View Full Version : קלאץ רך אחרי החלפת קלאץ
החלפתי קלאץ ושמן גיר בספייס 2006 8v
ושמתי לב שהדוושה ממש רכה יש אפשרות להקשיח אותה ? ממש לא נוח שהיא ככה רכה שמשחררים את הדוושה אין התנגדות אני מפחד שהדוושה לא תעלה
ההילוכים עוברים כמו שצריך והדוושה חוזרת למעלה? האם הוחלפו משאבות קלאצ?
ההילוכים עוברים חלק לגמרי והדוושה חוזרת למעלה אבל לפני שהחלפתי את הקלאץ היו מקרים שהיא הייתה נתקעת באמצע
לא החלפתי את המשאבה
אתה החלפת את הקלאצ בגלל שהדוושה לא הייתה חוזרת למעלה וניתקעת למטה או מסיבות אחרות?
לא החלפתי כי המיסב היה עושה רעשים נורא חזקים בזמן לחיצה על הדוושה ועם גז ביחד
אם ייקרה שהדוושה ניתקעת למטה תיאלץ להחליף משאבות קלאצ. נכון לעכשיו אם הבעייה זה רק תחושת הרכות אז תתרגל לזה כי זה תקין.
הדבר הכי מפריע שהתנועה לא לינארית בסוף מהלך הדוושה לא עולה חלק נתקעת ולמעלה אין תחושה בכלל ומדי פעם הדוושה נתקעת עדיין באמצע ככה שאני צריך להרים פיזית
הבאתי כבר משאבה תחתונה חדשה מאל עסלי בכפר כרע מחר על הבוקר אני אחליף ואעדכן
אם לא הוחלפה המשאבה העליונה מתי שהוא אז תחליף גם אותה. לפי התיאור שלך אכן בעייה במשאבה של הקלאץ!
החלפתי את המשאבה התחתונה וזה פתר לי את כל הבעיות עכשיו הקלאץ גם רך וגם חלק
תודה על העזרה!!
כמה עלה לך ההחלפה של המשאבה?
זה מסובך? שווה לנסות להחליף לבד? או לחפש מוסך כי רוצים מחירים ממש יקרים להחליף.. אפילו אם יש למישהו המלצה על מוסך זול בראשון או חולון אני אשמח שיהיה מחיר ריאלי ביחס לעלות של החלק והזמן עבודה
החלפת המשאבה זה ממש שטויות תפרק את המצב ובית המצבר ותראה שני ברגים תפתח אותם והמשאבה תתפרק ישר תוציא את הקליפס שמחזיק את הצינור ותחבר את המשאבה החדשה במקום רק אל תשכח בסוף ההרכבה לנקז את האוויר ,טיפול של עשרים דקות ובקלות אפשר לבד
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.