התחבר

View Full Version : נסיעה לים המלח. לנסוע בפיאט או להשכיר גטס?

22-05-07, 20:35
שלום לכולם,

ברשותי (כמו שרובכם יודעים) רכב מסוג פיאט אונו 93', מנוע שעבר 121000 ק"מ, שמור מאוד חיצוני ומכני.

בחודש הבא מתוכננת נסיעה לים המלח, האפשרויות הם או לנסוע בפיאט או להשכיר רכב (יונדאי גטס) בכ- 400 ש"ח ולהשאיר את הפיאט ליד הבית, בחניה הפרטית. החשש הוא שהרכב יתקע לי באמצע המדבר..

חשוב לציין שאין ברכב נכון לעכשיו שום בעיות הנראות לעין, אין נזילות, אין רעשים ואין שום דבר מיוחד. הנסיעה היא 220 ק"מ לכל כיוון (שעתיים וחצי לכל כיוון).

תודה מראש...

22-05-07, 20:41
לפני הרנו, אני נסעתי עם הפיאט לירושלים, לחרמון, לאילת, לים המלח מספר פעמים, למכתש רמון וכו'.

מעולם היא לא נתקעה לי במהלך טיול (דבר שאני לא יכול להגיד על המגאן), לא התחממה אלא פשוט עבדה.

תכין מים (בשבילך), נשנושים, מוזיקה טובה וסע. אם האוטו מטופל ותקין - לא תהיה לך בעיה להגיע.

22-05-07, 20:49
מצטרף לדעתו של אביעד.

22-05-07, 21:15
אם הרכב שלך מטופל כיאות סע עם האונו
אני נסעתי עם הרכב שלי לאילת לטבריה לצפון כמעט פעם בשבוע לתל אביב ממש לכל מקום בארץ
(דרך אגב אני ירושלמית)

22-05-07, 21:24
ככה יפה? לסוע לים המלח בלעדינו? אתה הולך לצוף שם! ומשאיר אותנו בבית?
עכשיו לשאלתך...לא ניראה לי שתיהיה לך בעיה(אחרי שראיתי איך שהאוטו שלך שמור)...
אבל עם תיתקע תזהר לא ליד הבדואים :lol:
דרך צלחה :D
וגילי את חברה פה פורום הרבה זמן...למה את לא מגיעה למפגשים?

שחרון

22-05-07, 22:16
אני לא רואה סיבה מלבד הנוחות של חדש, לשכור רכב.
רכבך במצב מצוין מכנית, אני מצטרף לדעה שעדיף לסוע עם האונו. במיוחד כאשר אין בעיות נזילות או התחממות.
דאג להצטייד בנוזל קירור, שמן מנוע, גלגל ספייר וסע לדרכך.
אגב, ההיבט הכלכלי, לשכור רכב זה 400 ש"ח, לא כולל דלק שאני מאמין עוד כ200 ש"ח במינימום,
שבאונו מיכל מלא אחד יספיק הלוך חזור.

22-05-07, 23:05
כביש 90 המסוכן/פתלתל/סתם גרוע יהיה הרבה יותר נוח בגטס חדשה ואין ספק שאפשר לנסוע בו גם יותר מהר עם הגטס (וגם להספיק לבלום).

400 ש"ח זה דיי סביר, והמזגן בטוח עובד... :-)

22-05-07, 23:18
אני מתפלא על השאלה , ועוד מאחד שמבין ויודע לפנק את הרכב . ב - 400 ש"ח שתחסוך תוכל לחדש שני צמיגים או כל דבר אחר , לא מיותר להשכיר רכב ?, ואם כבר להשכיר קח גרנדה פונטו וספר לנו איך היא במיבחן המציאות...
בכל מקרה תהנה בחופשה ותחזור בשלום .

22-05-07, 23:34
אני יכול לספר לכם שהגרנדה פונטו על הפנים(וזה בלשון המעטה) בושה של אוטו. הכל פלסטיקה מקרקשת....
מנוע חלש ...
חוץ מזה שהוא יפה בחוץ הוא לא שווה ת'כסף בכלל.

נ.ב
תזהר לא לעלות על פס לבן רציף בטעות.. השוטרים מחכים!

