיגי dynomaxer HP2 של Kleber. אני חייב לציין המחיר די טוב רביעייה ב1400 שקל. הצמיג מצויין פשוט ככה. הרכב לא רועד לא מפרפר מרחק בלימה מינימלי אחיזה גבוהה והרגשת בטיחות גם במהירות גבוהה. אני ממש נוסע על 120 ומרגיש כמו על 80. אני באמת חייב לציין את הצמיג לטובה. ולפי מיטב הבנתי הוא מצוין גם בגשם ובכביש רטוב.
בהצלחה בבחירה.
האם החלפת לצמיגים במידה מקורית או לצמיגים ברוחב 185?
בכל מקרה אבדוק קצת על הצמיג הנ"ל, תודה רבה.
רענן.
אני יודע שאוטודיפו יצאו במבצע מיום שישי ה12 עד ליום ראשון ה14 הצמיגים ללא מע"מ
מעבר לזה אין לי הבנה בסוגי צמיגים רק שאני יודע שזה יכול לחסוך לך קצת בהוצאות על צמיגים
דרך אגב צמיגים תוצארת סין מומלצים כי בכל זאת ידוע שאצלהם העבודה היא קצת חלשה בקטע של איכות
רענן, הרשה לי לתקן אותך - המידה שאתה זקוק לה היא 185/60/14, ויש את ה-C Drive במידה הנ"ל - התקנתי זוג בפביה (כמה ימים לפני שהושבתה), בעלות של 550 ש"ח - אצל אנטון, ביפו.
אני ממליץ על ה-Conti Premium Contact ועל ה-Yokohama C Drive.
ה-Conti אוחזים טוב ביבש ומעולה ברטוב ומאוד שקטים. ה-Conti לא זולים והם גם רכים (ט'רדוור נמוך יותר - שזה לא רע, אבל זה אומר שהם נשחקים מהר יותר) מה-Yokohama.
ה-Yokohama אוחזים טוב ביבש והם גם כן שקטים להפליא.
קשה להשיג C Drive טריים במידה הזו, נכון לרגע זה - אבל ידוע לי על כך שאמור להגיע משלוח טרי טרי בקרוב מאוד.
בהצלחה :)
מה שנכון נכון. תודה על תשומת הלב.
טעות שלי וטוב שתיקנת אותי אחרת הסיפור הזה היה נגמר בצורה משעשעת.
אני מאמין שכבר השבוע, אם אמצא זמן, אקפוץ לבדוק מה קורה עם הנושא בכמה צמיגיות.
ואם יהיה מלאי זמין של יוקוהמה אזי ארכוש.
מה המחיר הסביר לרביעיה כזו?
sinfreda - תודה על ההצעה.
רענן, אצל אנטון רביעיית Conti תעלה לך כ-1200 ש"ח (מניח שאפשר לרדת מזה - פשוט תתמקח איתו)
ורביעיית Yokohama תעלה כ-1100 ש"ח.
תלך על הטרי ביותר מהם.
גש לאנטון ולצמיג ישיר - הם הזולים ביותר, ויש להם (בדר"כ) צמיגים טריים (אפילו טריים מאוד).
צמיג ישיר עושים עבודה יפה ונקייה יותר מאנטון, אבל אנטון (בדר"כ) מעט יותר זול.
נ.ב,
במידה ואתה צריך צמיג 185/60/14 לגלגל הרזרבי - צור איתי קשר.
כנראה שאפנה לצמיג ישיר במהלך השבוע הקרוב.
שאלת תם אחרונה:
במידה וישנם גם ה-C.Drive וגם הקונטי במחיר זהה ובאותו תאריך יצור (השערה פרועה) איזה מהם יהיה עדיף?
תודה,
רענן.
האמת? קשה להגיד.
ה-Yokohama היו אצלי בדיוק שבועיים, ככה שלא יצא לי יותר מידי לבחון אותם - אבל ממה שכן הרגשתי, הם אחזו מעולה - הזנב הרגיש הרבה פחות נשכני (אבל הם היו חדשים לגמרי לעומת ה-Conti שכבר עברו 20K).
ה-Conti הגיעו עם הפביה ואני אהבתי אותם ונהנתי מהם.
כמו שציינתי קודם, הם רכים למדי - ואם אתה מתכוון לסוע אגרסיבי - אתה תראה את זה עליהם די מהר.
שניהם נחשבים מעולים ברטוב (בעיקר ה-Conti), שניהם שקטים להפליא (ה-Conti מעט יותר).
לך על מה שטרי יותר.
אחלה,
תודה.
*עריכה*
האם יש צורך לבצע שינויים בכיוון הגלגלים או הפרונט עקב המעבר למידה רחבה יותר?
רענן, אני לא חושב שיש צורך - אבל שווה לברר.
אני ממליץ על פרונט התחייה, בתחייה, ת"א (ליד בלומפילד) :)
תודה על ההמלצה.
אני אנסה לברר עם מקור נוסף המתעסק בתחום הפרונט.
אולי תהיה לו תשובה וודאית בנושא.
רענן.
תראה רענן, כעקרון לדעתי רצוי פעם בתקופה לגשת למכון פרונט כדי לבדוק שהכל בסדר, ביחוד לאחר החלפת צמיגים. מקסימום לא יהיה צורך לבצע שום דבר, ואתה יוצא בראש שקט. תחשוב על זה כעל טיפול תקופתי שכזה.
ללא קשר, כדאי מאוד לבצע איזון גלגלים ברגע שמחליפים את הצמיגים. את זה כל פאנצ'רמאכר יעשה במקום.
איזון גלגלים יעשה ע"י הפאנצ'ר מעכר אך כוונתי הייתה לכיוון גלגלים.
לגבי הפרונט, דיברתי עם בעל מכון פרונט שאמר לי שבעקרון לא צריך לשנות כיוונים בעת החלפה לצמיג רחב יותר, אך הציע בכל זאת לבצע כיוון כזה על- מנת לוודא תקינות.
רענן.
האם למישהו יש יכולת לסרוק או לצלם מסמך (ולהעלות לאתר) המאשר את מידות הצמיגים לרכב הנ"ל?
מחר בבוקר תבוצע ההחלפה ואני מעוניין לאשר את הצמיגים ברשיון מיד לאחר מכן.
בתודה,
רענן.
עדכון,
היום הוחלפו הצמיגים ליוקוהמה C-drive. בית העסק שביצע את העבודה היה צמיג ישיר בפ"ת ואני יכול להצביע על שירות טוב ובהשוואה לאנטון המקום מוגדר מבחינתי כסטרילי. עובדים שם ברוגע וביצעו עבודה טובה מאוד.
תהליך שינוי המידה היה קליל. קפצתי למכון הרישוי החביב עלי, ניגשתי לבוחן הראשי שפתח ספר, בדק את הצמיג על הרכב, שלח אותי לשלם 30ש"ח ואישרו לי את המידה.
חווית הנסיעה על הצמיג החדש מלבבת. בהשוואה לצמיג הקודם הצמיג הזה שקט מאוד ועל-אף שהגדלת המידה הייתה אמורה להשפיעה לרעה על הנוחות והרכות, התקבל רכב רך יותר ונעים יותר לנסיעה. לגבי האחיזה, עוד כ-500 ק"מ אעדכן.
אנסה לסרוק את המסמך ממכון הרישוי המאשר את המידות הרלוונטיות לרכב. אולי מישהו אחר יזדקק לו.
תודה למי שסייע.
רענן.
האם אפשר להשיג את הצמיגים שהוזכרו - קונטיננטל ויוקוהמה גם במידה הסטנדרטית של הפונטו 165/70r14?
