התחבר

View Full Version : עלויות אחזקה - קופה 98

09-05-07, 20:33
חברים אני בעליה העתידי של פיאט קופה 98' והייתי רוצה לדעת מה העלויות (ראשוניות, טיפולים) יתרונות חסרונות והאם החוויה שווה בכל מחיר ידוע לי כי המחיר הוא רחוק מאוד מהמחירון וכי קיים קושי להשיג רכב בשנתון זה ובמצב טוב
תשובות יתקבלו בברכה
תודה
אמיר

12-05-07, 12:29
ביטוח 10 אלף שח טיפול 5000 שח כל 10000 תקלות חשמל כל הזמן,טורבו הולך כל 20000קמ דליפות מים מהחלונות,חלודה בכל האוטו,מזגן חרא,ממיר 8000שח,1500 שח לצמיג ועוד----אוטו עגלה לא סוחב--------------------------------------------- :wink: נראה לך.........
עכשיו תראה-באמת=קופה לא קונים כי היא זולה לאחזקה או אמינה כמו טויוטה,קופה קונים כי רוצים ובאהבה כמו באהבה-מה שבא בא,,בפועל השד אינו נורא בכלל-אני משלם מקיף 2200 שח חובה 1250שח טסט 1300 שח, טיפול רגיל {אצל מומי}כ-300 שח, נהגתי כ-15 אלף קמ בשנה וחצי האחרונה רובם חזק מאד תקלות שנרשמו-מנוע צעדים שהתפרק מעצמו-300 שח משומש,חלון ימין נפל-300 שח תושבת חדשה,זוג משולשים קידמיים-600 שח . צריכת דלק ממוצאת-1/9
האוטו נקנה אם 145 אלף קמ והיה מאד מוזנח והושקעו בו מאז בנוסף לאמור להיל "כמה" אלפי שח בישור קו ו"שיפורים"למנהן וזאת כמובן מרצוני החופשי.
וקופה לא קונים כדי למכור או כמדרגה לאוטו הבא אם זה העניין תחפש טי-טי זה לדעתי החלופה היחידה מבחינת חבילה/מחיר --וכמובן שלא באותה רמה!
ושיהיה בהצלחה

12-05-07, 23:25
תודה על המענה, לא הייתי מתנגד למצוא איזו מציאה לרגל נסיעה או משהו כזה
א). לא העלתי טענה של חיפוש רכב בזול במיוחד נוכח העובדה שידוע לי כי הרכב נדיר.
ב).איפה שמעת שהוזכר עניין המכירה אני עוד לא בשלב הקנייה מה גם ש"מדרגות" למכוניות אני לא מחפש
ג). אני מקווה להגיע למפגש במתחם איקאה כדי לראות וגם כדי להראות לך שאני לא מסוג האנשים שקונים כדי למכור אלא כדי לשמור
ד). לאור האמור סבלנות יש וכשתמצא האחת אקנה
אמיר