שחרון

22-05-07, 23:54
שמע ושמע לי טוב!
בעבר הרחוק, עד לפני כשנה הייתי נוסע על רנו אקספרס.
אם הרנו הזאתי הצליחה להחזיק מתל-אביב, עד לרמת הגולן כולל סיבוב ברמה במשך שעתיים (סך הכל נסיעה ברצף 4 וחצי שעות), כולל עליות והכל עם מזגן.
הכל יכול.
והיא הייתה במצב סביר.
סע עם האונו תחסוך כסף. ותהנה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] בחופש

23-05-07, 00:44
ואם כבר להשכיר קח גרנדה פונטו וספר לנו איך היא במיבחן המציאות...

מצטרף לדעתו של שחר בעניין הגרנדה.
לקחתי אותה לסיבוב כאשר רכבי טופל במוסך. נסיעה באזור המרכז, לא הרים, עליות ושאר מאמצים, נסיעה רגילה. הרכב הרגיש חלש מאוד (מנוע 1400), לגיר הרובוטי לוקח קצת זמן להתרגל והפלסטיקה הפנימית קצת מפחידה. (אני כבר רואה איך רמקול קצת יותר מסטנדרטי יגרום לה לווברץ).

הרושם השטחי מאוד שלי הוא כזה:

יתרונות:
תא מטען מאוד מרווח יחסית לפונטו הקודמות.
עיצוב חיצוני יפה לטעמי.
תא המנוע נקי מקשקושים. כבלים ומיכלים מוסתרים היטב... בעצם כשמסתכלים רואים גוש אחד שמהווה את כל מכלולי הרכב.

חסרונות:
פינישים לא מהוקצעים בחלל הנוסעים.
מנוע חלש יחסית לרכב.
פלסטיקה שנראית ומרגישה לא טוב.
מיקום רע של ההכנה לטוויטרים. (נמוך מאוד, בדלתות) - נסבל, אפשר להתקין על הדשבורד בצורה גלויה.

צריך להתרגל:
הגה לא הכי נח אבל זה כנראה עניין של הרגל.
גיר רובוטי - קצת הפריע לי אבל כנראה זה סמפטום של חוסר הרגל.

בשורה התחתונה הרכב לא הצליח להרשים אותי לעומתו הספייס ELX 16V של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] הרשימה ואף הייתה מהנה יותר לנהיגה. ציפיתי מרכב מודל 2007 (2008) שייגרום לי לרצות להשאר בתוכו אבל זה לא קרה וזו בדיוק הנקודה שבגללה אני יכול להעיד שלא התלהבתי מהרכב.

אני חושב שאם הפינישים בחלל הנוסעים היו טובים יותר והרכב היה מגיב אחרת בלחיצת דוושה אז הרכב יכל להיות נחמד מאוד.

23-05-07, 05:21
האם אונו שלך מכוסה בביטוח הגרירה ?
ואם כן, אז אין לך מה לדאוג !

23-05-07, 10:06
לפי התגובות הרומן שלי עם הפונטו לא יוכל להמשיך לנצח וזה חבל..
אני מקווה שלפיאט תיהיה מכונית משפחתית ראויה (המשפחה גודלת... ) ואז הרומן ביננו יוכל להמשיך לעוד זמן רב.
דרך אגב אני חושב שרכב מוזנח לא צריך לנסוע בכביש ובטח לא נסיעות ארוכות ללא קשר לביטוח
גרירה (תגובה קודמת ), בטח ובטח כשנוסעים לבלות עם משפחה / חברים , לחזור עם גרר זו לא חוויה כ"כ יפה.

23-05-07, 11:52
גרנדה פונטו לא מצאתי בחברות ההשכרה בכלל, אלא רק יונדאי גטס ידנית או אוטומטית, כאשר על האוטומטית מוסיפים עוד כמה גרושים. סה"כ העסק מסתכם בכ- 400 עד 450 ש"ח. (האם מישהו יודע על חברות השכרה שמחזיקות גרנדה?)

בכל מקרה, אני נסעתי עם הפיאט גם למקומות רחוקים: טבריה, תל אביב ואפילו ירושלים. לא היו בכלל בעיות, אבל שמדובר בים המלח זה שונה..

