PDA

View Full Version : פונטו elx 2002 עם כנף קדמי ימין+טמבון קדמי+מכסה פנס ראשי ימין שבורים

בןבן פיטבול
05-01-16, 03:28
היי אני חדש כאן ואני מקווה שלא עברתי על שום כלל אבל לא מצאתי שום פוסט דומה לשלי בשלוש שנים האחרונות כאן .

אני צריך חלקי פח כמו שרשמתי בכותרת - טמבון קדמי, כנף קדמית ימין, ומכסה פלסטיק לפנס ראשי ימין.
הרכב שלי בסדר מכנית, התיקון הוא רק קוסמטי ו״פחחותי״ בלבד.

כמה יעלו לי חלקים כאלו חדשים ? כמה יעלו חלקים כאלו משומשים ? ואיפה אפשר למצוא ולתקן את הנזקים בכמה שפחות כסף ?

אני גר בירושלים ולמרות הנזק של האוטו הוא עדיין מתפקד מספיק בשביל נסיעות אל המרכז ;-)

תודה רבה לעונים

רפי לין
05-01-16, 08:43
ניתן להתקין חלפים חדשים תחליפיים ו/או משומשים ובמחיר לא יקר יחסית.
פנה אל אבישי ב"מוסך המחדש" שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=334
ותגיד לו שביקשתי שיעזור לך.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

yair791
05-01-16, 10:58
דבר עם davidmzr הוא מרחובות אבל זה יהיה שווה את הזמן שלך יש לו פונטו בדיוק כמו שלך לחלקים עם כל החלקים

בןבן פיטבול
10-01-16, 05:08
תודה רבה רפי ויאיר , עזרתם לי מאוד.
אני שומר את השירשור הזה גם לפעמים הבאות שאצטרך ;-)

ומנושא לנושא באותו הנושא - נורית של פלט מנוע - איך מכבים אותה/מתקנים אותה ? היא דולקת לי מהרגע שקניתי את הפונטו, הבעלים הקודמים אמר לי שצריך לנסוע על טורים גבוהים בשביל שזה יכבה, נשמע לי מפוקפק קצת אם להודות על האמת..
האם זה מצריך התקנה/הרכבה של חלק חיצוני או החלפה של חלק קיים ? או שזה רק עניין של ניקוי ? והאם אפשר לעשות את זה עצמאית או שחייבים מישהו מהמוסך/מקצוע בשביל זה ?

רפי לין
10-01-16, 05:17
אם כוונתך לנורת תקלת מנוע, אז צריך להתחבר עם מחשב/סורק איבחון תקלות ולראות מה מקור הבעייה ואז יודעים מה לעשות הלאה.
בברכה - רפי לין