View Full Version : ניר וגילי באים ביחד נגדי
אז זה המועדון שאתם רוצים : רוב של מכוניות עתיקות ומקוריות שמעניינות בעיקר מבוגרים ופחות פונות ומעניינות ת'צעירים.
מועדון בלי מירוצים ורייסים ושיפורים..
רק דיבורים אתם רוצים....
למה שרק אתם תקבעו מה יהיה המועדון?! יש פה 127 חברים צריך שכולם יהיו מרוצים ולא רק חלק!
בואו לפחות ניתפשר על שילוב של מועדון החמש עם מקס טיונינג.....
מי שחושב בכיוון שלי (מועדון ספורטיוי יותר עם רוב מכוניות חדשות..) שיגיד!!
*עריכה:
לכל מי שתהה, מה, למה ומדוע הנה הרקע לפתיחת הנושא:
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=104
אני נגד פתיחות, רייסים ושיפורים!
אומנם אני בעד מירוצים אבל רק מתי שיהיו מסלולים שמיועדים לכך, לא מירוצים בכביש 6 או בשטח.
אני גם צעיר (19) ולא מענינים אותי שיפורים לדוגמא.
עדיף להשאיר את הרכב כמו שהוא, מקורי לחלוטין.
לא הבנתי מה הבעיה שלך עם רכבי אספנות. לדעתי שילוב של רכבי אספנות במועדון זהו רעיון מצויין, וגם מוסיף חברים למועדון.
נכון שיש כאן כמה מאות חברים, אבל במפגש האחרון ביקום נכחו רק כ- 15-20 כלי רכב בלבד. אתה לא מצפה ממי שלא פעיל בכלל במועדון אלא רק רשום לכאן להחליט מה טוב ומה לא טוב למועדון, נכון?
טוב.. אין לי מה להגיד לך..
זו דעתך אבל יש גם הרבה שחושבים כמוני..
אני דווקא בעד מירוצים לא חוקיים בכביש 6..
טוב.. אין לי מה להגיד לך..
זו דעתך אבל יש גם הרבה שחושבים כמוני..
אני דווקא בעד מירוצים לא חוקיים בכביש 6..
חבל שזו דעתך. כביש 6 לא נועד למירוצי מכוניות, אתה יכול לאבד שליטה ו"לקחת" איתך עוד כמה נהגים חס וחלילה.
בכביש 6 פועלת משטרת התנועה וחבל שישללו לך את הרישיון+ זימון למשפט.
תגיד שיהיה מסלולים חוקיים בארץ
ההיתה רוצה מרוץ של כל חברי המועדון?
יש הבדל בין לעלות על כביש 6 ולסכן חיים של אזרחים תמימים לבין להתחרות בבטחה במסלול מסודר שמיועד לדברים האלו!
יש הבדל בין לעלות על כביש 6 ולסכן חיים של אזרחים תמימים לבין להתחרות בבטחה במסלול מסודר שמיועד לדברים האלו!
אני יכול להבין את הדילמה בדבר דמותו של המועדון, כתבתי גם בעבר כי חובה לשלב בין הישן לחדש,בין המקורי למשופר ובין ה"זקנים" לצעירים.
אני מגדולי אוהדי המותג ומוותיקי האוהדים בין חברי הפורום ולא מהיום אבל חברים יקרים גם מי שמאוהב צריך להיות ריאלי וישר עם עצמו,לפיאט אין כבר הרבה שנים מה להציע ובמה לרגש אותנו,קל וחומר בישראל בה לא מייבאים לא את הברקטה,לא את הסטילו אבארט, בה הביאו תריסר בראוו HGT שמעולם לא הבריקו ומייבאים כיום בעצם רכב נוסעים אחד והוא הפונטו.. אז מה היה לנו כאן? חברת ענק עם שלל רכבים מעניינים בעבר,רכבים שזכו במירוצי ראלי רבים,רכבים ששיתפו מיכלולים עם פרארי,רכבים שהיו פריצת דרך והם כולם שייכים לצד הקלאסי-אספני ומנגד שיממון מוטורי שנמשך שנים רבות, תודו ולא להיעלב חברים יקרים,פיאט אונו אינה רכב מרגש,גם הפונטו כבר לא כזו,המריאה נפחה את נשמתה שהיתה מקוללת גם כך,מפגש של מולטיפלות (דווקא מוצלחות) לא ירטיט את הלב,גם הדובלו והדוקאטו לא עושים לנו את זה אז מה נשאר?