גדעון אתה יכול לפרט קצת לגבי הצמיגים שמורכבים אצלך ברכב. רעש התנהגות כביש וכדומה.
שלי נועלת את אותם הצמיגים (כמובן במידה שונה).
מבחינת רעש נסיעה, מאוד שקטים, מאוד נוחים, למרות הדופן השטוחה.
מבחינת אחיזה, קצת מרגיזים, מפני שצריך להתאמץ הרבה כדי להוציא אותם מאיזון :)
יצא לי להתנסות איתם על רטוב בגשמים האחרונים. בגדול יצאתי עם הרגשה טובה מאוד ובטחון מלא. הרגישות התגלתה דווקא במעבר ממשטח יבש אל משטח רטוב. אני בטוח שעוד קצת התנסות איתם תעזור ללמוד.
שורה תחתונה, אני ממליץ בלב שלם על הצמיגים האלה. יוקוהמה הוכיחו את עצמם עם ה S306 שהיו לי על הפונטו הקודמת והם הוכיחו את עצמם עם הצמיגים האלה על הפונטו הנוכחית.
בתור נהג חובב נהיגה ספורטיבית אני חושב שצריך להשקיע כמה שיותר (בהתאם לצרכים כמובן) בצמיגים. זה הקשר היחיד שיש לרכב עם הכביש.
בראיה לעתיד, אני בהחלט שוקל להשתדרג אל המידה הרחבה יותר (195/45/15). מה שאומר שה S.drive על הכוונת.
כמה רשמים מנסיעה קצרה ולוחצת הערב.
1. צמיג שקט מאוד ורך.
2. "קשה להוציא אותו מאיזון" - זה בלשון המעטה. הצמיג אוחז באופן מעולה וזאת על-אף שאינו משופשף עדיין.
3. מחיר - 1160 ש"ח לרביעיה שווה כל שקל.
גדעון, כל צמיג עושה בעיות ברגעים הראשונים במעבר מיבש לרטוב. על כל צמיג הנושא משפיע אחרת.
לגבי מידה מקורית - כדאי לבדוק ב- tires4u.co.il
כרגע איני מול מחשב נורמלי לכן אינני יכול לברר זאת.
רענן.
תתחדש רענן על הצמיגים. כמה שאני רציתי להחליף מידה לפונטו שלי ולהוציא ממנה יותר אבל לצערי זה כבר לא יצא לפועל.
גדעון מה המחיר נכון להיום של הצמיגים שכרגע מורכבים אצלך ברכב.
בזמנו עלו לי כ-1700 ש"ח אצל אנטון ביפו (בשאר המקומות מעל 2200).
היום אני מעריך שהמחיר יהיה כ 1200-1300 ש"ח.
אכן, צמיגי אנטון שביפו הנם, בדרך כלל, הזולים ביותר בארצנו וסוף סוף יש להם גם אתר איטרנט
שכתובתו הנה www.anton-tires.net
דרך אגב, בפורום מכוניות "תפוז" ענה היום kompy (שהנו ממכון קומפיוטסט ראשל"צ) לשאלת שינוי מידות צמיגים ב HGT כשלדבריו אין מידה מאושרת.
בברכה - רפי לין :)
בזמנו עלו לי כ-1700 ש"ח אצל אנטון ביפו (בשאר המקומות מעל 2200).
היום אני מעריך שהמחיר יהיה כ 1200-1300 ש"ח.
המחיר נשאר פחות או יותר זהה. כ-1700 ש"ח לרביעיה.
גדעון איך הצמיגים מבחינת איזון אני נוסע על פירלי P6000 והם מאוד רגישים לאיזון זאת אומרת אם הם טיפה לא מאוזנים ישר אתה מרגיש רעידות בהגה.
דרך אגב עברתי למילוי חנקן בצמיג במקום אויר וזה משפר מאוד את נוחות הנסיעה ואין גם איבוד אויר בצמיג והכי חשוב החנקן לא סופח לחות ואז הוא שומר על הצמיג.
יש לי מיכל קטן של חנקן במידה ויש תקר או שצריך להוסיף אויר וכדומה.
אכן, צמיגי אנטון שביפו הנם, בדרך כלל, הזולים ביותר בארצנו וסוף סוף יש להם גם אתר איטרנט
שכתובתו הנה www.anton-tires.net
דרך אגב, בפורום מכוניות "תפוז" ענה היום kompy (שהנו ממכון קומפיוטסט ראשל"צ) לשאלת שינוי מידות צמיגים ב HGT כשלדבריו אין מידה מאושרת.
בברכה - רפי לין :)
ניתן לאשר את מידת ה 195/45/15 לפונטו. זוהי מידה מקורית ורשומה בספר הרכב.
גדעון איך הצמיגים מבחינת איזון אני נוסע על פירלי P6000 והם מאוד רגישים לאיזון זאת אומרת אם הם טיפה לא מאוזנים ישר אתה מרגיש רעידות בהגה.
דרך אגב עברתי למילוי חנקן בצמיג במקום אויר וזה משפר מאוד את נוחות הנסיעה ואין גם איבוד אויר בצמיג והכי חשוב החנקן לא סופח לחות ואז הוא שומר על הצמיג.
יש לי מיכל קטן של חנקן במידה ויש תקר או שצריך להוסיף אויר וכדומה.
אי כבר שנה וקצת עם הצמיגים ולא הבחנתי ברעידות כלל וכלל.
גדעון אין שום בעיה עם המידה הנ"ל היא מאושרת. יש לי חבר ששינה את המידה הזאת במשרד הרישוי לא היתה בעיה מיוחדת. המידה 195/45/15 מאושרת על ידי יצרן הרכב.
לא משנה מה, אל תתקרבו ל-Dunlop SP2000 SPORT - יש לי כאלה על האיביזה (שאצלי רק מאתמול)
ואני משתגע מכמות הרעש שהם מייצרים :mad:
גדעון מה ההבדל בין ה S ל C כי ראיתי שבמחיר אין הבדל גדול.
ה S.drive מדורגים מעל ה C.drive
איתם קופרה
05-11-07, 22:36
עדכון,
היום הוחלפו הצמיגים ליוקוהמה C-drive. בית העסק שביצע את העבודה היה צמיג ישיר בפ"ת ואני יכול להצביע על שירות טוב ובהשוואה לאנטון המקום מוגדר מבחינתי כסטרילי. עובדים שם ברוגע וביצעו עבודה טובה מאוד.
תהליך שינוי המידה היה קליל. קפצתי למכון הרישוי החביב עלי, ניגשתי לבוחן הראשי שפתח ספר, בדק את הצמיג על הרכב, שלח אותי לשלם 30ש"ח ואישרו לי את המידה.
חווית הנסיעה על הצמיג החדש מלבבת. בהשוואה לצמיג הקודם הצמיג הזה שקט מאוד ועל-אף שהגדלת המידה הייתה אמורה להשפיעה לרעה על הנוחות והרכות, התקבל רכב רך יותר ונעים יותר לנסיעה. לגבי האחיזה, עוד כ-500 ק"מ אעדכן.
אנסה לסרוק את המסמך ממכון הרישוי המאשר את המידות הרלוונטיות לרכב. אולי מישהו אחר יזדקק לו.
תודה למי שסייע.
רענן.
מה ההבדלים שהיו לך בצריכת דלק??
נכון לרגע זה קשה לקבל תמונה אמיתית של השינוי בצריכת הדלק. הנסיעות האחרונות אינן מן האופייניות.
אנא העלה את השאלה שוב בעוד שבועיים ואדאג לענות.
בכללי: השינוי באחיזה שווה את ההפרש על אף שאינו ברור מהו כרגע.
