din264
21-08-15, 03:09
שלום לכם קיבלת המלצות חמות על הפורום
אני סטודנט ולצערי הרב אכלתי מרור אם הרכב עד היום
בחובות מהתיקונים שלא עזרו החליפו הכל בקשר למזגן
פרט למעבה ולמאייד וניקו מנוע צעדים ומצערת והחליפו חוטי הצתה לא למקורי ופלאגים מקורי
ופילטרים ושמנים ומשאבת מים ורצו גם הגה כבר האשראי לא עבר
ישמח להמלצה לבעל מקצוע למרות שכבר איבדתי את האמון בכולם שיהיה אמין זול
ובאמת יעלה על התקלות ויתקן כמו שצריך כי עד היום כל זה עלה לי 4500 אלף כמעט חצי מעלות הרכב
התקלות שנותרו הם מזגן לא מקרר בכלל רק לאחר מילוי גז מקרר רק בסלד גבוה נמוך לא מקרר בכלל
ואחרי שבועיים צריך שוב למלות גז והתקלה השניה רעידות בסרק לפעמיים ובעיקר בנגיעה בברקס ודבר אחרון בהעברה לd יש השהיה של 3 שניות ואז קפיצה ורק אז הכל עובד בגיר לפני הקפיצה שהוא בהשהיה אם נותנים גז זה כאילו הוא בניוטרל
ישמח מאוד להשבת האמון בבעלי מקצוע ולא לקרוע אותי בקרוב ל4 אלף שקל ולא תוקן כלום
וגם לסגירת החוב או שיפטר מהרכב למרות שכואב לי אחרי כל הכסף שהשקעתי בוא מעל 7 אלף
אני סטודנט ולצערי הרב אכלתי מרור אם הרכב עד היום
בחובות מהתיקונים שלא עזרו החליפו הכל בקשר למזגן
פרט למעבה ולמאייד וניקו מנוע צעדים ומצערת והחליפו חוטי הצתה לא למקורי ופלאגים מקורי
ופילטרים ושמנים ומשאבת מים ורצו גם הגה כבר האשראי לא עבר
ישמח להמלצה לבעל מקצוע למרות שכבר איבדתי את האמון בכולם שיהיה אמין זול
ובאמת יעלה על התקלות ויתקן כמו שצריך כי עד היום כל זה עלה לי 4500 אלף כמעט חצי מעלות הרכב
התקלות שנותרו הם מזגן לא מקרר בכלל רק לאחר מילוי גז מקרר רק בסלד גבוה נמוך לא מקרר בכלל
ואחרי שבועיים צריך שוב למלות גז והתקלה השניה רעידות בסרק לפעמיים ובעיקר בנגיעה בברקס ודבר אחרון בהעברה לd יש השהיה של 3 שניות ואז קפיצה ורק אז הכל עובד בגיר לפני הקפיצה שהוא בהשהיה אם נותנים גז זה כאילו הוא בניוטרל
ישמח מאוד להשבת האמון בבעלי מקצוע ולא לקרוע אותי בקרוב ל4 אלף שקל ולא תוקן כלום
וגם לסגירת החוב או שיפטר מהרכב למרות שכואב לי אחרי כל הכסף שהשקעתי בוא מעל 7 אלף