כלום. אני גם חושש שאין לנו אפילו פיאט קופה אחת לרפואה במועדון או בגרעין הפעיל שלו.
לכן אנו צריכים לצרף פיאטים קלאסיות שאגב היוו את עיקר האטרקציה גם במפגש האחרון, אנו צריכים לנסות ולקרב את החבר'ה הוותיקים יותר שיש להם המון ידע ולא להבריח אותם בגלל רעיונות של רייסים בכביש 6 עם פיאט אונו "משופרת" עם ניאונים ופרוות ולהפוך את המועדון למועדון מענין באמת,מענין בשביל כווווללללם!
פיאט אונו באמת לא רכב מרגש ולא מהיר
פיאט אונו התחילה בשנות ה80 כסופרמיני והיום בשנות ה2000 היא בסטנדטים של מכונית מיני מהעגלות שלא זזות ולא מרגשות (כמו סיטרואן C1 לדוגמא..)
אבל פיאט פונטו זה אוטו טוב מכל השנים והדגמים והסוגים ובימיוחד מדיגמי הטורבו והHGT שמיסתובבים מהם בארץ כמה עשרות.. ועוד מעת בארץ פונטו חדשה שהולכת ליהיות הכי טובה מהפונטויים והולכת ליהיות הפיאט הכי טובה ומרגשת ומהירה מכל הפיאט שיש והיו.
הפיאט פונטו החדשה נעזרה בהחנת השילדה בפרארי!! והולכת ליהיות לה גירסת ספורט 1.6 טורבו עם 200 כ"ס!!! ומ1.6 טורבו 200 כ"ס זה הרבה ו200 כ"ס במכונית קטנה זה הולך להפוך אותה לאחת האצ'בקים החזקות ביותר (וכניראה שהיא תיהיה המרגשת ביותר) וגם בגירסאות הרגילות של הפיאט פונטו החדשה היא הולכת ליהיות ספורטיוית ומרגשת יחסית וחוץ מגירסת בנזין 1250 כל המנועים שלה יהיו גם יחסית גדולים 1.4 טורבו בנזין, 1.9 טורבו דיזל, 1.6 בנזין וכאלו..
ולפחות חלק מהגירסאות יגיעו לארץ והספורט עם ה200 כ"ס יהיו ממנה כמה עשרות בארץ.
והסטילו הבאה גם תגיע לארץ כי פיאט הבטיחו שתיהיה לה תיבה אוטומטית ועם יש משפחתית אוטומטית מייבים בכל מצב (במיוחד עם המחירים האטרקיבים של פיאט) ועם הוא כבר יביא סטילו אוטומט אז יש מצב גם לידנית..
ופיאט הולכת להוציא עוד מכוניות נוסעים טובות שהולכות ברובם להגיע לארץ חכו..
והברקטה הולכים להפסיק לייצר גם ככה (אין לה יורשת) אז אל תבכו שאין אותה.
ופיאט קופה יש שתיים במועדון אחת כסופה ועוד אחת אדומה של ניר וגם אני לא מזמן ראיתי פיאט קופה צהובה בת"א ובשכונה שלי יש עוד אחת כחולה ויש עוד כמה ובסוף הם יגיעו למועדון שלנו..
קיצר יש מספיק מכוניות חדשות יפות טובות מהירות ומרגשות שאפשר לעשות איתם ת'מועדון אל תגיד שאין.
אתה לא יודע כמה פיאט פונטו דור 1 משופרות (עם הכל בחיצוני) וגם שיפורי מנוע יש רק בפ"ת..
פיאט אונו באמת לא רכב מרגש ולא מהיר
פיאט אונו התחילה בשנות ה80 כסופרמיני והיום בשנות ה2000 היא בסטנדטים של מכונית מיני מהעגלות שלא זזות ולא מרגשות (כמו סיטרואן C1 לדוגמא..)