האם הצמיגים שהוזכרו כאן קיימים גם במידה הרגילה של הפונטו 165/70/14 ?
1) C.Drive
2) S.Drive
3) continental prem. contact
תודה
שחר
האם הצמיגים שהוזכרו כאן קיימים גם במידה הרגילה של הפונטו 165/70/14 ?
1) C.Drive
2) S.Drive
3) continental prem. contact
תודה
שחר
לצערנו הרב לא. במידה של הפונטו מיוצרים בעיקר צמיגים ירוקים/ חסכוניים.
1. A DRIVE
2. ECO CONTACT
וכו'.
דווקא ה A.drive נחשב טוב מאוד.
דווקא ה A.drive נחשב טוב מאוד.
במה הוא מצטיין?
יש לחבר A Drive (אומנם במידה שמנה יותר - 185/15) והוא מרוצה.
הם שקטים ואוחזים נחמד מאוד.
צמיג ירוק? עדיין לא :)
שאלה קטנה
מה נחשב צמיג טרי? מלפני כמה זמן? ואיפה זה כתוב?
על כל צמיג מוטבע תאריך הייצור שלו בפורמט של שבוע בשנה.
צמיג טרי נחשב צמיג שיוצר מספר חודשים לפני תאריך הקניה.
danceoflife
12-02-08, 20:25
לחרדתי גיליתי שהצמיגים הקדמיים שלי לא זהים (נראה לי שביום הקניה הייתי על סמים כי אני זוכרת שבדקתי את העניין...)
בכל אופן אני בכלליות רוצה להחליף את כל ה-4.
כל מה שאני יודעת על צמיגים זה כמה שמות מוכרים כמו פירלי ומישלין, אני גם יודעת שהם פחות או יותר הכי יקרים (?)
הסתכלתי בשרשור המפרט הטכני של הפונטו ואני מתביישת להגיד שאני לא יודעת בדיוק איזה דגם שלי, אבל נעזוב את זה - אני אבדוק בספר רכב.
השאלה היא איזה צמיגים לקנות ועל מה אתם ממליצים. אני לא יודעת מה הדרישות שלי כי אין לי שמץ בעניינים האלה... שיהיו טובים ובטיחותיים ושארבעתם לא יעלו על 1200 ש"ח.
ביום שישי תיקנתי בין היתר גם פאנצ'ר (שלא ידעתי שהיה לי עד אותו הרגע... נכנס לי בורג לגלגל!!!) בקיצור הציעו לי צמיגים של KINDA, נאמר לי שהם מבית פירלי, ושהם יעלו לי 230 ש"ח לצמיג. מה אתם אומרים?)
המלצות?
(נ.ב., פונטו ספייס 2001 דגם SX)
על כל צמיג מוטבע תאריך הייצור שלו בפורמט של שבוע בשנה.
צמיג טרי נחשב צמיג שיוצר מספר חודשים לפני תאריך הקניה.
איפה בדיוק מוטבע התאריך על הצמיגים והאם אפשר לראות את התאריך כשהצמיגים כבר מורכבים על הג'אנט?
danceoflife - ראשית, אל תהיי בפאניקה.
הצמיג שהוצע לך אינו מוכר וככל הנראה הוא מיוצר בסין. לדעתי צמיג שכזה במחיר שכזה לא שווה היות ובמחיר של עוד כ-200 ש"ח לכל הרביעיה מקבלים צמיגים הרבה יותר איכותיים.
לצערי, במידה המקורית אינני יכול להמליץ על צמיגים היות ואין לי נסיון מספק. בכל מקרה טרם הרכישה שאלי בפורום לגבי הצמיגים הנוספים שיוצעו לך.
גיא - התאריך מוטבע על הדופן החיצונית של הצמיג ככה שניתן לראות אותו בקלות. בד"כ הוא יופיע בתוך "אליפסה" או משהו דומה. סה"כ די פשוט לזהות אותו. רצף של ארבע ספרות, השתיים הראשונות מציינות שבוע בשנה והשתיים האחרונות מציינות את השנה.
danceoflife
12-02-08, 21:07
פאניקה? :)
חס ושלום! :D
אבדוק את מידות הצמיגים מחר בבוקר
ניר בן טובים
12-02-08, 21:13
אם יש משהו שלא צריך/אסור לחסוך בו זה צמיגים. מסתובבים פה בארץ יותר מידי יבואנים של צמיגים סיניים מחורבנים, שאפילו כצמיג רזרבי זה הפקרות נפש.
danceoflife
12-02-08, 21:15
אני לא יכולה יותר להסכים עם זה, אבל לא ידעתי ש-300 ש"ח לצמיג זה חסכון
כמה בערך להקציב לצמיג?
את לא יכולה להסכים עם זה כי לא ראית מקרוב את ההשלכות של זה כנראה.
אני כמעט עשיתי תאונה לפני שנתיים כאשר הצמיגים הקדמיים איבדו אחיזה עם הכביש במהלך ניסיון בלימה בירידה בכביש רטוב, הגלגלים ננעלו והרכב שט כמו סירה בירידה. (למי שמכיר, עשיתי חצי מהירידה של יוקנעם עם גלגלים נעולים) ומצאתי את עצמי ס"מ אחד לפני יונדאי מסחרית שעמדה באור אדום.
על הסרן הקדמי היו מורכבים צמיגים יחסית חדשים של חברה סינית זולה ומאחורה צמיגים של אליאנס. מה שעשיתי זה הרמתי בלם יד בהדרגה וזה נעל את הגלגלים האחוריים, שלהם היתה אחיזה וזה מה שעצר את הרכב.
כמובן שאם היה לי ABS כל זה היה נמנע אבל זה כבר סיפור אחר.
ניר בן טובים
12-02-08, 21:41
צמיג טוב [דהיינו איכותי, עמיד, בעל אחיזה, ויכולת דינמית טובה] לא צריך לעלות פחות מ 400.
אני אבידתי אחיזה (לפני שהרכב הנוכחי היה בבעלותי אפילו :P) על צמיגים שאני אפילו לא זוכר את שמם.
היוקו שיש לי כבר כמעט שנתיים עושים את העבודה בצורה נהדרת ! איכות היא לא מילה גסה.
בכל מקרה, אני חושב שבמידה המקורית של הרכב ניתן למצוא A.drive של יוקוהמה. צמיג נהדר לדעתי.
חשוב לבדוק את תאריך יצור הצמיג ולא להתפשר על צמיג בן יותר ממספר חודשים ספורים.
לגבי מה שניר רשם, אין כזה דבר "חיסכון" כאשר זה נוגע לנושא הצמיגים. יש מחיר תמורת שימוש. אני מניח שהשימוש שלך ברכב לא מצדיק צמיג של שעולה 500 ש"ח (לצורך דוגמא).
Tzvika 16V
12-02-08, 22:04
אני חושב שהצמיג שיש לך בSX לא שונה מהצמיגים שיש אצלי 165/70R14. לכן אמליץ לך בחום על צמיגים של kleber שם הדגם dynomaxer hp2. הצמיג הוא צמיג מעולה במיוחד בכביש רטוב האחזיה מצויינת גם במהירות גבוהה ובבלימה. עלות של רביעיה כ1200 ש"ח.
