liranet
11-09-15, 18:58
שלום חברים,
ברשותי פונטו ספייס 2002 אוטומט שעשתה 210K.
ומטופלת בזמן במוסך מורשה (לפני שנתיים החלפתי משאבה טיימינג וטרמוסטט ומצבר לפני שנה)
אתמול לאחר נסיעה של 3 דקות חום המנוע החל לטפס עבר את החצי והגיע ל 3/4
הגעתי ליעדי ונתתי לרכב לנוח חצי שעה ואחכ התנעתי את הרכב והפעם בלי להפעיל מזגן והחום נשאר על החצי הרבה יותר זמן רק אחרי 3 דקות החל לטפס שוב מעל לחצי.
עצרתי בדרך נתתי לו להתקרר ולאחר 10 דקות היה לי ממש קשה להתניע (רק אחרי 4 נסיונות)
הגעתי לבית ואיך כששמתי את הרכב על P הרכב כבה מעצמו.
לאחר התקררות בדקתי והיה חוסר של המון נוזל קירור, הוספתי והתנעתי שוב כדי לבדוק כי המנוע אולי התחמם בגלל חוסר נוזל קירור
לצערי המנוע שוב התחמם ושמתי לב כי יש רעש קצת מוזר מהאגזוז שאיני רגיל אליו לחצתי על דוושת הגז ולא נראה עשן כשלהו
מד סיבובי המנוע היה ב-900 סרק עם עליות וירידות של 100 (ברגיל הוא 750 קבוע)
שמן מנוע נראה בסדר ולא נראה "טחינה" בפקק של השמן מנוע.
בדקתי צינורות ולא הצלחתי לדעת הם אחד קר או חם כולם היו חמים קצת במידה שיכלתי לגעת בהם קבוע
צילמתי איזה צינור שאני לא יודע מה התפקיד שלו ונראה לי שיצא ממנו מים או נשפח מהמצבר אני לא יודע
האם יש לכם כיוון מה יכול להיות הבעיה? משהו שאני יכול לבדוק בעצמי?
אני מתכוון יום ראשון ללכת למוסך ואשמח לקבל הכוונה
אני גר בראשון לציון להבנתי יש שם שתי מוסכים מורשים האם הם בסדר או שיש אחר מומלץ?
אשמח לעזרתכם בנושא...
ברשותי פונטו ספייס 2002 אוטומט שעשתה 210K.
ומטופלת בזמן במוסך מורשה (לפני שנתיים החלפתי משאבה טיימינג וטרמוסטט ומצבר לפני שנה)
אתמול לאחר נסיעה של 3 דקות חום המנוע החל לטפס עבר את החצי והגיע ל 3/4
הגעתי ליעדי ונתתי לרכב לנוח חצי שעה ואחכ התנעתי את הרכב והפעם בלי להפעיל מזגן והחום נשאר על החצי הרבה יותר זמן רק אחרי 3 דקות החל לטפס שוב מעל לחצי.
עצרתי בדרך נתתי לו להתקרר ולאחר 10 דקות היה לי ממש קשה להתניע (רק אחרי 4 נסיונות)
הגעתי לבית ואיך כששמתי את הרכב על P הרכב כבה מעצמו.
לאחר התקררות בדקתי והיה חוסר של המון נוזל קירור, הוספתי והתנעתי שוב כדי לבדוק כי המנוע אולי התחמם בגלל חוסר נוזל קירור
לצערי המנוע שוב התחמם ושמתי לב כי יש רעש קצת מוזר מהאגזוז שאיני רגיל אליו לחצתי על דוושת הגז ולא נראה עשן כשלהו
מד סיבובי המנוע היה ב-900 סרק עם עליות וירידות של 100 (ברגיל הוא 750 קבוע)
שמן מנוע נראה בסדר ולא נראה "טחינה" בפקק של השמן מנוע.
בדקתי צינורות ולא הצלחתי לדעת הם אחד קר או חם כולם היו חמים קצת במידה שיכלתי לגעת בהם קבוע
צילמתי איזה צינור שאני לא יודע מה התפקיד שלו ונראה לי שיצא ממנו מים או נשפח מהמצבר אני לא יודע
האם יש לכם כיוון מה יכול להיות הבעיה? משהו שאני יכול לבדוק בעצמי?
אני מתכוון יום ראשון ללכת למוסך ואשמח לקבל הכוונה
אני גר בראשון לציון להבנתי יש שם שתי מוסכים מורשים האם הם בסדר או שיש אחר מומלץ?
אשמח לעזרתכם בנושא...