View Full Version : מפגשי מועדון
שלום לכולם אני רועי ואני כמוכם בעלים של פיאט
לא ידעתי שקיים מועדון אבל אני שמח לגלות שכן...
הייתי רוצה לדעת האם מתקיימים מפגשים קבועים כמו של
מועדון אלפא רומאו {שלשם אני מגיע מידי פעם} או פעם ב...?
אם כן אשמח לדעת קצת פרטים {מקום ושעה}
לכל הסקרנים אני נוסע בפיאט קופה 5 צילינדר
בתודה מראש
רועי
לרועי ברוך הבא.
מועדון פיאט עדיין בהתהוות והתקיים לפני כשבועיים המפגש השני בלבד.
מכוניתך הנה דגם מיוחד ואני מקווה שאתה נהנה ממנה, שמור עליה.
כתוב קצת פרטים על המכונית, שנת יצור צבע וכו' ועליך, גיל, עיסוק, מקום מגורים, תחביבים.
נשמח כולם להפגש במפגש הבא והכנס פה לאתר והתעדכן.
בברכה - רפי לין :)
שלום רועי וברוך הבא למועדון,
כמו שרפי כתב, המפגש השני של המועדון התקיים לפני שבועיים והרבה חברים יופיעו גם באירוע שיתקיים ביום שישי הקרוב.
לידיעת רועי וכל החברים שלא נכחו במפגש האחרון, המפגשים אכן מתוכננים להתקיים כדרך קבע, במפגש נערכה הצבעה בה הסכימו החברים לשלם דמי חבר שהכנסותיו יאפשרו לנו לעבור לשרת יותר יציב ומהיר ,לקניית חולצות, כובעים וכיוצ"ב (גובה התשלום עדיין לא נקבע, אך הוא יהיה מינמלי עבור כיסוי ההוצאות הנ"ל).
לגבי יום שישי הקרוב נותרו מספר מקומות להצגת הרכב והשתתפות בג'ימקאנה, הרשימה תיסגר מחר, מי שיקדים להרשם יוכל להציג או להשתתף בג'ימקאנה (גם אנשים שנרשמו בשבוע האחרון לאתר..).
להתראות ביום שישי באשדוד.
גילי, לפי דעתי אפשר להשתמש בכסף למטרות אחרות ולא לקניית חולצות וכובעים.
1. קניית דגלים עם לוגו המועדון (כמו דגלי יום העצמאות)
2. הדפסת מדבקות של "מועדון פיאט ישראל".
3. רכישה קבוצתית של חלקי חילוף מקוריים וכ' אם יהיה ביקוש.
4. רכישת דומיין נורמלי לאתר (במקום הכתובת הארוכה הזו) ושרת עליו יאוכסן האתר.
שלום לך..
לסוגיות החשובות שהעלית , בנוסף לשאר ההצעות הפרודקטיביות - נידונות כרגע, ובהחלט יהיו מעשיות בעתיד הלא רחוק.
סבלנות .. :)
ניר
שלום גילי וניר
מפגשי מועדון תכופים וסדירים הם הגורם הבונה והמלכד היחיד הגדול ביותר של כל קהילה באשר היא,שלא לדבר על קהילת חובבי מכוניות שהיא דינאמית ביותר.
:idea:
החוויה של לחקות לסוף השבוע,לשטוף את המכונית לשים עליה את הדגל של המועדון ולצאת לדרך בציפיה לפגוש עוד כמוך,להגיע לנקודת המפגש ולראות את האנשים מתנפלים על המכוניות של השני-מה חדש?!מה נשבר?!מה שופר?וסתם בכדי לשאול מה המצב!
אין כמוה!
ראיתי את זה קורה במועדון אלפא-רומיאו,אני לא אומר שאנחנו צריכים לקחת מהם דוגמא,אבל תמיד אפשר ללמוד גם מאחרים.
מה שאני מנסה להגיד שלדעתי אין טעם למשוך את הרגע ,וצריך להתחיל לקבוע מקומות למפגשים כבר מעכשיו,ככה אפילו אם כל פעם יגיעו אנשים אחרים הרי זה לטובה ובדרך זאת עד מהרה כולם יכירו את כולם .אפשר אפילו לקבוע מפגש מדלג כל שבוע מקום אחר,סבב קבוע של כמה מקומות.
הרי מפגש זה לא חובה ומי שאין ביכולתו להגיע שידע תמיד שיש את המפגש הקרוב הבא.
:lol: אז רק לסיום הייתי רוצה לבקש שבאמת תשקלו את האפשרות הזאת ברצינות
ומקווה שנתראה בקרוב.
לדעתי המפגש צריך להיתקיים מאחורי הקניון ברמת גן בגלל שבשישי בערב נפגשים שם מועדוני מקס טיונינג עם עוד כמה מועדונים שבאים לשם לפעמים ועם רוצים שמועדון פיאט יתפרסם אז המיפגשים צריכים ליהיות קבוע שם למה מקומות כמו אלו שערכנו בהם את המפגש הקודם אלו מקומות ללא הרבה אנשים ורק אנחנו יודעים על המפגש ואנחנו די לבד שם..