אם את לא רוצה לחסוך בחיים שלך אל תחסכי על צמיגים. לא סתם צמיגים לא תקינים לא עוברים טסט.
danceoflife
12-02-08, 22:07
קראתם אותי לא נכון, כתבתי "אני לא יכולה יותר להסכים עם זה"
משמע, אני מסכימה מאד :-)
אין לי ספק במה שגלגלים יכולים לעשות, וזו הסיבה שלפני הקנייה בדקתי תמיד את התאריך על הגלגלים (לדעת אם אצטרך להחליף) אלה שיש לי ברכב הם בני שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף אותם למרות שכולם מסביבי אומרים שאני מקצינה מאד את עניין בטיחות הגלגלים. הייתי כזאת לפני התאונה והיום אחריה אני הרבה יותר. יש סיכוי שאם לא היו לי גלגלים טובים, הרכב שלי גם היה עף קיבינמט מהבלימה של לפני התאונה, ועל ההשלכות של זה אני באמת לא רוצה לחשוב.
לגבי השימושים, אני באמת לא חושבת שיש צורך ב-500 ש"ח לצמיג, הרכב מסיע אותו מחולון לעבודה בהרצליה.
אני די מופתעת לפי דברי ניר שצמיג איכותי יעלה יותר מ-400 ש"ח. כשחיפשתי צמיגים לא מזמן כולם אמרו לי שהמחירים הממוצעים הם בין 200 ל-350 וש-250 ש"ח לצמיג זה די והותר ובטיחותי בהחלט.
ניר בן טובים
12-02-08, 22:13
יכול להיות שבמקרה שלך אפשר למצוא צמיג טוב באיזור ה 350 שיספק אותך. בכל מקרה ללכת על חברות מוכרות : Falken, yokohama, toyo, bridgestone, goodyear
כפי שגדעון ציין - סדרות ה DRIVE של yokohama בהחלט צריכות להכנס לך לתקציב ולתת מענה יותר מהולם לכבישים המטולאים פה.
danceoflife
12-02-08, 22:15
ואם כבר, תנו לי "להשוויץ" בתמונה של האונו שלי אחרי התאונה לפני חודש :-(
ולמרות שקניתי פונטו חדשה אני עדיין מתגעגעת נורא לאונו היפה שלי :-( (ולימים שלא פחדתי לנהוג :-()
לא רואים את התמונה, היא ברחה לצד ימין.
עריכה: "תפסתי" את התמונה ושמרתי אותה על המחשב...
איך הגעת למצב כזה, והאם הרכב היה מבוטח?
danceoflife
12-02-08, 22:27
להלן
danceoflife
12-02-08, 22:43
ובכן,
הרכב היה מבוטח רק צד ג', בהתחשב בעובדה שאני נהגת צעירה עדיין ומקיף של שנה וחצי היה עולה כמו האוטו... (שבכלל נמצא בבעלותו של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] היקר שטס לחו"ל והשאיר לי אותו)
בבוקר שמשי נסעתי לי באיילון צפון, בנתיב הימני ביותר, שהיה פתוח
בנתיב שמשמאלי היה פקק והרכבים עמדו (לא זזו, עמדו). האטתי כי אני כבר מכירה את המטומטמים שנוהגים להכנס בלי התראה... זה לא היה מספיק
מישהו משמאלי עם ג'יפ משוריין של קרייזלר נכנס לנתיב בלי אזהרה, בלי לאותת ובלי להסתכל. כשהוא נכנס לנתיב הייתי במרחק מטרים ספורים ממנו. הספקתי לבלום, ואם לא הייתי בולמת אני משוכנעת שלא הייתי פה היום. אם הכביש היה רטוב, או אם לא הייתי מחזקת את הבלמים שלי חודש קודם, אני באמת חושבת שהיו אוספים את החלקים שלי מהכביש, כי להכנס בעצם עומד בכביש מהיר עם רכב כזה ישן זה סוג של התאבדות.
אצלי סירבו לבטח את הרכב בביטוח מקיף בגלל שהרכב "ישן מידי", בגלל זה שאלתי.
לא הבנתי מה חיזקת בבלמים.
בכל אופן לפי תמונות של אונואים אחרים שהתפרקו לשני חתיכות, אכן הרכב הזה מלכודת מוות.
danceoflife
12-02-08, 22:58
(הלכתי לשאול את אמא שעובדת בביטוח)
אתה צודק, הם בכלליות גם לא מבטחים רכבים כאלה ישנים. (לי היה נדמה שהיא אמרה לי לא לבטח בגלל העלות)
לגבי הבלמים, הרכב כל הזמן היה מבלה במוסך ובביקור האחרון לפני התאונה החלפתי שם איזו רצועה או משהו (אל תשאל שאלות קשות, אז לא הבנתי כמו היום :D)
אני מאד מסכימה, זו ממש קופסת מוות. בנסיעות הראשונות שלי איתה הרגשתי שאני מתאבדת... אבל אחרי כמה זמן הרגשתי שהיא הדבר הכי בטוח שיש כי שלטתי בה בצורה אבסולוטית ונהנתי מכל רגע. הייתי נוהגת על הC4 החדשה של חבר שלי ומרגישה פחות בטוחה בה מאשר באונו.
גם היום אני מרגישה מאד לא בטוחה בפונטו, כפונקציה של התאונה וגם בכלליות כי עוד לא התרגלתי לגמרי. מאז התאונה בכל פעם שאני בולמת אני בטוחה שאני הולכת לעשות עוד תאונה והלב מחסיר כמה פעימות :-( :-(
האטתי כי אני כבר מכירה את המטומטמים שנוהגים להכנס בלי התראה... זה לא היה מספיק
.
תופעה מוכרת וידועה, אין מה להתרגש.
קרה לי גם משהו כזה בכביש ת"א ירושלים וגם בכביש החוף לכיוון צפון ממש ליד קיבוץ יקום. פשוט אני יודע לזהות את הנהגים שמתכוונים לעבור נתיב ואז אני בולם או עובר נתיב, לא יודע איך להסביר את זה.
השיא היה בכביש יוקנעם- יגור, משאית איסוזו עברה מימין לשמאל כאשר הייתי בשמאל אז ירדתי לשוליים ב- 100 קמ"ש, לא הייתה לי ברירה ועקפתי מהשוליים עם דוושה על הרצפה.
לא פעם ולא פעמיים נוסעים שהיו איתי ברכב שאלו אותי "איך ידעת שהוא מתכוון לעבור נתיב"..
danceoflife
12-02-08, 23:18
אני יכולה להגיד שגם אני ממש רוב הזמן יודעת לקלוט אותם כבר ממש מרחוק. הפעם לצערי לא היו נתיבים לברוח אליהם (וגם לא שוליים, למרות שניסיתי... אפשר לראות מהזווית של הפגיעה) ושום דרך לדעת, המטומטם אפילו לא היה בזווית.
תמיד כשאני רואה אנשים עושים את זה אני שואלת את עצמי מה עבר (או לא עבר) להם בראש. הרי אם אני הייתי נוהגת, הייתי מסתכלת במראה 30 פעם ומוודאת שאין אף רכב במרחק ענקי ממני. לא צריך להיות עם דוקטורט למתמטיקה כדי לדעת שכדי לעבור ממהירות 0 ל-90 קמ"ש לוקח קצת זמן ולכן צריך לחשב מרחק מספק.
מרגיז אותי שהנהג שנכנס בי לא היה צעיר או חסר נסיון (..ונוסף להכל אישיות די מפורסמת) ומרגיז אותי שלאנשים שיש להם ג'יפ יש הרבה יותר רגעים של "אני אעשה מה שבא לי, לא יקרה לי כלום". אם לא הייתי בולמת הייתי היום נכה או קבורה איפשהו, והוא היה עם מכות יבשות.