..
אני יושב מול המחשב ופשוט לא מאמין למה שאני רואה מול עיניי.
פיאט אונו היתה המכונית הנמכרת ביותר בישראל (!) בקטגורית המכונית הקטנה במשך שנים! זה לא היה סתם.
דווקא האונו שלי היא לא "עגלה שלא זזה". בוא אני יספר לך משהו:
לאונו שלי יש 70 כ"ס, בעלת מנוע של 1400 סמ"ק, שנת 93. 13 שנה על הכביש. הכל מקורי כמו שיצא מהמפעל.
לפני כמה שבועות הצלחתי בקלילות להגיע עם הרכב ל- 140 קמ"ש בכביש המהיר ליד בת שלמה. רק בגלל שזה לא בטיחותי- הורדתי מהירות.
אני מכיר אנשים שהגיעו עם אותו דגם ל- 170 קמ"ש.
אז לפני שאתה כותב שטויות (וסליחה אם נפגעת) תחשוב פעמיים.. :(
חח 140 קמ"ש איזה מהירות מטורפת חח
סוזוקי באלנו אוטומטית מגיעה ל180 קמ"ש..
70 כ"ס זה כלום אבל ככה זה היה פעם
שהאונו יצא הוא היה מהטובות שבקטנות אבל הוא יתיישן והיום זה לא רמה.
היום עם המכוניות של היום הוא לא מרגש ובטח שלא מהיר.
יש לך כסף תחליף לפונטו.
יש לך עוד? תשפר ת'פונטו.
אתה רוצה לראות איך אני מגיע עם האונו ל- 180 קמ"ש?
שיהיו מסלולים אתה כבר תראה.
אז תראה איך הפונטו שלי עוברת ת-200 קמ"ש
תשמע, אנחנו יכולים להתווכח עוד שעות. בוא נסכם את השרשור:
הפיאטים יכולים להגיע למהירות גבוהה, אך אין איפה לנסוע במהירות הזו.
לך אולי אין..... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח :lol:
לא ראיתה אותי כניראה בכבישים..
אני מקווה לא להיתקל בך בכבישים, לביטחוני האישי.. 8O
אל תשכח שהכביש הוא לא שלך פרטי, יש משפחות שרוצות להגיע הביתה בשלום.
לך אולי אין..... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח :lol:
לא ראיתה אותי כניראה בכבישים..
פורסם ב-CF לא מזמן:
"נשבעתי לעצמי שאני מפסיק לנהוג כמו שנהגתי עד היום. הוכחתי לעצמי שאני מטומטם ואין לי חצי מושג מה אני עושה על הכביש ואיך להתנהג במצב חירום."
בניגוד לכותרת השרשור המהולל, זה לטובתך:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96453
לי יש מושג
נהג טוב במכונית טובה
לא גאווה גדולה לנסוע בכבישי הארץ במהירויות מטורפות ולא בטיחותיות בעליל.
גמאני יכול לנסוע 170-180 קמ"ש בכביש החוף באיילון או בכביש 6, אבל אין טעם וזה סתם מסוכן ושטותי. אף אחד מהכבישים האלה הוא לא האוטובאן הגרמני, או האוטוסטרדות של איטליה.
והנהגים בארץ לא נוהגים כמו בגרמניה או איטליה ולך תדע איזה אדיוט יחתוך אותך דווקא.
רק למען הסר ספק, גם אני חושב שצריך להרים את הגבלת המהירות בארץ.
לגבי הנהגים בארץ שעושים שטויות אתה צודק..
אבל לגבי הכבישים כמו 6 ואלו שרשמתה.. מה כבר יכול ליהיות מסוכן בהם (עזוב ת'נהגים רגע..) אלו הרי כבישים בסדר (הכי טובים בארץ אבל רחוקים מהרמה של אירופה..) אבל כל עוד אין בהם בורות ומחדלים מה כבר יכול ליהיות מסוכן בהם??
מה יכול להיות מסוכן בהם? למשל נהג שנכנס לך לנתיב.