מאחורי הקניון ברמת גן באים מלא אנשים (בעיקר צעירים) ונימצאים שם רוב חובבי הרכב ומועדון מקס טיוינניג נימצא שם קבוע ולפעמים יש שם עוד כמה מועדונים והרבה מאד מכוניות יפות ומיוחדות שם (מכל הסוגים) עם מלא אנשים ושמה יש את האוירה הכי מתאימה (מערכות יקרות עם מוזיקה חזקה רעשי מנוע וכל זה..) וגם מי שלא באף מועדון רכב (חובבי רכב שלא במועדון רכב) באים לשם קבוע כי זה המקום הכי מפורסם וכולם יודעים ומכירים ת'מקום.
קיצר בשביל לעלות את רמת המודעות למועדון וכדי שיותר ויותר אנשים יוכלו לראות פיאטים ולעלות את התדמית של פיאט בארץ ובשביל שיהיה יותר כיף ומעניין במפגשים המקום שצריך להתקיימם בו המפגשים הוא קניון איילון רמת גן.
בתשובה לשאלתכם ,WRC ,ITAVL , אענה בקצרה.
בעניניך ITAVL , חשיפה- דבר שאנו רואים בו מן המעלות הראשונות. עם זאת , קוצר-רוח לא מביא לתוצאות . מדינת ישראל חופנת בעמה לא מעט רכבי פיאט שחייהם התנהלו ללא מועדון תומך שנים רבות. כך שלמעט הגחמות וחוסר הסבלנות של כמה אנשים פרטיים, אין צורך לדחוק פעילויות על חצי-רגל.
הזכרת את מועדון אלפא רומיאו. נו , יפה מאוד. גם אני רואה בדרך ההתנהלות שלהם מודל לחיקוי ויש לכך סיבה מאוד ברורה. מועדון אלפא רומיאו איננו מקום לחמומי מוח . פה ושם ישנם כמה פריקים ביזארים אבל לא מעבר לכך. מספיק מבט חטוף , בהתנהלות האתר + מפגשי המועדון המאורגנים להבין עד כמה המכונה משומנת שם. זו שאיפתנו .. היא תיקח זמן אבל כשהיא תגיע -לא יהיה גורם מוטורי רלוונטי בארץ שאינו מכיר בנו. אז שוב אני אומר- סבלנות , גילי כרגע עסוק באלף ואחד דברים , ואנו בודקים כל מיני אפשרויות... לאט לאט.. :wink:
ולהצעתך WRC - יש לך נטייה ברורה לחוויות מזן שלא תמצא במועדון הזה. אני שמח שאתה לוקח חלק פעיל בו , אבל תתחיל ליישר קו.
אתה רוצה אירועים נוסח איילון - שיבושם לך , לא בבית ספרנו . אין לנו עניין בלהקת ילדים אבסורדית ו פורעת חוק שאינה מבינה דבר וחצי דבר במוטוריקה. מעניין אותך מערכות , אגזוזים וחצאיות - יש לך כתובת [כפי שציינת בעצמך] מקס טיונינג. הדבר הכי קרוב בפוקנצית מפגשי המועדון בקרבת איילון , יהיה ברמת החייל במתחם סמל"ת ותו לא.
ועוד דבר....
ההודעות שלך מאוד מגמתיות - שוב ושוב אתה חוזר על עניין השיפורים וכל הגשפעט הלעוס. אתה בהחלט יכול להביע את דעתך בכל נושא , אך עם הזמן [אני כולי תקווה שאתה מבין את זה] אתה מתרחק בצעדי ענק מרוחו של גילי , ממני, ובכלל מדרך המועדון. - לתשומת לבך.
בהצלחה..
ניר
יש לי שאלה יותר חשובה- ניר, מי אתה???
היית במפגשי פיאט האחרונים? ביקום לא הייתה פיאט קופה.
מה החלק שלך במועדון?
אתה רוצה פרטים אישיים, אתה מוזמן לשאול אותי בהודעות פרטיות. בעניני התערבותי במועדון -גילי יענה לך.
ניר
ניר.ניר.לא מדובר בגחמה פרטית שלי.אני מאמין שלא התבטאתי כמו שצריך בהודעה האחרונה שלי ומכאן נוצר לך הרושם שאני "מנסה לדחוק פעילויות על חצי רגל"(ציטוט).