המזגן באונו עובד מצויין ואני תמיד משתמש בו, גם בנסיעה הלוך ושוב למפגש האחרון. (ועוד מדובר במזגן מקורי של פיאט), כך שלא צריכה להיות בעיה של נוחות בנסיעה, כמו כן יש ביטוח גרירה, שמשות ורדיו דיסק לרכב.
בנוסף, הנסיעה מתוכננת זמן קצר אחרי שהרכב יעבור טסט ויהיה אחרי טיפול 10 מלא.

בכל מקרה תודה על התשובות!

23-05-07, 17:50
יש לי פיאסטה שנת 83
לפני שבועיים היא ועוד 2 תאמות משנת 84 הגיעו לאילת (מנתניה) הסתובבו שם וחזרו (בשרב וטמפ. של ~30 מעלות)
במהירות ממוצעת של 120 קמ"ש.
לאף אחת מהן לא קרה שום דבר - פרט ל 800 - 1000 גרם שמן (לכל הנסיעה)

אז מה שווה האונו שלך אם אתה מתלבט לנסוע או לא לים המלח.
אם אני זוכר נכון - "צריכת הדלק של הרכב שלי הרבה יותר נמוכה מהרכב שלך. אני יכול לנסוע עם הרכב שלי לבאר שבע וחזרה ולא רק שהרכב לא ייתקע אלא אני ייסע גם על אותו מיכל דלק."

מילים שלך לא...
אז מה קרה פתאום???

23-05-07, 18:22
גיא אל חשש הדג נחש!
סע עם האונוווו ראיתי אותך יורד במחלף של נתניה בחזרה מהמפגש !
התחלתי להאיץ ושהייתי בין 110 ל120 היית לידי ואז התרחקתי כבר ואני מאמין שהיתה עם מזגן !
אז תפסיק להשתגע וסע איתה אני בטח שהיא תעשה את זה בלי בעיה !
רק סדר את בעיית נזילת המיים שמשאירה לך מים ירוקים על הסעפת יניקה......
זה בטח מהחיבור של צינור הרדיאטור שמכניס נוזל לקירור המנוע !

23-05-07, 19:00
אדי- נסיעה לבאר שבע יותר קלה עבור הרכב מים המלח, מכיוון שיש בכבישים המובילים לים המלח עליות (מנוע מתאמץ), ירידות (בלמים מתאמצים), ופיתולים.

יגאל- במשך כל הנסיעה הלוך ושוב למפגש מהירות הרכב הממוצעת היתה 120 קמ"ש עם מזגן עובד (ועוד כולם עקפו אותי). האטתי רק כאשר ראיתי משטרה על השוליים מצד ימין (פעמיים היתה משטרה. ראיתי מרחוק, האטתי ועברתי לשמאלי). לא לדאוג, אני לא עובר בשום מצב 120 קמ"ש עם הרכב.

בקשר לנזילת המים החמורה שגילינו במפגש- הבעיה טופלה בדחיפות יומיים אחרי המפגש, המים נזלו מפקק מים שנועד לסגור את מערכת החימום (עד שאני יטפל בבעיה לפני החורף), ומצינור מים שמוביל מהראש לסעפת. סה"כ 114 ש"ח הלכו..

23-05-07, 19:09
יופי מעולה ד"א המהירות הממוצעת שלי הייתה 160 קמ"ש (קצת מיהרתי) ממחלף פולג למחלף נתניה!
וגיא היום חזרתי מטבריה אנשים הגיעו ממקומות ממש רחוקים עם רכבים גרוע ששלך נחשבת חדשה לידם !
רק בדוק שמן מים לחץ אוויר(עדיף שתמלא אויר בתחנה שיש בה ניפוח אוויר עם צד דיגיטלי !)

23-05-07, 20:57
גיא, אם עדיין יש את המבצע של פיאט, תכניס את האוטו שלך לטיפול ותקבל גרנדה פונטו למשך הטיפול. תדאג רק שתקבל אותה לכל הסופ"ש :)

23-05-07, 22:31
גיא אני לא יודע ממה אתה חושש... במיוחד אתה! עם האונו השמורה הזו...
אני עם הבובה שלי נסעתי לאילת ולטבריה פעמים עם אוטו ממממממלאאאא!!!! בלי עין הרע לא נתקעתי איתה ולא נעלים, איך אמרו החברה? בדוק מים בדוק שמן ולחץ אויר וסע לשלום!