המניאק נסע עוד באותו יום לעבודה, עם שריטה (!) קלה באוטו מאחורה, בעוד אני ביליתי יום בבית חולים ושכבתי שבועיים וחצי בבית, ונאלצתי לקנות רכב אחר כי הוא עיכב את מתן העדות שלו עד היום ה-30, ומסר עדות שתמשוך את החקירה בביטוח עוד הרבה זמן. אני צריכה את ה-7 אלף המזורגגים האלה :mad:
והחלק האחורי של רכב נפגע פחות מהחלק הקדמי, כמעט תמיד.
העיקר שאת פה ועם ספייס-כבוד.
אם זה משנה - 'אפקט הפחד' של בלימה שהובילה לתאונה חולף אחרי כמה חודשים כמעט לגמרי.
ובכל מקרה, הספייס קצת יותר בטוחה מהאונו, למרות שאני חושב שה-ABS שלה זריז מידי...
danceoflife
13-02-08, 00:08
אתה צודק, העיקר שאני כאן, זה כל מה שחשוב... כמה ימים אחרי התאונה הלכנו למגרש לקחת את הדברים שלי מהאוטו וקיבלתי קצת פרופורציה.. היו שם רכבים במצב נוראי שנראו כאילו מסעית עלתה עליהם והם גם התדרדרו לתהום...
אני לא יודעת אם "כמה חודשים" זה מעודד או לא, כי אני ממש ממש סובלת. לפני התאונה מאד נהנתי לנהוג. זה היה כמו תרפיה בשבילי. עכשיו אני עולה על הכביש ולחץ הדם שלי עולה איתי, ואני כל כך סובלת שבסוף כל נסיעה אני אומרת לעצמי "פעם הבאה אוטובוס" ;-(
מאד מקווה שכמו שאתה אומר - הפחד יעבור תוך כמה חודשים. אתה הראשון שממש מבין למה אני מתכוונת - ההתנייה שנוצרה אצלי היא שבלמתי ולמרות זאת נכנסתי בו, ולכן בכל פעם שמישהו מולי בולם אני מאבדת את הקשר עם המח והלב לכמה שניות ;-(
לגבי ה-ABS, יש מצב שזה מה שמציק לי??? בדיוק באתי לכתוב על זה שאלה!
מאז שקניתי את הרכב יצא לי פעמיים לבלום בלימה די חזקה, ובפעמיים האלה הרכב עשה רעשים כאילו התפוצץ לי גלגל והתנהג מאד מאד מוזר. הפעם הראשונה עשתה לי התקפת לב כי זה היה ממש כמה ימים אחרי התאונה. השניה עשתה לי רק חצי התקפת לב, וזה קרה קצת אחרי הביקור במוסך, שאמר לי שהכל תקין בבלמים... אז ככה מרגיש ABS?? זה נ-ו-ר-א-י :eek:
הסתכלתי בשרשור המפרט הטכני של הפונטו ואני מתביישת להגיד שאני לא יודעת בדיוק איזה דגם שלי, אבל נעזוב את זה - אני אבדוק בספר רכב.
השאלה היא איזה צמיגים לקנות ועל מה אתם ממליצים. אני לא יודעת מה הדרישות שלי כי אין לי שמץ בעניינים האלה... שיהיו טובים ובטיחותיים ושארבעתם לא יעלו על 1200 ש"ח.
SX)
danceoflife - בזמנו אספתי את המלצות חברי הפורום לצמיגים בגודל המקורי של הפונטו
והנה הם לרשותך :
צמיגים מומלצים
(1) Yokohama A.drive
(2) continental eco contact
(3) מישלין אנרג'י
(4) גם הצמיג של Kleber הוזכר שמה כמומלץ אבל בעיקרון שלושת הראשונים יותר
דבר נוסף את מידת הצמיג שלך את יכולה למצוא בקלות ברישיון רכב שלך כמו בתמונה השמאלית שצירפתי
אצלך אני מאמין הגודל הוא :165/70R14
איפה בדיוק מוטבע התאריך על הצמיגים והאם אפשר לראות את התאריך כשהצמיגים כבר מורכבים על הג'אנט?
גיא - לשאלתך איפה ואיך קוראים את התאריך בתמונה הימנית:
לעניות דעתי, הABS בפונטו ספייס רגיש מידי. ולא, הסנסורים לא מלוכלכים.
הדבר היחיד שאולי גורם לזה הם הצמיגים, אני בטוח שאת תדווחי לנו על שינוי אם יחול, לאחר החלפתם.
הכי חשוב לזכור שהמערכת הזו קיימת, והיא מגדילה את מרחק העצירה. אני יכול לכתוב פה עמוד שלם על התיאוריה שלי בקשר לABS ולאיך צריך לתקוף את הנושא, אבל הכל יהיה בבל"ת. פשוט תזכרי שזה שם וסביר להניח שהמערכת הזו תפעל מידי פעם. אין מה להתרגש, ולא צריך לעזוב את הדוושה בגלל הרעידות.
וסתם קוריוז: בגולף 2007 של אימי, קשה מאוד לגרום לABS לפעול. הרכב הזה, כדוגמת-נגד, עוצר כמעט בכל מצב - ומהר. זו אחת הסיבות שהיא מאוד אוהבת את האוטו.
נ.ב.
ה-ABS נוטה לפעול כאשר נוסעים על כביש משובש, או נכנסים לבור תוך כדי בלימה חזקה יחסית. בספייס זה מאוד מובהק. מתרגלים גם לזה.
danceoflife
13-02-08, 00:32
שחר - המון תודות על ההמלצות, אשתמש בהם בהחלט!
רקובי - אני יודעת שזה נשמע מגוחך עד כדי מטומטם -
אולי כדאי לי פשוט לנטרל את ה-ABS?
המחשבה על מרחק בלימה ארוך יותר, ועל כך שבכל פעם שאבלום בחוזקה הרכב ירעד כאילו עף לו גלגל, מפחידים אותי עד מוות (..כן, רק בגלל התאונה :-/)
מה שאהבתי באונו הוא יכולת העצירה המדהימה שלה בכל מצב ותוך שניות. (אוי כמה אני מתגעגעת לקופסת מוות הזאת!!!)
כשהרעידות האלה קרו לי בפונטו עצרתי בצד לכמה דקות להסדיר את הנשימה, והרכב אגב נכבה לי כי מרוב לחץ מהרעידות לא עצרתי כמו בנאדם עם הקלאץ' לחוץ. אז אמנם עכשיו אני יודעת שזו הסיבה וסביר שאלחץ פחות, אבל אני חייבת לציין שזה הרגיש כאילו הרכב עושה טובה שהוא בולם (הוא גם סטה מהזווית שהוא היה בה!)
אחליף את הגלגלים בקרוב ואדווח אם המצב נותר כמו שהוא (למרות שאני מפחדת בטירוף לבלום בחוזקה בשביל הבדיקה...)
אני באמת מציע קודם לדאוג לצמיגים נורמלים, ואח"כ לבדוק שוב את הסטטוס.
לביטול ABS יש בעד ונגד דיי ברורים, אך אני שוב אציע קודם כל לדאוג למערכת בלימה תקינה - ואח"כ לנסות קצת להתרגל לפני שמבטלים את ה- ABS, אפילו בתיאוריה.
אל תשכחי שגם הכבישים היום רטובים וזה לא יעזור לך לתחושת הביטחון.
אפרופו ספייס ותאונות, הנה משהו דיי טרי: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=4224
danceoflife
13-02-08, 00:53
בוא נגיד שזה http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=4231 מכניס אותי לפרופורציה...
