View Full Version : משיכת הילוכים - מה הנזק ?
ביומים האחרונים משכתי הילוכים בשביל להאיץ וכמובן לבדוק מה הרכב שלי מסוגל !
נסעתי 60 בהילוך ראשון ב5000 סל"ד מה הנזק שאמור לנבוע אם עושים זאת בדרך קבע !?
לא חכם גדול.. אבל בוא נגיד להחליף גיר ובגלל איך שתעביר אחר כך להילוך אחר עם סל"ד גבוה אז גם קלאטץ'...
זה סתם שוחק, וחבל לאמץ את המנוע..
ושוב, אני רק משער..
בלאי יותר מהיר למנוע. מצד שני המנועים האלה מתעוררים בסל"ד גבוה :)
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] המנוע מבקש עוד !
אני נוסע בכביש החוף בחזרה מהמפגש על 140 כל הדרך בהילוך 4 אני לוחץ על הגז לסירוגין ואני מרגיש משיכה אחורנית ! והמנוע אומר לי תן עוד עוד עוד .......... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח אז שעליתי על כביש 57 ושם ניגמרו המשחקים !מקס110 קמ"ש
והקטע הכי מצחיק שעברתי כמעט באדום(כתום בשל) והיתה משטרה ברמזור הנגדי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
יזה סיפוק זה לראות משטרה ברמזור הנגדי ואתה כבר טסבטת מהאזור.. מרגיש כאילו דפקת את המערכת :)
תשמע אני לא ידוע איזה רכב יש לך אבל נראה לי קצת תמוהה שהגעת ל 60 והיית רק !!! ב 5000 סל"ד, אם זה פונטו אז 6500-6700 זה בערך 45-47 קמ"ש, בעיקרון למשוך לסל"ד גבוהה רק גורם לבלאי מואץ למנוע, אם אתה גם מעביר הילוך כשהגעת כבר לסלד גבוהה אז זה גם בלאי מואץ לגיר ולקלאץ', אם עושים את זה בחוכמה והרכב מטופל כמו שצריך אז הרבה בלאי זה לא גורם
אם אתה לא מאמין לי אני מוכן לצלם את או לקחת אותך לסיבוב !
ותשאל אחד אחד במועדון באיזה מצב הפונטו שלי !
לא נתת פירוט לגבי איזה רכב,שנה, גיר יש לך, אני מאמין לך אין צורך בסיבוב, אגב אם אתה מרגיש צורך לנצל את הרכב יותר וגם לשפר את יכולת הנהיגה שלך אני ממליץ על קורס נהיגה מתקדמת.
סליחה לא נתנתי פירוט אז ככה , לפי הרישיונות והפוליסה של הרכב :
דגם :פונטו
נפח מנוע:1250
רמת גימור:SX
כ"ס : 75
שנת ייצור : 1996
גיר ידני מקורי של הרכב !
אז זה בול אחד לאחד כמו שלי אפילו הרמת גימור דומה, ואני אומר שזה בלתי אפשרי, ובאמת שאני ישמח להדגמה
היית היום במפגש ?
אם כן חבל הייתי מראה לך !
אולי אני יעשה היום סירטון עם הטלפון הנייד
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] המנוע מבקש עוד !
אני נוסע בכביש החוף בחזרה מהמפגש על 140 כל הדרך בהילוך 4 אני לוחץ על הגז לסירוגין ואני מרגיש משיכה אחורנית ! והמנוע אומר לי תן עוד עוד עוד .......... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח אז שעליתי על כביש 57 ושם ניגמרו המשחקים !מקס110 קמ"ש
והקטע הכי מצחיק שעברתי כמעט באדום(כתום בשל) והיתה משטרה ברמזור הנגדי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח קרעת אותי !!!!!!! :lol: :lol:
אני לא חושב שצריך להתנהג כמו אדיוט. לעבור רמזור אדום זאת שטות מדרגה ראשונה - והגורם הכי נפוץ לארץ לתאונות דרכים. זה לא מצחיק ולא כלום. הפעם זה נגמר בטוב - בפעם הבאה אתה עלול לגרום להרבה עצב לאנשים. שמע לעצתו של דני לגבי קורס נהיגה מתקדמת.
בגלל הזלזול הזה בחיי אדם אני נועל את השרשור.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.