אלי

24-05-07, 12:23
היה לי לפני הפיאט פולקסווגן פולו ולפנייה היה לי רנו 19 זה היה האוטו הראשון שלי. הוא היה במצב מכני גרוע הוא שתה שמן ומים. אבל הייתי עושה איתו נסיעות עם 5 איש באוטו לאילת 6-7 פעמים לים המלח פעם אחת לצפון לכנרת ופעם בחודש לירושלים וממש אין לך מה לדאוג בחיים לא נתקעתי.

המלצה שלי תיסע ואל תפחד יהיה בסדר כל עוד תיסע בקצב סביר של 100 קמ"ש ככה וכל שעה\שעה וחצי תעשה עצירה תן לו להתקרר בדוק שמן מים אם חסר תוסיף. כל הנסיעה תסתכל על המחוגים והנורות מנוע אבל לדעתי אם הרכב שלך שמור לא צריכה להיות לך בעיה להגיע ליעדך.

שיהיה בהצלחה וממש אל תפחד תיסע יהיה בסדר.

24-05-07, 13:57
היה לי לפני הפיאט פולקסווגן פולו ולפנייה היה לי רנו 19 זה היה האוטו הראשון שלי. הוא היה במצב מכני גרוע הוא שתה שמן ומים. אבל הייתי עושה איתו נסיעות עם 5 איש באוטו לאילת 6-7 פעמים לים המלח פעם אחת לצפון לכנרת ופעם בחודש לירושלים וממש אין לך מה לדאוג בחיים לא נתקעתי.

המלצה שלי תיסע ואל תפחד יהיה בסדר כל עוד תיסע בקצב סביר של 100 קמ"ש ככה וכל שעה\שעה וחצי תעשה עצירה תן לו להתקרר בדוק שמן מים אם חסר תוסיף. כל הנסיעה תסתכל על המחוגים והנורות מנוע אבל לדעתי אם הרכב שלך שמור לא צריכה להיות לך בעיה להגיע ליעדך.

אמר שהרנו שלו הייתה מתחממת ורנו זה רכב שנוטע להתחמם אז אתה עם האונו שלא עושה לך בכלל בעיות מפחד ?????
אם אתה לא רוצה אל ת'סע אם אתה בטוח שאתה רוצה לנסוע אז ת'סע !

24-05-07, 15:10

טוב שלא הפכת את הרכב שלו לגרוטאה...
עצירות, להתקרר, להוסיף שמן או מים, אפשר לחשוב שזו פורד מודל T...
רכב יוצא מהמפעל במטרה לנסוע ולעבוד. זה היעוד שלו ולשם זה הוא נבנה. הרכב של גיא מטופל ולא צריכה להיות שום בעיה להגיע איתו לים המלח.

24-05-07, 16:44
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח גדעון צודק ,
גיא סע לשלום . רק על ת'שכח שמן ומים !!
שמן לשיזוף ומים לשתיה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח

25-05-07, 18:01
שמע ולמד!!!
לא כדאי מאוד לא כדאי פיאט אונו כמה מוטפל שלא יהיה תמיד צצות בעיות ולא משנה מהן....
עדיף לא להתעסק עם הרכב הנ"ל לנסיעות ארוכות כמו לים המלח כי חבל עליו הם סתם יתאמץ
מניסיון........

25-05-07, 18:22
סליחה על המילה גבר אבל מה שכתבת ממש בווווולשיט!!!
האונו שלי עברה נסיעות ארוכות והרבה!
אילת +פעמיים טבריה!
האוטו כמו חדש!

אלי

25-05-07, 19:21
ממש לא קשור הכוונה לא הייתה להפוך את הרכב שלו לגרוטאה פשוט תמיד עדיף להיות בטוח ורגוע מאשר לגלות שפתאום באחת הירידות המד חום עולה.

אתם עצמכם אמרתם שזאת נסיעה מאומצת לא?

