התחבר

View Full Version : התאמינו ?.

davidmzr
20-07-15, 11:46
אולי לא תאמינו. במסגרת אהבתי לעשות ניסיונות, (רק במכוניות שברשותי) מצאתי פטנט.
כיצד לבטל עשן שנגרם עקב גומיות שסתומים, בלי להחליפם. הייתה ברשותי מאזדה והשתתפתי באתר מאזדה.
כאשר כתבתי את זה באתר, המומחים במאזדה "שיפדו אותי נתנו לי על הראש", אמרו שזה לא יעזור. נעלבתי.
למזלי זה היה ביום השקר אחד באפריל. ניצלתי את זה ושאלתי אם שכחו שזה יום השקר.
למרות זאת ביצעתי זאת במאזדה, בגיר האוטומט הייתה השהייה של כמה שניות בין שני לשלישי, במכון גירים קבעו "להחליף גיר". סירבתי. לאחר שעשיתי את מה שעשיתי, התקלות נעלמו.
לפני כשנה יאיר "עבד עליי" הדביק לי את הסוויפס שלו, עם עשן בכל הנעת בוקר. :)
לזכותו אפשר לומר שקנה גומיות שסתומים והציע שנחליף. סירבתי. לא התחשק לי לבצע. משום שלעשות ב-16 שסתומים, זה הרבה עבודה.
לפני כ-8 חודשים ביצעתי גם בסוויפט ועד היום העשן נעלם כלא היה.
לתותחי האינטרנט, האם מישהו קרא או שמע על הנ"ל ?.
יאיר, במקרה הזה "סייג לחוכמה, שתיקה" :)
דוד.

yair791
20-07-15, 14:30
אלה לא יתדעו בחיים מה התשובה :)

yair068
20-07-15, 16:11
דבק 5 שניות או כל סוג דבק

matansab
20-07-15, 19:27
דוד, תפסתי אותך, שמת חומר לסתימת דליפות במזגן :D

http://www.mazdaclub.co.il/forum/showthread.php?t=4159&page=2

yair791
20-07-15, 20:01
מה קרה לך הוא לא היה עושה דברים כאלה אני והוא עבדנו והחלפנו גומיות שסתומים

davidmzr
21-07-15, 10:17
מתן, נכון תפסת אותי. תמיד ידעתי שאתה בחור חריף.
האמת שזה לא כל כך היה הרעיון שלי, שמעתי מהבן ששמע מחבר שמשתמש כתב על כך וזה הצליח לו.
ברור שהיה בזה סיכון, הבן גם התנגד שאבצע. פעלתי בעקבות שמועה. כפי שכתב המשורר "המזל נוטה חסד לנועז".
כאשר שאלתי "האם מישהו קרא או שמע על הנ"ל" התכוונתי שתמצא את הכתבה של המשתמש שכתב על כך באחד האתרים,
נכון שיקיר ממאזדה נחשב לאחד המומחים באתר, הוא לא איש מקצוע בפועל, אלא זה שמקבל את הלקוחות במוסך בב"ש. לא אחת היו בינינו חילוקי דעות. באחד המקרים לכלך עליי, והמנהלים מחקו לו את ההודעה. נראה היה לו שאני מכרסם במעמדו. זאת לאחר שכתבתי "טעות" במה שעשה במכוניתו.
במקרה אחר העליתי טיפ רציני באתר, "כיצד לשלוף מדיד שמן, שנישבר בתוך המנוע, בלי לפרק את אגן השמן ולהחליף שמן וכו'" זאת בעקבות מס' ניסיונות שעשיתי במכוניתי.
מדיד השמן במאזדה הוא מפלסטיק. ניסתי אתמול לעלות על זה באתר מאזדה, לא הצלחתי.
נסה למצוא את ההודעה. זה אמור לעניין גם משתמשים בפורום שלנו.
דוד.

davidmzr
21-07-15, 17:23
מצאתי בגוגל.
http://www.mazdaclub.co.il/forum/showthread.php?t=3973