View Full Version : אירוע מכירות מוצלח לפיאט
כל הפרטים כאן: http://www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=7024
בברכה - רפי לין
האמת היא שהקהל הישראלי מחכה שמחירי המותג ירדו.
פשוט מרתיח אותי איך באוגוסט התחננתי וביקשתי בסוכנות לקבל הנחה על פנדה חדשה ומה שהוצע לי ב"הנחה גדולה" זו פנדה ב-66,000 ש"ח (במקום המחיר ההזוי במחירון שעמד על 71000 ש"ח), עכשיו מוכרים 2015 ב-59,900...
הרי גם אם הייתי רוצה למכור את שלי ולקנות חדשה, המבצע הזה חיסל את הסיכוי לקבל מחיר סביר בשוק יד 2, מי יקנה 2014 בכ-50 עד 52 אלף ש"ח כשהוא מקבל חדשה 2015 ב-60?
זו הסיבה שמכירות הפנדה לא מתרוממות ומכירות ה-500L תקועות לגמרי.
punto2004_actual_60
07-04-15, 18:11
גם סיאט עשתה את אותו תרגיל עם האיביזה,
בפיאט ההפרש היה עוד פחות משמעותי מהאיביזה שנמכרה ב70, או היום האוטומט מנוע טורבו1.2 ב80
אין לי מושג אם האשמה ביצרן שאינו מוכן לארגן מחירים אטרקטיביים ליבואן או ליבואן עצמו שמנסה קודם ל"תקוע" מחיר, אולי בכל זאת ילך מי יודע, ורק בחלוף הזמן הוא מבין ותמיד לאט מדי שככה אי אפשר למכור ומוריד את המכנסיים. והצרה אצל היבואן הזה שהוא מתעקש שלא ללמוד לקח וכמעט כל אוטו חדש שהוא מביא נושא תג מחיר הזוי למדי בתחילה ואז קורה אחד משניים, או שהאוטו פשוט נעלם או שהמחיר שלו צונח ואז מתחילים לראות קצת על הכבישים.
וכדאי באמת יהיה לעקוב אחרי ה 500X החדשה שאמורה להגיע אוטוטו. פה מדובר באוטו גם מקסים למראה, גם יושב כמו כפפה על הטרנד הישראלי הנוכחי וגם כנראה בכלל לא רע. אם המחיר הראשוני שלו יתמיד במסורת המפורטת למעלה אין ספק שהוא יהיה עוד כישלון מסחרי מפואר, אם סוף סוף יקבלו שם שכל ו"ירביצו" בתאום עם היצרן מחיר חדירה אמיתי ומפתה, מרבית הסיכויים שיש להם להיט בידיים.
הפנדה נפלאה והייתה יכולה להיות להיט למחפשי המיני הידנית.
הפונטו על דגמיה הוא רכב סופר מבוקש בשוק המשומשות אך כמעט ולא נמכר כחדש והסיבה היא רק המחיר.
אני אוהד גדול של המותג, אני אגב חושב שהיבואן בכל מה שקשור לשירות-מצוין, האחריות טובה והבעיה היחידה היא המחיר הגבוה שלא לומר הזוי ומקל וחומר כשמדובר במותג שסובל שלא בצדק מבעיית תדמית קשה.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.