25-05-07, 21:00
שמע ולמד!!!
לא כדאי מאוד לא כדאי פיאט אונו כמה מוטפל שלא יהיה תמיד צצות בעיות ולא משנה מהן....
עדיף לא להתעסק עם הרכב הנ"ל לנסיעות ארוכות כמו לים המלח כי חבל עליו הם סתם יתאמץ
מניסיון........
מה זה הבולשיט הזה ? אם יש לך ספקות לגבי הרכב שלך או איבדת בו את האמון עקב תיקונים לא מקצועיים או הזנחה (כי אין סיבה אחרת ) אז תחליף אותו או תימכור או טפל בו במוסך מיקצועי ומיומן , לשם כך יש את הפורום הזה גם לתת עצות לשתף ולעזור אחד מהניסיון של השני , מי יותר ומי פחות , אבל העיקר הוא המוטוריקה ההנאה והאמון ברכב שאותו אנו מטפחים ע"מ שישרת אותנו כשצריכים.
פיאט אונו הוא רכב שכתב כמה שיאים בתחום המוטורי בכלל ובהצלחה של פיאט וכלכלת איטליה
כולה , אז משפט כמו "לא כדאי פיאט אונו כמה מטופל שלו יהיה " פשוט לא לעניין.
שבת שלום לכל חברי הפורום.

27-05-07, 20:21
חלילה אני לא מאבד את הספקות ברכב שלי והוא מטופל והכל
עכשיו, מדובר ברכב דיי ישן ולא חדש תגידו מה שתגידו חברי הפורום לא כדאי לנסוע עם אוטו ישן נסעיות ארוכות לא משנה כמה הוא מטופל!!!
לי יש פיאט אונו 45 סופר מנוע 1000 היא מטופלת מאוד לא מזמן עשיתי ראש מנוע (פעם רביעית חשוב לציין) ואני לפי ניסיוני לא ממליץ לנסוע עם רכב למרחק גבוה
וזה לא שאיבדתי את האמון ברכב זה פשוט סתם שוחק את המנוע ומאמץ אותו
אני אישית הייתי משכיר רכב
ונ.ב אני לא יחליף את הפיאט שלי בחיים אני יותר מידי אוהב אותה
"פיאט אונו הוא רכב שכתב כמה שיאים בתחום המוטורי" אמת לאמיתה אחלה רכב לא מטיל בו ספקות-חוזר ואומר מדובר ברכב ישן ואתם בעצמכם אומרים שלא כדאי לאמץ אותו ונסיעה לים המלח תקנו אותי אם אני טועה דיי מאמצת את הרכב

27-05-07, 23:45
טומי, אין סיבה שבעולם לא לנסוע עם האונו לים המלח - בתנאי שהיא מטופלת כמו שצריך.

28-05-07, 01:30
כל אחד אומר "פיאט, ועוד אונו רכב לא אמין בכלל !"
אתם יודעים למה זה !?
הרי הנו יודעים שפיאט זהו רכב זול יחסית וכול חסרי הון (בלי לזזל כמובן) או אנשים שלא אכפת להם מהרכב קונים אחת... והם לא מטפלים נוצרות בעיות ,המון בעיות וכך נוצרה הסטיגמה על המותג...
לדעתי אם תשקיע ברכב ,בכל רכב שהוא הוא יחזיר לך באותו מטבע...
ואם תזלזל אז כמובן תקבל יחס מתאים מצד הרכב...
למשל ת'ראו את הפונטו שלי כול היום אני מקצף אותה בודק , חס וחלילה שלא יחסר שמן או מים (דבר שלא קורה)
ובבקשה יש לי בעיות מכניות או כל דבר בע"ה(חוץ מהתופעה של המזגן הפתאומית שזה בגלל שהחלק עצמו ישן ) ???

ואתה גיא מפחד לנסוע עם האונו המלוקקת שלך הכמעט חדשה לים המלח ???? אהה ???

28-05-07, 10:19
"פיאט אונו הוא רכב שכתב כמה שיאים בתחום המוטורי"

איזה בדיוק שיאים הוא קבע או כתב???

ולגבי מאמצים - FIESTA 1983 עושה את זה בלי בעיה, למה ש UNO לא יעשה את זה?
זה שאתה עושה פעם רביעית כבר תיקון של ראש מנוע... זאת לא בעיה של האוטו
הבעיה במי שעושה את העבודה או שהבעיה היא באטם בין הכיסא להגה.

