View Full Version : בעיה בפונטו ספייס 2003 ELX V16
שלום אני בודק שמן ומים כל הזמן
לצערי הרכב נכבה לי פעמיים ניגשתי לחשמלאי קרוב שהיה לא מוסך אבל מבין אמר שראש מנוע הלך כי הוא אמר שהנעה בבוקר רק אמור לצאת קצת מים או אדים עכשיו יוצא כל הזמן והמוזר שלא רואים שחסר מים ואין טחינה
מה יכולה להיות הבעיה ומה סכום התיקון בערך ?
המוזר הרכב לא הניע לא עבד אחרי 24 שעות ניסיתי שוב והרכב הניע מוזר
איפה אפשר לתקן בזול או בצפון או במרכז או יהודה ושומרון
נראה שהבחור שניגשת אליו עוסק בניחושים. בהנעות קרות בעיקר בבקרים אין מדד ספציפי לכמה אדים צריכים לצאת מהאגזוז ויותר מכך, ברגע שלא חסר לך נוזל קירור ואתה לא מזהה אמולסיה בשמן אז אין לאן לרוץ לראש מנוע. ככל הניראה בעיית הכיבוי מקורה במקום אחר ואני ממליץ דווקא להתחיל בניקוי בית המצערת- ניקוי יסודי.
שלום אז ככה היום הוצאתי את הרכב מהמוסך לאחר ראש מנוע נסעתי חמש דקות ופתאום נדלקה מנורה של הזרקה והרכב משחק לו ממש הרבה הטורים גם בהאטה וגם בעמידה במקום וגם נכבה לפעמיים מהבוקר עד עכשיו נכבה לי פעמיים מה יכולה להיות הבעיה? לצערי לא סומך על המוסך שהחזיר לי רכב ככה אז מתייעץ פה ואז ילך למוסך אחר וידרוש מה שהמליצו פה
לצערי הרב אני נתקל הרבה בחוסר מקצוענות, בענף הרכב ובבעלי רכב שחושבים שהם חוסכים בהוצאות בפניה
אל מי שזול ואז הם משלמים באמת בזול ואח"כ פעם נוספת למקצוען וביחד זה "בזוקר" (בזול+ביוקר).
בברכה - רפי לין
הבעיה היא בכיוון של הראש או שיש סתימה בדלק או מה? כי היה גם לפני משחק קטן בסלד שלא הצלחתי לפתור
אז ככה תוקנה הבעיה עכשיו ממש היום לאחר יומיים בלי בעיות נוצר משהו חדש
אין רעידות בסלד אבל ברגע שדבר חשמלי הכי קטן מופעל אם זה בלינקר או מנורה או רדיו אז מתחילות רעידות בסלד המחוג לא יציב לגמרי קופץ קו אחד משחק הכוונה בין 2 קווים
ובעיה נוספת הגיר עובד טוב אבל רק בשילוב לD יש השהייה לוקח לו 2 שניות להיכנס כל שאר ההילוכים את את ההשהיה הזאת וגם יש ריח של דלק ברכב ואין דליפה או נזילה מה אפשר לעשות לא יסע שוב כל הדרך מנהריה עד פיאטון שוב
טלפ אל שלמה במוסך פיאטון (http://www.musach.co.il/details.asp?id=709) ואולי אפילו טלפונית הוא יוכל לתת לך עצה כלשהיא.
בברכת חג בחירות שמח - רפי לין
פילטר שמן גיר אני לא מוצא מאיפה ניתן להזמין ובגיר הרציף שלי הבנתי יש 4 וחצי ליטר שמן אבל במוסך אמר שאפשר להוציא רק 2 איך אני מוציא את כל השמן גיר ומאיפה משיג פילטר
וגם פילטר דלק לא החלפתי אף פעם מהיכן משיג?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.