View Full Version : בעית התנעה בקובו דיזל
לפני כחודשים התחילו לי זיופים במנוע ללא מזגן אבל אם מזגן הם הרבה יותר חזקים אחרי כשבוע התחילו בעיות פה ושם בהתנעה ,מאז יש לי זיופים במנוע ,לפני יומים פשוט לא היה אפשרי להתניע את הרכב כלל וגם אם היה מתניע היה עושה רעשים כאלה מוזרים ורק בהתנעה השלישית היה מניע ,חשוב לציין שזה לא רק בהתנעת בוקר אלה בכל התנעה מעל לשעה של מנוחה .הייתי שמח לשמוע המלצות מה זה יכול להיות , הרכב הוא פיאט קובו דיזל שנת 2013 רובוטית ,עשה
החשד הראשוני הוא של חדירת אויר למע' הסולר.
אני יוצא מנקודת הנחה שהמכונית מטופלת כראוי ובזמן ושמסנן (פילטר) הסולר גם הוא הוחלף בזמן.
בברכה - רפי לין
מסנן הסולר הוחלף לפני כשלושה חודשים במוסך המורשה , יכול להיות שלא התקינו אותו כמו שצריך במוסך ?
הבעיה התחילה מזה שהיה לי בעיה בצינור ווקום אחרי זה התחילו הזיופים ממש עליות וירידות תורים די הגרסיבים ואחרי זה גם בעיית ההתנעות
הכי טוב זה שתיגש למוסך (איזה?) שהחליף המסנן ושיבדקו את הבעיה.
נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו.
בברכה - רפי לין
מורשה פיאט הכוכב בחיפה שם נעשו כל טיפולי הרכב מהקילומטר הראשון שלו,בכל אופן העדכן בפרטים מחר לאחר הבדיקה
אינגקטורים או משאבת דיזל גם אותם תבדוק
בעיה די נפוצה במנועי ה1.3 דיזל של פיאט היא האינגקטורים.
גש למוסך יעשו לך בדיקה של עודפים מהאינגקטורים בעיות התנעה בדרך כלל נובעים מזה שהם משתינים הכול חזרה לעודפים ואין מספיק לחץ להנעה
שיכול להיות תקופה בסדר גמור אין בעיות ותקופה שמתחיל בעיות של זיופים והתנעות ,ובדיוק שאתה רוצה ללכת למוסך ולסדר את העיניין אז פתעום הכל טוב ואין לך איך להסביר להם מה הבעיה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.