View Full Version : המלצות על מוסך מקצועי ואמין לראש מנוע
שלום לכולם,
אשמח לעזרה ולהמלצות :) בבעלותי פונטו ספייס ELX שנת 2001, אני צריכה לעשות ראש מנוע.
האם מישהו יכול להמליץ על מוסך מקצועי ולא יקר באזור המרכז רצוי בפתח תקווה והסביבה.
אם יש אפשרות מוסך לא מורשה:)
תודה רבה על עזרתכם
בדיוק מה שביקשת, מוסך לא מורשה היבואן שהנו מומחה למכוניות האיטלקיות שכאן:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=598
בקשי את אבי (הבעלים) וכבר דיברתי איתו לגבייך.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
רפי תודה רבה על ההמלצה, האם יש מוסך נוסף שאתה ממליץ עליו?
ממליץ על מוסך שמשון ביהוד. מורשה פיאט אבל הכי מקצועי...
אכן, אם מורשה היבואן אז חיים ב"מוסך פיאט שמשון" ביהוד שכאן:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=60
ואם עוד מוסך לא מורשה היבואן, אז שלמה ב"מוסך פיאטון" בת"א (סגור בימי שישי) שכאן:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=709
נא עדכן בתוצאות, לכשיהיו.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
הי חברים,
לקח קצת זמן לעדכן כי רציתי לראות שבאמת התיקונים עומדים במבחן הזמן לפני שאני ממליצה על מוסך(ולא כמו בפעם הקודמת במוסך אחר..)
אז ככה לפני זמן מה ביקרתי בכמה מוסכים הדיאגנוזה הכללית היתה "אוי ואבוי יתכן וצריך לעשות ראש מנוע" הסכום היה גבוהה ביחס לשווי הרכב ולכן החלטתי לחפש רכב חדש לקניה..
אחרי שראיתי כל כך הרבה רכבים הבנתי שאני מאוד אוהבת את הפיאט שלי ושכדאי שאחפש שוב מוסך טוב אמין והגון שיבדוק מה הבעיה באמת, יתקן אותה כמו שצריך במחיר הולם והכי חשוב שייקח אחריות על מה שהוא עושה ולא יערבב אותי אחר כך בטענות כאלו ואחרות בשביל לתקן עוד כל מיני דברים אחרים (סטייל ניסוי וטעיה..)
דרככם הגעתי למוסך "פיאטון" בתל אביב שאותו לא הכרתי אז החלטתי לקחת צ'אנס נוסף ולראות אם נשארו עוד חצי-צדיקים בסדום *** (תאמינו לי יצא לי להכיר לא מעט מוסכים בסביבתי, זאת פיאט פונטו ספייס שלישית שלי, כן כן שלישית כנראה אני ממש אוהבת את הרכב הזה :smile: )
מה אני בעצם רוצה לומר ?
זכיתי להכיר את שלמה בעל המוסך שהוא איש טוב, אמין והגון
באוטו היה (מ"טיפול" קודם במוסך אחר) פלג תקוע שאצל שלמה במקצועיות רבה הצליחו לחלץ אותו מבלי להרוס את ההברגה בראש מנוע
לאחר שחולץ פתחו את הראש מנוע (כי ראינו שיש חדירה של מים לפלגים שהיו רטובים) בדקו לעומק ובסוף הוחלט שהראש תקין ואין צורך לשלוח ליישור, עשו מה שעשו ועל הדרך כבר החליפו אטמים
מכיוון שנחסך ממני עניין הראש מנוע והמנוע כבר היה פתוח החלטתי שזה הזמן לפנק את הפיאט פונטו שלי בטיפול וטיימינג שגם כך היה צריך עוד כחצי שנה ויישור קו של כמה בעיות שהפריעו לי וכאלה שהתגלו תוך כדי
בפועל עשו טיפול דיי מקיף שכלל החלפת שמנים, פרפלו, כל הפילטרים למיניהם, טיימינג כולל משאבה, טרמוסטט, סתם ראש + סתם בית קמשפט, תושבת מנוע קרועה קדמי ימני, תושבת גיר תחתונה קרועה, ניקוי אגן השמן (אלוהים ישמור מה היה שם ממש בצק בכמויות היסטריות), פקק מים שהיה בו חור, עשו פלשינג למנוע, החליפו צינור נשם שבעלי הדביק עם איזולירבנד חבלה כי היה קרוע, רצועה לאלטרנטור ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכרת..
עכשיו הרכב נוסע ממש טוב כבר לא רועד, לא מתחמם וגם משום מה מרגיש מהיר יותר
אני מרוצה מאוד מהשרות של שלמה ומזה שהוא בעצמו מתקשר אלי כל כמה זמן לוודא שהכל בסדר ושהרכב תקין ודואג לומר לי שאם יש בעיה הכי קטנה לעדכן אותו כי יש לי אחריות על העבודה
טוב חפרתי המון (בכל זאת בחורה ;) )
שורה תחתונה אני ממליצה בחום למי שצריך לטפל ברכב שלו שייגש לשלמה המקסים ממוסך "פיאטון"
ולשלמה אני אומרת, בשבילי - יצאת צדיק!
דווקא לא חפרת, אלא כתבת תיאור די ממצה את רשמייך ממוסכים קודמים וממוסך פיאטון.
אני שמח שה"שידוך" שלי אליו הצליח ולסיום בדיחה קרובה לנושא החפירות:
מחקר מדעי גילה שנשים מדברות כפול מגברים.
הנשים טענו שזה בגלל שכל דבר צריך להסביר ולהגיד לגברים פעמיים, עד שיבינו.
בברכה - רפי לין
מעבר לאישיות הלא פשוטה של שלמה, שהייתי מוכן להתפשר עליה בתמורה למקצועיות, הוא סרב לבדוק את הרכב שלי בטענה שהוא יודע מה התקלה. בסופו של דבר נאלצתי לפנות למוסך אחר (שאין עוררין בפורום הזה על מקצועיותו) שאיתר תקלה שונה לחלוטין שגרמה נזק גדול למערכות הרכב. הנזק יכול היה להמנע אם שלמה היה טורח להעלות את הרכב על הליפט ולא פוטר אותי באמירה ש"הוא יודע".
איזה תקלה היתה לך ברכב ?
ומה היתה התקלה היותר גדולה שניתגלתה בהרמה של הרכב על הליפט?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.