(והתגובות שם זה משהו נוראי :o)
אחליף את הצמיגים ואבוא לעדכון סטטוס
עד אז, לא אבלום בחוזקה :D
Tzvika 16V
13-02-08, 11:12
אחרי שתחליפי את הצמיגים לאיכותיים יותר הABS יפעל פחות. היה לי צמיגי ווסטלייק סיניים (אגב ש2 מהם התפוצצו סתם ככה אחרי חודש) שמוכרים באוטודיפו ב200 שקל לאחד. כל בלימה עם קצת חול על הכביש ישר ABS נדלק ממש סיוט. מהרגע שהחלפתי את הצמיג לקלבר הנוכחי מאוד נדיר שABS נדלק.
אגב הABS לא נשמע ומרגיש כמו צמיג מתפוצץ אלא את אמורה להרגיש רעידות בדוושת הבלם והבלימה נשמעת כמו מכונת ירייה. מה שהABS עושה הוא פשוט מונע מהגלגלים להינעל וכך הרכב לא מחליק. מה שהוא עושה זה פשוט תופס ומשחרר תופס ומשחרר תופס ומשחרר את הבלמים ברצף ובמהירות על מנת שלא ינעלו עד לבלימה כדי למנוע החלקה.
danceoflife
13-02-08, 11:42
קודם כל תודה על ההסבר על איך זה עובד, בהחלט אבדוק שוב אחרי החלפת הגלגלים ואני מקווה שההפעלה שלו תהיה פחות רגישה
היום זה קרה לי שוב וזה הרגיש בדיוק כמו שתיארת - דוושת הבלם רועדת מאד (זה מרגיש לרגע כאילו דפקתי משהו באוטו). אחרי כל התיאורים כאן אין ספק שזה העניין.. יכול להיות שהפעם הראשונה זכורה לי כל כך קיצונית בגלל אפקט התאונה והפחד שאחריה.
אדאג שהגלגלים החדשים יהיו איכותיים ובטיחותיים ואקווה שהם גם יורידו משימושי הABS
שוב תודה!
אם ה-ABS שלך עובד בתכיפות כל-כך גבוהה אז כנראה שיש שהצמיגים שלך גמורים (או יבשים) לחלוטין, לחילופן תתכן גם בעיה במערכת ה-ABS אך סבירות נמוכה שזה המצב.
danceoflife
13-02-08, 13:44
:roll: הם בני שנתיים וחצי, לא תיארתי שיהיו במצב כזה רגיש. יוחלפו במהרה לאחת מההמלצות שלכם כאן.
שוב תודה!
:roll: הם בני שנתיים וחצי, לא תיארתי שיהיו במצב כזה רגיש. יוחלפו במהרה לאחת מההמלצות שלכם כאן.
שוב תודה!
אני עם צמיגי קונטיננטל כמעט 4 שנים. ה ABS עבד לי איתם רק פעם אחת באחד מימי החורף האחרונים. אחלה צמיגים!!
סתם לידע כללי, לכל הספקנים.
הבלמים בדגמי הדור שני של הפונטו (במיוחד אלו בעלי בלמי תוף מאחורה) נחשבים למאוד טובים !
מהטובים שנתקלתי בהם עד היום, אם לומר את האמת. אין לי את הביטחון שהיה לי עם הELX עכשיו. למרות שהרכב עוצר באותה צורה כמעט.
אם מערכת הABS שלכם פועלת בתדירות גבוהה, ישנן כמה סיבות שיכולות לגרום לזה.
1. בלימות חריפות מידי.
2. צמיגים לא תקינים.
3. חיישנים תקולים.
ברוב הגדול של המקרים, מדובר בצמיגים לא תקינים.
אני חושב שהצמיג שיש לך בSX לא שונה מהצמיגים שיש אצלי 165/70R14. לכן אמליץ לך בחום על צמיגים של kleber שם הדגם dynomaxer hp2. הצמיג הוא צמיג מעולה במיוחד בכביש רטוב האחזיה מצויינת גם במהירות גבוהה ובבלימה. עלות של רביעיה כ1200 ש"ח.
אם את לא רוצה לחסוך בחיים שלך אל תחסכי על צמיגים. לא סתם צמיגים לא תקינים לא עוברים טסט.
צביקה איך הצמיגים מבחינת רעש ? הם שקטים על הכביש? נניח יחסים ל קונטיננטל שנחשבים שקטים במיוחד ?
ממליץ בחום לשבת למתקיני הצמיג על הראש שיבצעו איזון כמו שצריך וימלאו בצמיג אוויר כמו שהיצרן קבע (בספייס זה 29 בקדמיים 28 באחוריים). משום מה המתקינים ממלאים לחץ אוויר 30 לכל הרכבים בלי בכלל לברר כמה צריך.
אחרי ההתקנה מומלץ בחום לבצע כיוון גלגלים ל-4 גלגלים במכון פרונט מודרני עם ציוד לייזר (עוד 250 ש"ח בערך).
Tzvika 16V
15-02-08, 12:46
צביקה איך הצמיגים מבחינת רעש ? הם שקטים על הכביש? נניח יחסים ל קונטיננטל שנחשבים שקטים במיוחד ?
צמיג מאוד מאוד שקט. אין רעשים לא בפניות בשום מהירות לא בבלימה ולא בסיבוב ההגה במקום. צמיג מצוין אני מאוד מרוצה ממנו.
הנה הצמיג: http://www.klebertyres.co.uk/KleberUK/kleber/ts_result_brand_nt.jsp?codeRubrique=11042005102720&codePage=KLEBER_PAG_RESULT_MARQUE&lang=EN&Marque=FIAT&Gamme=05007506e07406f&Modele=05007506e07406f&Cylindree=1.2%2016V%2880%29&Annee=06/2003-0/0&Saison=S
שים לב הצמיג הוא צמיג מיוחד לגשם כמו שציינתי בעבר והוא תואם לפונטו ספייס.
הייתי היום בפנצ'ריה בצפון בהמלצתו של רפי
לא היה להם במלאי לא A DRIVE ולא Kleber במידה שלי
הוא אפילו מאוד נידהם שביקשתי ואף התעקשתי על A drive
וטען שזהו צמיג קשה ומכביד על הנהיגה סתם ולא שווה לשים אוטו על רכב קטן כמו פונטו,
הוא אף נתן לי להרגיש אותו (במידה אחרת) ונתן לי להשוות עם הצמיג שהוא ממליץ עליו :
Dunlop SP 10 81S
ברגע שהוא הציע Dunlop נידלקה לי נורה אדומה
ניזכרתי שמישהו כאן אמר להתרחק ממנו לא זוכר מי..
חוץ מה Dunlop הציע לי עוד סוג אחד שמעולם לא שמעתי עליו והוא טוען שזו חברת בת של
pirelli. לא יודע מה איתכן שמציגים לי חברת בת לא מוכרת שכזו אותי זה מחשיד...
אמרתי לו שמה dunlop הזהירו אותי מראש והוא טען שיש סוג שמיוצר ביפן והוא טוב מאוד ואף הראה לי את ה Made in Japan על הצמיג
בקיצור מה אתם אומרים ?
טוב שכחו מזה...:D
ניקנו זוג : YOKOHAMA 165/70/R14 81T A drive
בפנצ'ריה ביוקנעם בני כחצי שנה
הותקנו מאחור, שני ה קונטיננטל "הישנים" עברו קדימה
בוצע איזון גלגלים לכל הארבעה
שחר, תתחדש - קנייה מעולה :)
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] התקין זוג Dunlop SP10 בפונטו (MK1) שלו, והם בסדר גמור
אבל לא יותר מזה.
A Drive וה-Eco Contact 3 הרבה יותר טובים :D
שחר, תתחדש - קנייה מעולה :)
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] התקין זוג Dunlop SP10 בפונטו (MK1) שלו, והם בסדר גמור
אבל לא יותר מזה.
