View Full Version : רעידות בספייס במהירות גבוהה (ערוך מן הסתם)
חברה הרכב היה במוסך מרכזי לא מצאו בו פגמים במערכת ההגה הרכב אחרי פרונט ואיזון 4 גלגלים שבמצב מצוין והוא גם עבר טסט בדיוק באותו יום בלי שום קומבינות.
אבל זה פשוט לא מפסיק במהלך נסיעה בכביש מהיר במהירות של מעל 80 כל האוטו רועד. גם ההגה גם איפה שהרגליים שלי עשיתי שוב איזון והחלפיו לי את האחרוים והקמיים במקומות עדיין יש אותה בעייה מה זה לעזעזל יכול להיות אני משתגע.
מה עשית/שינית/התקנת ברכב לפני שהבעיה התחילה ?
כשקניתי את הרכב כל ה4 צמיגים היו גמורים שמתי חדשים של איזה חברה סינית "ווסטלייק" אני חושב שהיו לי ברכב הקודם והיו טובים דווקא ההגה היה עם סטייה חזקה ימינה עשיתי פרונט ואיזון גלגלים ואז זה התחיל בדקו לי את הצמיגים גם במוסך המרכזי וגם בעוד מקום אמרו לי שהם בסדר גמור עשיתי שוב איזון ושוב לא עזר.
יש לציין שההגה היה בסטייה לפני הפרונט עם הצמיגים הסדוקים והיבשים לא היה רעידות בכלל.
האמת גם שהבולמים של הרכב במצב סביר הם די חלשים אני מרגיש את כל הכביש יכול להיות שזאת הבעיה?
ההגה התעקם עקב תאונה או סטיה /החלקה לשוליים ??
יכול להיות שהרסו משהו בכיוון פרונט !
וואלה אין לי מושג קניתי אותו ככה בבדיקה היה תקין הכל רק אמרו לי שצריך לעשות פרונטץ
שוב במרכזי בדקו וגם האוטו עבר טסט לדעתי אולי זה הצמיגים או שצריך לעשות עוד איזון אני כבר מתחרפן מזה.
בדקת עם הגלגלים מחוזקים כמו שצריך ???? (ארבעת הברגים)
וגש שוב למוסך שבו טיפלת בפרונט ותציג להם שם את התקנה ! תומאר להם שהכול התחיל מאותו רגע שהם טיפלו ברכב !
אני מחר אנסה לעשות כיוון שוב זה כמובן ללא תשלום אם זה לא יעזור אני אשים את הרכב במרכזי שוב שיברו את הראש.
אגב כמה אמור לעלות לי 4 בולמים תחלפיים של חברה טובה כמו קויובה או מונרו לרכב? הבנתי שהמקוריים יקרים יחסית והתחליפיים עושים אחלה עבודה.
קדמיים בסביבות ה1000 שקל כולל עבודה אחורים גם משהו בסיגנון !
יש לי מקדימה מונרו ומאחור מקס ליפט !
עושים עבודת קודש .
יכול להיות שאחד הברגים שבור וגלגל לא יושב טוב, תבדוק תחזק בכל מקרה.
עשיתה איזון גלגלים או כיוון פרונט?
יכול להיות שאחד הציריות התעקמה (למשל אם עליתה על המדרכה)
עזוב אותך שטויות .. הבעיה היא במשולשים הקדמיים . יש להם גומיות שנקראות בוקסות . גש למוסך תגיד לו שיבדוק לך את הבוקסות של המשולשים הקדמיים . ואחרי זה נדבר .
תעדכן אותי
עמית
הבעיה נפתרה ככה זה כשמשלמים בזול על משהו אחר כך זה עולה ביוקר. הצמיגים תוצרת סין הוחלפו בחדשים הוספתי סה"כ 200 שקל וקיבלתי 4 צמיגים קצת יותר טובים כי הם היו באחריות אחרי איזון קטן האוטו עכשיו בסדר גמור גם ב120 לא רועד ולא כלום.
סבבה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] מעולה !!
זה מה שמלמד אותנו לא לקנות צמיגים "חיקוי"
מה החברה שדרגת עליה ?
הנה ההוכחה הכי טובה לזה שזול זה בדר"כ מאוד יקר!!!
מה הקשר בין סוג הצמיגים לרעידות . ??? היתכן ומי שאיזן אותם עשה עבודה גרועה ...
במידה ויש רעידות שקשורות לצמיגים הם לינראיות לאורך כל התחום .
מאוד מעניין מה שאמרת פה .
עמית
הביטוי שאתם מחפשים אגב נקרא "לשלם בזוקר" :lol:
הצמיג הגרוע היה של חברת ווסטלייק תיזהרו לא להתקרב אליו.
שידרגתי את הצמיג לשל חברת פלקון ובינתיים הוא עושה עבודה טובה.
והבעיה לא הייתה האיזון אלא שהצמיג היה אובלי ז"א שהדפנות שלו היו בולטות יותר מהמרכז המחורץ מה שמעיד על איכות יצור ירודה לא משנה כמה היו מאזנים אותו אף פעם לא היה איזון טוב כי הצמיג פשוט היה לא ישר.
מעניין ! פשוט לא שיערתי שזה הגיע מהצמיגים וקרוב לוודאי לא הייתי מנחש את הבעיה !
תוזה לך ועזרת מאוד לכולם שילמדו מזה משהו.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.