התחבר

View Full Version : חבילה מאנגליה לאחר שלושה חודשיי המתנה.

davidmzr
16-03-16, 17:18
המתנתי לחבילה כשלושה חודשים.
יאיר נחש מה יש בתוכה. אפילו כוני החתולה רצתה לדעת. :)
דוד.

davidmzr
16-03-16, 17:22
שכחתי להעלות את התמונה. :)

yair791
16-03-16, 20:17
הכבלים לפונטו :)

davidmzr
16-03-16, 20:33
נכון אחד ראשי ושלוש מתאמים. :)
דוד.

matangil
17-03-16, 12:45
תתחדש גם אני קניתי כאלו בידיוק , אבל הגיעו תוך שבוע וחצי בלחץ , מUK

אחלה כבלים עושים את העבודה .

chesh
17-03-16, 13:12
וואו רק עכשיו?

אני הזמנתי לו את הכבלים האלו כשהייתי אצלו, המשלוח היה מאנגליה שאמור לקחת כשבוע-שבועיים.
דוד, אני הייתי שולח הודעה למוכר ומתעצבן על זמן המשלוח. אני חושב שהוא יחזיר לך חלק מהכסף.

davidmzr
17-03-16, 17:28
עידן, מרוב שעבר הרבה זמן, שכחתי שאתה הזמנת לי אותם. :)
אם אני זוכר נכון, אמרת כשיגיעו אתה תרצה לבדוק משהו במכוניתך. אם עדיין אקטואלי, בוא וקח אותם או בוא אליי ונבדוק יחד איך שנוח לך.
את הכסף קיבלתי חזרה לפני כחודש +, לאחר שפניתי אליו דרך איביי.
כבר ויתרתי והסתדרתי בצורה אחרת, המחיר ששילמתי וקיבלתי חזרה הוא 230 ש"ח.
הבן אדם בכול זאת שלח לי. ואני מתכוון לשלוח לו את הכסף חזרה, משום שהדוור שמחלק את הדואר אצלנו אמר, שהבלגן הוא בדואר ישראל ולא במוכר.
הבן שלי נוסע מידי פעם להשתתף במפגש ג'יפים. סיפר לי שיש לו חבר מהמפגשים. שמזמין חלקים מאיביי, ובאופן קבוע כותב להם שלא קיבל ומקבל את הכסף חזרה. לאחר מכן החלק מגיע. הבחור אפילו מתפאר בזה.
ביקשתי שיתרחק ממנו, משום שהיום הוא עושה את זה למוכרים ומחר יעשה לבן.
דוד.

matangil
18-03-16, 01:30
זה כל כך מעצבן אותי , גם חבר שלי היה נוהג לעשות ככה עד שהערתי לו מאוד , אנחנו כול כך מצטיירים מכוער בעולם בגלל זה , מזמינים מחכים חודש ואז גם זוכים בכסף וגם במוצר , תכלס מגעיל ,

סופש נעים חברים !

Nuker
18-03-16, 02:14
כל הכבוד על דרך הפעולה דוד, בהחלט ההשפעה לטווח הארוך היא על הכלל.
עד חודש וקצת זה זמן סביר לחכות במיוחד בגלל דואר ישראל.

הזמנתי כאלה כבלים מסין לפני כשנה, אופסה תקלת כרית אוויר בהצלחה. חוץ מזה לא הצלחתי להתחבר עם כולם דרך מולטיסקאן.

draui
18-03-16, 12:32
לא בהכרח,
הם מתחייבים לזמן משלוח -

מבחינתי אם זה לא הגיע עד איחור של שבוע מההתחייבות שלהם אז אני מקבל החזר והולך לקנות בארץ במחיר יקר יותר... (יש גבול כמה אפשר לחכות)

אם המשלוח שלהם מגיע לבסוף(באיחור מטורף), אני מציע להם שישלמו עלות משלוח ואשלח להם אותו בחזרה - פעמיים שקרה לי מקרה כזה אמרו לי "שמור אותו לעצמך..." - שני המקרים היו עם דואר לא רשום.

שמתי לב שבדואר רשום בדרך-כלל אין בעיות עם המשלוח (כנראה הוא מקבל תעדוף כי יש עליו תיעוד). תבקשו תמיד מהמוכר שישלח בדואר רשום ותוסיפו כמה שקלים אם צריך.

Nuker
18-03-16, 12:55
זה לא משנה אם הם אומרים לך להשאיר או לא, הם בהפסד, אצלי אחרי מעל 100 חבילות מרחבי העולם אולי 3 לא הגיעו, היום נתקלתי במוכר מאנגליה שהפסיק לשלוח לארץ (רכשתי ממנו בעבר)
למען השם אפילו יש סינים שהפסיקו לשלוח לארץ, אשמת דואר ישראל או לא אני תמיד מתייחס בהבנה, המוכרים 95% מהזמן שולחים מהר ובזמן כי זה העסק שלהם מה שקורה בדרך לא תלוי בהם.

אז יש מי שיעקוץ ויחשוב שהוא דפק את המערכת אבל אחרי זה שלא יבכו למה לא שולחים לארץ.

draui
18-03-16, 14:11
חלק מהשירות זה זמן אספקה.

אני משלם בשביל לקבל אותו בטווח של 60 יום.

למה אני אשם אם הם חסכו כמה שקלים בשביל לשלם על משלוח זול יותר ובגלל זה הגיע רק חצי שנה אחרי? המשלוח כבר לא יהיה רלוונטי ואני לא ארצה להחזיר את הכסף...
(היום כבר למדתי ואני תמיד מבקש ומוסיף אם צריך בשביל משלוח עם דואר רשום בינלאומי[יש כאלה שחוסכים בזה ומביאים קוד מקומי למדינה])

Nuker
18-03-16, 14:38
עבור מקרים קיצוניים מסכים בהחלט,לרוב יהיה המשלוח הכי זול כדי למשוך קונים בעלות נמוכה למוצר או משלוח חינמי זול, דווקא שמתי לב למגמה שהסינים התחילו לשלוח יותר עם מספרי מעקב מה שפעם היה נדיר מאד.