למשל בור שנפער בהם בכל זאת (איילון הוא כולו בור אחד גדול לדעתי, ולא כביש).
למשל חיה שמתפרצת לך לכביש (קרה לי עם חזיר בר. למזלי הייתי אז בהאמר צבאי).
או כל מפגע אחר.
הכבישים בארץ לא מתוכננים למהירויות האלה (אני מסכים שבכביש 6 אפשרי לנהוג על 140 וסביר להניח שהכל יהיה בסדר), והנהגים האחרים לא יודעים תרבות נהיגה מהי.
למשל היום חזר מהחרמון, באחת העליות בדרך חזרה (לפני מצפה בית נטופה) היה טנדר שעישן למוות לפני, ועלה על 60 קמ"ש, ולא זז הצידה ופינה את הכביש כדי שיוכלו לעקוף אותו.
לגבי הנהגים בארץ אתה צודק..
אבל לגבי חייה שניכנסת לכביש זה כימעת ולא קורה וזה גם יכול לקרות לעיתים רחוקות באירופה..
ולגבי איילון נכון שהוא באיכות גרועה ושבתוחו כולו בורות והתשתית שלו גרועה והנסיעה בו לו חלקה כמו בכביש באירופה או כביש 6 וכל הזמן אבל מבחוץ הכביש ללא בורות ובכביש כמוהו אפשר לנסוע מהר.. למה זה לא כביש שיש לך ממש בור מבחוץ..
ובכביש 6 אפשר גם לעבור ת'140 קמ"ש (לא מבחנה חוקית אבל חוץ מהחוק אין בעייה)
שני דברים..
א. להעלות את המהירות המותרת בחוק? :!: הצחקתם אותי. על סמך מה, ועל אילו נתונים אתה מתבסס בידיוק. על הרשלנות של מע"צ? על נהגי המשאיות ? איכות הכבישים ה-"מעולה"?, על אנשים שנוהגים "200 בפונטו" בכבישים ציבוריים?? נהגות שחושבות שדוושת הבלם היא בשביל תמיכה?? 8O ? זקנים בני 100 שעדיין נוהגים?? להמשיך .... ? על מה בידיוק אתה סח ולהיכן אתה חותר. . וודאי שטענות מתנ"א"מהירות-הורגת" הן שטויות שלא נבראו כדוגמתן. הרי מה קל יותר מלהצביע על המהירות ולא לאכוף עבירות חמורות בהרבה. אך במדינה מתוקנת , בה יש חוק- עליך להישמע לו , לא משנה עד כמה הוא נראה בעינייך לא מוצדק. חוק הוא חוק.
תהליך העלאת המהירות הינו הדרגתי ונקשר ישירות לחינוך, שסופג בשנים האחרונות צאצאים חסרי בינה וערכים בסיסים. רמת התשתיות טעונה שיפור כמעט בכל חלקיה בארץ. אך אני מבטיח לך, בנהיגה גם בכבישי אירופה, שאת חלקם צלחתי עם מכוניות דפוקות [אופל וקטרה דיזל] על כבישים משובשים- לא מדובר כאן בתשתיות נטו. נהיגה מהירה מתחילה בהבנה ובשיקול דעת ביחס לתנאים. והיא אפשרית כאשר אתה מבין מהן יכולות הכלי שבידך ואילו גורמים עלולים להפתיע אותך.
אז עשה לי טובה WRC, אם אתה רוצה לנהוג בפונטו/אונו שמונו או מה שלא יהיה על 200, תעשה את זה בעיקר בראש.. חבל על החיים שלך ושל הסובבים אותך.
ב. לגביי כביש 6 , איכותו גבוהה, אך גם בו קיים חוק וסדר [אם כי מעט שרלטני]. אבל זה לא משנה את העובדה שהצהרות "בוא [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תראה איך אני סוגר 200 בפונטו" ו "[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח, אני עם האונו שלי עושה ככה וככה" מקומן בבית שוטים. אתה רוצה לנהוג מהר, תמתין למסלולים מסודרים בבוא השנים ואל תהיה גיבור על חברים/חברה/משפחה וכוו.