A Drive וה-Eco Contact 3 הרבה יותר טובים :D
תודה! לא יודע..הסתכלתי על ה Dunlop הם ניראו לי לא רצינים , לא יודע, חריצים צרים וקטנים וכו..
כמה עלה?
רצה הבחור 320 לצמיג ירדתי איתו ל 300 ואז ל 280 .. כולל איזון כל הרביעייה
תתחדש על הצמיגים.
על איזה פנצ'ריה בדיוק מדובר?
זה לא רק פנצ'רייה .. זה ALL IN ONE :lol:
נקרא מוסך אוטו -ויק (גש לויקטור הבעלים)
א.ת יוקנעם 04-9890345
ובתור אחד שמכיר : זה ממש מול סופר אחים דוד וכמה מטרים לפני החנות של בן דוד שלך :wink:
לפי מה ששמתי לב הוא מחזיק בעיקר YOKOHAMA בחנות..
אפילו אם הוא ייתן לי צמיגים בחינם אני לא אקח ממנו ולא מרוב המוסכים באיזור התעשייה.
לפני שנים רבות במהלך נסיעה בעלייה של יוקנעם עם פיאט 127 כשתא המטען עמוס בקניות מהקניון בשיא הקיץ (אבא שלי נהג, אני הייתי בן 11 ישבתי מאחור, ואחותי היתה גם ברכב והיא היתה בת 9) הבחנתי שהמנוע מתחמם, המחוג עבר את האמצע שהיה 90 מעלות והמשיך לתחום האדום שהיה 130 מ"צ.
הודעתי לאבא שלי שלא שם לב שהמנוע מתחמם והעמדנו את הרכב בוואדי של יוקנעם והלכנו ברגל למוסך הנ"ל. כשהגענו כולנו למוסך לבקש עזרה (כאמור אבא עם 2 ילדים קטנים) טען ויקטור שהוא "ממהר" והוא בדרך לאירוע. כך יצא שנתקענו בשיא החום עם קניות בתא המטען בגלל יוניט למאוורר שנשרפה ובגלל זה המאוורר לא עבד. היה קשה להחליף יוניט...
בשנת 2000 עם אותו רכב, אמא שלי הכניסה את הרכב למוסך אחר שנמצא ליד לטיפול 10 שנתי. כמה שעות אח"כ ליד הקניון הרכב עלה באש, פשוט ברחנו מהאוטו באמצא הצומת. מה מתברר? שכחו לסגור כמו שצריך את הפילטר דלק.
למזלו של בעל המוסך הייתי אז בן 13, אם דבר כזה היה קורה לי היום בעל המוסך היה מקבל כזאת תביעה על רשלנות וסיכון חיי אדם שרק בחלום אפשר לחלום עליה.
חוץ מקנייה של מוצרים לרכב מחנות של בן דוד שלי אני לא מתקרב לאיזור התעשייה.
ילד בן 11 שמודיע לאבא שלו שחום המנוע גבוה זה יפה :D:D
לגבי הצמיגים: הייתי איתו ועם העובד שלו לאורך כל ההחלפה
ראיתי איך הוא פותח את הברגים ראיתי איך הוא מאזן גלגל גלגל עד שהתצוגה מראה 0 עגול
ראיתי איך הוא מחבר חזרה וכן דאגתי שהוא מנפח ללחץ מתאים.
לא עזבתי אותו לשנייה וניראה לי שמקרה שלי הוא עשה עבודה טובה (מקווה לפחות...)
האם צריך להחליף את הג'אנט ברגע שאני רוצה לשים צמיג 185/60 במקום צמיג 165/70 הקיים ?
כמובן שניהם עם 14".
למיטב ידיעתי בכדי לנעול צמיג במידה 185 יש צורך בג'אנט ברוחב 6 אינצ'. ג'אנט הברזל כמדומני הוא 5.5 אינצ' ולכן לא יתאים.
בכל מקרה, אל תסמוך על המילה שלי, אני לא בטוח ב-100% שאני צודק. גש למכון הטסטים הקרוב ובדוק את הסוגיה עם הרב בוחן, יתכן ואתה יכול להחליף על הג'אנט הקיים.
כדי לא לפתוח שירשור חדש אני אתעלק על השירשור הזה.
מבלי להתייחס למחיר איזה צמיג עדיף A.Drive או ContiEcoContact 3 ?
אני מעוניין להחליף את שלי לאחד משניהם.
מידה 165/70/14R
זה שתשיג הכי טרי מבין השניים.
שניהם טובים באותה מידה
יש לי שניים מקדימה קונטיננטל
שניים מאחורה יוקו
אין הבדל משמעותי, הקונטיננטל טיפה,רכים יותר
כיצד זה מתבטא שהם רכים יותר ?
אתה מרגיש בנסיעה ? הצמיג נשחק מהר יותר ?
כשאתה נוגע ביד אתה מרגיש צמיג רך יותר
הוא לא נשחק מהר כלל , הקונטיננטל על הרכב מיוני 2004 ועדיין במצב שמיש
על הכביש אין שינוי שניתן להרגיש בינו לבין היוקו
ה-A.Drive מעט יותר טובים.
בכל מקרה, מדובר בשני צמיגים די בסיסיים - איכותיים ולא רעים בכלל. האופציות הטובות ביותר במידה הנ"ל :)
במה זה מתבטא שהוא יותר טוב?
וכמה חודשים נחשב צמיג כ"טרי" ?
כמה חודשים עד חצי שנה זה בסדר גמור
יותר שקט, יותר אוחז.
צמיגים - גג עד חצי שנה.
עם עדיפות לכמה שיותר טרי, כמובן.
VRS תודה על העזרה. אני מניח שאגבש דעה לגבי אחד הצמיגים בימים הקרובים.
היוקואמה הטריים ביותר היו בני שנה
לכן היום ניקנו רביעיית Conti בני 3 חודשים.
בינתיים אני לא מרגיש שינוי מיוחד אבל אני אמשיך לבדוק.
אייל, תתחדש - צמיגים איכותיים :)
danielzoran
25-04-09, 16:56
שלום לכולם,
השרשור הזה הועיל לי במיוחד לקראת החלפת ארבעה צמיגים בפונטו ספייס 2005 שלי.
נסעתי ל"צמיג ישיר" מתוך כוונה לרכוש או קונטיננטל אקו, או יוקוהמה A. Drive או Kleber כאשר זכרתי שגם מישלן אנרג'י הינה אופציה טובה (אך יקרה מעט יותר).
מתברר שהיה מבצע על "מישלן אנרג'י" שם - 300 שקל לאחד - וזה נראה מחיר טוב, אז הלכתי על זה. (טריים למדי, בערך בני חצי שנה).
ההתקנה הייתה זריזה ומוקפדת (כולל איזון גלגלים ממוחשב) והמקום מסביר פנים (אך מעט הומה)
השיפור בנוחות הנסיעה ובשקט משמעותי (עברתי מרביעיית Pirelli וותיקים מאוד).
בקיצור, אני ממליץ ומרוצה.
סתם עוד אופציה למי שמתלבט...
בהצלחה, ותודה לכולם.
שבעקבותיו קניתי לפני כשנה זוג יוקוהמה A DRIVE 165/70/R14
בעקבות צורך בזוג צמיגים נוסף בימים הקרובים מעוניין לשמוע המלצתם/דעתכם על שני סוגי
צמיגים נוספים מלבד אלו שהוזכרו פה (שהם יוקוהמה,קונטיננטל,קלבר,מישלין)
החברות הן:
1. טייפון - (מבצע באוטו דיפו,צמיג שני ב 100 ש"ח) - האם זבל סיני ? הבנתי שלא בהכרח אלא שהם מיוצרים בפורטוגל וגרמניה ?
