View Full Version : מחפש משאבת דלק לספייס 2002[עבור חבר].החליפית גורמת לקרטועים.
אם למישהו יש משאבה מפירוק אשמח לקנות.[ספייס 2002 מנוע 1242 סמ"ק 16 שסתומים].
הוא שם משאבת תחליפית זולה והרכב מקרטע.אולי בגלל לחץ באר נמוך או גבוה מדי של המשאבה.
יש לי של hgt. לא יודע אם מתאים
וצריך לקוות שלאחר החלפת משאבת הדלק, שנעשית סתם בניחוש, הבעיה תיפתר ושהיא לא נובעת ממשהוא אחר.
ניתן לבדוק את פעולת משאבת הדלק ע"י בדיקת הלחץ ובדיקת הספיקה (כמות הדלק שהמש' מספקת, בזמן נתון).
בברכה - רפי לין
יש לי של hgt. לא יודע אם מתאים
האם הראש של המשאבה עם צינור אחד ועם קונקטר של 4 פינים?
וצריך לקוות שלאחר החלפת משאבת הדלק, שנעשית סתם בניחוש, הבעיה תיפתר ושהיא לא נובעת ממשהוא אחר.
ניתן לבדוק את פעולת משאבת הדלק ע"י בדיקת הלחץ ובדיקת הספיקה (כמות הדלק שהמש' מספקת, בזמן נתון).
בברכה - רפי לין
יש לך אולי מושג כמה הלחץ באר של המשאבה של הספייס 80 כ"ס.לפי מה שבדקתי מדובר ב-3.5 באר.האם זה נכון?
אכן זה נכון.
בברכה - רפי לין
בדוק אם המשאבה של דגם ה-8 שסתומים תאימה לך. אם כן, נמשיך הלאה בה"פ.
בדקתי עם חיים ב מוסך פיאט שמשון (http://www.musach.co.il/details.asp?id=60) שאמר לי שאמנם המקט"ים של המשאבות שונים,
אבל הן מתאימות אחת לשניה.
בברכת יום עצמאות שמח - רפי לין
יש לי משאבה חדשה לספייס לא עבדה דקה .יציאת הדלק צינורית הפלאסטיק שבורה(נשבר בהרכבה)חדשה לגמרי תוצרת טובה .ניתן להעביר את הפלאסטיק העליון משלך למשאבה שלי.
במידה ומתאים לך לשחק קצת ולחסוך כסף צור קשר
ירון. 054
4425614
יש לי משאבה חדשה לספייס לא עבדה דקה .יציאת הדלק צינורית הפלאסטיק שבורה(נשבר בהרכבה)חדשה לגמרי תוצרת טובה .ניתן להעביר את הפלאסטיק העליון משלך למשאבה שלי.
במידה ומתאים לך לשחק קצת ולחסוך כסף צור קשר
ירון. 054
4425614
הסיבה שהוא החליף משאבה חדשה היא בגלל שהצינורית דלק נשברה..
אין אפשרות להעביר את הראש מהמשאבה החדשה לשלך כי היא מגיעה כיחידה אחת מובנה.[במשאבה המקורית יש אפשר לפרק את הראש אבל לא במשאבה החליפית].
בדקתי עם חיים ב מוסך פיאט שמשון (http://www.musach.co.il/details.asp?id=60) שאמר לי שאמנם המקט"ים של המשאבות שונים,
אבל הן מתאימות אחת לשניה.
בברכת יום עצמאות שמח - רפי לין
רפי תודה רבה על עזרתך בעניין.
יום מהנה וחג עצמאות שמח
לדעתי לא כדאי מפרוק, כי לך תדע כמה המשאבה עברה. כמובן שאם הוא מתכוון להחזיק ברכב זמן קצר אז פרוק בא בחשבון. לתקופה ארוכה עדיף משאבה חדשה.
אני הזמנתי לא מזמן אחת כזו של בוש כולל מיסים ומשלוח עלתה לי פחות מ- 800 ש"ח. (לשמחתי לא זוהה במכס כחלף רכב מה שיכל לגרום בעיות בשחרור).
תודה
הוא צריך את המשאבה כרגע.הרכב פשוט מושבת.
לגבי משאבות יש הרבה חברות אירופאיות טובות:בוש,MAPCO,PIERBURG.לא חסר.
אולי בעתיד הוא יזמין.
תודה לכולם.
המקום שממנו קנה חברי את המשאבה התחליפית הציע לו משאבה אירופאית תוצרת צרפת ללא צורך בהוספה כספית.חברי התעקש לקבל כסף חזרה או לקבל משאבה אירופאית ולא שוב משאבה סינית או טייואנית.
המשאבה הוחלפה והכל נוסע ודופק טוב.
תודה לכולם.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.