אם לא תציית לחוק ,תזלזל ותתריס עצמך לסיטואציות שאין לך מושג איך לצאת מהן- תמצא עצמך מחוץ לחוק, בלי רישיון ובעיקר עם הרבה חומר למחשבה.
לתשומת לבך..
ניר
שני דברים..
א. להעלות את המהירות המותרת בחוק? :!: הצחקתם אותי. על סמך מה, ועל אילו נתונים אתה מתבסס בידיוק. על הרשלנות של מע"צ? על נהגי המשאיות ? איכות הכבישים ה-"מעולה"?, על אנשים שנוהגים "200 בפונטו" בכבישים ציבוריים?? נהגות שחושבות שדוושת הבלם היא בשביל תמיכה?? 8O ? זקנים בני 100 שעדיין נוהגים?? להמשיך .... ? על מה בידיוק אתה סח ולהיכן אתה חותר. . וודאי שטענות מתנ"א"מהירות-הורגת" הן שטויות שלא נבראו כדוגמתן. הרי מה קל יותר מלהצביע על המהירות ולא לאכוף עבירות חמורות בהרבה. אך במדינה מתוקנת , בה יש חוק- עליך להישמע לו , לא משנה עד כמה הוא נראה בעינייך לא מוצדק. חוק הוא חוק.
תהליך העלאת המהירות הינו הדרגתי ונקשר ישירות לחינוך, שסופג בשנים האחרונות צאצאים חסרי בינה וערכים בסיסים. רמת התשתיות טעונה שיפור כמעט בכל חלקיה בארץ. אך אני מבטיח לך, בנהיגה גם בכבישי אירופה, שאת חלקם צלחתי עם מכוניות דפוקות [אופל וקטרה דיזל] על כבישים משובשים- לא מדובר כאן בתשתיות נטו. נהיגה מהירה מתחילה בהבנה ובשיקול דעת ביחס לתנאים. והיא אפשרית כאשר אתה מבין מהן יכולות הכלי שבידך ואילו גורמים עלולים להפתיע אותך.
אז עשה לי טובה WRC, אם אתה רוצה לנהוג בפונטו/אונו שמונו או מה שלא יהיה על 200, תעשה את זה בעיקר בראש.. חבל על החיים שלך ושל הסובבים אותך.
ב. לגביי כביש 6 , איכותו גבוהה, אך גם בו קיים חוק וסדר [אם כי מעט שרלטני]. אבל זה לא משנה את העובדה שהצהרות "בוא [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תראה איך אני סוגר 200 בפונטו" ו "[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח, אני עם האונו שלי עושה ככה וככה" מקומן בבית שוטים. אתה רוצה לנהוג מהר, תמתין למסלולים מסודרים בבוא השנים ואל תהיה גיבור על חברים/חברה/משפחה וכוו.
אם לא תציית לחוק ,תזלזל ותתריס עצמך לסיטוצאיות שאין לך מושג איך לצאת מהן- תמצא עצמך מחוץ לחוק, בלי רישיון ובעיקר עם הרבה חומר למחשבה.
לתשומת לבך..
ניר
וואו, לא הייתי יכול לנסח זאת יותר טוב בעצמי.
WRC, באמת כל הכבוד לך שהפונטו שלך סוגרת 200. באמת, אני לא ציני. אבל דחילאק בן אדם, למה לסכן את עצמך ואת אחרים בצורה כזאת? הרי זה רשלנות נטו. הרי כולנו פה תמיד סקרנים לדעת כמה מהר האוטו שלהם יכול לנסוע וכמה טוב הם יכולים לשלוט בו במהירות גבוהה... אבל הגישה שלך היא רקובה מהיסוד לדעתי.
