PDA

View Full Version : מערכת לאונו 93' - האם יעשה בעיות?

12-06-07, 09:43
שלום,
יש ברשותי אונו 45 שנת 93'.
כרגע באוטו יש רמקוליים מקוריים ורדיו דיסק שאפילו חברה אין עליו.

אני מעוניין לקנות משהו רציני לאוטו ולהשקיע. אני לא מבין בדברים האלו ומצטער אם השאלה שלי דבלית אבל האם הוספת מערכת רצינית (מגבר, סאב וכו'...) תגרום לירידה בבצועים של האוטו או שאפילו יותר גרוע הדבר יגרום לבעיה בהתנעות או משהו אחר. זאת אומרת האם זה יכביד נגיד כמו מזגן שבהדלקתו האוטו "לא סוחב".

אם כן, האם יש פתרון כלשהו כמו מצבר חזק או משהו שימנע ירידה בבצועים. או שעדיף ללכת על צנוע רדיו חדש ורמקולים - גם אחלה...

תודה לעונים.

12-06-07, 11:22
קודם כל ברוך הבא למועדון...
יש לי גם אונו אבל - 1400 הזרקה, ויש לי מערכת מטורפתת ברמה גבוהה מאוד (2 מגברים חזקים מאוד, סאב רמקולים רדיו של פיוניר 6800MP ועוד... ואני לא יפרט את עוצמתו של כל אחד).
יש מצבים שכשאני יוצא בערב עם החברים אנחנו יושבים במקום פתוח ומפעילים את המערכת שלי בלי שהאוטו מונע, שומעים בה משו כמה שעה+ ולאחר מכן אצלי אין שום בעיה להניע.
מבחינת ביצועים אני לא יודע אם זה ממש נכון אבל לדעתי תחכה לתגובה של המומחים ממני...

בברכה אלי

12-06-07, 13:48
כל עוד לא מדובר על מערכת ברמות מטורפות אין שום בעיה.
הכל תלוי בהספקים שאתה מעוניין להוציא.

12-06-07, 13:55
אם כך איך אני יכול לדעת מה ההספק המרבי לאוטו ממנו כבר תהה פגיעה?

12-06-07, 14:02
אצלי באוטו יש בסביבות ה1300 ואט, וזה מעעעעעעלללללללל ומעבר!!!
במצב שאצלי הם לא מכוונים מיקצועית! אם אני ישקיע עוד 400 שקל כמו שאמר לי אחד בחנות שקניתי את הרדיו דיסק אני יקבל עוצמה של פי 4 בעוצמה ובאיכות...

אלי

14-06-07, 14:01
אין לך מה לדאוג אצלי יש מערכת חזקה ב 7k עם שני מגברים שני סאבים 4 קומפוננטים משהו מטורף ברמה הגבוהה לא משפיע בכלל על הביצועים של הרכב רק תוודא שמתי שאתה שומע בלי שהאוטו מונע סתם עם חברים אל תעבור את השעה+שיהיה יותר קל לאוטו להתניע...
בהצלחה!