2. GoodYear - המוכרן מוכן לעשות לי צמיג שני ב 50% - החברה היא חברה גדולה ומוכרת לא ? מישהו התנסה בצמיגים שלה ?
תודה מראש
שחר
טייפון להשאיר בחנות.
איזה דגם של GoodYear?
כן, הספקתי לקרוא קצת ב קארספורום על הטייפון ואכן מיקומו ישאר במחסן של אוטודיפו,לא בכדי יוצא 220 ש"ח לצמיג
לגבי ה GoodYear חשבתי שבמידה מסוימת יש רק סוג אחד ולא התעמקתי כ"כ בדגם
אני מניח שמדובר ב DURAGRIP.
מעיר את השרשור שוב לחיים, לטובת אלו שעוד יחפשו צמיגים טובים.
התקנתי היום את הKleber hp2 שהומלצו כאן. 300 לצמיג, בינתיים מרגישים מעולה (החליפו את הקונטי המקוריים) וגם קיבלתי רביעייה טרייה [28/09].
מישהו שמע/חווה/יודע משהו על צמיגי KUMHO ?
האם זו חברה סינית? קוראנית ? או שזו חברה יפנית ?
אם משהו התנסה עם דגם ספציפי שלהם שמתאים לפונטו אשמח לשמוע
שבת שלום
חברה קוראנית, אבל נחשבת בסדר ומוכרת.
תרשו לי להתעלק על השרשור המצוין גם כן.
היום החלקתי בפנייה בירידה רטובה. פעם ראשונה שקרה לי אחרי כמעט 10 שנות נהיגה.
אולי תוכלו לעזור לי להבין מה גרם להחלקה.
מדובר בפנייה רחבה ימינה והרכב המשיך להסתובב ימינה (120 מעלות יותר מדיי, למזלי לא קרה כלום מעבר לזה).
לא נסעתי מהר, לא בלמתי חזק מדיי ולא הרגשתי את ה- ABS.
האם זה אומר שהבעיה היא בצמיגים האחוריים? יש רעיונות נוספים?
חוץ מזה ניסיתי לבדוק את תאריך הייצור של הצמיגים פשוט לא מצאתי. רק על אחד רשום.
גלשתי שעות לגבי איך לקרוא את כל הסימונים על הצמיגים ועדיין אני לא מוצא את ארבעת הספרות האלה.
ארבעת הספרות הללו רשומות רק בדופן אחת של הצמיג אז יכול להיות שדווקא בצמיג הזה הרכיבו לך את הצמיג עם הדופן הזו בחלק הפנימי של הרכב לכן התאריך כניראה שם.
לגבי ההחלקה , האם החלק האחורי שלך החליק או הקידמי ? כך תדע אילו צמיגים לא עשו את העבודה
לא יודע לומר בדיוק.
מצד אחד החלקתי ולא יכולתי לשלוט ברכב בעזרת ההיגוי (קדמיים) אבל מצד שני הרכב הסתובב לתוך כיוון הפנייה (כלומר האחוריים המשיכו ישר ולא "באו" עם הרכב ימינה).
יכול להיות שזה בכלל לא הצמיגים?
ביררתי קצת על קומהו וקיבלתי הדרכה ממוכרן באוטודיפו איך מזהים צמיג חד כיווני
מסתבר שבמידה המקורית של פונטו הצמיג הוא לא כזה.
יש מבצע באוטודיפו על צמיג שני ב 60% הנחה של קומהו/ ווסטלייק (ווסטלייק לא מתכוון לקנות כמובן !!)
יוצא 220 ש"ח לצמיג של קומהו! מחיר די זול וקורץ
אך אני לא מאלו שקונים כי זול בידיעה שאני מתפשר על איכות אם יהיה לי מידע מבוסס שהצמיג אינו איכותי לא אקנה כמובן , אני די חושש מזה שעשו את החיבור הזה בין קומהו-ווסטלייק
ואולי, למרות שמדובר בחברה קוריאנית הצמיגים מיוצרים בסין ואינם איכותיים
מישהו יכול לשפוך אור על העניין
נ.ב
אני כמובן מודע לכל הממלצות על יוקוהמה/קלבר/מישלין/ וכו.. בשרשור זה, אשמח לקבל חו"ד על הקומהו
אני לא מחפש ביצועים אלא צמיג איכותי/בעל אחיזה טובה ולא רועש שיעשה את העבודה שלו בצורה טובה
תודה
אני מצטער שאני נשמע כמו תקליט שבור, אבל איזה דגם הצמיג שאתה רוצה לקנות?
בלי זה, אי אפשר לקבל החלטה.
בדר"כ במידה המקורית של הפונטו יש דגם אחד מכל חברה שמתאים
במקרים מאוד מיוחדים יש שניים לכן, ציון הדגם לעיתים קרובות ניראה זניח
בכל אופן , הצמיג הוא Kumho Power Star 758. זה מה שיש במידה 165/70/14
אני יודע שישנם רכבים רבים שמגיעים עם צמיגי קומהו מהיצרן. אינני בקיא בדגמים שלהם אך בכל מקרה לא מדובר בחברה סוג ג'.
שווה להריץ בדיקה בגוגל על דגם הצמיג + המונח Review או Overview ולקבל הרבה מידע ואולי אף השוואה לצמיג מוכר.
הייתה רביעייה שכזו בפונטו MK1 של *** - בכללי, הם די בסדר. אוחזים בסדר ביבש, סביר ברטוב ושומרים על רמה סבירה של רעש.
מעדיף אותם על פני הדנלופ SP10E שהחליפה אותם.
אני יודע שישנם רכבים רבים שמגיעים עם צמיגי קומהו מהיצרן. אינני בקיא בדגמים שלהם אך בכל מקרה לא מדובר בחברה סוג ג'.
שווה להריץ בדיקה בגוגל על דגם הצמיג + המונח Review או Overview ולקבל הרבה מידע ואולי אף השוואה לצמיג מוכר.
שאלתי היום (25.12) באוטו דיפו ואמרו לי שהם מגיעים מהיצרן ברכבים טויוטה ויונדאי וש4 צמיגים עולים 847 ש"ח כולל פירוק הרכבה ואיזון חברה קורייאנית.
תודה לכולם
רענן, זה אכן מה שעשיתי, בגדול ניראה שזה צמיג סטנדרטי וסביר, שזה בערך מה שאני מחפש כרגע
הצמיג נקנה והורכב באוטו דיפו . (היה צמיג שני ב 60% הנחה)
הצמיג היה טרי (שבוע 33 של שנת 2009).
מבחן רעש יעשה לו היום בערב בנסיעה ארוכה ומהירה על כביש החוף,כך שניראה שאת החו"ד על הצמיג למען מועדון פיאט אני אעשה :)
שבת שלום
שחר, כפי שציינתי - הפונטו של אח שלי היקר נעלה בעבר את הצמיגים המדוברים - לא מדהימים, אבל בהחלט סבירים פלוס.
תתחדש :)
VRS , תודה. אני יכול רק לאשרר את מה שנאמר כאן לפני על ידך.
לאחר כ 300 ק"מ של נסיעה עירונית ובין עירונית מאומצת ולא מאומצת אני יכול להגיד שהצמיגים
בהחלט סבירים ועונים על הציפיות הסטנדרטיות שציפיתי.
אחיזה טובה ונסיעה שקטה (לפחות כמו הקונטיננטל בני החמש וחצי שהיו שם לפני :) )
נשאר רק המבחן הרטוב.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.