שאתה אומר על עצמך "נהג טוב באוטו טוב" (או משהו כזה) אתה ממלא את עצמך בביטחון שהוא לא בהכרח מודצק. תשמע, אני פעם נהגתי עייף באילון בטיפו GT שלי (שאני חושב שהיא הרבה יותר מהירה, יציבה וחזקה מהפונטו שלך, באמת שבלי כוונה להרים את האף או משהו) והגעתי ל170 קמ"ש בלי לשים לב. רק שבאתי לעבור מהנתיב השמאלי חזרה לימני שמתי לב שמשהו פה "לא נראה לי" הסתכלתי על השעון והוא היה על 170! מהר מאד חזרתי ל90. ושלא תבין לא נכון, הכביש היה נטוש והשעה הייתה משהו כמו 5 בבוקר אם אני זוכר נכון. אבל יש חוק וחוק צריך לכבד 24 שעות ביממה. אחרי שקניתי את האונו שלי בנוסף לטיפו לא היה לי קנה מידה לאונו כי היא הרבה יותר חלשה מהטיפו מן הסתם. אז איזה שבת אחד באיילון פשוט לחצתי בלי לשים לב ורק שהגעתי לסוף של איילון צפון (הישורת המטורפת ההיא ליד רעננה) שמתי לב שאני חולף על פני כולם והאוטו ב4,000 סל"ד. הסתכלתי על השעון והייתי ב145 קמ"ש! (באונו 70 שנת 88) ושוב, מהר חזרתי ל90.
חוק צריך לכבד, בלי שום קשר להאם מהירות היא פאקטור גרימת מוות או לא. עדיין חוק זה חוק.
עשה לעצמך ולאחרים טובה ובבקשה ממך, תציית לחוק וסע כמו בן אדם. אתה רק תרוויח מזה.
נ.ב. אני בן 19 ושונא שיפורים קוסמטיים. בחייאת, זה לא אותנטי ("מה זה אותנטי?!") :)
שמע.. החוקים בארץ דפוקים.. כביש מהיר רגיל 90 קמ"ש?! כביש 6 (רמה של אוטוסטרדה אירופאית) 110 קמ"ש?! מהם חושבים אלו..
במדינות באירופה עם המהירות המירבית האיטית ביותר, מהירות מירבית חוקית ומותרת היא 130 קמ"ש.
אז למה פה צריך לזחול על 90 קמ"ש?! (ו90 קמ"ש זה מוגזם!) וחוץ מזה אין הבדל במה שיקרה לך ולאוטו בתאונה במהירות 90 קמ"ש ובתאונה במהירות 130 קמ"ש..
וגם עם יוצא לי לנהוג לפנות בוקר בכביש מהיר (וריק) ואני לא כלכך עייף אז מה אכפת לי לעבור גם ת130 קמ"ש.. ולא רק במצבים כאלה..
שכל אחד ינהג איך ובאיזו מהירות שבא לו..
עם אתה נהנה ב90 קמ"ש שהכביש ריק אז תינהג ככה (לא שאכפת לי..)
"יותר ממחצית מהנהגים ה"ביריונים" מחזיקים בדעות בעייתיות מבחינת הבטיחות: 57% מהם טוענים שהמהירות המותרת בחוק קטנה מדי, 38% סבורים כי נהג טוב יודע מתי אפשר לקחת סיכון, 37% מאמינים שאי אפשר לשמור על החוקים שכן אחרת התנועה לא תזרום ו-53% חושבים ששוטר צריך לוותר על דו"ח תנועה אם התרשמותו מהנהג חיובית."
מתוך חדשות רכב ynet:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3212587,00.html
כל אחד שינהג איך שבא לו.
מה זה כל כך קשור לשרשור הזה?? :?
השרשור התחיל בנושא אחר אז עזבו ת'קטע של הנהיגה
(עברו להתחלה לדף 1)
שמע.. החוקים בארץ דפוקים.. כביש מהיר רגיל 90 קמ"ש?! כביש 6 (רמה של אוטוסטרדה אירופאית) 110 קמ"ש?! מהם חושבים אלו..
במדינות באירופה עם המהירות המירבית האיטית ביותר, מהירות מירבית חוקית ומותרת היא 130 קמ"ש.
אז למה פה צריך לזחול על 90 קמ"ש?! (ו90 קמ"ש זה מוגזם!) וחוץ מזה אין הבדל במה שיקרה לך ולאוטו בתאונה במהירות 90 קמ"ש ובתאונה במהירות 130 קמ"ש..