28-05-07, 14:47
לפי דעתי כל אוטו ולא משנה איזה סוג הוא אוטו טוב תלוי איך אתה מטפל בו!!
אני אישית דיי הייתי מפחד לא יודע איך להסביר את זה (בקשר לנסיעות ארוכות)
בקשר לראש לא יודע למה זה קורא כל שנה או שנה וחצי והאונו שלי מטופלת מאוד, ונוסעת טוב ושמורה מאוד!! חיצונית פנימית ומכנית.

28-05-07, 15:05
זה שאתה עושה פעם רביעית כבר תיקון של ראש מנוע... זאת לא בעיה של האוטו
הבעיה במי שעושה את העבודה או שהבעיה היא באטם בין הכיסא להגה.

הרגת אותיייי אני מת פה עוד שניה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

29-05-07, 09:49
יקר 400 בשביל גטס
אני השכרתי אוטו מזדה 3 , 400 שקל גם
נסעתי איתו לצפון
כל יום 400 שקל עולה
ואתה צריך להחזיר אותו עם פול טנק
היה גם אפשרות לגטס 1.3 ב350 ליום

29-05-07, 16:06
תלוי מהכין נקודת המוצא שלך לא רצוי שהמרחק יעבור את המאה קילמוטר מכיון שבנסיעות ארוכות המנוע מתחמם מכיון שניפחו קטן וקשה לו לשאת בנטל אך אם בכל זאת מחליט לכך את האוטו תצטייד בשישית מים מינרלים לדרך מניסיון אישי לכן אני ממליץ לך להשכיר אוטו כדי לנסוע כדי שהיה לך ראש שקט ותוכל להנות מהטיול שלך!!

29-05-07, 16:21
הינה עוד אחד שחושב...
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] קודם כל ברוך הבא למועדון...
אני בטוח שאתה לא צודק בידבריך... אני בעל אונו 1400 הזרקה נסעתי איתה לאילת!!! עם עוד 3 חברים + ציוד של כל אחד, וסאב (יחסית תופס משקל ונפח רב) נסעתי וחזרתי כמו גדול ומה עוד שלא עצרתי פעם אחת!!! דוך הלוך ודוך חזור!!! אז עשה לי טובה גבר תשקול את דבריך...
האונו של גיא(SITO) שמורה מאוד ומתוחזקת כמו שצריך ומעבר!!!

אלי

29-05-07, 16:29
מה הקשר בין נפח קטן להתחממות? איזה שטויות.

לפי הטענה שלך הסמארט של מרצדס בקבוצת סכנה גבוהה... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח

מנוע בנפח קטן אולי יתאמץ להשיג יותר כוח כי המומנט שלו נחות יותר אבל אין שום קשר להתחממות.

29-05-07, 17:10
תלוי מהכין נקודת המוצא שלך לא רצוי שהמרחק יעבור את המאה קילמוטר מכיון שבנסיעות ארוכות המנוע מתחמם מכיון שניפחו קטן וקשה לו לשאת בנטל אך אם בכל זאת מחליט לכך את האוטו תצטייד בשישית מים מינרלים לדרך מניסיון אישי לכן אני ממליץ לך להשכיר אוטו כדי לנסוע כדי שהיה לך ראש שקט ותוכל להנות מהטיול שלך!!

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח הרגת אותי עכשיו מה הקשר לנפח כל עוד האונו מטופלת אין כל חשש לנסיעה איתה

29-05-07, 19:00

מצד אחד הוא צודק...
כול מי שלמד אי פעם פיסיקה יודע שכאשר ברזל מתחמם הוא מתנפח ומתי שהמנוע חם הוא מתרחב והצילינדרים קטנים
אבל זה לא משמעותי ברכב זה מיודע לכך וזה לא חשוב בכלל ....
ד"א גיא שיגעת חצי מדינה עם השאלה הזאת , סע כבר עם האונו וזהווווווו.....

31-05-07, 16:37
ד"א גיא שיגעת חצי מדינה עם השאלה הזאת , סע כבר עם האונו וזהווווווו.....

כן זה מה שהיתכוונתי להגיב אחרייך זה נושא כבר ישן מיותר ופג התוקפה ! !
(סלח לי גיא אני לא מתכוון להעליב אותך ומישהו היה אמור לנעול פה את זה כבר מזמן ! ) :arrow:

01-06-07, 03:24
ביקשת - קיבלת