סך הכל ניסיתי להפנות את תשומת לבכם לנושא,ולהדגיש עד כמה מפגשים אלה חשובים ל"מעגל החיים" של המועדון. אין צורך לקבע את עצמנו למקום או זמן מסויים בהחלטה אחת(אפילו שהושקע בא לא מעט מחשבה)לכן פטרון זמני,שיבוא למשל בצורת הכרזה שבועית באתר על מפגש סופשבוע במקום כלשהוא,יהיה מבורך.וככה גם יהיה לגילי זמן להתעסק עם כל שאר האלף ואחת דברים :lol:
אבל אם גילי ואתה סבורים שאין מקום למפגשים כאלה עכשיו,ולשאר חברי המועדון זה באמת לא חסר יותר מידי אז אני חייב להודות שבמקרה כזה אתה צודק בהחלט,ויש לחקות.
לניר
הצעתי את מקום המפגש שיהיה מאחורי הקניון ברמת גן בשביל כל האנשים והאוירה.
מה הקטע עם המיפגשים יהיו איפו שאתה רוצה (בסמל"ת שמה איפו שכתבתה...) וניהיה מבודדים לבד ואף אחד לא ידע על קיומנו ועל איפו המפגשים שלנו.
עם רוצים אוירה יותר כיפית (מקום שיותר כיף ליהיות בו) במפגשים עם הרבה יותר פירסום ותדמית יותר טובה אז צריך להיפגש מאחורי הקניון ברמת גן ולא באיזה מקום מבודד.
אני אגיב בקצרה:
האווירה מאחורי הקניון ברמת גן אינה מתאימה למועדון פיאט.
("מערכות יקרות עם מוזיקה חזקה רעשי מנוע".)
מועדון פיאט לא הוקם כדי שניפגש ויחד נעשה פתיחות, נקרע את המנועים, נהרוס את הצמיגים וכ'.
מועדון פיאט הוקם כדי להיפגש, להחליף "חוויות" מהמכוניות, להתייעץ עם חברים בעלי אותו דגם על תקלות במכוניות ויחד נחשוב איך להרחיב את המועדון ולצרף עוד אנשים.
מקום מפגש בסמל"ת ברמת החייל זהו רעיון מעולה. אל תדאג, לא נהיה מבודדים ולאט לאט כולם ידעו על מקום המפגשים שלנו.
לא קשור לפתיחות וכל זה אפשר לעשות את מה שכתבתה אבל מאחורי הקניון למה האוירה שם מעולה וכיף שם אז למה לא??
חוץ מזה מערכות יקרות זה דבר רגיל גם אצלנו אנשים ישימו מערכות יקרות וירצו להשמיע אותם לפעמים..
למה לא? כי רוב חברי המועדון הצעירים "יפזלו" למפגש השני ויפוצצו לנו את המפגש.
עוד אפשרות שכל החברים יבואו למפגש שלנו ויפוצצו לנו אותו בטענה כי "למה אתם עושים מועדון למכוניות גרוטאות" וכ'. לא חסר אנשים קנאים.
אין כזה דבר שיפזלו למפגש השני למה זה אותו מקום זה מעורבב אנחנו נימצא פינה צמודה למקס טיונינג ושם יהיו כל המכוניות שלנו ביחד אבל זה יהיה צמוד לכולם ככה שזה אותו מקום..
ואף אחד לא יכול להגיד לנו גרוטעות..
למה שיגידו דווקא לנו גרוטעות?!
מועדון החיפשיות ניפגש שם צמוד למקס טיונניג כל שישי ואף אחד לא בא אלייהם ואומר להם גרוטעות (והם באמת גרוטעות!!!) אז עם להם לא אומרים אין אף סיבה שיגידו לנו.. למה פיאט זה גרוטעות???? למה שיחשבו בכלל להגיד לנו את זה?????
קודם כל- כל רכבי האספנות לא "גרוטאות". גם לא החיפושיות.
אלו מכוניות מושקעות שבעליהם השקיעו בהם מספיק זמן וכסף על מנת להחזיר אותם על הכביש ע"י שיפוצים לפחחות, למכניקה ומה לא.
אנחנו סתם הולכים סחור סחור, כמו שכבר אמרתי לפי דעתי זה רעיון לא טוב, ואני אישית לא הייתי מגיע אם זה היה שם.
בכל מקרה תמיד אפשר לפתוח סקר באתר ולראות מה אנשים אחרים רוצים. יכול להיות שיש כאלו שגם יסכימו איתך.
עם אתה רוצה תפתחו סקר פה.. תראה תתוצאות בעצמך איפו האנשים רוצים להיפגש.
לגבי האספנות חיפושיות זה גרוטעות ואין לך מה ללמד אותי על רכבי אספנות.. אתה לא מכיר אותי ולא יודע באיזה מכוניות אספנות נסעתי. וראיתי אותם בתהליכי שיפוץ כולל פחחות צבע
ות'אמת אני לא מת עלייהם לא על העיצוב ומבחינת נסיעה זה לא מהיר ומהנה כמו חדש זה רחוק מאד.
אולי בעיניך החיפושית היא גרוטאה, בעיני מי שהשקיע סכומי עתק בשיפוצה היא יותר טובה מרכב חדש שנרכש מהחברה.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.