וגם עם יוצא לי לנהוג לפנות בוקר בכביש מהיר (וריק) ואני לא כלכך עייף אז מה אכפת לי לעבור גם ת130 קמ"ש.. ולא רק במצבים כאלה..
שכל אחד ינהג איך ובאיזו מהירות שבא לו..
עם אתה נהנה ב90 קמ"ש שהכביש ריק אז תינהג ככה (לא שאכפת לי..)
צ'מע חבר,
לא דיברתי על העובדה אם אני כן או לא נהנה לנסוע ב90 קמ"ש אני רק אמרתי שזה החוק. הרבה דברים בארץ הם טפשיים אבל יש חוק ולחוק הזה צריך לציית. כמו שאתה לא הולך ושודד חנויות מכולת כאוות נפשך כי יש חוק אז אותו דבר בקשר למהירות. מטומטם או לא, חוק זה חוק. ועוד אני אומר זה שאתה מזלזל בחוק בלי שום ייסורי מצפון אפילו ובכך שאתה מראה כזה זילזול זה מראה שאתה מזלזל (עזוב את חייך שלך, זה עניין שלך) בחיים של אנשים אחרים וזה קצת לא לעניין לדעתי ואני בטוח שיסכימו איתי עוד אנשים.
בקשר לנושא המקורי, את דעתי אמרתי כבר בנ.ב. בהודעתי הקודמת.
סבבה אבל עם בכביש מהירק של 90 קמ"ש תיסע במקום על 90 על 110 קמ"ש זה לא ישנה כלום לביטחון שלך ושל הנהגים האחרים וגם עם יתפשו אותך מישטרה לא תקבל דו"ח.
לי יש מושג
נהג טוב במכונית טובה
שלום לך .
אתה מדבר כל כך הרבה שטויות במיוחד לגבי פיאט אונו , אתה עומד מאחורי כל מילה שאתה אומר?
איזה רכב יש לך בדיוק?
פונטו אבל יכול ליהיות אני מחליף אותה עוד מעת
לגבי האונו.. במה אני לא צודק?
פונטו אבל יכול ליהיות אני מחליף אותה עוד מעת
לגבי האונו.. במה אני לא צודק?
תו לי להבין - אתה מחשיב את הפונטו לרכב מהיר והאונו - עגלה , נכון?
לי יש אונו 1.4 ואני מזמין אותך "לרייס" (אתה הרי צעקתה כל כך הרבה שזה הדבר שחסר במועדון)
במידה ואתה תנצח , אני מודה שאתה צודק - והאונו היא באמת עגלה וזבל של אוטו.
אבל, אם אתה תפסיד , אתה תכריז בפורום שאתה לא צדקתה שאתה מבקש סליחה מכל האנשים שאולי נפגוע מאיך שדיברת. בנוסף לזה זה פשוט יראה עד כמה אתה לא יודע ולא מבין שום דבר.
מקובל עלייך?
לדעתי צריך להירגע בקשר לשירשור הזה קצת, הפונטו היא לא מכונית ספורט והאונו היא לא עגלה.
ארילו - הבעלים של אונו פונטו ובראבה.
לדעתי אגב, האונו תהיה יותר מהירה (בהנחה ששני המנועים חדשים) אותו הספק על פחות משקל.
מצד שני, הפונטו הרבה יותר נוחה.
לדעתי צריך להירגע בקשר לשירשור הזה קצת, הפונטו היא לא מכונית ספורט והאונו היא לא עגלה.
ארילו - הבעלים של אונו פונטו ובראבה.
לדעתי אגב, האונו תהיה יותר מהירה (בהנחה ששני המנועים חדשים) אותו הספק על פחות משקל.
מצד שני, הפונטו הרבה יותר נוחה.
לא, אני לא ירגע , כי יש פה אנשים כגון WRC שכותבים כל כך הרבה שטויות, וכותבים אותם גם לא בצורה יפה. אם ככה אז לפחות שיעמוד מאחורי הדברים שהוא אומר.
לא הבנתה אותי טוב..
אונו לא עגלה ולא רכב זבל.
אונו רכב נחמד לא יותר מיזה..
