התחבר

View Full Version : החלפת גיר רובוטי לידני

bruckin
30-03-15, 14:24
שלום. אני שוקל לקנות פיאט בראבו אבל לא מסוגל לחשוב על נהיגה עם גיר שאינו ידני.
הבעיה שאין בשוק את דגם הטורבו ידני. רק רובוטי והדגם החלש של 90 כ"ס לא בא בחשבון.
מישהו ברר פה אם ניתן להחליף גיר לידני וכמה זה צריך לעלות?
תודה.

yair791
30-03-15, 17:42
המון כסף זה יעלה לך חבל על הזמן תיקנה איזה רכב אחר עם ההספק שאתה רוצה כמו גולף טורבו לדוגמה

bruckin
30-03-15, 19:02
אבדוק עם המוסך שלי מה העלות
הפער במחירים בין גולף טורבו לפיאט בראבו גדול בהרבה מעלות החלפת גיר, זה בטוח...

רפי לין
30-03-15, 19:03
אני מכיר מישהוא ממועדון אלפא רומאו ישראל שיש לו פיאט בראבו ידנית והעברתי אליו שאלה אם הוא במקרה מעוניין למוכרה.
לכשאדע משהוא, אעדכן.
בברכה - רפי לין

שחרון
30-03-15, 19:31
קיים טורבו ידני. וחוץ מזה הרובטי פשוט נפלא בפיאט בראבו.

bruckin
30-03-15, 19:49
תודה רפי. איזה שנתון האוטו שלו?
נמכרו ממש מעט כאלה וצריך כנראה הרבה סבלנות כדי למצוא אחת.
מצטער אבל שום רובוט לא יחליף את רגל שמאל שלי...

indra
30-03-15, 21:05
מי שירצה להמתין עד אוגוסט יוכל לקנות בראבו טורבו ידני יד ראשונה מרופא ש.י 2010 לבנה דגם דיינמיק.

bruckin
30-03-15, 22:28
יללא שמרו לי זכות ראשונים!

רפי לין
30-03-15, 22:52
לצערי הרב, חבר מועדון אלפא רומאו, אינו מעוניין למוכרה.
הוא ביצע הזמנה מיוחדת של המכונית אצל יבואן פיאט (http://www.fiat.co.il).
בברכה - רפי לין

Eran
31-03-15, 11:32
אכן. למרבה האכזבה של כמה רוכשים פוטנציאליים שכבר מחכים לי שנה ויותר (הרכב בן 4), לא נמצא וכנראה גם לא יימצא תחליף לבראבו הידנית. למי שמעוניין בה, אני מציב אתגר שהוא כנראה בלתי אפשרי: תמצאו לי רכב נעים לנהיגה (לא חייב להיות ספורטיבי, בשביל זה יש לי אבארת) שמסוגל להכיל 3 ילדים כולל מושב תינוק מאחור, אמין ואיכותי, במחיר דומה לזה שאוכל למכור את הבראבו (למען הסר ספק, אם היא תוצע למכירה זה יהיה משמעותית מעל המחירון). אני באמת שברתי את הראש וחיפשתי רכב כזה - לא מצאתי.

bruckin
31-03-15, 11:44
צודק. אין תחליף. תמשיך להנות ממנה.
גם אני מחזיק כבר 7 שנים את המולטיפלה 2005 טורבו דיזל הנדירה שלי. אין לאוטו הזה תחליף.
הרכב הכי פרקטי ומרווח ל 6.
חבל שפיאט הידרדרו והוציאו את ה 500 living הפלגמטית כתחליף לא ראוי בכלל.
מחפש בראבו ידנית שתחליף את הפז'ו 306 1.6 ידנית המזדקנת שלי.

nadavcopy
31-03-15, 11:58
היתה לי 147 ידנית, 1.6 120 כ"ס.
אחלה אוטו שבעולם. לא היה יקר לאחזקה, וכיף גדול.
החלפתי אותה בבראבו, ולמרות שאני מבסוט מהבראבו, אני מתגעגע לאיטלקיה האדומה שלי...

ליאור מנשה
03-04-15, 03:41
מציע לך לבדוק את כל האופציות ואל תתן לאנשים אחרים לומר לך שזה לא אפשרי... אני לדוגמה, ושחר יעיד, רשמתי ג'אנטים מידה 16 בפונטו שלי ברשיון מה שאמרו לי לא לנסות וחבל על הזמן והמאמץ שלי, בסופו של דבר אני נהנה מג'אנטים אבארט' יפהפיים כי התעקשתי... גם אתה תתעקש על מה שאתה רוצה באמת

bruckin
03-04-15, 09:33
תודה על החיזוק, אבל האמת שביררתי במוסך ונאמר לי שזה בלתי אפשרי. לכן אתאזר בסבלנות עד שאמצא את האחת הידנית. גם את המולטיפלה שלי לקח לי חצי שנה למצוא.
הסבלנות משתלמת...
חג שמח לכולם

oryo
21-05-15, 11:53
צודק. אין תחליף. תמשיך להנות ממנה.
גם אני מחזיק כבר 7 שנים את המולטיפלה 2005 טורבו דיזל הנדירה שלי. אין לאוטו הזה תחליף.
הרכב הכי פרקטי ומרווח ל 6.
חבל שפיאט הידרדרו והוציאו את ה 500 living הפלגמטית כתחליף לא ראוי בכלל.
מחפש בראבו ידנית שתחליף את הפז'ו 306 1.6 ידנית המזדקנת שלי.

קטעים איתך, גם אני החלפתי פג'ו 306 1600 ידנית בפיאט בראבו (רק שבניגוד אליך, החלטתי להתפשר על הרובוטית מתוך הנחה שלא אמצא ידנית שמתאימה לי).
זה קרה בפברואר, עכשיו מאי, אני תמיד במעקב אחרי הלוחות מתוך תחביב - במשך כל הזמן הזה לא היתה מודעה רלוונטית אחת של בראבו ידנית..

בדיוק השבוע הייתי ב'צומת דרכים' של האם להמשיך לשפצר את הבראבו או האם לעשות החלפה לרכב ידני אחר, בסוף החלטתי להמשיך עם הבראבו כי למרות שהגיר שלה פחות כיפי, החבילה הכללית לא פחות ממדהימה, במיוחד כשמשקללים פנימה את המחיר.

מקווה שעוד שבועיים תגיע 'חבילת ההפתעה' מחו"ל, ואז אעלה סקירה מקיפה שלה.