אונו פחות מהירה מפונטו וגם רוב האונואים שיש עוד בארץ הם 1000 ו1100 והם איטיות מאד
אלו עם המנועים הגדולים יותר מהירות יותר אבל עדיין לא כמו הפונטו חוץ מזה גם יתנהגות כביש ואחיזה וכל שאר הדברים הרבה יותר טובים בפונטו (ולא רק בפונטו..) מבאונו.
אונו זה כבר רכב של פעם.. אין לי כלום נגד האונו פשוט היא כבר לא רמה ליד הפיאטים וכל שאר המכוניות החדשות שיש היום מאמצע שנות ה90 ועד היום.
לא הבנתה אותי טוב..
אונו פחות מהירה מפונטו וגם רוב האונואים שיש עוד בארץ הם 1000 ו1100 והם איטיות מאד
אלו עם המנועים הגדולים יותר מהירות יותר אבל עדיין לא כמו הפונטו חוץ מזה גם יתנהגות כביש ואחיזה וכל שאר הדברים הרבה יותר טובים בפונטו (ולא רק בפונטו..) מבאונו.
אונו זה כבר רכב של פעם.. אין לי כלום נגד האונו פשוט היא כבר לא רמה ליד הפיאטים וכל שאר המכוניות החדשות שיש היום מאמצע שנות ה90 ועד היום.
אוי , כמה שאתה מדבר שטויות.
לא הבנתה אותי טוב..
איזה פונטו יש לך בכלל?
ואם אתה כל כך בטוח שפונטו יותר מהירה מהאונו, אז למה אתה מפחד לבדוק?
או שאתה מפחד להפסיד להוכיח לעצמך ולאחרים עד כמה שאתה לא מבין כלום?
אונו 1.4 זה לא אוטו מהיר? הוא לא יושב על הכביש? הוא לא נוח? - בוא תוכיח לי את זה!
תביא את הקורקינט שלך ...
מישהו אמר שאני מפחד לבוא איתך רייס?!
כמה כ"ס יש לך באונו?
מישהו אמר שאני מפחד לבוא איתך רייס?!
כמה כ"ס יש לך באונו?
לא אמרת שאתה מפחד, אבל זאת התחושה שנוצרת.
אף פעם לא מדדתי. זה גם לא כל כך מעניין אותי
מנוע 1.4 רכב שנת 1992 .
כמה יש לך?
80 כ"ס מ1250 פאייר
רגע ואתה אומר שהרכב שלי עם מנוע 1.4 פחות מהיר?
פשוט ממש לא נעים לי להשאיר לך גזי פליטה לנשום. באמת.
אני מוכן לתת לך אפילו "פור" , מתאים?
מתאים 8)
מתי ואיפו אתה רוצה?
אתה רוצה אולי גם לשים כסף שיהיה יותר מענין?
תאריך ושעה (אחרי הצוהוריים).
אבל שיהיו גם עדים שלא רק אתה תדע שנוצחתה.
יש לנו דווקה בנתניה כביש חדש , ישר , ומספיק ארוך.
בקשר לזה דבר איתי בהודעות פרטיות..
עוד משהו.. יש לך הזרקה במנוע או קרבורטור?
בקשר לזה דבר איתי בהודעות פרטיות..
עוד משהו.. יש לך הזרקה במנוע או קרבורטור?
הזרקה. ואני לא מוכן להחליף את זה בשום קרבורטור.
צודק הזרקה עדיף בהרבה על קרבורטור
מחכה לך הודעה ב"פרטי"...
לפני שאתם הולכים להתהפך, או להפוך זקנה חביבה שנוהגת בכביש, ולפני שאתם הולכים לראות של מי יותר גדול, תעשו את זה על מסלול סגור.
אני לא רוצה שיחשבו שהפורום מעודד עבריינות על הכביש.
מועדון פיאט ישראל אינו מעודד התנהגות עבריינית!!!
הבא שיעודד התנהגות ברברית ועבריינית ימצא עצמו מחוץ למועדון!!!
מחכה לך הודעה ב"פרטי"...
מחכה לשניכם הודעה ב"פרטי"!!!
נעול!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.